Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6466900 Napisano: 23.02.2018 20:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszorka92 napisał(a):

dzisiaj chciałam zapłacić w kauflandzie "kartą" tą z konkursu... niestety nie działała.. czy Wam działa ta karta?

z którego konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6466382 Napisano: 22.02.2018 14:31:42 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

cb656 napisał(a):

koper napisał(a):

cb656 napisał(a):

delvitto napisał(a):

5 paragonów i wielkie nic  emotka  no jak to tak? Bardziej mi się opłacało specjalnie jeździć do 2 sklepów w promieniu 70 km i wtedy miałam po kilka budżetów.

A to loteria jakaś? Czy oceniają kreatywność pracy? Wysokość zakupów? Jakieś inne coś? Bramki czasowe? emotka

Przecież tam jest oddzielna pula nagród na każdy sklep, więc chyba wypowiedź @delivitto jest jak najbardziej logiczna... 

Nie wiem, nie gram, linku nikt nie podał, myślisz, że mam WSZYSTKIE konkursy w małym palcu? Pytam, żeby się dowiedzieć.

moja tzw. kreatywność przez ok 3 lat grania zawsze była mniej lub bardziej doceniana emotka  ale specjalnie jeździłam 45 km, i nakładałam ciut drogi powrotnej 20 km z drugiej strony, by zahaczyć o drugi sklep. Zawsze miałam bony, a któregoś razu zgarnęłam wszystkie 3 w jednym z nich. Opłacało się jeździć ;D a z końcem roku otworzono wreszcie u nas sklep, i myślałam, że zaoszczędzę sobie czasu. Ja w trasy raczej nie jeżdżę, a mąż chory i już nie ma komu mnie wozić ;( jak widać, byli lepsi, wrrr emotka

Czyli ocenia prace za każdym razem ekipa z lokalnego sklepu, czy tak? Nie jakaś globalna, centralna agencja?
To by znaczyło, że różnicie się gustem konkursowym. Jak tak to działa, to teraz rozumiem. emotka

Wszystko ocenia agencja TQG Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6466115 Napisano: 22.02.2018 02:02:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
konkurs14 napisał(a):

Witam. W konkursie Intermarche - "Wygraj z miłości" (Wedel) by wziąć udział należało dokonać zakupu produktów promocyjnych za min. 20zł. Wybrałem dwa produkty, których łączna cena (regałowa) przekroczyła 20zł. Jednak na paragonie został uwzględniony rabat i cena na paragonie spadła poniżej 20zł. Niestety, ale dostrzegłem tą różnice dopiero w domu. W sklepie nie było żadnej informacji o promocji, w gazetce również. Zakupu dokonałem prawie przed zamknięciem sklepu - być może ceny na regale zostały już zmienione, informacje o promocji usunięte, bo promocja się kończyła i dni następnego nie będzie obowiązywać. Jak w takim razie organizator konkursu mógłby podejść do takiej kwestii - czy opisanie takiego wydarzenie mogłoby wpłynąć na ewentualne uznanie paragonu? Być może ktoś z Was miał do czynienia z podobnym przypadkiem, dlatego proszę o mądre rady.

moja rada jest taka: będziesz się martwił, jak wygrasz emotka po co sobie teraz zaprzątać głowę...co by było, gdyby emotka
z RADNĄ raczej problemów nie będzie, są ugodowi.   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6466043 Napisano: 21.02.2018 19:48:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Cb656: Jak miałam w konkursie raz "ser top ho pie" to Aspe nie dał mi zabawki za kilkadziesiąt złotych, bo stwierdzili, że to niekoniecznie Hochland z pieczarkami  emotka  Bywa z tymi agencjami różnie  emotka

A to dziwne, bo ja z kolei u ASPE miałam opis paragonu nie wskazujący na produkt Hochland : "ser top" i wydali mi nagrodę wartą kilkaset złotych bez mrugnięcia okiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6465105 Napisano: 19.02.2018 14:09:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

paczka sprzątaczka dziś ruszyła loteria, a ostatnio jednocześnie byla jeszcze ta z produktami kiwi. czy ktoś coś wie na ten temat? czy teraz też jest?

możesz podać link do sprzątaczki? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6464493 Napisano: 16.02.2018 14:49:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konka Crunchips. Jak Studio Versus traktuje dłuższe sms-y niż 160 znaków?

Zapewne nie bierze pod uwagę, a jak ma traktować? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6464176 Napisano: 15.02.2018 20:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

zubi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Konkurs CRUNCHIPS - czy jest ograniczenie znaków do 160, czy też można więcej?

3.5 Łączna długość SMSa zawierającegorozwiązanie zadania konkursowego nie może przekroczyć 160 znaków wraz ze spacjami.

Zmmienili regulamin? jeszcze niedawno była wersja ze nie  ma limitu znakow?

U nich zawsze są limity w konkursach SMS, a brak limitu było zwykłym niedopatrzeniem. 
Lepiej że zmienili teraz, niż mieliby nie brać pod uwagę prac powyżej 160 znaków , a pewnie tak by zrobili emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#6464151 Napisano: 15.02.2018 19:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

katarynka-199 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Konkurs Durex, C4 - gdzie znajdę numer systemow? To nr transakcji?  emotka

Numer systemowy inaczej numer transakcji emotka  

Bardzo Ci dziękuję emotka  Ale na pewno? emotka

Nie, na żarty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6464074 Napisano: 15.02.2018 16:54:43 w Czy informują/ informowali?
maryja70 napisał(a):

Witam czy colgate  Biedronka  emotka już pozamiatane już rozdane nagrody?

Witam i o zdrówko pytam emotka
tak. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6463794 Napisano: 14.02.2018 20:48:11 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Kaufland Wspólnie dbamy o świeżość Twoich ubrań już poinformowany?

nie.
Mają jeszcze spooooro czasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

edzia21

#6463403 Napisano: 14.02.2018 00:55:34 w SZUKAM....
Szukam info, czy osoby które miały nieregulaminowy zakup w NIVEA KAUFLAND (pa ra gon na produkty nivea poniżej 20 zł) otrzymały sanki? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6463155 Napisano: 13.02.2018 15:33:54 w Lay's
apoccalipsa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

przyznać się kto mi zwędził tysiaczka z trzeciego dnia konkursu? 

przecież nie ma jeszcze wyników 

W mdw się dwie osoby pochwaliły mailami. emotka
Dziwne jak na Avanti... Nawet nie można sprawdzić do kiedy poinformowali...

a, nie wiedziałam 
rzeczywiście
dotąd nigdy tak nie robili

zdarzyło im się już emotka  bodajże w jakimś konkursie lays - najpierw były maile, później lista Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6463099 Napisano: 13.02.2018 14:25:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angellisia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Polski konkursowicz trafił auto w loterii Kauflanda w Niemczech emotka  Czyżby był na tym forum? emotka  Tak czy inaczej - graulacje! emotka

https://www.kaufl...e-dritte-ziehung  

A skąd wiesz, że "polski" konkursowicz? Mało to Polaków mieszka na stałe, pracuje i płaci podatki za granicą? 
Jeszcze inni mają polskie imiona i nazwiska, a Polski to na oczy nie widzieli - znam tak owych.  emotka

BTW Zazdroszczę wolnego czasu  emotka

A gdzie tam jest polskie imię i nazwisko ?? Ja tam widzę tylko Michael S.

Jeśli to pytanie do mnie - nie wiem, nie spoglądałam nawet na te wyniki. Chciałam ochłodzić jedynie emocje "zawszebeznagrod". Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6463090 Napisano: 13.02.2018 14:11:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawszebeznagrod napisał(a):

Polski konkursowicz trafił auto w loterii Kauflanda w Niemczech emotka  Czyżby był na tym forum? emotka  Tak czy inaczej - graulacje! emotka

https://www.kaufl...e-dritte-ziehung  

A skąd wiesz, że "polski" konkursowicz? Mało to Polaków mieszka na stałe, pracuje i płaci podatki za granicą? 
Jeszcze inni mają polskie imiona i nazwiska, a Polski to na oczy nie widzieli - znam tak owych. emotka

BTW Zazdroszczę wolnego czasu emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6463085 Napisano: 13.02.2018 14:06:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

klamkorozec napisał(a):

poprostuanette szacunek za zdrowy rozsądek i empatię w stosunku do osoby która rozsyłała informacje o wynikach konkursu. Jakoś to zawsze tak jest, że gdy konkursowicz popełni błąd, to oczekuje od agencji, że ta przymknie oko, i nagrodę jednak da, a gdy agencja się pomyli i jeszcze tego samego dnia błąd wyjdzie na jaw, to już nie ma siły - będzie walka. Szczerze? Nie podoba mi się takie podejście. Bądźcie konsekwentni do końca, czemu tak o tusze nie walczycie? Co mniejsza wartość, i nie warto? Trauma mniejsza?

1. Sprostowanie wysłali po 18 godzinach. Wyszedł na jaw dla tych, co weszli na stronę. Dla tych co spojrzeli tylko na maila, to było 18h myślenia o wakacjach.
2. Jak napisałam wcześniej, mam mieszane uczucia do wysłania reklamacji właśnie ze względu na osobę, która się pomyliła. Ale błąd już i tak wyszedł na jaw.
3. Zdarzyło się parę razy u mnie, że ja albo któryś z pracowników popełniliśmy błąd. I zawsze klient dostawał z tego powodu zniżkę. I żaden pracownik nie został przez to zwolniony. Błędy się zdarzają, ale to nie znaczy, że nie należy ich naprawiać czy też rekompensować.

3. Dostawał zniżkę ok emotka a jakbyś się czuła, gdy z Twojej kiszeni (z racji Twojego błędu) klient otrzymał pełnowartościowy produkt, zamiast zniżki? emotka  jeden, drugi, trzeci, czwarty klient emotka    Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6463066 Napisano: 13.02.2018 13:45:09 w Smolar
thomasny napisał(a):

W sprawie konkursu Listerine TEsco/Hebe
Proponuję, żeby pisać zgłoszenia (reklamacje) przez formularz kontaktowy do J&J - producenta Listerine
https://www.listerine.pl/kontakt
Inaczej nie da się zweryfikować, czy konkurs został przeprowadzony prawidłowo. Jak kilka osób napisze, to na pewno ktoś się tym zainteresuje.
Moim zdaniem nie jest możliwe, żeby nikt z osób, które regularnie grają w konkursach, nie zdobył żadnej nagrody. 
No chyba, że było losowanie, ale to nie była loteria.

Zarówno z HEBE, jak i z TESCO jest dużo nagród na forum (połowa się pochwaliła, a połowa nie)...więc daj sobie siana koleś emotka Wyświetl w wątku >>
1 loteryjki 0

edzia21

#6462960 Napisano: 13.02.2018 12:01:02 w Informują
Listerine HEBE - sms Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

edzia21

#6462911 Napisano: 13.02.2018 10:39:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

edzia21 napisał(a):

buziolek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ida jeszcze smsy z versusa nivea tesco czy już po?

Ja mialam o 8:56 i 8:59

Raczej już po. U mnie eski spływały w krótkich odstępach czasu w przedziale od 8:42 do 8:56

Do osób które wygrały. Co to za dziwny adres do wysyłki oświadczenia Poznań 21/F10 ??????? zawsze się do nich na skrzynke pocztową wysyła ??

tak. Napisz na kopercie, tak jak podają: Poznań 21/F10 Wyświetl w wątku >>
1 infatne 0

edzia21

#6462903 Napisano: 13.02.2018 10:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ida jeszcze smsy z versusa nivea tesco czy już po?

Ja mialam o 8:56 i 8:59

Raczej już po. U mnie eski spływały w krótkich odstępach czasu w przedziale od 8:42 do 8:56 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6462898 Napisano: 13.02.2018 10:12:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Sanki Piccolino z Kaufa - DPD Wyświetl w wątku >>
1 holden 0