Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6434082 Napisano: 28.11.2017 13:03:57 w SZUKAM....
Szukam info, czy do wszystkich dotarły dzisiaj zmywarki z konkursu Henkel w Leclerc? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433637 Napisano: 27.11.2017 15:59:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

https://www.e-kon...aj.html#.WhwInkribIV
Ktoś cos o wygranych??

mają czas do 30.11, czekamy Wyświetl w wątku >>
1 aendrius1 0

edzia21

#6433607 Napisano: 27.11.2017 15:01:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Milkę z ITM emotka  (mogę dać max 10 zł za paragon) PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433181 Napisano: 26.11.2017 00:12:21 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonów na konkurs Milki w ITM oraz Wedla w Lewiatanie - chętnie wymienię każdy z tych paragonów na bilet do Multikina w wersji kodu elektronicznego (ważny do 23.12.2017) PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433025 Napisano: 25.11.2017 11:12:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Odnośnie konkursu Selfie Crunchips w żabce i Freschmarkecie, to kontaktowałam się dzisiaj z agencją, odpisali, że na początku przyszłego tygodnia bedą informować emotka

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania... emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka

jak już jesteś taka poprawna i wypowiadasz się w kwestii dzwonienia do agencji, to czytaj ze zrozumieniem, napisałam "odpisali" !!

To nadal nadgorliwe zawracanie d... agencji emotka  bez znaczenia.

Różnica jest taka, że skrytykowałaś "głupie wydzwanianie" i podałaś je jako powód usuwania numerów tel. ze stron agencji, a holaaolaa wspomniała o mailu. Maila mogą po prostu zignorować, więc nie uważam tego za zawracanie d...y.

Dobrze, napisz mi jaki jest cel pisania/wydzwaniania do agencji z zapytaniem o termin wynikow konkursu...ktory jest okreslony w regulaminie, a jego deadline jeszcze nie uplynal? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6433004 Napisano: 25.11.2017 10:06:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Odnośnie konkursu Selfie Crunchips w żabce i Freschmarkecie, to kontaktowałam się dzisiaj z agencją, odpisali, że na początku przyszłego tygodnia bedą informować emotka

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania... emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka

jak już jesteś taka poprawna i wypowiadasz się w kwestii dzwonienia do agencji, to czytaj ze zrozumieniem, napisałam "odpisali" !!

To nadal nadgorliwe zawracanie d... agencji emotka  bez znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6432952 Napisano: 24.11.2017 23:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

violka88 napisał(a):

asie90 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

paula27 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy dzisiaj był rozdany samochód z allegro?

tak, za biały rower miejski emotka

a było do tego jakies ciekawe uzasadnienie? nie mialam jak posluchac...

Jestem dobrze wychowana, umiem przegrywać, ten ktoś może czytać, więc nie skomentuję emotka  Kolejny raz napiszę, że wybiera RMF, to słychać na kilometr!

mnie interesuje fakt, jak spośród tylu zgłoszeń zwraca czyjąkolwiek uwagę takie nijakie?  emotka

sądzę, że losowanie emotka

Pozwolę się wtrącić i nie zgodzić .Wielokrotnie zostałam nagrodzona przez RMF, również wpadły główne nagrody - nie uważam ,żebym napisała coś banalnego, głupiego czy mugolskiego. RMF po prostu stawia na prostotę , prawdę . Nigdy przenigdy nie wygrałam tam jakimiś poetyckimi , epickimi tekstami. I pisząc pełen jadu i frustracji tekst ,,NIJAKIE" obrażacie innych forumowiczów , którzy podobnymi PRAWDZIWYMI tekstami , zwyczajnymi myślami właśnie tam wygrali. To jest trochę nie w porządku. Może nabierzecie tyle odwagi i pochwalicie się swoimi tekstami zanim ocenicie innych?
I jeśli jest na sali którykolwiek osobnik- szczęściarz który wygrał to autko szczerze gratuluję. 

Może trochę nie w temacie...ale. Współorganizowałam kiedyś konkurs za pośrednictwem RMF Maxx dla jednej z wrocławskich firm, niby "kreatywny" polegający na dokończeniu zdania, ale "komisja z rmf maxxx" w naszych biznesowych relacjach w ogóle się z tym nie kryła, że losują laureatów emotka  Przerażała mnie jakość wybieranych odpowiedzi, ale niestety nie chcieli mi udzielić dostępu do bazy, żebym sama mogła wybierać (wiem, że "wybierały" osoby z biura w Karkowie?!?). Teraz wszystkim odradzam organizowanie akcji promo na tej antenie - w oczach konsumenta wszystko idzie na promowaną firmę. Amen. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6432888 Napisano: 24.11.2017 19:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania...emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6432849 Napisano: 24.11.2017 17:37:05 w Czy informują/ informowali?
asantesana napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

Pewnie nikt nie odbiera i stąd poślizg emotka

Zabawne to to było do dzisiaj, ale coś mi się zdaje, ze oni tych nagród nie planują rozdać... Może warto poinformować sponsora jak się obchodzą z jego kasą.  emotka

Odnosze to samo wrazenie... Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6432795 Napisano: 24.11.2017 15:07:09 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

No jak to, do kolejnego laureata, niestety tez nie odebrał, ale chcą mu dać szansę  emotka

przesadzają...wiem, że pewnie nie wygram, ale mogliby ten konkurs dziś rozwiązać- przez weekend bym go "odchorowała" ;/

Domi, przecież żadnych aut tam nie było...żeby zaraz odchorowywać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6432287 Napisano: 23.11.2017 16:38:56 w Wkurza mnie...
mary18 napisał(a):

Wkurzają mnie niektóre loterie konkursowe, jak typuintermarche colian  . Wyniki miały być do
poniedziałku ostatecznie a tu nadal cisza. Człowiek nic nie robi tylko telefonu
pilnuje , dźwięku nie wyłączę . Nie dość ze trzeba kupić produkt za jakas kwote+koszt esemesa + tyle czekania , jak wygrasz to jeszcze za znaczek zaplacic, nie wiem czy to się
już opalaca , chyba musze zrezygnować z loterii . Czy wyniki konkursów  w Intermarche były zawsze tak przeciągane? Bo pierwszy
raz dopiero brałam udział w w konkursie z tego sklepu.

A co ma Intermarche do nieudolności agencji reklamowej? Każdy konkurs w ITM jest inny, za każdym stoi inna agencja itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6432209 Napisano: 23.11.2017 13:58:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy Hilcona PiP już cała powiadomiona?

Tak. Do tego wyslali wczoraj tez eski na nieodebrane wczesniej polaczenia. U mnie o 12:06 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6432177 Napisano: 23.11.2017 13:22:49 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dalej nic? 

Znajac zycie zapewne nie wiedza ze taki konkurs organizowali emotka

Ja napisałam do nich i mi odpisali niedawno, że są w trakcie powiadamianie zwycięzców:

..Komisja konkursowa wyłoniła już laureatów Konkursu.
Jesteśmy w trakcie powiadamiania zwycięzców telefonicznie.
Zgodnie z punktem 3.3 i 3.4. Regulaminu Konkursu, jeżeli nie uda nam się dodzwonić do laureata konkursu 3 razy, w to miejsce wybierany jest nowy laureat konkursu, stąd zwłoka w poinformowaniu pozostałych uczestników, o tym że nie wygrali w konkursie. Każdemu chcemy dać szansę na to, by mógł odebrać telefon z miłą informacją.

taaa jasne, już dzownią o.O chyba właśnie dopiero sobie przypomnieli o tym konkursie  emotka

Klamczuchy podle emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, freyja88 0

edzia21

#6432170 Napisano: 23.11.2017 13:15:19 w Czy informują/ informowali?

Słodkie umilanie z ITM dalej nic? 

Znajac zycie zapewne nie wiedza ze taki konkurs organizowali emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

edzia21

#6432090 Napisano: 23.11.2017 11:11:21 w Paragony na trwające konkursy
Za paragon na milke w itm lub wedel w lewiatan oferuje bilet do multikina (kod elektroniczny) emotka  wazny jeszcze miesiac. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6431832 Napisano: 22.11.2017 17:38:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

assal napisał(a):

Marzanna: 
http://slodyczwygranej.pl/zasady.php
Według regulaminu, 4321  emotka
4322 to Wedel w Lewiatanie - zwrotka będzie przychodzić, bo prefiks się pokrył. 
Był błąd w pliku pdf, zrobili tam korektę. W ulotce nie zdążyli  emotka
Jak ktoś podkreśli kawa i czekolada, wyłapią, że to Auchan. Tylko czy będzie im się chciało czytać teraz tamte smsy?  emotka

Odpisali mi, ze beda nagradzali zarowno 4321, jak i 4322. Kiedyś był podobny błąd i otrzymałam eski o nagrodach zarówno z "blednego" numeru, jak i tego  poprawionego emotka  Wiec luzz. 

Łomatko! To może wysłać ponownie na 4321?

możesz sobie słać, nikt Ci przeciez nie zabroni emotka
Zawsze większa szansa na wygraną przy zgłoszeniu 2 razy tego samego zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 marzanna 0

edzia21

#6431764 Napisano: 22.11.2017 14:50:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Marzanna: 
http://slodyczwygranej.pl/zasady.php
Według regulaminu, 4321  emotka
4322 to Wedel w Lewiatanie - zwrotka będzie przychodzić, bo prefiks się pokrył. 
Był błąd w pliku pdf, zrobili tam korektę. W ulotce nie zdążyli  emotka
Jak ktoś podkreśli kawa i czekolada, wyłapią, że to Auchan. Tylko czy będzie im się chciało czytać teraz tamte smsy?  emotka

Odpisali mi, ze beda nagradzali zarowno 4321, jak i 4322. Kiedyś był podobny błąd i otrzymałam eski o nagrodach zarówno z "blednego" numeru, jak i tego  poprawionego emotka  Wiec luzz.  Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

edzia21

#6431758 Napisano: 22.11.2017 14:42:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ktoś coś wie na temat rozwiązania konkursu Colian w ITM? Trochę przeginają...

Nikt emotka  może jakiś odważniak niech tam zadzowni emotka

Porażka...nie ma to jak tworzyć regulamin obowiązujący tylko 1 stronę (nas).  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6431729 Napisano: 22.11.2017 14:17:38 w Czy informują/ informowali?
Czy wiadomo coś na temat słodkiego umilania w ITM? Robi się dość niesmacznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6431550 Napisano: 22.11.2017 09:49:50 w Czy informują/ informowali?
mampytanie napisał(a):

Czy z Wedel Radość daje mi... już wczoraj wszystkich poinformowali za ostatni etap, czy oni to jakoś rozkładają na dni i jeszcze jest szansa na info, jak wzięło się udział w ostatnim dniu konkursu?

Informowali wczoraj ostatni dzień konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0