Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6470356 Napisano: 06.03.2018 16:03:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Działa Wam strona zgłoszeniowa Bicsoleil z konkursu z C4???
U mnie tylko województwo da się wybrać, potem są 2 miasta i dalej nie idzie... emotka

a po co Ci województwa do grania w konkursie C4? emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6470286 Napisano: 06.03.2018 13:19:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Czy ktos pomoze mi czy w konkursie crunchips zabka jest ograniczenie znakow? 

160 Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

edzia21

#6470067 Napisano: 06.03.2018 00:26:35 w Udane wymiany - polecane nicki:)
konkx
Dziękuję za miłą wymianę i za zaufanie - POLECAM! Wyświetl w wątku >>
1 konkx 0

edzia21

#6470065 Napisano: 05.03.2018 23:35:49 w Paragony na trwające konkursy
Oferuję 2 paragony na Fuze Tea (żabka/fresh) w zamian za paragon Danio 2 warstwy z C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6469992 Napisano: 05.03.2018 19:41:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

no bo czemu 49 a nie 50, a skoro konkurs trwa 7 dni, to by pasowało idealnie  emotka
ale nie ma dziennych, może i dobrze patrząc na to, co się dzieje się.

Ale 50 jest II stopnia - to co, tych z kolei będzie dziennie 7 i 1/7? emotka

Nigdzie nie ma informacji, że nagrody II stopnia mają być rozdzielane.  Jest wzmianka tylko o SPA

Naprawdę sądzisz, że ta zaskakująca ostatnio agencja, najpierw powybiera 7 najlepszych odpowiedzi z każdego dnia, a potem przejrzy jeszcze raz całą resztę i wybierze 50 najlepszych? emotka
No chyba, że słowo "wybrać" zamienimy na "wylosować", to wtedy uwierzę.
Zresztą nieważne - i tak tego nie sprawdzimy, czy sobie podzielą na dni ten czy inny konkurs, czy nie. W końcu przy każdym padają pytania "z którego dnia" teraz dzwonią. emotka

wybrać to niekoniecznie "przeczytać" emotka nie doszukujmy się w tym głębszego sensu...
a co do ostatnich poczynań Albedo, mam podobne (niekoniecznie pochlebne) zadanie o tej agencji emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

edzia21

#6469971 Napisano: 05.03.2018 19:15:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

marcin1411 napisał(a):

Witam
czy w konkursie tchibo można pisać: filizanka(zamiast,, ż" napiszę ,,z"). Czy raczej mam dobrać sobie takie słowa, w których nie ma polskich znaków?

Proponuję kubeczek emotka

albo szklaneczka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6469950 Napisano: 05.03.2018 18:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

kreatia napisał(a):

no bo czemu 49 a nie 50, a skoro konkurs trwa 7 dni, to by pasowało idealnie  emotka

Ale 50 jest II stopnia - to co, tych z kolei będzie dziennie 7 i 1/7? emotka

Nigdzie nie ma informacji, że nagrody II stopnia mają być rozdzielane.  Jest wzmianka tylko o SPA Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6469945 Napisano: 05.03.2018 18:20:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

mia napisał(a):

zaczarowanka napisał(a):

E z Biedronki są zwrotki?

no właśnie też się zastanawiam, bo nic nie dostałam emotka

Ahhh czyli powtórka z rozrywki u Albedo?  Że brak zwrotek, bo awaria skrzynki? Szkoda tylko, że tu są dzienne  emotka

Skąd ta pewność? W regulaminie słowem się nie zająknęli o dziennych... emotka

A tak mnie plakat zmylił  emotka  Ale zwrotki nadal brak  emotka

Niestety, nigdy nie ma 100% pewności, że nie będą jednak wybierać po 7 laureatów SPA (zgodnie z zamysłem plakatowym)... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6469413 Napisano: 03.03.2018 18:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

monkakk napisał(a):

benasia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 

w związku z konkursem 'PIĘKNIE BYĆ KOBIETĄ!' w biedronce (od 05.03.2018) mam pytanie czy wystarczy zakupić 1 produkt colgate lub 1 produkt palmolive czy oba łącznie ?

pozdrawiam
Krzysztof Bajorek

wg. regulaminu colgate+palmolive łącznie

Mi sie wydawalo ze 1 produkt ten lub ten.

dokonać zakupu przynajmniej jednego, dowolnego Produktu Promocyjnego w sklepie sieci Biedronka udokumentowanego na dowodzie zakupu. Jak dla mnie jednego produktu Colgate lub Palmolive. A z reg dalej: konkursem objęty jest zakup dowolnego produktu marki COLGATE i PALMOLIVE  - chodzi im raczej o to, że można wybrać spośród dwóch marek. Ale faktycznie tak to napisali, że można interpretować na dwa sposoby emotka Chyba najlepiej zapytać u źródła.

Tak samo zrozumialam zapis z reg.

Dokładnie tak jest emotka
na plakacie jest "LUB"  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6468561 Napisano: 01.03.2018 12:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

monkakk napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Streamline wysłał wszystkie sms-y z Colgate Super-Pharm bez podania rodzaju nagrody?
Ktoś dostał sms-a z wskazaniem nagrody?

Na to wygląda. Nikt nie pisał o paście...

Ja mam info że były smsy z III stopniem osobno

A to sorki. Po prostu wydało mi się raczej niewiarygodne, bo Streamline nigdy nie dał mi nawet pasty do zębów teraz wysłał mi sms-a bez rodzaju nagrody i uznałam, że wszyscy takie dostali. emotka

Tam to konkurencja była znacznie mniejsza emotka bo bardzo mało ludzi grało z tych co zgarniają tam grubiej emotka

Skoro robią tak drogie konkursy z przeciętnymi nagrodami, to nie mają co się spodziewać tłumów emotka
To był chyba ich pierwszy konkurs, który sobie darowałam. No cóż emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6468486 Napisano: 01.03.2018 10:26:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

kaka72 napisał(a):

jak myślicie będzie jakaś rezerwa  Somat-Biedronka bo nagrody już wysłali to może nie ma co trzymać tych paragonów  emotka

ale zestawy tez powysylane czy same pralki na razie?

same zmywarki...i to nie do wszystkich

no zmywarki, nie pralki emotka - zakrecona od rana emotka emotka

wybaczam emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

edzia21

#6468476 Napisano: 01.03.2018 10:12:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kaka72 napisał(a):

jak myślicie będzie jakaś rezerwa  Somat-Biedronka bo nagrody już wysłali to może nie ma co trzymać tych paragonów  emotka

ale zestawy tez powysylane czy same pralki na razie?

same zmywarki...i to nie do wszystkich Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, andii 0

edzia21

#6468376 Napisano: 28.02.2018 22:08:25 w Czy informują/ informowali?
carissma napisał(a):

Kilka pytań mam emotka
1. Redd's z Żabki poinformowany cały? Jeśli nie, to na jakim dniu stanęło?
2. Mieszko "Dla Ciebie i dla mnie".
3. Wedel loteria w C4 z biletami do kina.
4. Wedel ITM.

Dziękuję emotka

2. i 4. nie Wyświetl w wątku >>
1 carissma 0

edzia21

#6467652 Napisano: 27.02.2018 06:20:24 w Czy informują/ informowali?
agusiac87 napisał(a):

nie było mnie tu ze 3 tygodnie, czy informowali z somat biedronka?

takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6467593 Napisano: 26.02.2018 19:37:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

estrelitta napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ile kosztuje książka Kobieta w oknie?

39,99zł

OMG  emotka

co to za konkurs?

https://www.e-kon...18.html#.WpRT1a7iapo
do wygrana aparaty po 1000 zł (za zakup książki + odp) Wyświetl w wątku >>
2 andii, masza 0

edzia21

#6467574 Napisano: 26.02.2018 18:35:28 w Albedo Marketing
monkakk napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy wszyscy  dostali info z wysyłką zmywarek Somat? Nic nie dostałam i nie wiem czy powinnam się martwić?

Nie, nie wszyscy. U mnie nie ma ani jednego sms-a. Wiem, że część ludzi też czeka emotka

U mnie również nie ma żadnego info Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6467413 Napisano: 26.02.2018 13:42:44 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

FuzeTea z Żabki za jakie dni poszło? 

Przecież dziś jest pierwsze losowanie

Codziennie losują czytniki, a dziś nagrody pierwszego stopnia emotka  
Zresztą info było już w MDW, dlatego pytam.. 

ale czytnika nikt nie wygral? bo ja nie widzialam wpisow z wygranymi....czy dopiero dzisiaj informuja za caly tydzien?

Były wpisy o czytnikach z pierwszych dni loterii Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6467204 Napisano: 25.02.2018 19:25:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Czy w konkursie Crunchips w Żabce (tym z walizkami i wycieczką do USA) jest jakiś limit na znaki? Dochodzi zwrotka jak się wyśle długi tekst?

Podbijam pytanie. W konkursach organizowanych przez Studio Versus zawsze był limit 160 znaków w paragrafie 3.5. Tym razem takiego paragrafu nie ma i zastanawiam się czy to nieprzeoczenie z ich strony.

z regulaminu na stronie versusa:
3.5 Łączna długość SMSa zawierającego rozwiązanie zadania konkursowego nie może przekroczyć 160 znaków wraz ze spacjami. Koszt wysłania SMSa wynosi 0,62PLN brutto (tj. 0,50 PLN netto + VAT). Organizator nie ponosi kosztów wysłania
SMSa przez osoby biorące udział w konkursie
Wyświetl w wątku >>
2 adrian, yreks 0

edzia21

#6467073 Napisano: 24.02.2018 21:55:08 w SZUKAM....
isiulka napisał(a):

kopernik napisał(a):

Szukam osoby z TYCH.

Ty chyba nie jesteś z TYCHów emotka

raczej z Torunia emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6467053 Napisano: 24.02.2018 19:17:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

Nie mam dostępu do wątku Biedronka wiec tu zadam pytanie: czy na konkurs Surf trzeba kupić rzeczywiscie płyn do prania tak jak jest to w regulaminie? nie żel? bo u mnie tylko żele są...

żel lub płyn emotka
poprzez konkurs promują właśnie żele. Wyświetl w wątku >>