Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6451206 Napisano: 10.01.2018 18:33:45 w Czy informują/ informowali?
estrelitta napisał(a):

Dzisiaj Graf informował z ostatniego etapu Vegety w C4?

tak, z V emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6451157 Napisano: 10.01.2018 17:08:56 w SZUKAM....
magdalena_g napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

W konkursie silan z tesco na nagrode 3 stopnia,tj ten plyn za 16zl, oświadczenie trzeba wysłać poczta?  emotka
Pytam bo chyba dzwonili...

ja tylko usłyszałam, że w ciągu 7 dni i żeby zapoznać się z regulaminem. zastanawiam się czy w ogóle to odsyłać, bo chyba nie warto

ja dopytałam: trzeba pocztą wysłać  emotka   brak słów 

Przecież Albedo zawsze chce pa ra go ny pocztą...nawet do nagród za 2 zł, więc skąd to zdziwienie? emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, atyde25 0

edzia21

#6451132 Napisano: 10.01.2018 16:20:22 w Czy informują/ informowali?
infatne napisał(a):

Czy wedel leclerck już informował ?

przed sylwestrem Wyświetl w wątku >>
1 infatne 0

edzia21

#6450875 Napisano: 09.01.2018 21:38:53 w Lay's
apoccalipsa napisał(a):

joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe co z tym autem. Przyznać się, do kogo pojechało!  emotka

Czas maja chyba do jutra?
Edit. Czas na wybor do wczoraj, a na poinformowanie do czwartku wedlug moich wyliczen emotka  Wiec do czwartku pewnie bedzie wynik na stronie emotka

Może laureat nagrody głównej nie odesłał jeszcze docs (bo np. jeździ na nartach), więc oficjalne przyznanie nagrody nastąpi, gdy Avanti otrzyma kompletnego mejla? emotka

Niestety -> ja wszystko odesłałam i nie dostałam zwrotnego mejla z info o bryce emotka

to jest najbardziej prawdopodobne
jak u nich główną wygrałam ( jedna była tylko ) to przyszedł mail, weszłam na stronę zaskoczona, bo się nie spodziewałam i były już dane 

Oni najpierw wrzucają dane na stronę (z głównymi) a później idą maile emotka  - w przedziale kilku minut. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450868 Napisano: 09.01.2018 21:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

ludzkości. pierwszy raz w ciągu żywota zadzwoniło do mnie albedo, a ja nie zdążyłam odebrać, bo akurat robiłam zakupy na kolejny ichni konkurs emotka stąd pytanie: czy oni dzwonią ponownie, czy lepiej samemu się dobijać?

oddzwonią emotka
a jak nie odbierzesz po raz kolejny - wyślą sms`a z info o wygranej Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450866 Napisano: 09.01.2018 21:06:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
PS4 Wedel Lewiatan - inPost Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450858 Napisano: 09.01.2018 20:54:21 w Smolar
monkakk napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kerocna napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

A ja mam pytanie co lubi Smolar?
Rymy?Humor?Teksty filozoficzne? czy bardziej proste?
Jesli ktos uchyli mi rąbka tajemnicy to bede wdzieczna, jesli nie to zrozumiem.

Ja myślę, że Smolar sam nie wie czego chce emotka

Na Smolara niestety nie ma recepty, bo gusta sa rozne i mam wrazenie ze w zaleznosci od konkursu...nad wylonieniem laureatow pochylaja czola rozne osoby. Raz wygrywaja bardzo fajne, blyskotliwe teksty, a raz pitu pitu rodem z przedszkola (piszę o nagrodach głównych)  emotka

a skąd wiadomo jakie teksty wygrywają? przecież u nich nie ma nawet listy zwyciezców, a co tu mówić o wygranych hasłach

Edzi się pytasz skąd to wie ? emotka Z doświadczenia i to spoooooorego emotka

Przyganiał kocioł garnkowi emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

edzia21

#6450840 Napisano: 09.01.2018 20:38:01 w Smolar
kerocna napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

A ja mam pytanie co lubi Smolar?
Rymy?Humor?Teksty filozoficzne? czy bardziej proste?
Jesli ktos uchyli mi rąbka tajemnicy to bede wdzieczna, jesli nie to zrozumiem.

Ja myślę, że Smolar sam nie wie czego chce emotka

Na Smolara niestety nie ma recepty, bo gusta sa rozne i mam wrazenie ze w zaleznosci od konkursu...nad wylonieniem laureatow pochylaja czola rozne osoby. Raz wygrywaja bardzo fajne, blyskotliwe teksty, a raz pitu pitu rodem z przedszkola (piszę o nagrodach głównych) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6450413 Napisano: 08.01.2018 22:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

monkakk dziękuję tylko żebym jeszcze wiedziała z czego mogli dzwonić???

Obstawiam loterie może Trio albo Feat&Easy? Bo z kreatywnych to cisza na forum i ogólnie też nie za wiele mają do rozwiązania.

Ewentualnie rezerwa z jakiegoś starego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6450286 Napisano: 08.01.2018 17:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czy ktoś wie w jakich godzinach rmf ma dzwonić do laureata głównego belvity?  emotka  Akurat wyjeżdżam i mogę być chwilami poza zasięgiem...

Wszystko jest precyzyjnie opisane w regulaminie emotka

Rzeczywiście 7-17.00 to wybitnie precyzyjne określenie emotka

Chodziło mi o datę, bodajże 19 stycznia i owy zakres godzinowy.
Nie wiem czego jeszcze potrzebujesz emotka  zapewne godziny z konkretnymi minutami i sekundami nikt Ci nie poda...no może wróż maciej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6450282 Napisano: 08.01.2018 17:14:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

A czy ktoś wie w jakich godzinach rmf ma dzwonić do laureata głównego belvity?  emotka  Akurat wyjeżdżam i mogę być chwilami poza zasięgiem...

Wszystko jest precyzyjnie opisane w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6449879 Napisano: 07.01.2018 22:45:09 w Smolar
smalltrol napisał(a):

agagaga napisał(a):

defed napisał(a):

agagaga napisał(a):

Czy wie ktoś jakie produkty można kupić w konkursie "surf i haier przedłużają święta". W regulaminie nie ma na ten temat żadnej informacji a na zdjęciu promocyjnym konkursu widnieją produkty Surf i Cocolino (czyli Cocolino też można zakupić?)?

Regulamin mówi,że tylko SURF:

Dziękuję emotka

Producentem Surf  i Cocolino jest Unilever, wydaje mi sie jednak, że jak kupi się jakiś z ich produktów to można wziąć udział w konkursie. Sam kupiłem jedengo dnia Surfa drugiego Cocolino i nie wydaje mi sie aby Lidl chciał wproawdzić kogoś w bład..
ale może sie mylę

to módl się, żebyś nie wygrał pralki na paragon z Coccolino, bo tyle ją zobaczysz, co na zdjęciu emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6449848 Napisano: 07.01.2018 21:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anet napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, widzieliście już jakieś słodycze  (opisane)na loterię kinder ?, 
ciekawa jestem których od jutra szukać emotka

W Lidl widziałam w opakowaniach promocyjnych Kinder Schoko Bons emotka  

A widział ktoś promocyjne Kinder Niespodzianki? emotka  miałam bzika na ich punkcie w dzieciństwie, chętnie sobie to przypomnę  emotka  

Oj, czasem kupujemy dla dzieci i muszę przyznać, że jakoś inaczej z dzieciństwa je zapamiętałam. Wtedy prawie w każdej była jakaś fajna zabawka - przeważnie figurki z kolekcji, a teraz - fajna trafia się pół na pół, albo i rzadziej, z badziewiem (jakieś pisaki, które ledwo piszą, farbki, którymi słabo się maluje, plastikowe pierdółki do rzucania, strzelania, itp.). Że już nie wspomnę, że w sklepach mają czasem straszny zastój i parę razy zdarzyło się w lato znaleźć choinkową ozdobę, a w grudniu - wielkanocnego zająca emotka

Rzeczywiście, zupełnie inaczej to wyglądało...kiedyś emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

edzia21

#6449838 Napisano: 07.01.2018 20:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amif napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anet napisał(a):

andii napisał(a):

A widział ktoś promocyjne Kinder Niespodzianki? emotka  miałam bzika na ich punkcie w dzieciństwie, chętnie sobie to przypomnę  emotka  

ciekawe jakie nagrody, loteria bardzo długa, trwa aż do października...

Pewnie po północy wskoczy regulamin emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6449835 Napisano: 07.01.2018 20:37:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

andii napisał(a):

A widział ktoś promocyjne Kinder Niespodzianki? emotka  miałam bzika na ich punkcie w dzieciństwie, chętnie sobie to przypomnę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

edzia21

#6449832 Napisano: 07.01.2018 20:32:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

andii napisał(a):

Piotr i Paweł emotka  np. kinderczekolada

a co jest nagrodą rzeczową? emotka

Patrząc po ilości...pewnie pierdoły emotka , gadżety.  Wyświetl w wątku >>
2 jokan, darog 0

edzia21

#6449829 Napisano: 07.01.2018 20:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Piotr i Paweł emotka  np. kinderczekolada Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6449714 Napisano: 07.01.2018 00:08:48 w SZUKAM....
1mariusz napisał(a):

mariolakal napisał(a):

1mariusz napisał(a):

sosna napisał(a):

Szukam podpowiedzi, czy Cocollino można kupić jako produkt Surf?

zdradzisz co to za konkurs??

1. Nie można...
2. https://www.smola...r-przedluzaja-swieta

Dzięki za odpowiedź! Tak czytam regulamin i nie wiem ,czy to późna godzina powoduje-ale nie potrafię znaleźć info jakiż to sklep jest :sklepem promocyjnym??? emotka

dżizas. Masz przecież sklep W TYTULE KONKURSU!
LIDL Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6449705 Napisano: 06.01.2018 23:15:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy po odesłaniu danych w tym dziwnym, grafowym formularzu konkursowym (Podravka/Vegeta Carrefour - Kuchnia jak marzenie) wyskakuje jakieś powiadomienie? Bo u mnie była tylko pusta, biała strona...  emotka

Ja odesłałam dane + skan paragonu na e-maila: promocje@graf.torun.pl zgodnie z instrukcją zawartą w SMS-ie...  emotka

Ej, w moim smsie było odesłanie do formuarza na stronie www. emotka    

U mnie we wszystkich eskach z 4 etapu również był link do formularza na stronie www emotka , nie martw się emotka

? z 4 etapu?
a to nie miało być rozwiązanie - w dn. 12.01.2018 za najlepsze rozwiązanie zadania konkursowego zgłoszone w dniach 04.12.2017-10.12.2017, chyba że mam jakiś inny regulamin...
Informowali? Kiedy dokładnie?

Tak, dokładnie z tego etapu...informowali 4 stycznia. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6449629 Napisano: 06.01.2018 17:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy po odesłaniu danych w tym dziwnym, grafowym formularzu konkursowym (Podravka/Vegeta Carrefour - Kuchnia jak marzenie) wyskakuje jakieś powiadomienie? Bo u mnie była tylko pusta, biała strona...  emotka

Ja odesłałam dane + skan paragonu na e-maila: promocje@graf.torun.pl zgodnie z instrukcją zawartą w SMS-ie...  emotka

Ej, w moim smsie było odesłanie do formuarza na stronie www. emotka    

U mnie we wszystkich eskach z 4 etapu również był link do formularza na stronie www emotka , nie martw się emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0