Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6468561 Napisano: 01.03.2018 12:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka

Tam to konkurencja była znacznie mniejsza emotka bo bardzo mało ludzi grało z tych co zgarniają tam grubiej emotka

Skoro robią tak drogie konkursy z przeciętnymi nagrodami, to nie mają co się spodziewać tłumów emotka
To był chyba ich pierwszy konkurs, który sobie darowałam. No cóż emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6468486 Napisano: 01.03.2018 10:26:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

kaka72 napisał(a):

jak myślicie będzie jakaś rezerwa  Somat-Biedronka bo nagrody już wysłali to może nie ma co trzymać tych paragonów  emotka

ale zestawy tez powysylane czy same pralki na razie?

same zmywarki...i to nie do wszystkich

no zmywarki, nie pralki emotka - zakrecona od rana emotka emotka

wybaczam emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

edzia21

#6468476 Napisano: 01.03.2018 10:12:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kaka72 napisał(a):

jak myślicie będzie jakaś rezerwa  Somat-Biedronka bo nagrody już wysłali to może nie ma co trzymać tych paragonów  emotka

ale zestawy tez powysylane czy same pralki na razie?

same zmywarki...i to nie do wszystkich Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, andii 0

edzia21

#6468376 Napisano: 28.02.2018 22:08:25 w Czy informują/ informowali?
carissma napisał(a):

Kilka pytań mam emotka
1. Redd's z Żabki poinformowany cały? Jeśli nie, to na jakim dniu stanęło?
2. Mieszko "Dla Ciebie i dla mnie".
3. Wedel loteria w C4 z biletami do kina.
4. Wedel ITM.

Dziękuję emotka

2. i 4. nie Wyświetl w wątku >>
1 carissma 0

edzia21

#6467652 Napisano: 27.02.2018 06:20:24 w Czy informują/ informowali?
agusiac87 napisał(a):

nie było mnie tu ze 3 tygodnie, czy informowali z somat biedronka?

takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6467593 Napisano: 26.02.2018 19:37:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

estrelitta napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ile kosztuje książka Kobieta w oknie?

39,99zł

OMG  emotka

co to za konkurs?

https://www.e-kon...18.html#.WpRT1a7iapo
do wygrana aparaty po 1000 zł (za zakup książki + odp) Wyświetl w wątku >>
2 andii, masza 0

edzia21

#6467574 Napisano: 26.02.2018 18:35:28 w Albedo Marketing
monkakk napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy wszyscy  dostali info z wysyłką zmywarek Somat? Nic nie dostałam i nie wiem czy powinnam się martwić?

Nie, nie wszyscy. U mnie nie ma ani jednego sms-a. Wiem, że część ludzi też czeka emotka

U mnie również nie ma żadnego info Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6467413 Napisano: 26.02.2018 13:42:44 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

FuzeTea z Żabki za jakie dni poszło? 

Przecież dziś jest pierwsze losowanie

Codziennie losują czytniki, a dziś nagrody pierwszego stopnia emotka  
Zresztą info było już w MDW, dlatego pytam.. 

ale czytnika nikt nie wygral? bo ja nie widzialam wpisow z wygranymi....czy dopiero dzisiaj informuja za caly tydzien?

Były wpisy o czytnikach z pierwszych dni loterii Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6467204 Napisano: 25.02.2018 19:25:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Czy w konkursie Crunchips w Żabce (tym z walizkami i wycieczką do USA) jest jakiś limit na znaki? Dochodzi zwrotka jak się wyśle długi tekst?

Podbijam pytanie. W konkursach organizowanych przez Studio Versus zawsze był limit 160 znaków w paragrafie 3.5. Tym razem takiego paragrafu nie ma i zastanawiam się czy to nieprzeoczenie z ich strony.

z regulaminu na stronie versusa:
3.5 Łączna długość SMSa zawierającego rozwiązanie zadania konkursowego nie może przekroczyć 160 znaków wraz ze spacjami. Koszt wysłania SMSa wynosi 0,62PLN brutto (tj. 0,50 PLN netto + VAT). Organizator nie ponosi kosztów wysłania
SMSa przez osoby biorące udział w konkursie
Wyświetl w wątku >>
2 adrian, yreks 0

edzia21

#6467073 Napisano: 24.02.2018 21:55:08 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

kopernik napisał(a):

Szukam osoby z TYCH.

Ty chyba nie jesteś z TYCHów emotka

raczej z Torunia emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6467053 Napisano: 24.02.2018 19:17:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

Nie mam dostępu do wątku Biedronka wiec tu zadam pytanie: czy na konkurs Surf trzeba kupić rzeczywiscie płyn do prania tak jak jest to w regulaminie? nie żel? bo u mnie tylko żele są...

żel lub płyn emotka
poprzez konkurs promują właśnie żele. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6466900 Napisano: 23.02.2018 20:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszorka92 napisał(a):

dzisiaj chciałam zapłacić w kauflandzie "kartą" tą z konkursu... niestety nie działała.. czy Wam działa ta karta?

z którego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6466382 Napisano: 22.02.2018 14:31:42 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

5 paragonów i wielkie nic  emotka  no jak to tak? Bardziej mi się opłacało specjalnie jeździć do 2 sklepów w promieniu 70 km i wtedy miałam po kilka budżetów.

A to loteria jakaś? Czy oceniają kreatywność pracy? Wysokość zakupów? Jakieś inne coś? Bramki czasowe? emotka

Przecież tam jest oddzielna pula nagród na każdy sklep, więc chyba wypowiedź @delivitto jest jak najbardziej logiczna... 

Nie wiem, nie gram, linku nikt nie podał, myślisz, że mam WSZYSTKIE konkursy w małym palcu? Pytam, żeby się dowiedzieć.

moja tzw. kreatywność przez ok 3 lat grania zawsze była mniej lub bardziej doceniana emotka  ale specjalnie jeździłam 45 km, i nakładałam ciut drogi powrotnej 20 km z drugiej strony, by zahaczyć o drugi sklep. Zawsze miałam bony, a któregoś razu zgarnęłam wszystkie 3 w jednym z nich. Opłacało się jeździć ;D a z końcem roku otworzono wreszcie u nas sklep, i myślałam, że zaoszczędzę sobie czasu. Ja w trasy raczej nie jeżdżę, a mąż chory i już nie ma komu mnie wozić ;( jak widać, byli lepsi, wrrr emotka

Czyli ocenia prace za każdym razem ekipa z lokalnego sklepu, czy tak? Nie jakaś globalna, centralna agencja?
To by znaczyło, że różnicie się gustem konkursowym. Jak tak to działa, to teraz rozumiem. emotka

Wszystko ocenia agencja TQG Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6466115 Napisano: 22.02.2018 02:02:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

Witam. W konkursie Intermarche - "Wygraj z miłości" (Wedel) by wziąć udział należało dokonać zakupu produktów promocyjnych za min. 20zł. Wybrałem dwa produkty, których łączna cena (regałowa) przekroczyła 20zł. Jednak na paragonie został uwzględniony rabat i cena na paragonie spadła poniżej 20zł. Niestety, ale dostrzegłem tą różnice dopiero w domu. W sklepie nie było żadnej informacji o promocji, w gazetce również. Zakupu dokonałem prawie przed zamknięciem sklepu - być może ceny na regale zostały już zmienione, informacje o promocji usunięte, bo promocja się kończyła i dni następnego nie będzie obowiązywać. Jak w takim razie organizator konkursu mógłby podejść do takiej kwestii - czy opisanie takiego wydarzenie mogłoby wpłynąć na ewentualne uznanie paragonu? Być może ktoś z Was miał do czynienia z podobnym przypadkiem, dlatego proszę o mądre rady.

moja rada jest taka: będziesz się martwił, jak wygrasz emotka po co sobie teraz zaprzątać głowę...co by było, gdyby emotka
z RADNĄ raczej problemów nie będzie, są ugodowi.   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6466043 Napisano: 21.02.2018 19:48:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Cb656: Jak miałam w konkursie raz "ser top ho pie" to Aspe nie dał mi zabawki za kilkadziesiąt złotych, bo stwierdzili, że to niekoniecznie Hochland z pieczarkami  emotka  Bywa z tymi agencjami różnie  emotka

A to dziwne, bo ja z kolei u ASPE miałam opis paragonu nie wskazujący na produkt Hochland : "ser top" i wydali mi nagrodę wartą kilkaset złotych bez mrugnięcia okiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6465105 Napisano: 19.02.2018 14:09:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

paczka sprzątaczka dziś ruszyła loteria, a ostatnio jednocześnie byla jeszcze ta z produktami kiwi. czy ktoś coś wie na ten temat? czy teraz też jest?

możesz podać link do sprzątaczki? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6464493 Napisano: 16.02.2018 14:49:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konka Crunchips. Jak Studio Versus traktuje dłuższe sms-y niż 160 znaków?

Zapewne nie bierze pod uwagę, a jak ma traktować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6464176 Napisano: 15.02.2018 20:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

zubi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Konkurs CRUNCHIPS - czy jest ograniczenie znaków do 160, czy też można więcej?

3.5 Łączna długość SMSa zawierającegorozwiązanie zadania konkursowego nie może przekroczyć 160 znaków wraz ze spacjami.

Zmmienili regulamin? jeszcze niedawno była wersja ze nie  ma limitu znakow?

U nich zawsze są limity w konkursach SMS, a brak limitu było zwykłym niedopatrzeniem. 
Lepiej że zmienili teraz, niż mieliby nie brać pod uwagę prac powyżej 160 znaków , a pewnie tak by zrobili emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#6464151 Napisano: 15.02.2018 19:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

mietowa napisał(a):

Konkurs Durex, C4 - gdzie znajdę numer systemow? To nr transakcji?  emotka

Numer systemowy inaczej numer transakcji emotka  

Bardzo Ci dziękuję emotka  Ale na pewno? emotka

Nie, na żarty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6464074 Napisano: 15.02.2018 16:54:43 w Czy informują/ informowali?
maryja70 napisał(a):

Witam czy colgate  Biedronka  emotka już pozamiatane już rozdane nagrody?

Witam i o zdrówko pytam emotka
tak. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0