Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6354310 Napisano: 09.05.2017 19:55:29 w Albedo Marketing
zaczytana-pola napisał(a):

Czy u nich to normalne, że raz dzwonią i koniec? Dzwonili w piątek. Nie słyszałam telefonu. W poniedziałek oddzwoniłam. Podałam swój numer, babeczka sprawdziła i stwierdziła, że to jakaś pomyłka, bo nie jestem Laureatem konkursu, z którego akurat dzwonili. I nie wiedziała skąd to połączenie i u mnie w telefonie  emotka

Miałam kiedyś dokładnie to samo...a za parę dni przyszedł SMS z info o wygranej i prośbą o odesłanie paragonu. Czekaj cierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6354299 Napisano: 09.05.2017 19:37:25 w Albedo Marketing
cherry_coke napisał(a):

Czy myślicie że taki paragon przejdzie w konkursie Kamis? Jak wysyłałam zgłoszenie nie patrzyłam na paragon i teraz stwierdzam, że cenzura - numer paragonu nieczytelny.
Ale z drugiej strony produkty konkursowe są, zgłoszenie wysłane... 

Akurat w tym konkursie numer paragonu nie miał znaczenia, więc to pikuś. Co do nazw produktów - przejdą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354298 Napisano: 09.05.2017 19:36:10 w Czy informują/ informowali?
brzozak napisał(a):

Informowali już z konkursu Pociąg do nagród?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354293 Napisano: 09.05.2017 19:31:08 w Czy informują/ informowali?
malgosia74 napisał(a):

a Kaufland Spa i Kaufland z Aplikacją już był rozwiązany? 

Nie emotka
SPA będzie pod koniec maja, a na aplikację poczekamy do końca czerwca emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6353854 Napisano: 08.05.2017 22:58:48 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

intermarche lajkonik, henkel i goplana już informowali?

nie, tak, tak Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

edzia21

#6353846 Napisano: 08.05.2017 22:46:42 w Lay's
gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy w malutkich paczuszkach Lay`s (oznaczonych konkursowym paskiem) są kody? Kupiłam 2 sztuki i w żadnej z nich nie widzę kodów na zgrzewie. We wcześniejszych akcjach nie miałam z tym problemów \"gołym okiem\". Tutaj zawodzi i gołe oko i latarka...a nawet skaner.   emotka

Ja tak miałam w małych Laysach cebulowych, na 100% nie było kodów, chociaż była banderola na paczce.

otóż to...mam problem z zieloną cebulką ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6353844 Napisano: 08.05.2017 22:45:52 w Lay's
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy w malutkich paczuszkach Lay`s (oznaczonych konkursowym paskiem) są kody? Kupiłam 2 sztuki i w żadnej z nich nie widzę kodów na zgrzewie. We wcześniejszych akcjach nie miałam z tym problemów "gołym okiem". Tutaj zawodzi i gołe oko i latarka...a nawet skaner.   emotka

Wypraktykowałem "w ciemno" wycinanie stałego fragmentu opakowania, bo tylko tam, w tym samym miejscu, jest umieszczany kod. Skoncentruj się na tym obszarze i szukaj dokładnie:

Dzięki Ci o Panie emotka
Zaraz wypraktykuję Twój trick emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6353816 Napisano: 08.05.2017 21:34:40 w Lay's
Czy w malutkich paczuszkach Lay`s (oznaczonych konkursowym paskiem) są kody? Kupiłam 2 sztuki i w żadnej z nich nie widzę kodów na zgrzewie. We wcześniejszych akcjach nie miałam z tym problemów "gołym okiem". Tutaj zawodzi i gołe oko i latarka...a nawet skaner.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6353267 Napisano: 06.05.2017 23:47:29 w co chcielibyście wygrać?
aurorcia napisał(a):

jokan napisał(a):

jakies spa na kilka dni....

Ja też emotka  albo bilety na koncert boskiego Enrique w Gdańsku emotka  Jakby ktoś wygrał podwójne zaproszenie i nie miał z kim jechać to ja chętnie emotka

ogólnie fajny show emotka  byłam w grudniu w Krakowie na jego koncercie - spoko, spoko emotka
w temacie...niezmiennie ogromniasty TiVi emotka  z 70"?! Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

edzia21

#6353216 Napisano: 06.05.2017 18:18:31 w Albedo Marketing
koniczynka123 napisał(a):

Nie pamiętam kto organizował Milke 2 lata temu ale jedna pani wygrała fiata 1 zgłoszeniem, natomiast pan.X musiał dostarczyć 130 paragonów(każdy o wart 15 zł)- więc niektórzy inwestują sporo a inni mają farta emotka

Ojj przy dużych inwestycjach również trzeba mieć farta emotka  Czasami w konkursach spotykają się "loteryjne rekiny" ...jednakże wartościowych nagród nie wystarczy dla każdego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6353164 Napisano: 06.05.2017 13:20:43 w SZUKAM....
marek262 napisał(a):

szukam odpowiedzi na ważne pytanie dotyczące konkursu Z Pudliszkami na Grilla! C4 

co wpisujemy w treści sms ? Grill ? Pudliszki??

Grill
Tak jest na plakatach i w regualminie na stronie agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6352985 Napisano: 05.05.2017 18:50:48 w Smolar
taalvikki napisał(a):

blanca napisał(a):

defed napisał(a):

Czy konkurs z grillami  Kasztelan w Tesco Smolar rozwiązuje na bieżąco, jak czytam w regulaminie?

Nikt się jeszcze nie pochwalił, w wynikach na stronie Smolara  też nic nie ma.

już się ktoś pochwalił. ale nadal nie wiem, jak informują.

3 ostatnie dni maja były? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6352675 Napisano: 04.05.2017 23:06:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

mam pytanie odnośnie wcześniejszych konkursów Palmy, gdzie trzeba było odpowiedzieć dodatkowo na zadane pytanie: trzeba było odsyłać na nr, z którego otrzymało się pytanie czy na ten, na który wysyłało się pierwszy sms z nr paragonu? chodzi mi o obecny konkurs w C4

na ten z którego przyszło pytanie Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

edzia21

#6352616 Napisano: 04.05.2017 19:23:50 w NA CO CZEKAMY?
donia7 napisał(a):

Bic men "Chwytaj radość wspólnych chwil" w Drogerie Natura- nie mam pojęcia, kiedy wyniki, bo nie mogę znaleźć regulaminu.

do 11.06 maja czas emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

edzia21

#6352613 Napisano: 04.05.2017 19:09:09 w Albedo Marketing
mayteq napisał(a):

Według mnie problem polega zupełnie na czymś innym. Konkursowicz to bardzo nieprzewidywalna osoba, z reguły bardzo kłótliwa i roszczeniowa. Pisze donosy i skarży, na innych graczy, na agencje itp. Agencje już od dawno zaczeli walczyć z takimi osobami, przez ich podejście duże ilości nagród są niewydawane. 

Weźmy pod uwagę  np. aktualnie zakończoną promocję Schaumy, Pani dzwoni i od razu pyta z kim rozmawia, prosi o podanie numeru telefonu na jaki dzwoni i adres email ktory został podany podczas zgłoszenia miesiąc temu. Ja zawsze do konkursów z powodu spamu używam adresów "jednorazowych" nie jestem w stanie nawet przypomnieć sobie co mogłem podać. Więc już liczcie na jedną walizkę z rezerwy (o ile będzie).
Kiedyś Pani z albedo jak dzwoniła mówiła wszystko razem z numerem paragonu który trzeba odesłać, teraz wszstko trzeba skrupulatnie zapisywać z niesamowitą precyzją. Po pierwsze odczuwają to konkursowicze ale również osoby "niewinne" bo która Pani co kupi szampon będzie zapisywała numer paragonu który wysłała dnia 01.04.2017 o godzienie, 17:25 - podejrzewam że problem leży tutaj. 

Dodatkowo problem leży w tym, że ludzie nagminnie wysyłają po kilka (kilkanaście) razy te same numery paragonów (sic!)...tutaj zaczyna działać bezlitosna statystyka, nie mówiąc już o ich drukowaniu. Ale oczywiście zjeb#ę dostanie Albedo, wszak to "oszuści i złodzieje"..yyyhy. A zabawy z "rezerwą" jest sporo, wątpię że dostają za nią wynagrodzenie gratis.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6352588 Napisano: 04.05.2017 18:16:52 w Albedo Marketing
kamyk101 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kamyk101 napisał(a):

Trochę się dziwię, że Albedo niczego nie chce tutaj wyjaśnić i sprostować. Każda poważna agencja z pewnością jest na tym forum i czyta te lub podobne posty. Nikogo nie osądzam, bo nie znam powodów wspomnianych opóźnień ale komentarz kogoś z Albedo z pewnością by się tutaj przydał.

A ja się w ogóle nie dziwie...niektórych i tak nie przegadasz. Strata czasu. 
Pojawią się wnet komentarze w stylu "tylko winny się tłumaczy" i tak w kółko.  emotka
Dodatkowo owo forum nie jest jakimś świętym miejscem kultu konkursowego, żeby się tłumaczyć. Bez jaj.

No tak, tylko taka łatka przylepiona agencji może ciągnąć się za nią latami, tym bardziej jak ludzie zaczynają pisać bezpośrednio do firm. Miejscem kultu owe forum może nie jest ale w internecie nic nie ginie, więc dla nich z pewnością byłoby lepiej gdyby się do tych zarzutów odnieśli. Nawet jak się to komuś nie spodoba emotka

Biorąc za przykład akcję z wykop.pl gdzie w roli głównej była szargana agencja S. i "moje" aygo...odezwali się ludzie ze S., owszem i im więcej doświadczali o swojej niewinności (słusznej), to tym więcej ciemny lud szukający sensacji im zarzucał. Moim zdaniem - nie warto się tłumaczyć, bo to do niczego nie prowadzi. 
Nie odzywali się - źle, odezwali - jeszcze gorzej, bo tylko "winny się tłumaczy". Starta czasu i nerwów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6352571 Napisano: 04.05.2017 17:50:48 w Albedo Marketing
kamyk101 napisał(a):

Trochę się dziwię, że Albedo niczego nie chce tutaj wyjaśnić i sprostować. Każda poważna agencja z pewnością jest na tym forum i czyta te lub podobne posty. Nikogo nie osądzam, bo nie znam powodów wspomnianych opóźnień ale komentarz kogoś z Albedo z pewnością by się tutaj przydał.

A ja się w ogóle nie dziwie...niektórych i tak nie przegadasz. Strata czasu. 
Pojawią się wnet komentarze w stylu "tylko winny się tłumaczy" i tak w kółko. emotka
Dodatkowo owo forum nie jest jakimś świętym miejscem kultu konkursowego, żeby się tłumaczyć. Bez jaj. Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

edzia21

#6352498 Napisano: 04.05.2017 15:19:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
oryginalny80 napisał(a):

Odkurzacz ręczny z Leclerc emotka
PS. Rano spóźniłem się pół godziny do pracy, bo eskortowałem ulicami miasta kaczkę wraz z jedenastoma maluchami, która w sobie tylko znany sposób znalazła się w centrum miasta wśród zatłoczonych ulic. Kilka razy sam blokowałem ruch na drogach, a później przy pomocy Straży Miejskiej, aż szczęśliwie udało się ich doprowadzić do parku. Widok ich bezpiecznych traktuje także jako pewnego rodzaju nagrodę emotka  

Bohater emotka

a w temacie...lubella C4 emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6352238 Napisano: 03.05.2017 16:26:55 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

wkurzyłam się bo przegapiłam torby Batyckiego z Mokate  emotka . Zapomniałam zagrać do końca miesiąca, a biżuteria mnie nie jaraaa  emotka

witaj w klubie emotka  paragonów stos, szkoda że nic nie wysłane emotka  pozostaje nam czekać na kosmetyki... emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

edzia21

#6352161 Napisano: 03.05.2017 01:16:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestawy maszynek z BIC w Super-Pharm (poczta polska) Wyświetl w wątku >>
0 0