Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6452291 Napisano: 13.01.2018 18:11:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

To jest jakaś paranoja emotka

to nie paranoja toż k emotka t emotka emotka emotka emotka emotka  a my tak się cieszymy jak na forum jakaś główna wpadnie dla naszych konkursowiczów a 3/4 idzie - no właśnie gdzie? 

To zapewne tez "nasz konkursowicz" ze specjalizacja: loterie emotka

myślisz, że aż takie "szczęście" można mieć?

To raczej nie szczęście, a zawodowe inwestycje na grube tysiące zł Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6452258 Napisano: 13.01.2018 16:43:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

To jest jakaś paranoja emotka

to nie paranoja toż k emotka t emotka emotka emotka emotka emotka  a my tak się cieszymy jak na forum jakaś główna wpadnie dla naszych konkursowiczów a 3/4 idzie - no właśnie gdzie? 

To zapewne tez "nasz konkursowicz" ze specjalizacja: loterie emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6452143 Napisano: 13.01.2018 00:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

WYBIERZ TRIO WYGRAJ CLIO 
właśnie wysłałam zgłszenie i takie coś mi przyszło na @ :
Dzień dobry,W celu zweryfikowania poprawności Twojego zgłoszenia w Loterii „Wybierz z trio!” prosimy o przesłanie numeru NIP sklepu, który wystawił zgłoszony paragon fiskalny, godziny wystawienia tego paragonu oraz o dołączenie do wiadomości skanu paragonu fiskalnego, na podstawie którego wzięto udział w Loterii. Numer paragonu, o którym piszemy znajduje się w temacie wiadomości.Zgodnie z regulaminem dostępnym na stronie www.wybierzztrio.pl, prosimy o odpowiedź do godziny 23:59:59 następnego dnia kalendarzowego od chwili otrzymania niniejszej wiadomości.-- 
Pozdrawiamy,
Organizatorzy Loterii

Oczywiscie wysłałam im te zdjecie - ino mnie ciekawi , po co im to ..i że jakkbym akurat nie zweszła prze wekend na @ to zgłoszenie by przepadło emotka  więc ludziska konkursowe sprawdzajcie sobie @ po wysłaniu zgłoszenia ....

Ciekawe co ze zgłoszeniami wysłanymi drogą SMS...czy mają jakąś szansę na wygraną?!?! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6452098 Napisano: 12.01.2018 20:35:49 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem...

nie ma tygodnia, w którym nie pytano by mnie o dowód.

Zazdroszczę. Mnie nikt nie pyta od 16 roku życia, teraz mam 32 lata i ostatnio przeszło mi przez myśl, że wsunę kasjerowi dychę w kieszeń, żeby mnie zapytał  emotka

Ja mam na karku 28 wiosen...i pytaja mnie o dowod nawet przy zakupie zdrapki lotto. Mega wkurzajace to jest emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6451746 Napisano: 12.01.2018 02:06:41 w SZUKAM....
Jak jest liczona gwarancja na konsolę PS4? 
Idzie "z systemu" czy z papierka gwarancyjnego? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6451745 Napisano: 12.01.2018 01:57:43 w NA CO CZEKAMY?
15.01 - Podaruj sobie magiczne chwile przyjemności
19.01 - Disney Biedronka
19.01 - Tesco Pudliszki NAV 14.01+ 5dr
19.01 - Leclerc, Zimowe zabawy
22.01 - Żabka, Tyskiego najlepszego (28.12-15.01)+ 5dr
23.01 - ITM Crunchips - 7.12 + 30 dni rob 
25.01 - Pantene, Laboo
25.01 - Wellaflex, Laboo
26.01 - Pur i Somat, Tesco - 19.01 + 5 dni rob
30.01 - Nivea Kaufland - 14.12 + 30 dni rob
01.02 - Biedronka, Poczuj miłosne fajerwerki 12.01+14 dr
12.02 - Nivea Baby TESCO
28.02 - Kaufland Świąteczne wypieki -info e-mail 
jeszcze wszystkie coca-cole Fortis - główne
20.01-TESCO „Karnawałowa zabawa z Somersby”- w regulaminie jest  napisane, że komisja 13.02.2018... Wydaje mi się, że pomylili się i powinien to być 13.01. Nawet wysyłka nagród ma być do 10 lutego.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6451682 Napisano: 11.01.2018 20:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Dobre dusze, czy dobrze rozumiem regulamin GP z minionkami, że data paragonu nie musi odpowiadać etapowi danego konkursu? Czy coś przeoczyłam?

Pytałam org, odpisali mi że nie musi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6451678 Napisano: 11.01.2018 20:45:11 w SZUKAM....
termitek99 napisał(a):

W jakich sklepach są dostępne konkursowe produkty MIESZKO?

np. w C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6451377 Napisano: 11.01.2018 10:20:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kinzao napisał(a):

Czy ktoś zgarnął nagrodę główną z Silan albo Perwoll w Tesco? emotka Czy one jeszcze nie rozdane?

na pewno rozdane emotka To idzie, że tak powiem w pierwszej kolejności emotka

Konkursy bez numeru paragonu... na pewno nie jeden konkursowicz zwiększył swoje szanse wysyłając zgłoszenie też z innego numeru telefonu (tfu! Co za paskudna praktyka emotka ), informacje o wygranej nagrodzie 2-3 stopnia ponad tydzień przed ostatecznym terminem o informowaniu wg regulaminu... A co jeżeli odwrócili kolejność i teraz wszyscy wyślemy paragony bo wygraliśmy płyn do płukania a za tydzień ktoś dostanie info o głównej na inny numer...? Ups! emotka emotka TEORIA SPISKOWA! UWAGA SŁYCHAĆ STRZAŁY! emotka A o głównych nikt się nie chwalił... stąd moje 'przemyślenia' emotka

Niestety, Albedo informuje o nagrodach głównych "z marszu", podczas informowania o nagrodach niższego stopnia. Mają 2 praktyki - idą "od najlepszej do najgorszej" lub "od najgorszej do najlepszej" emotka  W Silanie alni w Perwollu udziału nie brałam, ale sądząc po wpisach z rodzajami nagród...główne poszły na bank emotka  A co do kwestii chwalenia się, coraz mniej osób się chwali emotka  nie jest to żadnym wyznacznikiem. Wyświetl w wątku >>
2 mia, kinzao 0

edzia21

#6451206 Napisano: 10.01.2018 18:33:45 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Dzisiaj Graf informował z ostatniego etapu Vegety w C4?

tak, z V emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6451157 Napisano: 10.01.2018 17:08:56 w SZUKAM....
magdalena_g napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

W konkursie silan z tesco na nagrode 3 stopnia,tj ten plyn za 16zl, oświadczenie trzeba wysłać poczta?  emotka
Pytam bo chyba dzwonili...

ja tylko usłyszałam, że w ciągu 7 dni i żeby zapoznać się z regulaminem. zastanawiam się czy w ogóle to odsyłać, bo chyba nie warto

ja dopytałam: trzeba pocztą wysłać  emotka   brak słów 

Przecież Albedo zawsze chce pa ra go ny pocztą...nawet do nagród za 2 zł, więc skąd to zdziwienie? emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, atyde25 0

edzia21

#6451132 Napisano: 10.01.2018 16:20:22 w Czy informują/ informowali?
infatne napisał(a):

Czy wedel leclerck już informował ?

przed sylwestrem Wyświetl w wątku >>
1 infatne 0

edzia21

#6450875 Napisano: 09.01.2018 21:38:53 w Lay's
apoccalipsa napisał(a):

joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe co z tym autem. Przyznać się, do kogo pojechało!  emotka

Czas maja chyba do jutra?
Edit. Czas na wybor do wczoraj, a na poinformowanie do czwartku wedlug moich wyliczen emotka  Wiec do czwartku pewnie bedzie wynik na stronie emotka

Może laureat nagrody głównej nie odesłał jeszcze docs (bo np. jeździ na nartach), więc oficjalne przyznanie nagrody nastąpi, gdy Avanti otrzyma kompletnego mejla? emotka

Niestety -> ja wszystko odesłałam i nie dostałam zwrotnego mejla z info o bryce emotka

to jest najbardziej prawdopodobne
jak u nich główną wygrałam ( jedna była tylko ) to przyszedł mail, weszłam na stronę zaskoczona, bo się nie spodziewałam i były już dane 

Oni najpierw wrzucają dane na stronę (z głównymi) a później idą maile emotka  - w przedziale kilku minut. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450868 Napisano: 09.01.2018 21:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

ludzkości. pierwszy raz w ciągu żywota zadzwoniło do mnie albedo, a ja nie zdążyłam odebrać, bo akurat robiłam zakupy na kolejny ichni konkurs emotka stąd pytanie: czy oni dzwonią ponownie, czy lepiej samemu się dobijać?

oddzwonią emotka
a jak nie odbierzesz po raz kolejny - wyślą sms`a z info o wygranej Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450866 Napisano: 09.01.2018 21:06:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
PS4 Wedel Lewiatan - inPost Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450858 Napisano: 09.01.2018 20:54:21 w Smolar
monkakk napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kerocna napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

A ja mam pytanie co lubi Smolar?
Rymy?Humor?Teksty filozoficzne? czy bardziej proste?
Jesli ktos uchyli mi rąbka tajemnicy to bede wdzieczna, jesli nie to zrozumiem.

Ja myślę, że Smolar sam nie wie czego chce emotka

Na Smolara niestety nie ma recepty, bo gusta sa rozne i mam wrazenie ze w zaleznosci od konkursu...nad wylonieniem laureatow pochylaja czola rozne osoby. Raz wygrywaja bardzo fajne, blyskotliwe teksty, a raz pitu pitu rodem z przedszkola (piszę o nagrodach głównych)  emotka

a skąd wiadomo jakie teksty wygrywają? przecież u nich nie ma nawet listy zwyciezców, a co tu mówić o wygranych hasłach

Edzi się pytasz skąd to wie ? emotka Z doświadczenia i to spoooooorego emotka

Przyganiał kocioł garnkowi emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

edzia21

#6450840 Napisano: 09.01.2018 20:38:01 w Smolar
kerocna napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

A ja mam pytanie co lubi Smolar?
Rymy?Humor?Teksty filozoficzne? czy bardziej proste?
Jesli ktos uchyli mi rąbka tajemnicy to bede wdzieczna, jesli nie to zrozumiem.

Ja myślę, że Smolar sam nie wie czego chce emotka

Na Smolara niestety nie ma recepty, bo gusta sa rozne i mam wrazenie ze w zaleznosci od konkursu...nad wylonieniem laureatow pochylaja czola rozne osoby. Raz wygrywaja bardzo fajne, blyskotliwe teksty, a raz pitu pitu rodem z przedszkola (piszę o nagrodach głównych) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450413 Napisano: 08.01.2018 22:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

monkakk dziękuję tylko żebym jeszcze wiedziała z czego mogli dzwonić???

Obstawiam loterie może Trio albo Feat&Easy? Bo z kreatywnych to cisza na forum i ogólnie też nie za wiele mają do rozwiązania.

Ewentualnie rezerwa z jakiegoś starego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6450286 Napisano: 08.01.2018 17:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czy ktoś wie w jakich godzinach rmf ma dzwonić do laureata głównego belvity?  emotka  Akurat wyjeżdżam i mogę być chwilami poza zasięgiem...

Wszystko jest precyzyjnie opisane w regulaminie emotka

Rzeczywiście 7-17.00 to wybitnie precyzyjne określenie emotka

Chodziło mi o datę, bodajże 19 stycznia i owy zakres godzinowy.
Nie wiem czego jeszcze potrzebujesz emotka  zapewne godziny z konkretnymi minutami i sekundami nikt Ci nie poda...no może wróż maciej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6450282 Napisano: 08.01.2018 17:14:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

A czy ktoś wie w jakich godzinach rmf ma dzwonić do laureata głównego belvity?  emotka  Akurat wyjeżdżam i mogę być chwilami poza zasięgiem...

Wszystko jest precyzyjnie opisane w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0