Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6460926 Napisano: 08.02.2018 08:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

Czy w Agencji Radna przechodzą dłuższe smsy niż 160 znaków? Wiem co jest w regulaminie, ale czy takie nagradzają? Czy są bardzo restrykcyjni?

Napisanie sms'a na ponad 160 znakow nie jest żadną receptą na sukces u Radnej emotka Wyświetl w wątku >>
2 stamp2, nkba 0

edzia21

#6460754 Napisano: 07.02.2018 16:56:33 w Karlsbad
mia napisał(a):

Czy w bonbowej promocji ITM było ograniczenie na gospodarstwo domowe? emotka
Dotarł do mnie dziś bon (nawiasem mówiąc wrzucony do skrzynki na listy przez kuriera), a do męża nie...

Nie bylo. Do mnie dotarlo kilka bonow na 1 adres. Wyświetl w wątku >>
2 mia, andii 0

edzia21

#6460617 Napisano: 07.02.2018 11:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

shineoff napisał(a):

nie mógł wczesniej dostac bo liczenie bombek było na zywo na scenie , pewnie ze mogl miec kogos w tym miescie ale był taki pewny wygranej, ze to było podejrzane

No OK, rozumiem. Myślałam, że bombki liczyło się wcześniej emotka  
Organizatorzy robią takie szopki żeby przyciągnąć ludzi, tak samo jak w centrach handlowych przyjeżdża pszczółka maja, smerfy czy jakieś inne krainy lodu.

Kiedys u nas we Wrocku byla podobna akcja...samochod wygrywal ten, kto oszacowal ile zlozonych parasolek znajduje sie w srodku owej nagrody glownej. Samochod stal "na widoku" przez 2 tyg i mozna bylo szacowac. Osoba, ktora podala prawidlowa liczbe jako pierwsza - wygrywala. Tak sie zlozylo, ze akurat moja studentka byla hostessa tego eventu. Opowiadala, ze juz pierwszego dnia akcji w ciagu godziny od rozpoczecia zjawil sie gosciu z rodzina, ktory obstawil pule 100 najbardzdziej prawdopodobnych liczb (od 100 do 200) wygrala wowczas liczba 167. Warunkiem udzialu w zabawie byly zakupy za kwote 50 zl w dowolnym sklepie na terenie galerii. emotka

i co, on wygrał? to się nazywają inwestycje emotka

Tak emotka  nie wiem czy kojarzysz konkurs? Opel corsa w c.h. borek. Wyświetl w wątku >>
1 rozinio 0

edzia21

#6460612 Napisano: 07.02.2018 11:00:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

nie mógł wczesniej dostac bo liczenie bombek było na zywo na scenie , pewnie ze mogl miec kogos w tym miescie ale był taki pewny wygranej, ze to było podejrzane

No OK, rozumiem. Myślałam, że bombki liczyło się wcześniej emotka  
Organizatorzy robią takie szopki żeby przyciągnąć ludzi, tak samo jak w centrach handlowych przyjeżdża pszczółka maja, smerfy czy jakieś inne krainy lodu.

Kiedys u nas we Wrocku byla podobna akcja...samochod wygrywal ten, kto oszacowal ile zlozonych parasolek znajduje sie w srodku owej nagrody glownej. Samochod stal "na widoku" przez 2 tyg i mozna bylo szacowac. Osoba, ktora podala prawidlowa liczbe jako pierwsza - wygrywala. Tak sie zlozylo, ze akurat moja studentka byla hostessa tego eventu. Opowiadala, ze juz pierwszego dnia akcji w ciagu godziny od rozpoczecia zjawil sie gosciu z rodzina, ktory obstawil pule 100 najbardzdziej prawdopodobnych liczb (od 100 do 200) wygrala wowczas liczba 167. Warunkiem udzialu w zabawie byly zakupy za kwote 50 zl w dowolnym sklepie na terenie galerii. emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

edzia21

#6459926 Napisano: 05.02.2018 14:48:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

pikantny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy z Albedo dzwonią od początku, czy od końca konkursu? Ktoś wygrał z innego dnia niż 29.01?

Pewnie znów wzięli 3 ostatnie dni emotka

U mnie tel z 25 stycznia emotka    

W konkursie PUR i Somat w tesco olali 3 ostatnie dni konkursu, wiec najwyzsza pora sie zrehabilitowac emotka

Ale ja mam wygrany bon z 10 stycznia, a to nie jest czasem ostatni dzień?

jak to masz wygrany bon z 10 stycznia jak konkurs trwał 25-31 stycznia

To jest zapewne odpowiedz do mojego postu.
Winszuje zatem, chyba jestes jedyny. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6459905 Napisano: 05.02.2018 14:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy z Albedo dzwonią od początku, czy od końca konkursu? Ktoś wygrał z innego dnia niż 29.01?

Pewnie znów wzięli 3 ostatnie dni emotka

U mnie tel z 25 stycznia emotka    

W konkursie PUR i Somat w tesco olali 3 ostatnie dni konkursu, wiec najwyzsza pora sie zrehabilitowac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6459682 Napisano: 05.02.2018 00:41:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malg napisał(a):

Czy dostaliście zwrotki z SOMAT Biedronka?

tak, do samego końca przychodziły zwrotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6459648 Napisano: 04.02.2018 20:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

Mysiorki w konkursie Melvit coś pokręciły z nagrodami.
Najpierw piszą o 75 nagrodach, a potem wymieniają 25.
To ile w końcu tych nagród?

25
75 nagród było w ITM i edytując regulamin nie ogarnęli tematu emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#6459608 Napisano: 04.02.2018 18:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy w Waszych sklepach Hebe są mydełka FA? 

Nie.

U mnie we wro nie ma w żadnym. Podpytałam dzisiaj - nie mają JUŻ w ofercie mydełek fa (ani kostki, ani w płynie) ;( Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

edzia21

#6459572 Napisano: 04.02.2018 16:30:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Mysia napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Tytuł konkursu Durex w Tesco mnie rozbroił emotka "Podaruj jej wielkieO" emotka

MAŁO tego ja teraz tak szybko przeglądam konkursy, że przeczytałam WIELKIEGO emotka

A to coś innego mieli na myśli? Bo ja właśnie o WIELKIM napisałam, nie przyszło mi do głowy nawet, żeby to inaczej interpretować emotka

Co do WIELKOŚCI, to można ją rozumieć w 2 płaszczyznach emotka Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

edzia21

#6459462 Napisano: 04.02.2018 01:44:40 w SZUKAM....
Czy są u Was w HEBE mydełka Fa? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6459446 Napisano: 03.02.2018 23:29:17 w Czy informują/ informowali?
staszek napisał(a):

Było info z poniższych konkursów?
1. Burn, burnpromocje.pl, Fortis organizował.
2. Pudliszki, Święta w blasku
3. Rexona Men w C4
4. Vegeta/Podravka w C4

Tak, ze wszystkiego. Już nawet nagrody podocierały  Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

edzia21

#6459279 Napisano: 03.02.2018 01:48:18 w Pomocy!!!!
renatak0 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Kto mi wytłumaczy co to znaczy sieć telefoni komórkowej niedostepna, mam to na każdej karcie nju i nie mogę z żadnej dzwonić

zapewne zablokowali Ci karty...też to miałam z nju. ;/ 

Karty to mi zablokowują z Orange i muszę wydzwaniać tam regularnie, a w nju po kilku godzinach wszystko wróciło do normy,więc mi nie zablokowali

Nju należy do Orange...więc to ta sama klika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6458778 Napisano: 01.02.2018 22:57:51 w Pomocy!!!!
renatak0 napisał(a):

Kto mi wytłumaczy co to znaczy sieć telefoni komórkowej niedostepna, mam to na każdej karcie nju i nie mogę z żadnej dzwonić

zapewne zablokowali Ci karty...też to miałam z nju. ;/  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6458623 Napisano: 01.02.2018 15:15:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Depilator Remington z Lactacyd (C4) - inPost Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6458419 Napisano: 01.02.2018 10:34:57 w SZUKAM....
Szukam info, czy w ORANGE jest jeszcze ograniczenie co do ilości starterów zarejestrowanych na jedną osobę? (kiedyś było to 20 sztuk) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6458416 Napisano: 01.02.2018 10:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy dostaliście już nagrody z konkursu C4 "kuchnia jak marzenie?

Nie. Grałam od połowy konkursu, ale jeszcze nic nie dotarło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6458390 Napisano: 01.02.2018 09:40:56 w Lay's
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

skoro zasadą jest "dokończenie rymowanki", to raczej nie loteria?!?!

Ojj, zdziwiłabyś się. Bodajże w grudniu brałam udział w "konkursie" znanej sieci handlowej S..R - na plakatach napis konkurs, na kuponie trzeba było dokończyć zdanie, po czym w dniu ogłaszania wyników wylosowano z urny kilku zwycięzców. Nawet zdjęcia z losowania Pani ekspedientki wstawiły na profil Fb...

A co do Star, to bardzo się cieszę, że Avanti ruszyło!  emotka   https://promocjastar.pl/#start - zapowiada się ciekawie, chociaż szanse na zgarnięcie tysiaczka będą malutkie. Niemniej, życzę każdemu powodzenia, niech wygrają najLAYpsi! emotka

U nas było to samo we wspomnianym sparze... na otwarcie , też na plakacie dokończ zdanie, i przyjdź na LOSOWANIE O 12 a potem sie okazało że losowanie o 10 było emotka  a obecność obowiązkowa miała być, na szczęście tego co wylosowali to dzownili 

Nie mógł ich ktoś nagrać i zgłosić do izby celnej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6458309 Napisano: 31.01.2018 21:57:42 w Lay's
luko922 napisał(a):

Ale to loteria czy konkurs? emotka

skoro zasadą jest "dokończenie rymowanki", to raczej nie loteria?!?! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6458303 Napisano: 31.01.2018 21:42:44 w Lay's
joan napisał(a):

trebor1 napisał(a):

te pożal się boże kreatywne agencje reklamowe, rozpisujące konkursy dla kreatywnych...
gdyby oni tylko wiedzieli, że ich kreatywność się kończy, akurat tam gdzie się gawiedzi konkursowej zaczyna!
jak dla mnie Nobel, w kategorii: Drugie Życie Produktu ! emotka

Ja bym jednak z tym Noblem poczekała, bo akurat dziś widziałam film o tym, jak brytyjski syf plastikowy (np. worki po substancjach żrących czy innych niebezpiecznych) leci do Chin*, potem jest prymitywnymi metodami robiony z niego jeszcze większy syf, przetapia się to w cuchnące gluty i produkuje te wszelakie "taniości", co to je chętnie bidny Polak kupuje emotka

*Chiny aktualnie zawiesiły import plastikowego syfu i zachodni świat jest w szoku, bo niektóre kraje przywoziły im 95% swoich "odpadów na recykling".

A co do Lay'sów, miło się chodzi do kina z lejsową kartą Unlimited, czekam aż na ekrany wejdzie "Kształt wody" emotka

to poczekamy sobie we dwie emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0