Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6418298 Napisano: 19.10.2017 14:19:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

a kasy samoobsługowe w tesco pozwalają na taką transakcję? 

Nie, kiedyś próbowałam. Kasy samoobsługowe w moim tesco nie obsługiwały ani dzielenia transakcji (gotówka + karta) ani bonów podarunkowych/kart prezentowych. 

Rzeczywiście nie da się na samoobsługowych dzielić transakcji, albo karta, albo gotówka, natomiast kasjerka nie powinna mieć z tym problemu. Tylko raz mi się zdarzyło z Selgrosie, że chciałam najpierw zapłacić kartą prezentową (na pin) a potem jeszcze dopłacić drugą kartą i tak się nie dało, mogłam dopłacić tylko gotówką, chociaż taka akcja w sklepie odzieżowym mi wyszła bez problemu.Natomiast w Tesco na samoobsługowych wiele razy płaciłam bonami sodexo i prezentowymi Tesco i nie było problemu, tylko wtedy musi podejść ktoś z obsługi żeby autoryzować transakcję i zabrać bon.

Nie chodzi mi o bon fizyczny, tylko o karte prezentowa tesco (elektroniczna). Do sciagniecia z niej kasy potrzebne  jest osobne urzadzenie - nie ma go przy stanowiskach samoobslugowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6418178 Napisano: 19.10.2017 10:34:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

a taki był konkurs-„Dla Niej i Dla Niego”przeprowadzany na terenie sieci sklepów TESCOw terminie 31.08. - 30.09.2017 czy został, rozstrzygnięty coś wiadomo ?

Nie został, czekamy emotka  mają jeszcze sporo czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6418173 Napisano: 19.10.2017 10:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

a kasy samoobsługowe w tesco pozwalają na taką transakcję? 

Nie, kiedyś próbowałam. Kasy samoobsługowe w moim tesco nie obsługiwały ani dzielenia transakcji (gotówka + karta) ani bonów podarunkowych/kart prezentowych.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6417955 Napisano: 18.10.2017 18:56:57 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Czy jest gdzieś Sniadaniowa w promocji?  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6417912 Napisano: 18.10.2017 17:02:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

długie wysyłaliście hasła na calgon ? ja krótką lekko przekraczającą 1 wiadomość sms 

Wysłałam dwa zupełnie różne. Jedno też przekraczało jedna wiadomość a drugie się mieściło. I teraz się zastanawiam czy trzeba było pisać cały esej... Czy im się w ogóle moje nie spodobało albo czy po prostu mieli tyle zgłoszeń że hmmm.....powiedzmy wkroczyła też kwestia szczęścia...

Wygrywały długie i krótkie, prozą i rymem emotka  Na serio...i te bardziej z jajem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6417880 Napisano: 18.10.2017 16:21:19 w SZUKAM....
Czy ktoś jeszcze czeka na ponowne połączenie od Calgona (na nieodebrane)?
z poniedzialku Wyświetl w wątku >>
0 1 agakaz2

edzia21

#6417656 Napisano: 18.10.2017 10:02:25 w Informują
shell napisał(a):

weronkaa84 napisał(a):

Streamline C4 " Jak pięknie być kobietą" sms przed chwilą

Potwierdzam, sms z nagrodą III stopnia. Czy inne stopnie też już poszły?

poszły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6417534 Napisano: 17.10.2017 21:34:05 w Połączenia nieodebrane
kimolotek napisał(a):

575127...kojarzy ktoś ten numer?

CALGON z pralkami Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6417380 Napisano: 17.10.2017 16:14:16 w SZUKAM....
Szukam info...czy Calgon dzwonil dzisiaj do kogos na wczorajsze nieodebrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6417176 Napisano: 17.10.2017 10:28:14 w Smolar
luko922 napisał(a):

Taka ciekawostka z regulaminów SMOLARA, np. tego: https://www.smola...pdfWiedzieliście?  emotka

4.6. Organizator zastrzega sobie prawo i możliwość weryfikacji, czy uczestnik spełnia warunki określone w niniejszym regulaminie. W tym celu może żądać od uczestnika złożenia dodatkowych oświadczeń na piśmie, podania dodatkowych danych bądź doręczenia dokumentów niezbędnych do prawidłowego uczestnictwa w loterii, w tym m. in.: - podania wszystkich numerów telefonów, z których uczestnik wysyłał zgłoszenia do konkursu, - własnoręczne podpisanie oświadczenia przez uczestnika o wyrażeniu zgody na uzyskanie w jego imieniu danych objętych tajemnicą telekomunikacyjną w postaci wszystkich numerów telefonów, które są zarejestrowane na uczestnika, od wszystkich operatorów telekomunikacyjnych świadczących usługi telekomunikacyjne na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w tym zwolnienie na podstawie art. 159 ust. 2 pkt. 2 Ustawy Prawo telekomunikacyjne (t.j. Dz.U. 2016 poz. 1489 ze zm.) w/w operatorów z zachowania tajemnicy telekomunikacyjnej w odniesieniu do informacji o numerach telefonów, które są zarejestrowane na uczestnika i polecenie ich ujawnienia organizatorowi konkursu. Niespełnienie warunków wynikających z niniejszego regulaminu lub nieuzasadniona odmowa spełnienia powyższych żądań po przeprowadzeniu przez organizatora postępowania wyjaśniającego, może spowodować wykluczenie danego uczestnika z konkursu z jednoczesnym wygaśnięciem prawa do nagród.

cofnij się do strony 181 tego wątku, mniej więcej do połowy Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6416983 Napisano: 16.10.2017 20:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skoro wysyłaliśmy sms`y to skąd mają znać nasze nazwiska?
Spokojnie, na bank będą jeszcze jutro telefony emotka , trzymam kciuki emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6416969 Napisano: 16.10.2017 20:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

A o coś pytają w Calgonie ? Czy tylko informują o wygranej ?

O nic. Odsyłają do regulaminu i czekają 7 dni na paragon z oświadczeniem. Ogólnie rozmowa trwa 30 sekund. Wyświetl w wątku >>
2 aerdna, andii 0

edzia21

#6416900 Napisano: 16.10.2017 18:21:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Eeee...moja teoria legła w gruzach, przed chwilą miałam telefon z ostatniego dnia. Schematu brak  emotka

może już skończyli emotka

nie, dzwonią cały czas emotka  lecą kolejne praleczki emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6416892 Napisano: 16.10.2017 18:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Eeee...moja teoria legła w gruzach, przed chwilą miałam telefon z ostatniego dnia. Schematu brak emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6416871 Napisano: 16.10.2017 17:50:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

violka88 napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

violka88 napisał(a):

Z CALGON  z pralkami dzwonią czy wysłali sms?

Dzwonią emotka z tel. 575.. 

Dziękuję za info emotka a z którego dnia z początku konkursu czy z końca???

Według mnie idą od początku konkursu ku końcowi (wg kolejności zgłoszeń). Dzisiaj poszły info za eski wysłane do połowy sierpnia...ale mogę się mylić.  emotka

oooooooo emotka ja wysłałam 08.08 więc z praleczki chyba nici emotka

z 08.08 na bank poszły pralki (znajoma ma)- o ile idą zgodnie z moimi przypuszczeniami  Wyświetl w wątku >>
1 violka88 0

edzia21

#6416860 Napisano: 16.10.2017 17:35:21 w Informują
W okolicach 12:15 odezwało się GELLWE C4 za 4 etap /SMS/. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6416856 Napisano: 16.10.2017 17:31:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

violka88 napisał(a):

Z CALGON  z pralkami dzwonią czy wysłali sms?

Dzwonią emotka z tel. 575.. 

Dziękuję za info emotka
a z którego dnia z początku konkursu czy z końca???

Według mnie idą od początku konkursu ku końcowi (wg kolejności zgłoszeń). Dzisiaj poszły info za eski wysłane do połowy sierpnia...ale mogę się mylić. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6416728 Napisano: 16.10.2017 15:07:21 w Smolar
Na stronie SMOLARA pojawiły się właśnie wyniki TYMBARK w Tesco...bez komentarza emotka  przypomnieli sobie po 2 miesiącach. Ciekawe czy ktokolwiek z nas wygra, czy to tylko "pustaki" na pokaz. Och, Smolar emotka  Co tam niedobrego dzieje się u Ciebie?! Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6416514 Napisano: 15.10.2017 22:41:46 w Smolar
delvitto napisał(a):

yolka123 napisał(a):

delvitto napisał(a):

a to we wszystkich ich konkursach/loteriach są teraz takie dziwne zapisy? czy w jakimś konkretnym tylko?

Zapis, który przytoczył darog dotyczy regulaminu konkursu promocyjnego ( ODiDo Karmi), a nie loterii.W loteriach jeszcze się nie poważyli ( jak dotąd).

dzięki, wyjeżdżałam, i nie jestem na bieżąco;(

W kwestii KARMI w Odido, dlaczego nazwali konkurs promocyjny loterią? Wszak to diametralna różnica...

4.6. Organizator zastrzega sobie prawo i możliwość weryfikacji, czy uczestnik spełnia warunki określone w niniejszym regulaminie. W tym celu może żądać od uczestnika złożenia dodatkowych oświadczeń na piśmie, podania dodatkowych danych bądź doręczenia dokumentów niezbędnych do prawidłowego uczestnictwa w loterii, w tym m. in.: - podania wszystkich numerów telefonów, z których uczestnik wysyłał zgłoszenia do konkursu, - własnoręczne podpisanie oświadczenia przez uczestnika o wyrażeniu zgody na uzyskanie w jego imieniu danych objętych tajemnicą telekomunikacyjną w postaci wszystkich numerów telefonów, które są zarejestrowane na uczestnika, od wszystkich operatorów telekomunikacyjnych świadczących usługi telekomunikacyjne na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w tym zwolnienie na podstawie art. 159 ust. 2 pkt. 2 Ustawy Prawo telekomunikacyjne (t.j. Dz.U. 2016 poz. 1489 ze zm.) w/w operatorów z zachowania tajemnicy telekomunikacyjnej w odniesieniu do informacji o numerach telefonów, które są zarejestrowane na uczestnika i polecenie ich ujawnienia organizatorowi konkursu. Niespełnienie warunków wynikających z niniejszego regulaminu lub nieuzasadniona odmowa spełnienia powyższych żądań po przeprowadzeniu przez organizatora postępowania wyjaśniającego, może spowodować wykluczenie danego uczestnika z konkursu z jednoczesnym wygaśnięciem prawa do nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6416493 Napisano: 15.10.2017 21:57:12 w Smolar
-Violka- napisał(a):

Develey dzienna 10zł i paragon odesłać pocztą. Chore  emotka I wygrać można tylko po 1 nagrodzie każdego rodzaju. Chociaż tych dych by nie żałowali. Z tuszami się dało. I chyba logiczne, że wtedy każdy kupuje więcej, a chyba o to im chodzi. Czy o co? 

Violka, jeśli nie podobają Ci się zasady takiej loterii - nie bierz udziału (ja również nie biorę z tej samej przyczyny). Gdyby akcja tego typu okazała się fiaskiem, więcej by jej nie było...ale jeśli ludzie kupują produkty i wysyłają zgłoszenia, będzie to trwało w nieskończoność, wszak akcja cieszy się POWODZENIEM emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0