Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6354489 Napisano: 10.05.2017 10:27:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Tak na paragonie i oswiadczenie zawsze maja na swojej stronie,drukujesz,wypelniasz,podpinasz podpisany paragon i wysylasz do ni cy listem poleconym na skrzynke

Dzięki, rzadko u nich grywam...ale chyba teraz zacznę częściej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354486 Napisano: 10.05.2017 10:23:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Co znaczy określenie "paragon podpisany na odwrocie"?
(SMS z Lajkonika)
Podpisany danymi, czy podpisany nazwą produktu (przez sklep)...aż tak by wychodzili na przód? emotka

Swoje dane wpisujesz i numer telefonu na który przyszedl sms

Serio? na paragonie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354483 Napisano: 10.05.2017 10:20:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co znaczy określenie "paragon podpisany na odwrocie"?
(SMS z Lajkonika)
Podpisany danymi, czy podpisany nazwą produktu (przez sklep)...aż tak by wychodzili na przód? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354473 Napisano: 10.05.2017 10:10:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon answear z konkursu Nivea w C4 - DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354423 Napisano: 10.05.2017 01:28:26 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

Czyli organizatorem (a zarazem sponsorem) jest Wedel, tak? a AM tylko wykonuje działania techniczne, typu zebranie zgłoszeń, wyłonienie zwycięzców (czy to też Wedel?), poinformowanie ich, rozliczenie z nadesłanych paragonów, wydanie nagród... tak??
Wobec  tego do kogo mieć "żale i pretensje", że tyle nagród nie zostaje wydanych?? dlaczego ludzie wysyłają paragony, po czym dowiadują się, że list został dostarczony, odebrany, ale i tak nagrody nie dostają, bo "listu fizycznie" w agencji nie ma?

Jak dla mnie to wszystko dziwnie wygląda  emotka

Żale i pretensje najlepiej mieć do swoich konkursowych "kolegów po fachu", że grają nieuczciwie i kręcą. 
Co do zagubienia - nie wypowiadam się, ale za to winę ponosi wyłącznie AM...przez te remonty, przeprowadzki i zmiany poczty mają niezły bałagan.

Jeśli masz wątpliwości, jak najbardziej możesz pisać reklamację o swoich spostrzeżeniach. Daj znać później, czy byli zaskoczeni Twoim odkryciem emotka  Tymczasem życzę spokojnej nocy Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354420 Napisano: 10.05.2017 01:22:43 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet \"mniej\" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo \"listy wyparowały\" itp

A skąd wiesz że \"wpadły w ręce organizatora\" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

opieram się na regulaminie (czytając dosłownie):
"4.11 W przypadku, gdy zgłoszenie, które zostanie wylosowane dla Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia nie spełnia wszystkich warunków określonych w Regulaminie lub Laureat nie spełni wszystkich warunków wydania mu Nagrody II Stopnia lub Nagrody III Stopnia określonych w Regulaminie, to Nagroda II Stopnia lub Nagroda III Stopnia pozostaje własnością Organizatora. "

"4.17 Nieprzesłanie wszystkich elementów Dokumentów w sposób i terminie określonym w Regulaminie powoduje utratę prawa do nagrody. Nieprzyznana nagroda pozostanie własnością Organizatora. "

Dosłownie...to kasa zostaje u zleceniodawcy (prawowitego Organizatora), który zlecił konkurs agencji (Albedo). Wszystko jest zawsze rozliczane co do centa. 
W tym przypadku będzie to LOTTE Wedel. Albedo działa wyłącznie na jego zlecenie, mianując się "organizatorem" akcji promocyjnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354417 Napisano: 10.05.2017 01:17:22 w Albedo Marketing
loczeq napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ziolko napisał(a):

loczeq nawet "mniej" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo "listy wyparowały" itp

A skąd wiesz że "wpadły w ręce organizatora" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji, to grubo się mylisz.

dokładnie tak kasa zostaje u ogranizatora czyli zlecenidowacy (i jeśli się nie wyda nagrody nie można tego wliczyć w koszty, nawet wtedy gdy nagroda została już zakupiona przez organizatora czy agencję, której zostało zlecone przygotowane loterii)

Oczywiście emotka  inną kwestią jest również rozróżnianie pojęć...zleceniodawca, a zleceniobiorca. Niektórzy mają na wszystko określenie ORGANIZATOR. Takich nie przegadasz, widzą wszędzie przekręt i koniec. Albedo złe, albedo zabiera pieniądze i chowa do skarpety, Albedo wygrać nie pozwala. So sad. emotka  A pomawiane tu Albedo wielkie G z tego ma.  Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

edzia21

#6354415 Napisano: 10.05.2017 01:13:06 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

loczeq nawet "mniej" wartościowe nagrody w dużej ilości dają niezłą sumę.. czyli np. 181 bonów do c4, kilka bonów do hotelu czy voucheró do itaki... to  już niezła suma. I co?? wpadła w ręce organizatora, bo "listy wyparowały" itp

A skąd wiesz że "wpadły w ręce organizatora" - mniemam, że pijesz do Albedo? Piszesz takie bzdury, że mam wrażenie iż nie masz zielonego pojęcia o funkcjonowaniu agencji reklamowych. Jeśli myślisz że kasa z niezakupionych i niewydanych nagród zostaje u wykonawcy promocji jako kasa "za free", to grubo się mylisz. Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

edzia21

#6354328 Napisano: 09.05.2017 20:22:07 w Lay's
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Od jakiego sprzedawcy polecacie kupować kody?

Ja proponuję od sprzedawcy z sieci Carrefour, bo można połączyć za jednym zakupem dwa konkursy. Pepsi+Lays po jednej sztuce da paragon do jednego konkursu i dwa kody do drugiego. emotka ...jeszcze do końca tygodnia trwa ostatni etap emotka

a ja polecam TESCO emotka
jak powyżej...

No wiesz... Zależy, co komu bardziej potrzebne emotka W moim DVD padł napęd, co w sumie zrozumiałe, bo jest ze mną od wejścia do Unii, więc bardziej mi pasuje kino domowe, niż konsola do gier. Nigdy się w gry nie angażowałem.

Hmmm facet i brak zainteresowania konsolą? Gdzieś Ty się uchował?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354316 Napisano: 09.05.2017 20:06:04 w Lay's
cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Od jakiego sprzedawcy polecacie kupować kody?

Ja proponuję od sprzedawcy z sieci Carrefour, bo można połączyć za jednym zakupem dwa konkursy. Pepsi+Lays po jednej sztuce da paragon do jednego konkursu i dwa kody do drugiego. emotka ...jeszcze do końca tygodnia trwa ostatni etap emotka

a ja polecam TESCO emotka
jak powyżej... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354310 Napisano: 09.05.2017 19:55:29 w Albedo Marketing
zaczytana-pola napisał(a):

Czy u nich to normalne, że raz dzwonią i koniec? Dzwonili w piątek. Nie słyszałam telefonu. W poniedziałek oddzwoniłam. Podałam swój numer, babeczka sprawdziła i stwierdziła, że to jakaś pomyłka, bo nie jestem Laureatem konkursu, z którego akurat dzwonili. I nie wiedziała skąd to połączenie i u mnie w telefonie  emotka

Miałam kiedyś dokładnie to samo...a za parę dni przyszedł SMS z info o wygranej i prośbą o odesłanie paragonu. Czekaj cierpliwie emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6354299 Napisano: 09.05.2017 19:37:25 w Albedo Marketing
cherry_coke napisał(a):

Czy myślicie że taki paragon przejdzie w konkursie Kamis? Jak wysyłałam zgłoszenie nie patrzyłam na paragon i teraz stwierdzam, że cenzura - numer paragonu nieczytelny.
Ale z drugiej strony produkty konkursowe są, zgłoszenie wysłane... 

Akurat w tym konkursie numer paragonu nie miał znaczenia, więc to pikuś. Co do nazw produktów - przejdą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354298 Napisano: 09.05.2017 19:36:10 w Czy informują/ informowali?
brzozak napisał(a):

Informowali już z konkursu Pociąg do nagród?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6354293 Napisano: 09.05.2017 19:31:08 w Czy informują/ informowali?
malgosia74 napisał(a):

a Kaufland Spa i Kaufland z Aplikacją już był rozwiązany? 

Nie emotka
SPA będzie pod koniec maja, a na aplikację poczekamy do końca czerwca emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6353854 Napisano: 08.05.2017 22:58:48 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

intermarche lajkonik, henkel i goplana już informowali?

nie, tak, tak Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

edzia21

#6353846 Napisano: 08.05.2017 22:46:42 w Lay's
gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy w malutkich paczuszkach Lay`s (oznaczonych konkursowym paskiem) są kody? Kupiłam 2 sztuki i w żadnej z nich nie widzę kodów na zgrzewie. We wcześniejszych akcjach nie miałam z tym problemów \"gołym okiem\". Tutaj zawodzi i gołe oko i latarka...a nawet skaner.   emotka

Ja tak miałam w małych Laysach cebulowych, na 100% nie było kodów, chociaż była banderola na paczce.

otóż to...mam problem z zieloną cebulką ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6353844 Napisano: 08.05.2017 22:45:52 w Lay's
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy w malutkich paczuszkach Lay`s (oznaczonych konkursowym paskiem) są kody? Kupiłam 2 sztuki i w żadnej z nich nie widzę kodów na zgrzewie. We wcześniejszych akcjach nie miałam z tym problemów "gołym okiem". Tutaj zawodzi i gołe oko i latarka...a nawet skaner.   emotka

Wypraktykowałem "w ciemno" wycinanie stałego fragmentu opakowania, bo tylko tam, w tym samym miejscu, jest umieszczany kod. Skoncentruj się na tym obszarze i szukaj dokładnie:

Dzięki Ci o Panie emotka
Zaraz wypraktykuję Twój trick emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6353816 Napisano: 08.05.2017 21:34:40 w Lay's
Czy w malutkich paczuszkach Lay`s (oznaczonych konkursowym paskiem) są kody? Kupiłam 2 sztuki i w żadnej z nich nie widzę kodów na zgrzewie. We wcześniejszych akcjach nie miałam z tym problemów "gołym okiem". Tutaj zawodzi i gołe oko i latarka...a nawet skaner.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6353267 Napisano: 06.05.2017 23:47:29 w co chcielibyście wygrać?
aurorcia napisał(a):

jokan napisał(a):

jakies spa na kilka dni....

Ja też emotka  albo bilety na koncert boskiego Enrique w Gdańsku emotka  Jakby ktoś wygrał podwójne zaproszenie i nie miał z kim jechać to ja chętnie emotka

ogólnie fajny show emotka  byłam w grudniu w Krakowie na jego koncercie - spoko, spoko emotka
w temacie...niezmiennie ogromniasty TiVi emotka  z 70"?! Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

edzia21

#6353216 Napisano: 06.05.2017 18:18:31 w Albedo Marketing
koniczynka123 napisał(a):

Nie pamiętam kto organizował Milke 2 lata temu ale jedna pani wygrała fiata 1 zgłoszeniem, natomiast pan.X musiał dostarczyć 130 paragonów(każdy o wart 15 zł)- więc niektórzy inwestują sporo a inni mają farta emotka

Ojj przy dużych inwestycjach również trzeba mieć farta emotka  Czasami w konkursach spotykają się "loteryjne rekiny" ...jednakże wartościowych nagród nie wystarczy dla każdego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0