Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6356176 Napisano: 15.05.2017 11:59:47 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

szukam telefonu do organizatora konkursu Jogobelli - na formularz kontaktowy nie odpowiadają emotka
a ja nie dostałam karty z VI etapu  - pomocy !

Wejdz na strone iq marketing i tam znajdziesz telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6356117 Napisano: 15.05.2017 10:01:36 w SZUKAM....
agusia222 napisał(a):

szukam oświadczenia z lajkonika , ma ktoś? prosze na priw

Na stronie studia versus jest Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6355694 Napisano: 13.05.2017 07:28:02 w Czy informują/ informowali?
Barimor napisał(a):

Kiedy będą wyniki z Kaufland Spa? A może już były?

Nie było. Będą w okolicach końcówki maja. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6355669 Napisano: 12.05.2017 23:12:49 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię graala na inny paragon, PW  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6355269 Napisano: 11.05.2017 21:02:08 w Czy informują/ informowali?
Czy smolar informowal z Pringles z ostatniego dnia (wczorajszego)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6355162 Napisano: 11.05.2017 14:48:04 w Lay's
krseta napisał(a):

Szybko to makro ogarneli:)  ciekawe jak bedzie z abc

zwróć uwagę, że w makro jest mniej nagrodzonych (uczestników) niż nagród do rozdania...
więc problemu nie było emotka
https://www.emocjekibica.pl/#zwyciezcy Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6355118 Napisano: 11.05.2017 13:39:35 w Informują
Makro - Lay`s maile Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

edzia21

#6354726 Napisano: 10.05.2017 17:03:50 w Albedo Marketing
koniczynka123 napisał(a):

loczeq napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet "mniej" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo "listy wyparowały" itp

A skąd wiesz że "wpadły w ręce organizatora" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

dokładnie tak kasa zostaje u ogranizatora czyli zlecenidowacy (i jeśli się nie wyda nagrody nie można tego wliczyć w koszty, nawet wtedy gdy nagroda została już zakupiona przez organizatora czy agencję, której zostało zlecone przygotowane loterii)

Na wstępie napisze, że moja sprawa nie dotyczy Albedo.
Ale to nieprawda co piszecie powyżej. Właśnie "tocze" bój z organizatorem przez prawników. Organizator dostaje kasę np 200 tys na zorganizowanie promocji. Fundatora nagród nie obchodzi na co wydali kasę(no chyba, że w ich umowie jest określona nagroda)-organizator ma przynieść fundatorowi konkretne korzyści. Fundatorowie mojej (cennej) nagrody powiedzieli, że nie interesuje ich co stało się z ich kasą. Wszelkie problemy mam załatwiać sądownie z organizatorem, no to załatwiam(od kilku lat)- dlatego jak ktoś pisze, że "biedny organizator"...  to krew zalewa. Za darmo tego nie robią.

Tutaj nie chodzi o to, czy robi za darmo, czy za tysiące złotych monet. Chodzi o wieczne pretensje ze strony konkursowiczów którym oczywiście się nie udało, owszem raz słuszne, a raz nie. Teraz na 99% dym dotyczy tego, że inni konkursowicze nie odesłali paragonów, kręcili na różne sposoby...a zj#bkę za to dostaje kto? Organizator. Być może się mylę, bo kryje się za tym przekręt TYSIĄCLECIA i Wedel przybije Wam piątkę, wynagrodzi każdego niewydaną wycieczką i fejmem do końca życia. Kto wie emotka  Aczkolwiek na chwilę obecną uważam to za przerost formy nad treścią.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6354715 Napisano: 10.05.2017 16:38:32 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Czy od jutra może nowy budżet?

"Niestety nie, nie będzie mnie" 
Pan Budżet Wyświetl w wątku >>
2 andii, dorothy 0

edzia21

#6354497 Napisano: 10.05.2017 10:32:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A bony tez juz wyslali czy znowu kilka dni po kilka smsow beda wysylac?

O bonach mi nic nie wiadomo emotka  chyba jeszcze nie wysyłali  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354489 Napisano: 10.05.2017 10:27:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Tak na paragonie i oswiadczenie zawsze maja na swojej stronie,drukujesz,wypelniasz,podpinasz podpisany paragon i wysylasz do ni cy listem poleconym na skrzynke

Dzięki, rzadko u nich grywam...ale chyba teraz zacznę częściej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354486 Napisano: 10.05.2017 10:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Co znaczy określenie "paragon podpisany na odwrocie"?
(SMS z Lajkonika)
Podpisany danymi, czy podpisany nazwą produktu (przez sklep)...aż tak by wychodzili na przód? emotka

Swoje dane wpisujesz i numer telefonu na który przyszedl sms

Serio? na paragonie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354483 Napisano: 10.05.2017 10:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co znaczy określenie "paragon podpisany na odwrocie"?
(SMS z Lajkonika)
Podpisany danymi, czy podpisany nazwą produktu (przez sklep)...aż tak by wychodzili na przód? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354473 Napisano: 10.05.2017 10:10:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon answear z konkursu Nivea w C4 - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354423 Napisano: 10.05.2017 01:28:26 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

Czyli organizatorem (a zarazem sponsorem) jest Wedel, tak? a AM tylko wykonuje działania techniczne, typu zebranie zgłoszeń, wyłonienie zwycięzców (czy to też Wedel?), poinformowanie ich, rozliczenie z nadesłanych paragonów, wydanie nagród... tak??
Wobec  tego do kogo mieć "żale i pretensje", że tyle nagród nie zostaje wydanych?? dlaczego ludzie wysyłają paragony, po czym dowiadują się, że list został dostarczony, odebrany, ale i tak nagrody nie dostają, bo "listu fizycznie" w agencji nie ma?

Jak dla mnie to wszystko dziwnie wygląda  emotka

Żale i pretensje najlepiej mieć do swoich konkursowych "kolegów po fachu", że grają nieuczciwie i kręcą. 
Co do zagubienia - nie wypowiadam się, ale za to winę ponosi wyłącznie AM...przez te remonty, przeprowadzki i zmiany poczty mają niezły bałagan.

Jeśli masz wątpliwości, jak najbardziej możesz pisać reklamację o swoich spostrzeżeniach. Daj znać później, czy byli zaskoczeni Twoim odkryciem emotka  Tymczasem życzę spokojnej nocy Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354420 Napisano: 10.05.2017 01:22:43 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet \"mniej\" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo \"listy wyparowały\" itp

A skąd wiesz że \"wpadły w ręce organizatora\" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

opieram się na regulaminie (czytając dosłownie):
"4.11 W przypadku, gdy zgłoszenie, które zostanie wylosowane dla Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia nie spełnia wszystkich warunków określonych w Regulaminie lub Laureat nie spełni wszystkich warunków wydania mu Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia określonych w Regulaminie, to Nagroda II Stopnia lub Nagroda III Stopnia pozostaje własnością Organizatora. "

"4.17 Nieprzesłanie wszystkich elementów Dokumentów w sposób i terminie określonym w Regulaminie powoduje utratę prawa do nagrody. Nieprzyznana nagroda pozostanie własnością Organizatora. "

Dosłownie...to kasa zostaje u zleceniodawcy (prawowitego Organizatora), który zlecił konkurs agencji (Albedo). Wszystko jest zawsze rozliczane co do centa. 
W tym przypadku będzie to LOTTE Wedel. Albedo działa wyłącznie na jego zlecenie, mianując się "organizatorem" akcji promocyjnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354417 Napisano: 10.05.2017 01:17:22 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet "mniej" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo "listy wyparowały" itp

A skąd wiesz że "wpadły w ręce organizatora" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

dokładnie tak kasa zostaje u ogranizatora czyli zlecenidowacy (i jeśli się nie wyda nagrody nie można tego wliczyć w koszty, nawet wtedy gdy nagroda została już zakupiona przez organizatora czy agencję, której zostało zlecone przygotowane loterii)

Oczywiście emotka  inną kwestią jest również rozróżnianie pojęć...zleceniodawca, a zleceniobiorca. Niektórzy mają na wszystko określenie ORGANIZATOR. Takich nie przegadasz, widzą wszędzie przekręt i koniec. Albedo złe, albedo zabiera pieniądze i chowa do skarpety, Albedo wygrać nie pozwala. So sad. emotka  A pomawiane tu Albedo wielkie G z tego ma.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6354415 Napisano: 10.05.2017 01:13:06 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

A skąd wiesz że "wpadły w ręce organizatora" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji jako kasa "za free", to grubo się mylisz. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6354328 Napisano: 09.05.2017 20:22:07 w Lay's
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Od jakiego sprzedawcy polecacie kupować kody?

Ja proponuję od sprzedawcy z sieci Carrefour, bo można połączyć za jednym zakupem dwa konkursy. Pepsi+Lays po jednej sztuce da paragon do jednego konkursu i dwa kody do drugiego. emotka ...jeszcze do końca tygodnia trwa ostatni etap emotka

a ja polecam TESCO emotka
jak powyżej...

No wiesz... Zależy, co komu bardziej potrzebne emotka W moim DVD padł napęd, co w sumie zrozumiałe, bo jest ze mną od wejścia do Unii, więc bardziej mi pasuje kino domowe, niż konsola do gier. Nigdy się w gry nie angażowałem.

Hmmm facet i brak zainteresowania konsolą? Gdzieś Ty się uchował?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354316 Napisano: 09.05.2017 20:06:04 w Lay's
cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Od jakiego sprzedawcy polecacie kupować kody?

Ja proponuję od sprzedawcy z sieci Carrefour, bo można połączyć za jednym zakupem dwa konkursy. Pepsi+Lays po jednej sztuce da paragon do jednego konkursu i dwa kody do drugiego. emotka ...jeszcze do końca tygodnia trwa ostatni etap emotka

a ja polecam TESCO emotka
jak powyżej... Wyświetl w wątku >>
0 0