Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6439955 Napisano: 10.12.2017 22:15:18 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurzają mnie obrońcy Radnej i teksty "tam pracują tylko ludzie". Ja też jestem ludź, ale za swoje błędy płacę, choćby w postaci utraconej nagrody i nikt mnie po główce nie głaszcze. A tam pracują zwykli partacze, którzy nigdy nie powinni dostać konkursów do przeprowadzania, bo nie ogarniają najbardziej podstawowych podstaw, jak data, prefix, numer telefonu i pytanie konkursowe. 

wiadomo że tam pracują ludzie,pytanie tylko czy normalni?Czytając ich regulaminy mam wrażenie,że nie.Oragnizują konkursy w tym samym czasie np.w Lewiatanie i Leclercu i w obu ten sam prefiks i nr.tel. i jeszcze się upierają że nie żadnego błędu!! emotka emotka emotka
Proponuje takim ludziom znalesc jakąś fajną ściane i wziąść porządny rozbieg.Ktoś wie jaki jest prawidłowy prefiks w Leclercu?

A te błędy ortograficzne to tak z ironią czy na serio? emotka
WEDEL.numerparagonu.odp na 4322 Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6439832 Napisano: 10.12.2017 16:37:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

Czy ma ktoś może regulamin konkursu "Przywitaj jesień z nagrodami" E.Leclerc?
Siadłam do pisania, ale nic się nie otwiera. Pisaliście o numerze transakcji, a czy ograniczenie standardowe do 160 znaków tez jest? Skoro trzeba zmieścić aż tyle info na początku? emotka )) 

Nie ma limitu - tylko info o dodatkowym koszcie za kazde kolejne 160 znaków - bez polskich.

Limitem jest 400 znaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6439826 Napisano: 10.12.2017 16:24:41 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Chyba tylko ci bronia Radnej, którzy nie czytają ich regulaminów- rozumiem błędy, ale nie w takiej ilości  jak ostatnio-zmieniane pytania konkursowe, zmieniane nawet 3 razy daty w trakcie konkursu i inne błędy, ostatnio nawet błędne smsy zwrotne, niby z TVN. Istna kumulacja błędów.

Gram u Radnej praktycznie w każdym konkursie i nigdy nie dostałam zwrotki z TVN-u emotka  tutaj raczej miej pretensje do siebie.
Za inne błędy oczywiście ich nie usprawiedliwiam emotka , potępiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6439808 Napisano: 10.12.2017 15:35:13 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

cb656 napisał(a):

warcik napisał(a):

Znowu agencja Radna- Wedel w Leclercu. Czytam teraz regulamin i 2 różne terminy zakończenia konkursu:
2.5 Odpowiedzi na pytanie konkursowe są rejestrowane wyłącznie w okresie od godziny 00.00.01 dnia 28.11.2017 r. do godziny 23.59.59 dnia 14.12.2017 r., z zastrzeżeniem zapisu pkt 1.4. (liczony jest czas rejestracji odpowiedzi w systemie Organizatora), okres ten jest dalej zwany „Okresem Rejestracji".
1.3 Zgłoszenia do Konkursu przyjmowane są w dniach od 28.11.2017 r. do 10.12.2017 r. (dalej: czas trwania Konkursu) za pomocą systemu SMS, zgodnie z zapisem pkt 2.4.d). Produkty promocyjne, wskazane w pkt. 1.4. poniżej, dostępne są we wszystkich Sklepach w czasie trwania Konkursu. Czynności związane z przyznawaniem i odbiorem nagród oraz procesem rozpatrywania ewentualnych reklamacji zakończą się do dnia 03.04.2018 r.

O rety, tak trudno do organizatora napisać, że ma błąd w papierach do poprawki? Czego oczekujesz - że zrobi to ktoś z forum?

Raczej trudno oczekiwać odpowiedzi od organizatora w niedzielę, a według jednego z punktów dzisiaj jest ostatni dzień konkursu.

Konkurs trwa do dzisiaj, a nie do 14.12 (pytałam mailowo). Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

edzia21

#6439774 Napisano: 10.12.2017 14:21:21 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na milkę w ABC emotka PW  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6439770 Napisano: 10.12.2017 14:10:08 w Kaufland konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

bruce napisał(a):

awi napisał(a):

Czy coś wiecie o nowym budżecie? emotka
(kończą mi się konkursowe produkty)

Podbijam! emotka

Pewnie przyjdzie nam poczekać do lutego albo marca emotka  

Nie zlinczujcie mnie za "krakanie", ale czuję w kościach że już po budżecie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6439456 Napisano: 09.12.2017 06:54:07 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Rozumiem, że okres przedświąteczny, więc ludzie kupują w necie na maksa i kurierzy nie wyrabiają... ale moja paczka pocztowa utknęła w Komornikach i od wczoraj (tzn. nawet od 7.12) nie ruszyła się stamtąd na centymetr  emotka

A co ja mam powiedzieć? emotka Polecony z oświadczeniem i paragonem do wygranego złotego łańcuszka od trzech dni tkwi z wystemie jako "nadane" i nie wykazuje dalszego ruchu! Warunek - ma dotrzeć w ciągu pięciu dni roboczych. Tymczasem na horyzoncie weekend i nic nie wskazuje na to, że polecony się aktywizuje... emotka

Priorytet? U mnie kiedyś "szedł" 11 dni
Swoją drogą te ograniczenia "czasowe" są bezsensowne.
Rozwiązanie: "nadaj przesyłkę poleconą w ciągu 3 dni" zupełnie by wystarczyło.
Ku mojej uciesze, coraz więcej agencji odchodzi od sponsorowania Poczty Polskiej emotka  emotka ...mail, formularz www.
Ostatnio nawet Columbit zaskoczył mnie mailową możliwością odesłania oświadczenia z paragonem (dawno u nich nie grałam, nie wiem od kiedy tak mają - ale pozytywnie) emotka Wyświetl w wątku >>
2 jokan, nkba 0

edzia21

#6439357 Napisano: 08.12.2017 21:29:20 w Udane wymiany - polecane nicki:)
malgorzata_b
Dziękuję za szczęśliwy paragon i za pomoc przy odbiorze nagrody emotka POLECAM! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6439355 Napisano: 08.12.2017 21:27:49 w Udane wymiany - polecane nicki:)
rene5
Dziękuję za szczęśliwy paragon i za pomoc przy odbiorze nagrody emotka POLECAM! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6439353 Napisano: 08.12.2017 21:26:30 w Udane wymiany - polecane nicki:)
elhad
0 0

edzia21

#6439269 Napisano: 08.12.2017 18:07:31 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

chyba nie masz po co pisać...zobaczcie na jednostkowe ceny voucherów do CC:
https://www.cinem...tatic/pl/pl/vouchery
  emotka  wychodzi na to, że nasz jest na 3D?!

Bardzo wątpię, bo takiej informacji nie ma ani w regulaminie, ani w mailu.
Poza tym 42 zł to cena tylko w Warszawie, ja tam nie mieszkam.

W odniesieniu do vouchera w PRAWDOPODOBNEJ WERSJI 3D - Gdzieś wpadło mi w oko info, że jeśli chce się nabyć voucher OGÓLNOPOLSKI to buli się po stawkach najwyższych (warszawskich)...natomiast ceny voucherów podane przy konkretnych miejscowościach obowiązują tylko i wyłącznie w danych kinach.
42 zł za bilet do kina - dżizas emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6439239 Napisano: 08.12.2017 16:58:50 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gonika napisał(a):

joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie wkurza mnie, czuję zażenowanie. Dostałam nagrodę z konkursu Dobry Cydr w postaci e-kodu do kina. Cena regulaminowa ponad 40 zł, myślałam, ze to komplet biletów dla 2 osób, a dostałam e-kod dla jednej osoby. Takich drogich biletów nie ma u mnie nawet na premierę, a co dopiero na film 2D.  emotka

Może napisz do nich? Bo zwykle bilet do kina w konkursach wyceniany jest na 22 - 26 zł max.

Mam to samo. Udałam głupią i napisałam do nich czy to jest kod na więcej niż jeden film, lub na dwie osoby, bo jak na jeden bilet  to wartość z regulaminu jest za wysoka. Kobieta mi odpowiedziała krótko "jest to voucher na jeden dowolnie wybrany film w sieci kin Cinema City - jeden bilet."

A moze to bilet na film 4dx w cc? Cena by sie zgadzala... Mam ten sam problem i e-kod na film za 40 zl. Porazka.

odczytując @ byłam pewna ze sie pomylili - myślałam  że tam beda 2 bilety ...też do nich napisze 

chyba nie masz po co pisać...zobaczcie na jednostkowe ceny voucherów do CC:
https://www.cinem...tatic/pl/pl/vouchery
  emotka  wychodzi na to, że nasz jest na 3D?! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6439126 Napisano: 08.12.2017 13:41:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
xpac napisał(a):

marilla napisał(a):

Czy z konkursu pudliszki " kuchnia pełna niespodzianek" wysyłal ktos zgłoszenie przez formularz i wygrał. ??

tak, wszystkie poszły przez stronę 

U mnie tez zestaw za zgloszenie przez www emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6439089 Napisano: 08.12.2017 13:01:27 w Wkurza mnie...
gonika napisał(a):

joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie wkurza mnie, czuję zażenowanie. Dostałam nagrodę z konkursu Dobry Cydr w postaci e-kodu do kina. Cena regulaminowa ponad 40 zł, myślałam, ze to komplet biletów dla 2 osób, a dostałam e-kod dla jednej osoby. Takich drogich biletów nie ma u mnie nawet na premierę, a co dopiero na film 2D.  emotka

Może napisz do nich? Bo zwykle bilet do kina w konkursach wyceniany jest na 22 - 26 zł max.

Mam to samo. Udałam głupią i napisałam do nich czy to jest kod na więcej niż jeden film, lub na dwie osoby, bo jak na jeden bilet  to wartość z regulaminu jest za wysoka. Kobieta mi odpowiedziała krótko "jest to voucher na jeden dowolnie wybrany film w sieci kin Cinema City - jeden bilet."

A moze to bilet na film 4dx w cc? Cena by sie zgadzala... Mam ten sam problem i e-kod na film za 40 zl. Porazka. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6438945 Napisano: 08.12.2017 09:42:41 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon MILKA w ABC emotka  lub w rozliczeniu dam elektroniczny bilet do Multikina emotka PW  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6438872 Napisano: 07.12.2017 23:07:58 w NA CO CZEKAMY?
maria1980 napisał(a):

donia7 napisał(a):

08.12 - "Wakacje z Orange" info na www (40dr komisja +10dr) + pow tel, ale nie wiadomo kiedy 
08.12 - "Słodycz wygranej" Auchan (Radna) 06.12 + 2 d.r. sms
11.12 - "Kuchnia pełna niespodzianek" Carrefour (NAV) 4 dni kalend. + 5 d.r. sms lub tel
12. 12 - Stock Sparkling- I etap
13.12 - "Podróżuj na kawę do Brazylii" Kaufland (Karlsbad) 06.12 + 5 d.r. tel
15.12 - (strona) Pol Speed Bajka i papier
16.12 - (tel) Fantastyczna regeneracja 7.12+ 7dr
19.12 - Gdy przychodzi jesień (Żabka, Durex)- 8.12+7dr
19.12 - ( sms) Spraw sobie prezent na święta Życiec Zdrój 14.12+ 3 dr
20.12 - PREZENT NA PREZENT Stokrotka 6.12 komisja+ 10dni r  na tel
21.12 - "Konkurs Garnier w Carrefour" (Columbit) komisja 23.11 - 12.12, powiadomienie sms do 21.12
03.01 - (tel) Bonbowa promocja w Intermarche 15.12+10dr
10.01 - Garnier ITM

złota jesień, złote nagrody w Leclerc usunęłam, bo były wyniki emotka   i Auchan Radna chyba też?

Garnier w Carrefour też już poinformowany .

i Garnier w ITM tez emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6438527 Napisano: 07.12.2017 13:10:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy o tym samym konkursie mówimy 
Konkurs polega na udzieleniu jak najbardziej kreatywnej odpowiedzi na pytanie konkursowe:„Dlaczego Święta z Wedlem są magiczne?” (dalej: „Odpowiedź na pytanie konkursowe”).
2.4 Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest spełnienie łącznie następujących wymagań:
a) dokonanie w czasie trwania Konkursu, z zastrzeżeniem zapisu pkt 1.4., w dowolnym
Sklepie zakupu Produktów promocyjnych za kwotę co najmniej 15 zł brutto; 

Pytalam organizatora, ma byc za 20 zl.

mówisz o Leclerc, a pytanie jakie jest

Tak, takie jak na stronie konkursowej i w gazetce Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6438512 Napisano: 07.12.2017 12:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy o tym samym konkursie mówimy 
Konkurs polega na udzieleniu jak najbardziej kreatywnej odpowiedzi na pytanie konkursowe:„Dlaczego Święta z Wedlem są magiczne?” (dalej: „Odpowiedź na pytanie konkursowe”).
2.4 Warunkiem uczestnictwa w Konkursie jest spełnienie łącznie następujących wymagań:
a) dokonanie w czasie trwania Konkursu, z zastrzeżeniem zapisu pkt 1.4., w dowolnym
Sklepie zakupu Produktów promocyjnych za kwotę co najmniej 15 zł brutto; 

Pytalam organizatora, ma byc za 20 zl. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6438368 Napisano: 07.12.2017 10:15:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikki napisał(a):

krseta napisał(a):

joan napisał(a):

krseta napisał(a):

Pani odpisała w emailu, że to była literówka i pomyłka z tą zmianą na 10tego...

Literówkę to można uczynić w jednym miejscu, a nie wszędzie, w tym na głównej stronie konkursu, ewentualnie z 6.12 zrobić 16.12, a nie 10. 12. emotka

Literówka? A nie czasem "błąd systemu"? emotka

System się nie myli. System jest idealny. System sam sortuje SMSy emotka

pisałem w sprawie 2 konkursów;) Lewiatan Wedel to "literówka", natomiast E.Leclerc organizowany od 28.11 (30listopada zmienili pytanie w konkursie) to był błąd systemu. emotka

Ja też pisałam własnie teraz i czekam na odpowiedz bo kupiłam wczoraj produkty z wedla specjalnie pod konkurs. Myśłałam że trwa do niedzieli a skończył się wczoraj.To jest jedno wielkie niechlujstwo

Na bank nie przywrócą już konkursu...bo dopiero by sobie bat na łeb ukręcili po takich akcjach. U mnie sprawa wygląda "mniej drastycznie" - również kupiłam paragony wczoraj w lewiatanie, aczkolwiek widząc zmieniającą się datę...wysyłałam wszystko "na kolanie", konkurs i paragony na straty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6438278 Napisano: 07.12.2017 01:14:13 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu WEDEL w Leclerc     emotka       najchętniej wymienię się za: 
- 2 bilety do Multikina w wersji elektronicznej (wszystkie filmy 2D od poniedziałku do niedzieli), (1:2)
lub
- 2 paragony na konkurs Elfy PEPSI w C4,(1:2)
lub
- 2 paragony na konkurs VELVET w C4      emotka       (1:2)
Oferta ważna tylko do dzisiaj do 13:30 (PW) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0