Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6463794 Napisano: 14.02.2018 20:48:11 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Kaufland Wspólnie dbamy o świeżość Twoich ubrań już poinformowany?

nie.
Mają jeszcze spooooro czasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 magalan83 0

edzia21

#6463403 Napisano: 14.02.2018 00:55:34 w SZUKAM....
Szukam info, czy osoby które miały nieregulaminowy zakup w NIVEA KAUFLAND (pa ra gon na produkty nivea poniżej 20 zł) otrzymały sanki? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6463155 Napisano: 13.02.2018 15:33:54 w Lay's
apoccalipsa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

przyznać się kto mi zwędził tysiaczka z trzeciego dnia konkursu? 

przecież nie ma jeszcze wyników 

W mdw się dwie osoby pochwaliły mailami. emotka
Dziwne jak na Avanti... Nawet nie można sprawdzić do kiedy poinformowali...

a, nie wiedziałam 
rzeczywiście
dotąd nigdy tak nie robili

zdarzyło im się już emotka  bodajże w jakimś konkursie lays - najpierw były maile, później lista Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6463099 Napisano: 13.02.2018 14:25:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angellisia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

Polski konkursowicz trafił auto w loterii Kauflanda w Niemczech emotka  Czyżby był na tym forum? emotka  Tak czy inaczej - graulacje! emotka

https://www.kaufl...e-dritte-ziehung  

A skąd wiesz, że "polski" konkursowicz? Mało to Polaków mieszka na stałe, pracuje i płaci podatki za granicą? 
Jeszcze inni mają polskie imiona i nazwiska, a Polski to na oczy nie widzieli - znam tak owych.  emotka

BTW Zazdroszczę wolnego czasu  emotka

A gdzie tam jest polskie imię i nazwisko ?? Ja tam widzę tylko Michael S.

Jeśli to pytanie do mnie - nie wiem, nie spoglądałam nawet na te wyniki. Chciałam ochłodzić jedynie emocje "zawszebeznagrod". Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6463090 Napisano: 13.02.2018 14:11:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawszebeznagrod napisał(a):

Polski konkursowicz trafił auto w loterii Kauflanda w Niemczech emotka  Czyżby był na tym forum? emotka  Tak czy inaczej - graulacje! emotka

https://www.kaufl...e-dritte-ziehung  

A skąd wiesz, że "polski" konkursowicz? Mało to Polaków mieszka na stałe, pracuje i płaci podatki za granicą? 
Jeszcze inni mają polskie imiona i nazwiska, a Polski to na oczy nie widzieli - znam tak owych. emotka

BTW Zazdroszczę wolnego czasu emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6463085 Napisano: 13.02.2018 14:06:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

klamkorozec napisał(a):

poprostuanette szacunek za zdrowy rozsądek i empatię w stosunku do osoby która rozsyłała informacje o wynikach konkursu. Jakoś to zawsze tak jest, że gdy konkursowicz popełni błąd, to oczekuje od agencji, że ta przymknie oko, i nagrodę jednak da, a gdy agencja się pomyli i jeszcze tego samego dnia błąd wyjdzie na jaw, to już nie ma siły - będzie walka. Szczerze? Nie podoba mi się takie podejście. Bądźcie konsekwentni do końca, czemu tak o tusze nie walczycie? Co mniejsza wartość, i nie warto? Trauma mniejsza?

1. Sprostowanie wysłali po 18 godzinach. Wyszedł na jaw dla tych, co weszli na stronę. Dla tych co spojrzeli tylko na maila, to było 18h myślenia o wakacjach.
2. Jak napisałam wcześniej, mam mieszane uczucia do wysłania reklamacji właśnie ze względu na osobę, która się pomyliła. Ale błąd już i tak wyszedł na jaw.
3. Zdarzyło się parę razy u mnie, że ja albo któryś z pracowników popełniliśmy błąd. I zawsze klient dostawał z tego powodu zniżkę. I żaden pracownik nie został przez to zwolniony. Błędy się zdarzają, ale to nie znaczy, że nie należy ich naprawiać czy też rekompensować.

3. Dostawał zniżkę ok emotka a jakbyś się czuła, gdy z Twojej kiszeni (z racji Twojego błędu) klient otrzymał pełnowartościowy produkt, zamiast zniżki? emotka  jeden, drugi, trzeci, czwarty klient emotka    Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6463066 Napisano: 13.02.2018 13:45:09 w Smolar
thomasny napisał(a):

W sprawie konkursu Listerine TEsco/Hebe
Proponuję, żeby pisać zgłoszenia (reklamacje) przez formularz kontaktowy do J&J - producenta Listerine
https://www.listerine.pl/kontakt
Inaczej nie da się zweryfikować, czy konkurs został przeprowadzony prawidłowo. Jak kilka osób napisze, to na pewno ktoś się tym zainteresuje.
Moim zdaniem nie jest możliwe, żeby nikt z osób, które regularnie grają w konkursach, nie zdobył żadnej nagrody. 
No chyba, że było losowanie, ale to nie była loteria.

Zarówno z HEBE, jak i z TESCO jest dużo nagród na forum (połowa się pochwaliła, a połowa nie)...więc daj sobie siana koleś emotka Wyświetl w wątku >>
1 loteryjki 0

edzia21

#6462960 Napisano: 13.02.2018 12:01:02 w Informują
Listerine HEBE - sms Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

edzia21

#6462911 Napisano: 13.02.2018 10:39:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

edzia21 napisał(a):

buziolek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ida jeszcze smsy z versusa nivea tesco czy już po?

Ja mialam o 8:56 i 8:59

Raczej już po. U mnie eski spływały w krótkich odstępach czasu w przedziale od 8:42 do 8:56

Do osób które wygrały. Co to za dziwny adres do wysyłki oświadczenia Poznań 21/F10 ??????? zawsze się do nich na skrzynke pocztową wysyła ??

tak. Napisz na kopercie, tak jak podają: Poznań 21/F10 Wyświetl w wątku >>
1 infatne 0

edzia21

#6462903 Napisano: 13.02.2018 10:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ida jeszcze smsy z versusa nivea tesco czy już po?

Ja mialam o 8:56 i 8:59

Raczej już po. U mnie eski spływały w krótkich odstępach czasu w przedziale od 8:42 do 8:56 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6462898 Napisano: 13.02.2018 10:12:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Sanki Piccolino z Kaufa - DPD Wyświetl w wątku >>
1 holden 0

edzia21

#6462525 Napisano: 12.02.2018 14:45:04 w Czy informują/ informowali?
vickichelm napisał(a):

Versus Nivea - Tesco?

Nie, ale do dzisiaj mają czas emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6462183 Napisano: 11.02.2018 16:21:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Czy w Versusie Crunchips jest ograniczenie znaków? Zazwyczaj chyba było, a w regulaminie tego konkursu nie widzę. 

Obawiam się, że pominięcie tej kwestii to jakiś błąd. Lepiej zapytać u źródła emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

edzia21

#6462174 Napisano: 11.02.2018 15:47:37 w Pomocy!!!!
ita1987 napisał(a):

Czy mógłby ktoś podesłać mi punkt z konkursu SOMAT w Biedronce, z którym należy się zapoznać i który zawiera te oświadczenia? Regulamin kompletnie mi się nie wyświetla;-/

4.6 W nieprzekraczalnym terminie 7 dni (decyduje data stempla pocztowego) od momentutelefonicznego powiadomienia (lub wysłania SMS przez Organizatora zgodnie z pkt 4.5.) laureat
jest zobowiązany przesłać na adres Albedo Marketing Sp. z o.o., ul. Góralska 3, 60-623 Poznań,
z dopiskiem „Somat’”, zgłoszenie zawierające:
4.6.1 swoje dane osobowe, o których mowa w pkt 4.7. wraz z numerem telefonu
komórkowego, z którego wysłano zgłoszenie,
4.6.2 oryginalne paragony potwierdzające dokonanie zakupu produktu promocyjnego,
zgodnie z wymogami określonymi niniejszym Regulaminem oraz spełniające warunki
określone w pkt 2.5. niniejszego Regulaminu,
4.6.3 podpisane czytelnie oświadczenia Zwycięzcy: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez
Albedo Marketing Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu, ul. Góralska 3, 60-623 Poznań i
Henkel Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Domaniewskiej 41, 02-672
Warszawa moich danych osobowych w celu przeprowadzenia Konkursu pod nazwą
„Somat’’, w szczególności do ogłoszenia wyników i wydania nagród” i „Zapoznałem się z
regulaminem Konkursu „Somat’’, i wyrażam zgodę na jego treść. Zostałem/am
poinformowany/a przez Albedo Marketing Sp. z o.o. z siedzibą w Poznaniu oraz Henkel
Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, jako administratora danych osobowych, o
przysługującym mi prawie dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania i
żądania ich usunięcia, o celu zbierania danych osobowych oraz dobrowolności ich
podania”,
4.6.4 podpisane czytelnie oświadczenia Zwycięzcy: „Oświadczam, że: (i) Jestem autorem
wszelkich treści, utworów – w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i prawach
pokrewnych, jakie powstały w związku z wykonaniem Zadania konkursowego
w Konkursie „Somat’’, polegającego na wymyśleniu i przesłaniu własnej autorskiej
odpowiedzi na pytanie konkursowe: „Dlaczego Somat to najlepsze rozwiązanie dla
Twojej zmywarki?”. Oświadczam, że przysługują mi wszelkie prawa autorskie osobiste
i majątkowe do ww. zadania konkursowego.(ii) Powstałe w związku z wykonaniem
zadania konkursowego w Konkursie „Somat”, polegającego na wymyśleniu i przesłaniu
własnej autorskiej odpowiedzi na pytanie konkursowe: „Dlaczego Somat to najlepsze
rozwiązanie dla Twojej zmywarki?” treści, utwory nie naruszają w żaden sposób
przepisów obowiązującego prawa ani jakichkolwiek praw lub dóbr osobistych osób
trzecich oraz przysługujące mi autorskie prawa majątkowe do tych utworów nie są w
jakimkolwiek zakresie ograniczone lub obciążone, nie udzieliłem żadnej osobie licencji
uprawniającej do korzystania z zadania konkursowego, posiadam wyłączne prawo do
udzielania zezwoleń na rozporządzanie i korzystanie z opracowań zadania
konkursowego.” (iii) Ponoszę pełną odpowiedzialność prawną wobec Organizatora
Konkursu „Somat’’ oraz Henkel Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie z tytułu
niezgodności z prawdą oświadczeń określonych powyżej i zobowiązuję się zwolnić
Organizatora oraz Henkel Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie od jakiejkolwiek
odpowiedzialności w zakresie objętym tym oświadczeniem, w szczególności w
przypadku wystąpienia, w tym także na drodze sądowej, osób trzecich z roszczeniami
wynikającymi z naruszenia przysługujących im praw, oraz (iv) Z chwilą przyjęcia
Nagrody w Konkursie przenoszę na organizatora konkursu Albedo Marketing Sp. z o.o.
autorskie prawa majątkowe do mojej odpowiedzi konkursowej na polach eksploatacji
wskazanych w pkt 2.10. regulaminu Konkursu.”
4.7 Dane osobowe Zwycięzców, o których mowa w pkt. 4.6.1. zawierać będą: imię, nazwisko,
adres, datę urodzenia oraz numer telefonu. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak
jest niezbędne dla otrzymania nagrody w Konkursie. Wyświetl w wątku >>
1 ita1987 0

edzia21

#6462157 Napisano: 11.02.2018 13:48:54 w SZUKAM....
Szukam osoby, która wygrała w konkursie Bakalland w ITM / Somlar / multicooker redmond - PW, mam pytanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6461943 Napisano: 10.02.2018 12:03:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Szybkie pytanie, Albedo.
Oferujecie sprzedaż zmywarek na zasadzie: "wysyłam dane kupującego na oświadczeniu i zmywarka ląduje od razu u niego". I teraz pytanie:
1) czy jeśli osoba, która kupuje taką zmywarkę, wcześniej wygrała już coś u Albedo z innego (swojego) numeru telefonu, to oni nie sprawdzają tego (adresu)? Czy możliwe jest pozbawienie takiej osoby prawa do nagrody z uwagi na to, że niejako korzysta z dwóch numerów telefonu?

Chciałabym sprzedać zmywarkę podając swój wygrany numer, ale potencjalny kupujący już coś kiedyś wygrał i teraz nie wiem, czy mogę podać jego dane ze swoim numerem. No i czy jeśli ja coś później wygram, to mogę kolejnym razem podać swoje już dane na ten sam numer? 
:)

A z jakiego powodu mieliby pozbawic nagrody? Nie widze niezgodnosci z regulaminem. Numerow mozesz miec tyle, ile Ci sprzedadza i z tylu korzystać. Nie możesz wygrać dwóch zmywarek na jedną osobę.
Moim zdaniem możesz tak zrobić, ale rób jak uważasz, żeby na mnie nie było emotka

Dokładnie w taki sam sposób myślę emotka , ale jednak chodzi o solidniejszą nagrodę, więc wolałabym mieć pewność emotka . Bardzo liczę na to, że ktoś, kto już tak robił, napisze mi: "Nie ma żadnych problemów z tego tytułu, działaj śmiało" - przy czym chodzi mi raczej o życiowe doświadczenie, wiadomo, że ostatecznie to moja decyzja i konsekwencje.

A czym się różni "solidniejsza nagroda" od hmm mniej solidnej? Jeśli będziesz grała niezgodzenie z regulaminem, to zabiorą Ci taką i taką...i odwrotnie. Jeśli chodzi o numery - niezgodności z regulaminem żadnej nie widzę. Albedo to nie Smolar, chomikujący numery i dane.  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

edzia21

#6461847 Napisano: 09.02.2018 20:20:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elhad napisał(a):

Czy Somat przewiduję rezerwę ? Czy można się jeszcze łudzić , czy ... znowu wielkie nic!

U nich zawsze jest rezerwa...i do tego często w rezerwie są nagrody główne emotka wiec nie jedna zmywarka zawita w rezerwie.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6461655 Napisano: 09.02.2018 12:45:01 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na nieodebrane z Somatu?

ja emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6461062 Napisano: 08.02.2018 10:54:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

maa napisał(a):

monkakk napisał(a):

yugen napisał(a):

Albedo idzie już z zestawami? Bo ludzie piszą, że po zmywarkach?

Idą zmywarki jeszcze emotka

znowu zmywarki poszły bez zgłoszeń z ostatnich dni?

Moze dojda do poczatku i wrócą po nas emotka

Watpie. Ostatnio przyjeli taktyke "bez konca" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6460936 Napisano: 08.02.2018 09:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Czy w Agencji Radna przechodzą dłuższe smsy niż 160 znaków? Wiem co jest w regulaminie, ale czy takie nagradzają? Czy są bardzo restrykcyjni?

Napisanie sms'a na ponad 160 znakow nie jest żadną receptą na sukces u Radnej emotka

Są tak zamotanii, że pewnie sami nie wiedzą co wybierają 

Zapewniam Cie, ze wiedza emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0