Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6457882 Napisano: 30.01.2018 20:54:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

czy ktos moze napisac ile kosztuja tabletki na ten konkurs??
 https://www.e-kon...ka.html#.WnDNH1XJ9hx

tzn wiem, ze trzeba zakupy za 20 zl ale chodzi mi o to ile wychodza tabletki w biedronce/ile sztuk?

29 zł Wyświetl w wątku >>
2 andii, basku 0

edzia21

#6457485 Napisano: 29.01.2018 22:09:27 w Karlsbad
mia napisał(a):

lav7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gdyby ktoś nie potrzebował gogli z konkursu, z którego dziś informowali to jestem zainteresowana. Do mnie Karlsbad niestety nie zadzwonił  https://www.e-kon...ur.html#.Wm8-zeciHYA

a to już pewne, że wszyscy powiadomieni?

Myślę, że nic nie jest pewne, jak chodzi o Karlsbad. emotka Stawiam raczej na to, że mają niezłą polewkę, iż wrazili kij w mrowisko (czyt. w forum) i jutro będą kontynuować/dawkować telefony...

czytają forum na bank (pozdrawiam emotka
Kiedyś, kiedyś miły Pan z agencji dyktując mi stronę z regulaminem loterii (chyba to była BelVita) popełnił gafę: "Regulamin znajdzie Pani na stronie e-konkurrrrrrs..., przepraszam (i tutaj podał właściwą stronę dedykowaną loterii)." emotka emotka emotka  Kopara opada emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6457184 Napisano: 28.01.2018 23:03:54 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie olx i ich "zmiany" w limitach ogłoszeń od 1 lutego (kategoria Dom i ogród). 
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń.  emotka

A co to za zmiany i opłaty? Bo nie mogę tego znaleźć. Kurde, mi po Allegro, gdzie liczą sobie mega prowizję i facebooku, gdzie wszystkie posty sprzedażowe uznają mi za spam, to tylko OLX zostało, a teraz wygląda, że i to dopadnie...  emotka

https://www.olx.pl/zasady/ "limity" 

edzia21 tylko nie pisz, że Cię wkurzam  emotka aleeee rozumiem, że dodane już ogłoszenia spokojnie będą "za darmo"juhuuu wisieć bo dodane przed 01.02. Bo nie wiem czy się nie zmobilizować do wrzucenia tam jeszcze kilku rzeczy emotka

Wydaje mi się że tak...ale tylko przez 14 dni emotka  Później przyjdzie moment "odświeżenia" i trzeba będzie za nadmiar płacić emotka
Obym się myliła. Tylko czekać, kiedy na elektronikę wprowadzą ograniczenia. Tfu! Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

edzia21

#6457181 Napisano: 28.01.2018 22:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

W konkursie Colgate w Biedronce nr dowodu zakupu tj ten obok daty, czy systemowy? emotka

obok daty Wyświetl w wątku >>
1 anet 0

edzia21

#6456931 Napisano: 27.01.2018 15:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

infatne napisał(a):

Kaufland Schwartzkoph - Czy Syoss tez bierze udział w tym konkursie czy oni są jakby osobną marką ? Bo robi ich ta firma ale nie ma tej nazwy na górze opakownia

Moim zdaniem nie. Na produktach Schwarzkopf jest na górze opakowania powyższe logo. Producentem Syoss owszem jest Schwarzkopf & Henkel, tak jak jest producentem np. Fa czy wielu innych produktów.

Syoss nie, ale glissKur tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6456879 Napisano: 27.01.2018 11:54:40 w Lay's
Mam nadzieje ze bedzie promocja nowych smakow pepsi - lime i wild cherry emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6456840 Napisano: 26.01.2018 23:45:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

bajdeq napisał(a):

Mysia napisał(a):

opryszek95 napisał(a):

Właśnie zaczynam przygodę z konkursami. Kupiłam kilka produktów promocyjnych na jeden paragon i udalo się wygrac z tigerem. Musze wyslac oryginal paragonu a co jesli uda sie tez wygrac z innym produktem? Ktoś ma jakies rady?

Wyślij znaczek i poproś o odesłanie paragonu po weryfikacji, może się uda.

Smolar nie odsyła paragonów, chyba że rezygnujesz z nagrody emotka

Mi Smolar odesłał paragon bez problemu. Zadzwoniłam do nich wcześniej i upewniłam się, że jest to możliwe. Kazali tylko napisać na oświadczeniu laureata, żeby po weryfikacji odesłali oryginał.

Przy loteriach nie odsylaja. Inaczej jest w przypadku konkursow kreatywnych.

nie rozumiem różnicy: przy kreatywnych odsyłają, przy loterii nie..? mi nigdy żadnego nie odesłali.

Loteria rządzi się swoimi przepisami/rygorami prawnymi, a konkurs swoimi. Do tego dochodzi też "widzimisię" Smolara. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6456811 Napisano: 26.01.2018 21:10:45 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie olx i ich "zmiany" w limitach ogłoszeń od 1 lutego (kategoria Dom i ogród). 
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń.  emotka

A co to za zmiany i opłaty? Bo nie mogę tego znaleźć. Kurde, mi po Allegro, gdzie liczą sobie mega prowizję i facebooku, gdzie wszystkie posty sprzedażowe uznają mi za spam, to tylko OLX zostało, a teraz wygląda, że i to dopadnie...  emotka

https://www.olx.pl/zasady/ "limity"  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6456810 Napisano: 26.01.2018 21:09:44 w Pomocy!!!!
kalmia86 napisał(a):

Otrzymałam punkt karny (nieumyślnie wrzuciłam post nie w tym temacie co powinnam, jak tylko zauważyłam błąd usunęłam swój wpis i zamieściłam we właściwym temacie). Co zrobić aby pozbyć się tego punktu karnego? Wiem, ze to pierwszy ale już mnie drażni...

dodać 10 konkursów do bazy emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6456802 Napisano: 26.01.2018 20:33:49 w Wkurza mnie...
Ogólnie wielkie G***O się sprzedaje przez to całe olx...a teraz jeszcze opłaty będą siorbać za ilość dodawanych ogłoszeń. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6456752 Napisano: 26.01.2018 17:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek  emotka

O ja cie A ja pojechałam do faktury A tam tylko żele,ale super do mycia chociaż tyle

W Factory jest ogólnie bieda ze wszystkim w C4. Jest drożej i mniejszy wybór.  Jest to C4 innej klasy, gorszej. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6456741 Napisano: 26.01.2018 17:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
picola napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs Fa w Carrefour, który kończy się 29 stycznia można kupić mydła w kostce czy też są wyłączone emotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin.

Można:)

można tylko u mnie nie ma bu

z tego co kojarzę to chyba jesteś z Wrocka, a w Borku na Hallera pełno jest mydeł fa po 1,99 za sztukę. emotka

potwierdzam, dzisiaj wykupiłam połowę nakładu z półek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6456727 Napisano: 26.01.2018 16:40:47 w Połączenia nieodebrane
515 898 153 na konkursowy numer, ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6456689 Napisano: 26.01.2018 15:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

bajdeq napisał(a):

Mysia napisał(a):

opryszek95 napisał(a):

Właśnie zaczynam przygodę z konkursami. Kupiłam kilka produktów promocyjnych na jeden paragon i udalo się wygrac z tigerem. Musze wyslac oryginal paragonu a co jesli uda sie tez wygrac z innym produktem? Ktoś ma jakies rady?

Wyślij znaczek i poproś o odesłanie paragonu po weryfikacji, może się uda.

Smolar nie odsyła paragonów, chyba że rezygnujesz z nagrody emotka

Mi Smolar odesłał paragon bez problemu. Zadzwoniłam do nich wcześniej i upewniłam się, że jest to możliwe. Kazali tylko napisać na oświadczeniu laureata, żeby po weryfikacji odesłali oryginał.

Przy loteriach nie odsylaja. Inaczej jest w przypadku konkursow kreatywnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6456526 Napisano: 26.01.2018 11:16:21 w Smolar
bezaczek7 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Zwrot jest do 28i lutego chyba tak? A konkurs do 31 stycznia to i tak dadza radę

Gorzej, jesli sie trafi rezerwa Tesco emotka

Smolar nie robi rezerw w konkursach promo od dawna emotka
Czasami zdarzają się w loteriach, ale to chyba jak im się "zachce" z nudów. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6456375 Napisano: 25.01.2018 19:20:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
clearmind789 napisał(a):

czy jest szansa na pur / somat z tesco jeszcze?

jest, na rezerwę emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

edzia21

#6456142 Napisano: 25.01.2018 10:21:26 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

rezerwowy laureat Belvita..... emotka phi...też mi coś.... emotka

A czasami nie jesteś rezerwą 2 etapu?

Rezerwę wysyłają z tego samego etapu i nawet potem nie raczą napisać, czy się pozostało rezerwowym czy może rzeczywistym laureatem. Wiem, bo miałam taką przyjemność w drugim etapie.

Aaaa... porażka  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6456138 Napisano: 25.01.2018 10:18:13 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

rezerwowy laureat Belvita..... emotka phi...też mi coś.... emotka

A czasami nie jesteś rezerwą 2 etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6455991 Napisano: 24.01.2018 18:59:14 w SZUKAM....
buziolek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Na konkurs Somat w biedronce trzeba kupic minimum 2 produkty? W zasadach jest "kup produkty za min 20 zl"...czyli 1 produkt odpada?

Ja kupiłam jeden produkt za 29.99 zl , dali kwote 20 zl bo tak byłby konkurs tani jak by można bylo kupić tylko kapsułki za 5.50zl emotka  

Chodzi mino to, ze czasami w regulaminach jest wyszczegolnione: "kup produkt lub produkty za min 20 zl" a tu sa wylacznie "produkty" w liczbie mnogiej. Nadmienie, ze kiedys stracilam nagrode przez taki zapis...bo mialam 1 produkt za 45 zl  zamiast "kup produkty za min 30 zl". Nie bylo to Albedo, ale od tamtej pory jestem czujna. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6455986 Napisano: 24.01.2018 18:50:54 w SZUKAM....
Na konkurs Somat w biedronce trzeba kupic minimum 2 produkty? W zasadach jest "kup produkty za min 20 zl"...czyli 1 produkt odpada? Wyświetl w wątku >>
0 0