Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6434777 Napisano: 29.11.2017 17:49:05 w Czy informują/ informowali?
mgrzel napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mgrzel napisał(a):

edith napisał(a):

Jestem nie w temacie konkursu Żabka Chrunchips czy już informowali bo chyba termin minął juz? emotka

Mają 30 dni roboczych od 20.10, więc wg mnie mają czas do poniedziałku  emotka

Ten konkurs zakończył się 17.10 i mają czas do dzisiaj

Zasugerowałam się datą, do której można było przesyłać zgłoszenia czyli 20.10

Natomiast ja wzięłam pod uwagę "czas trwania konkursu" wymieniony na ich stronie i w regulaminie...wszystko pogmatwane Wyświetl w wątku >>
1 mgrzel 0

edzia21

#6434769 Napisano: 29.11.2017 17:37:01 w Czy informują/ informowali?
mgrzel napisał(a):

edith napisał(a):

Jestem nie w temacie konkursu Żabka Chrunchips czy już informowali bo chyba termin minął juz? emotka

Mają 30 dni roboczych od 20.10, więc wg mnie mają czas do poniedziałku  emotka

Ten konkurs zakończył się 17.10 i mają czas do dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6434760 Napisano: 29.11.2017 17:20:12 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonów DUREX, chętnie wymienie się na paragony Velvet - za 1 durex dam 2 x Velvet C4 lub za 1 milkę ITM (tylko dzisiaj) dam 2 x Velvet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6434735 Napisano: 29.11.2017 16:11:22 w Pomocy!!!!
jokan napisał(a):

kto ma Virgin Mobile? chcialam wyslac zgloszenie na winiary Biedronka, a tu komunikat zwrotny, ze "Przepraszamy, ale obecnie ten numer nie jest przez nas obslugiwany".

Musialam puscic z innego numeru tez Virgin i poszlo bez problemu (nie wspomne, ze karty nie wygralam).

O co chodzi z tym numerem? Natomiast wygrywajace smsy na ten numer dostaje....

Ja mam Virgin i wyslalam na winiary bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6434702 Napisano: 29.11.2017 15:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Co jest nie tak z konkursem „Bonbowa promocja w Intermarche”?gdy wysłałam zgłoszenie przyszła wiadomość zwrotna że konkurs sie zakończył emotka

Wysyłałem przed 13 i było ok. Sprawdz czy dobry numer, i czy wszystko z prexifu dobrze wpisałaś? 

wydaje mi się,że wszystko dobrze,numer 7055?

Tak... a co piszesz przed miastem? 

Normalnie wszystko działa, przed sekundą wysyłałam eska... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6434614 Napisano: 29.11.2017 12:33:27 w Paragony na trwające konkursy
marzanna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Kupię Milkę w ITM emotka   lub
za paragon Milka w ITM oferuję 2 paragony na konkurs Velvet w C4 emotka

Co to za konkurs Velvet w C4? emotka

https://www.e-kon.../20171127_151344.png
z ZAPOWIEDZI
chciałam dodać go do bazy, ale jest info że już istnieje. Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

edzia21

#6434597 Napisano: 29.11.2017 12:02:09 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Milkę w ITM emotka   lub
za paragon Milka w ITM oferuję 2 paragony na konkurs Velvet w C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6434400 Napisano: 28.11.2017 22:04:56 w Zdjęcia naszych wygranych
maria1980 napisał(a):

scrabble napisał(a):

andii napisał(a):

scrabble napisał(a):

andii napisał(a):

cb656 napisał(a):

ania1 napisał(a):

cb656 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Chwalcie się kto z Was jest na fotce emotka   

To proste emotka Kobita to Scrabble   emotka

To nie Scrabble!! Chyba, że ze szczęścia przybyło jej kilkanaście lat emotka

Czyli grała na słupa emotka

to za wcześnie jak na tę loterię  emotka

Tylko na ekonkach takie cuda emotka  To są Toyoty z pierwszej edycji Nestle w Kaufland. 

Dokumenty jeszcze pewnie nie dotarły , a tu takie cuda emotka

Igły na choince opadną a Toyotki pewnie jeszcze nie będzie emotka  

Edzia, podobno jazda na rowerze "konserwuje", ale z tym kilkadziesiąt to przesadziłaś emotka  :* 

Dlaczego moje auta nie były tak pięknie przystrojone , zazdroszczę tej oprawy .... 

Dokładnie emotka  u mnie też była lipa...ino łuk z biało-czerwonych baloników skonstruowali emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6434384 Napisano: 28.11.2017 21:24:49 w Smolar
gocha542 napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Jaki model zmywarki Gorenje z Leclerc wożą(wąska czy normalne)?

https://www.ceneo...SI3sAFBoCB9IQAvD_BwE 60x85x85

Przyjechała na palecie? 
Byłam przekonana, że to 45 cm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6434374 Napisano: 28.11.2017 21:12:56 w Zdjęcia naszych wygranych
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie wpadłeś na to, że to rozdanie z konkursu nr 1?

Nie wpadłem emotka Publikacja z dnia dzisiejszego, sprzed 5 godzin. emotka mA Idę po linii najbliższych skojarzeń. emotka

Mam Cię emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6434366 Napisano: 28.11.2017 21:06:04 w Zdjęcia naszych wygranych
cb656 napisał(a):

ania1 napisał(a):

cb656 napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

Chwalcie się kto z Was jest na fotce emotka   

To proste emotka Kobita to Scrabble   emotka

To nie Scrabble!! Chyba, że ze szczęścia przybyło jej kilkanaście lat emotka

Czyli grała na słupa emotka

Nie wpadłeś na to, że to rozdanie z konkursu nr 1? emotka  - nie wierzę emotka  Scrabble wygrała w 2.
ania1...chyba KILKADZIESIĄT emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6434082 Napisano: 28.11.2017 13:03:57 w SZUKAM....
Szukam info, czy do wszystkich dotarły dzisiaj zmywarki z konkursu Henkel w Leclerc? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433637 Napisano: 27.11.2017 15:59:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

https://www.e-kon...aj.html#.WhwInkribIV
Ktoś cos o wygranych??

mają czas do 30.11, czekamy Wyświetl w wątku >>
1 aendrius1 0

edzia21

#6433607 Napisano: 27.11.2017 15:01:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Milkę z ITM emotka  (mogę dać max 10 zł za paragon) PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433181 Napisano: 26.11.2017 00:12:21 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonów na konkurs Milki w ITM oraz Wedla w Lewiatanie - chętnie wymienię każdy z tych paragonów na bilet do Multikina w wersji kodu elektronicznego (ważny do 23.12.2017) PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433025 Napisano: 25.11.2017 11:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Odnośnie konkursu Selfie Crunchips w żabce i Freschmarkecie, to kontaktowałam się dzisiaj z agencją, odpisali, że na początku przyszłego tygodnia bedą informować emotka

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania... emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka

jak już jesteś taka poprawna i wypowiadasz się w kwestii dzwonienia do agencji, to czytaj ze zrozumieniem, napisałam "odpisali" !!

To nadal nadgorliwe zawracanie d... agencji emotka  bez znaczenia.

Różnica jest taka, że skrytykowałaś "głupie wydzwanianie" i podałaś je jako powód usuwania numerów tel. ze stron agencji, a holaaolaa wspomniała o mailu. Maila mogą po prostu zignorować, więc nie uważam tego za zawracanie d...y.

Dobrze, napisz mi jaki jest cel pisania/wydzwaniania do agencji z zapytaniem o termin wynikow konkursu...ktory jest okreslony w regulaminie, a jego deadline jeszcze nie uplynal? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433004 Napisano: 25.11.2017 10:06:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Odnośnie konkursu Selfie Crunchips w żabce i Freschmarkecie, to kontaktowałam się dzisiaj z agencją, odpisali, że na początku przyszłego tygodnia bedą informować emotka

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania... emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka

jak już jesteś taka poprawna i wypowiadasz się w kwestii dzwonienia do agencji, to czytaj ze zrozumieniem, napisałam "odpisali" !!

To nadal nadgorliwe zawracanie d... agencji emotka  bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6432952 Napisano: 24.11.2017 23:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

violka88 napisał(a):

asie90 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

paula27 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy dzisiaj był rozdany samochód z allegro?

tak, za biały rower miejski emotka

a było do tego jakies ciekawe uzasadnienie? nie mialam jak posluchac...

Jestem dobrze wychowana, umiem przegrywać, ten ktoś może czytać, więc nie skomentuję emotka  Kolejny raz napiszę, że wybiera RMF, to słychać na kilometr!

mnie interesuje fakt, jak spośród tylu zgłoszeń zwraca czyjąkolwiek uwagę takie nijakie?  emotka

sądzę, że losowanie emotka

Pozwolę się wtrącić i nie zgodzić .Wielokrotnie zostałam nagrodzona przez RMF, również wpadły główne nagrody - nie uważam ,żebym napisała coś banalnego, głupiego czy mugolskiego. RMF po prostu stawia na prostotę , prawdę . Nigdy przenigdy nie wygrałam tam jakimiś poetyckimi , epickimi tekstami. I pisząc pełen jadu i frustracji tekst ,,NIJAKIE" obrażacie innych forumowiczów , którzy podobnymi PRAWDZIWYMI tekstami , zwyczajnymi myślami właśnie tam wygrali. To jest trochę nie w porządku. Może nabierzecie tyle odwagi i pochwalicie się swoimi tekstami zanim ocenicie innych?
I jeśli jest na sali którykolwiek osobnik- szczęściarz który wygrał to autko szczerze gratuluję. 

Może trochę nie w temacie...ale. Współorganizowałam kiedyś konkurs za pośrednictwem RMF Maxx dla jednej z wrocławskich firm, niby "kreatywny" polegający na dokończeniu zdania, ale "komisja z rmf maxxx" w naszych biznesowych relacjach w ogóle się z tym nie kryła, że losują laureatów emotka  Przerażała mnie jakość wybieranych odpowiedzi, ale niestety nie chcieli mi udzielić dostępu do bazy, żebym sama mogła wybierać (wiem, że "wybierały" osoby z biura w Karkowie?!?). Teraz wszystkim odradzam organizowanie akcji promo na tej antenie - w oczach konsumenta wszystko idzie na promowaną firmę. Amen. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6432888 Napisano: 24.11.2017 19:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania...emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6432849 Napisano: 24.11.2017 17:37:05 w Czy informują/ informowali?
asantesana napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

Pewnie nikt nie odbiera i stąd poślizg emotka

Zabawne to to było do dzisiaj, ale coś mi się zdaje, ze oni tych nagród nie planują rozdać... Może warto poinformować sponsora jak się obchodzą z jego kasą.  emotka

Odnosze to samo wrazenie... Wyświetl w wątku >>