Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6455037 Napisano: 22.01.2018 01:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Pierwszy raz wysylalam wiadomosc do belvity przez messenger lite i nie bylo tam opcji wez udzial w konkursie, czy to znaczy, ze moja odpowiedz bedzie brana pod uwage dopiero teraz, w ostatnim etapie? Tutaj doczytalam, ze jakis przycisk jest, podlalam przed polnoca normalnie, a teraz dopiero z botem sie dogadalam emotka

tak, otwierasz pulę 4 etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6454993 Napisano: 21.01.2018 20:38:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

xpac napisał(a):

margo1 napisał(a):

Ktoś cos podpowie,jak wygrac w Biesronce Colgate? Tyle w poprzednich konkursach wyslalam smsów i nic,czy moze oni niektórych numerów telefonów nie lubią

A napisz byle co na odpiernicz emotka  to wygrasz emotka

Poważnie? Czy Streamline lubi teksty na odpiernicz się? Też ich nie mogę rozgryźć....

tak emotka
dorzuć jeszcze ze 3 błędy ortograficzne + 1 błąd stylistyczny + brak interpunkcji i główna gwarantowana emotka  ...aczkolwiek dużo osób zna już ten "trik na streamline" emotka , więc będzie konkurencja emotka

A co do numerów, to to też dobry trop margo1 - nie lubią w numerze nadmiaru cyfr nieparzystych emotka  takie numery zdecydowanie odpadają na starcie. Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, xpac 0

edzia21

#6454897 Napisano: 21.01.2018 11:32:51 w Smolar
natka90 napisał(a):

Czy w przypadku wygranej u Smolara wysyłacie wszystkie paragony ? W smsie o wygranej nie ma informacji, który nr paragonu wygrał...? 

Sprawdz sobie na stronie numer paragonu Wyświetl w wątku >>
1 natka90 0

edzia21

#6454752 Napisano: 20.01.2018 13:41:20 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragony Kaufland-budzet. Poprosze pw z cena i kodem pocztowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6454739 Napisano: 20.01.2018 12:57:44 w Czy informują/ informowali?
dwaburekoty napisał(a):

frodo napisał(a):

frodo napisał(a): Może ktoś się orientuje, czy już informowali z Red Bulla Circle K?  Podbijam

W MDW ktoś pochwalił się bodajże z 16.01

raczej z 6.01  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6454475 Napisano: 19.01.2018 15:21:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sztućce Gerlach z Sunlight w Lidlu - DPD
głośniki JBL z konkursu Wedel w Leclerc - inPost Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6454428 Napisano: 19.01.2018 14:20:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co ze Smolarem SOMERSBY w Tesco? emotka  
Datę wyników w regulaminie mają raczej błędną...chyba już czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6453782 Napisano: 18.01.2018 01:13:57 w Smolar
loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

barbarellaQQQ napisał(a):

Kto mi tajemnice zdradzi co Smolar lubi ,co nagradza ? emotka  
Nigdy nic u nich nie wygrałam emotka

Ja widziałam co nagradza i nic mi to nie pomogło emotka  Dalej mnie nienawidzi...

No niby coś tam wygrałam, ale dalej nie mam żadnej teorii spiskowej emotka  Nie widziałam konkurencji, więc ciężko porównać swoje wypociny do czyichś emotka  Jedyne co, to konkurs fotograficzny, w którym moje zdjęcie.. wyróżniało się minimalizmem.. no i było inne od innych emotka

Echhh przecież oni rzadko czytają hasła, nie maja na to czasu  emotka  W większosci są to losowania.

Ah, to dobrze, że chociaż zdjęcia im się chciało obejrzeć emotka  I to ta teoria, yhym, to dlatego nie mogłam odkryć magicznego klucza do wygrania w Smolarze emotka

Bo wg mnie w Smolarze nie ma specjalnego klucza na hasłówki, to pewnie czysty chaos i jak pisałem czasem losowania emotka  no troszkę inaczej sprawa wygląda z ich loteriami emotka  

W sensie, że w stricte loteriach nie losują? emotka  
Świetnie - w opisówkach losują, a w loteriach "czytają"...numery paragonów i telefonów? emotka
Eeee, ja i tak ich ostatnio lubię - i za loterie i za opisówki emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6453770 Napisano: 18.01.2018 00:27:38 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

malenka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

malenka napisał(a):

Nie bardzo wiem, gdzie pisać więc zapytam tutaj, bo wkurza mnie moja niewiedza. Czy na olx jest jakiś nowy sposób na naciąganie naiwniaków. Ewentualnie czy ktoś mi może wytłumaczyć o co chodzi? Wystawiłam na sprzedaż telefon i w ciągu pięciu minut dostałam dwie wiadomości o takiej treści:(...)

Przekręt afrykański, nigeryjski, czy jak go tam nazywają. Nie daj się nabrać.

To chodzi o to że chcą żeby wysłać telefon za granicę i nigdy nie zobaczysz kasy?

Tak. Coś takiego. Trzeba zgłaszać takiego delikwenta, jak napisała monkakk.

Tak moja córka(kilka lat temu) pozbyła się telefonu za 1200zł+przesyłka do Nigerii, więc ostrzegają i trzeba uważać.Nie wysyłaj niczego za granicę.Niby(nie wpłynęła) kasa wpłynęła na konto i nie zobaczyła już ani telefonu, ani kasy.Gdy zorientowała się, to telefon był już poza granicami Polski , a że była to sobota, to już było po wszystkiemu, bo ktoś w Nigerii odebrał już przesyłkę.

Zawsze byłam ciekawa, kto sie na takie wały nabiera  emotka ...i wysyła sprzęty do Afryki (i w ogóle odpowiada na takie wiadomości). To przecież wali przekrętem na kilometr i nie trzeba być jakoś specjalnie kumatym (być może w tym momencie przeceniam co niektórych), żeby wyczuć podpuchę. Jednakże - współczuję starty. Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

edzia21

#6453725 Napisano: 17.01.2018 21:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

taka sytuacja...;( wysłałam przed chwilą zgłoszenie do columbita/kaufland, i zabrałam się za pisanie drugiego, po wpisaniu pierwszego słowa po prefiksie palec dotknął "wyślij" i poszło, nie zdążyłam nic zrobić. Czy mogę to jakoś powtórzyć, i wysłać normalnie cały tekst czy po ptokach jest? no kurcze, szkoda mi paragonu za prawie 40 zł emotka

Wyślij nowe zgłoszenie, a jutro napisz do columbita z prośbą o usunięcie "błędnego zgłoszenia" z bazy emotka Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

edzia21

#6453585 Napisano: 17.01.2018 15:49:52 w Smolar
agakaz2 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

A działa Wam strona Smolara? U mnie nie. I zastanawiam się, czy to dzieci mi coś nawciskały w przeglądarce..

Nie działa od rana

Działa. Wystarczy kliknąć w opcje ZAAWANSOWANE i otworzyć stronę smolar (niebezpieczną). 
Nic od wczoraj się nie zmieniło emotka  jakby ktoś "bał się" wchodzić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6453565 Napisano: 17.01.2018 15:24:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zaczynają spływać kamerki GoPro z Fa (Tesco) - Poczta Polska Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

edzia21

#6453415 Napisano: 17.01.2018 11:23:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zonka78 napisał(a):

Mam problem z paragonem. Mianowicie był nieczytelny i poprosiłam o poprawienie go. Dostałam wydrukowany z drukarki na dużej kartce, ten z kasy jest dopięty do tego. Ale numer paragonu jest inny od tego na karce. Który numer powinnam teraz podać w zgłoszeniu? emotka pomożecie?

ten z oryginalnego paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6453180 Napisano: 16.01.2018 18:42:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

Underground Media ktoś zna? Regulamin do złudzenia podobny jak smolarowy (konkurs BP Black).. siedziby też mają o rzut beretem  emotka

to smolar na 100% Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6453029 Napisano: 16.01.2018 14:52:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

barcza napisał(a):

estrelitta napisał(a):

monkakk napisał(a):

Orange Wakacje doładowuje 30 zł na konta główne - pisałam reklamację na wszystkie doładowania emotka

A to uwzględniają tylko tym co pisali reklamację? Dostał ktoś kto nie pisał?

Tak dostałam a nie pisałam reklamacji

a w jaki sposób powiadamiają? u nas nikt nie pisał i nikt na telefonie żadnego info o doładowaniu nie ma...

Może po prostu rozpocznij swoje "dochodzenie" od sprawdzenia stanu konta? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6453019 Napisano: 16.01.2018 14:35:58 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

daf napisał(a):

Czy były już wyniki -wygraj sanki w tesco śnieżne szaleństwo?

chyba do 31 stycznia mają czas.

do 12.02 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6452729 Napisano: 15.01.2018 19:36:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

mia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

(...)

maja chyba 3 dni na poinformowanie. ostatnio pewnie nie mieli dużego wyboru bo większość osób źle wysłało zgłsozenie emotka

A skąd takie info? Większość to posłała dobrze. emotka A zgłoszeń było pewnikiem w ciul, jak często w I etapie. Teraz zresztą nadal część osób śle źle, z tego, co piszą na fejsie, więc to żaden wyznacznik.

teraz na pewno mniej osób śle źle. Chociażby osoby z forum które w 1 etapie były zainteresowane emotka

Zapewne dzisiaj ogarniali jedynie wysylke eskow z Tyskie Zabka, wiec belVita bedzie jutro emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6452607 Napisano: 15.01.2018 13:20:52 w Informują
Laboo - "z nami zawsze wygrywasz", e-mail Wyświetl w wątku >>
1 elmo 0

edzia21

#6452468 Napisano: 14.01.2018 22:46:45 w Udane wymiany - polecane nicki:)
mixik
dziękuję za profesjonalną wymianę emotka POLECAM Wyświetl w wątku >>
1 mixik 0

edzia21

#6452366 Napisano: 14.01.2018 02:55:31 w Pomocy!!!!
andii napisał(a):

andii napisał(a):

scrabble napisał(a):

andii napisał(a):

pablo75 napisał(a):

coccinelle napisał(a):

andii napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Gdzie kupujecie konkursowe Mieszko? Szukałam w Tesco i Intermarche  - tam nie znalazłam. emotka

W kaufie i tesco widziałam emotka

Dzięki za podpowiedź. emotka

W Kauflandzie jest,ale opakowania są naprawdę małe a cena bardzo wysoka ponad 16 zl !

Jak małe opakowania? z regulaminu trzeba kupić emotka

Też nie wiem o co chodzi? 236 i 239 gram w C4 za 14,99zł. Innych z tej serii nie widziałam. 

Cherrissimo Exclusive 310 g,
- Cherrissimo Classic 310 g,
- Amoretta Classic 324 g,
- Amoretta Desserts 325 g

Produkty z regulaminu na stronie konkursowej:

Mieszko Dla Ciebie & Dla Mnie Amoretta Desserts Selection 229g
Mieszko Dla Ciebie & Dla Mnie Espresso 239g
Mieszko Dla Ciebie & Dla Mnie Cherrissimo Classic 236g
Mieszko Dla Ciebie & Dla Mnie Cherrissimo Exclusive 236g Wyświetl w wątku >>
1 andii 0