Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6422835 Napisano: 31.10.2017 13:22:41 w SZUKAM....
ladyinred napisał(a):

Czy paragony z Odido tez macie tak beznadziejnie opisane. Samo piwo? W przypadku Karmi . 
Kurczę nie dosc, ze na paragonie nie ma nazwy odido (choc na ich stronie jest). To kasa fiskalna beznadzieja

U mnie opis: Karmi (i smak).
Wszystko zalezy od sklepu emotka  smolar nigdy nie robi problemu z kiepskimi opisami. Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

edzia21

#6422127 Napisano: 29.10.2017 22:33:01 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Z czasem jej się znudzi emotka  warto spróbować.Wyprowadzając się z domu (co prawda jedynie na drugi kraniec województwa) miałam 18 lat. Na początku były "nękające" telefony od przerażonej mamy, ale to szybko minęło  emotka

Każda mama jest inna- moja by wystawała codziennie pod moją bramą i zażądała bezwzględnie i absolutnie zapasowej pary kluczy dla siebie.Na mieszkanie w lokum studenckim jestem już zwyczajnie za stara, a na wynajęcie samodzielnej kawalerki wydałabym prawie całą swoją pensję, podczas gdy moi rodzice mieszkają na 300 metrach kwadratowych.Gdzie tu sens, gdzie logika emotka Sytuacja jest absolutnie bez wyjścia- muszę się niestety dostosować i oszczędzać kasę na czarną godzinę zamiast płacić obcym ludziom za wynajem, skoro 17 km od Wrocławia stoi mój rodzinny dom.Tyle mojego, co się wyżalę,ech.

Na wynajęcie swojej pierwszej, 28-metrowej kawalerki w w/w wieku (we Wrocku) wydawałam praktycznie całą miesięczną wypłatę, zostawało mi na życie 200 zł emotka  to były ciężkie studenckie czasy, które wymagały wielu wyrzeczeń, ale byłam free like a bird - królowa życia emotka  Patrząc teraz przez pryzmat czasu, sama siebie podziwiam emotka  ale można emotka  więc Twoje argumenty do mnie nie przemawiają. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6422100 Napisano: 29.10.2017 21:06:18 w Czy informują/ informowali?
sylzab2294 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy śniadaniowa informowała z 25 października?

informowała emotka

tego się właśnie obawiałam, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6422078 Napisano: 29.10.2017 19:44:00 w Wkurza mnie...
Z czasem jej się znudzi emotka  warto spróbować.
Wyprowadzając się z domu (co prawda jedynie na drugi kraniec województwa) miałam 18 lat. Na początku były "nękające" telefony od przerażonej mamy, ale to szybko minęło emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6422047 Napisano: 29.10.2017 18:17:22 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony z Leclerc Henkel - PW
(za Łódź dziękuję, już mam) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6422027 Napisano: 29.10.2017 17:10:21 w Czy informują/ informowali?
Czy śniadaniowa informowała z 25 października? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6421824 Napisano: 28.10.2017 20:25:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktoś może mi powiedzieć jaki jest termin ważności bonów do Netto z konkursu Dallmayr? Rodzice twierdzą, ze nie ma daty na bonie i nie wiem czy ich pospieszać czy wrzucić na luz.

mam bony z innego konkursu - nie mają żadnych dat Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6421771 Napisano: 28.10.2017 16:55:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

luko922 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Nescafe/ Żabka. Nikt ie dostał info - co za nagroda? Jak to potem wygląda? Losują główne z tych co przesłali dokumenty? Czy będą dzwonić - główne nagrody po 5 tys?

Po weryfikacji paragonów odezwą się do 10 szczęśliwców z prośbą o numer konta.Losować raczej nie będą, bo numery zwycięskich telefonów są już przyporządkowane do danych nagród.Zapewne puszczą maile emotka

Dzięki za odp, ale przecież można od razu dla zwycięzcy głównych poprosić o nr konta, jeśli nie ma paragonu, ok, nagroda przepada.Moim zdaniem skoro nagrody są różnego rodzaju-należy poinformować natychmiast.Trudno mi też uwierzyć, że weryfikują paragony (dobrze, by tak było)
Wierze, że robi to np Karlsbad-bo prosi o nr transakcji, a nie wydruku..
Versus na wyrywki też weryfikuje..

ZEG tak robi. Zazwyczaj dowiadujesz się, co udało się wygrać dopiero w momencie, kiedy kurier puka do drzwi emotka . Ale właśnie ciekaw jestem, jak będzie w tej sytuacji emotka  Do zwycięzców głównych nagród przyślą kuriera z kasą w dłoni? emotka  

dzięki za odp. a wygrał ktos u nic pare razy na to same dane os nagrody główne? kiedyś TU na forum było napisane, że agencje reklamowe przydzielają główne nagrody "nieznanym nazwiskom" czyli jak ktoś wygrał bilety, czekolady, długopisy.. ?tzn mają takie dane często na swoich listach" to np kamery juz nie dadzą..

tak, ja wygrałam u nich kilka głównych na swoje dane w przeciągu 3 lat, niezmiennie.emotka  Aczkolwiek nie wiem jak jest teraz, bo ostatnie wyniki ich konkursów dają mi do myślenia, że coś tam się bardzo mocno pozmieniało emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6421750 Napisano: 28.10.2017 15:34:01 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony Henkel na konkurs w Leclerc - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6421737 Napisano: 28.10.2017 14:35:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Nescafe/ Żabka. Nikt ie dostał info - co za nagroda? Jak to potem wygląda? Losują główne z tych co przesłali dokumenty? Czy będą dzwonić - główne nagrody po 5 tys?

Po weryfikacji paragonów odezwą się do 10 szczęśliwców z prośbą o numer konta.
Losować raczej nie będą, bo numery zwycięskich telefonów są już przyporządkowane do danych nagród.
Zapewne puszczą maile emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6421593 Napisano: 27.10.2017 20:13:23 w Paragony na trwające konkursy
Kupię henkel leclerc - pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6421572 Napisano: 27.10.2017 19:26:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Naliczyłam 10 osób chwalących się wygraną z Nescafe, życzę nam wszystkim by to było akurat to 10x5000zl

I tu się mylisz, bo nagród jest znacznie więcej na forum emotka  
Puścili i główne i pocieszajki (bez rozróżnienia w eskach) Wyświetl w wątku >>
2 andii, silvia8 0

edzia21

#6421570 Napisano: 27.10.2017 19:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

julia1264 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

lager napisał(a):

Kiedy powinny być wyniki 1 etapu konkursu douglas?

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Jasne, że regulamin nie zabrania udziału osobom pracującym we wszelakich agencjach emotka Ale było by miło zobaczyć wyniki, przeczytać te wybitne teksty. Tylko wtedy mogło by się okazać, że „lekkie pióro” Pani z Marketingu inspirowanejest  bogatą bazą haseł nadesłanych przez innych, może również przez Ciebie emotka A tak, gdy przy poprzednim konkursie zrobiło sie zamieszanie, to nawet fotorelacja z wręczenia nagród błyskawicznie zniknęła.

Potem na wykop.pl i proszę jakoś udało się coś ugrać  http://perla.pl/a...rsu-z-perla-na-bali/

Z tym "wykopem.pl" to radziłabym uważać, bo za bezpodstawne oskarżenie sprawa może zakończyć sie w sądzie  emotka

To BEZPODSTAWNIE Fundator wyskakuje z kasy na 3 dodatkowe bilety, zatrudnia notariusza  emotka  Widac jak ufa Organizatorowi.

Problem Perły nie jest mi znany - nie grałam, nie śledzę. Piszę ogólnie - ku przestrodze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6421553 Napisano: 27.10.2017 18:56:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
julia1264 napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lager napisał(a):

Na ich facebooku zaczyna się kroić afera. Douglas twierdzi, że niby 1 etap juz poinformowany. No i dziewczyny tam piszą, ze mają info jakoby auto trafiło do kobiety z agencji

Ale to chyba z konkursu  poprzedniego... pusza ze oglasza zgodnie z regulaminem Ok wiem ze nie mam szans na samochód. W reg nie zabraniaja grac osobom z agencji. Na forum tez jest osoba powiazana z agencja i tez wygrywa. Skoro maja lekkie pioro to beda wygrywali. Jezeli czepiacie sie douglasa to powinniscie czepiac sie innych tez. Niech wygra najlepszy

Jasne, że regulamin nie zabrania udziału osobom pracującym we wszelakich agencjach emotka Ale było by miło zobaczyć wyniki, przeczytać te wybitne teksty. Tylko wtedy mogło by się okazać, że „lekkie pióro” Pani z Marketingu inspirowanejest  bogatą bazą haseł nadesłanych przez innych, może również przez Ciebie emotka A tak, gdy przy poprzednim konkursie zrobiło sie zamieszanie, to nawet fotorelacja z wręczenia nagród błyskawicznie zniknęła.

Potem na wykop.pl i proszę jakoś udało się coś ugrać  http://perla.pl/a...rsu-z-perla-na-bali/

Z tym "wykopem.pl" to radziłabym uważać, bo za bezpodstawne oskarżenie sprawa może zakończyć sie w sądzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kamyk101 0

edzia21

#6421544 Napisano: 27.10.2017 18:42:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Uspokójcie mnie, bo zaczynam panikować. Jeśli w regulaminie nie ma wyjaśnione, gdzie jest numer paragonu, to który należy podać: ten na prawo od daty czy nr transakcji na dole? Panikuję, że nie dostanę mojej pralki  emotka

u AKON ten po prawej u góry (obok daty) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6421382 Napisano: 27.10.2017 15:17:13 w Czy informują/ informowali?
wiesia30 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy z Tchibo smsy poszły wszystkie jednoczesnie?

u mnie 15:03

u mnie eski z 15:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6421103 Napisano: 26.10.2017 23:16:12 w WC - rozmowy o wszystkim
To masło to akurat żaden rarytas emotka  - stwierdzam to ja, masłoholiczka. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6421032 Napisano: 26.10.2017 20:01:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

Powtórka z rozrywki? We wcześniejszej edycji jednym z aut odjechała była pracownica Albedo...niby brak powiązań, ale zawsze to Świat Marketingu emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6421014 Napisano: 26.10.2017 19:27:12 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony: Błyśnij z produktami Henkel i wygraj!" E.Leclerc PW Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6420940 Napisano: 26.10.2017 16:14:17 w SZUKAM....
Czy Śniadaniowa z wczorajszego dnia informowała? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0