Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6345168 Napisano: 11.04.2017 19:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Garnier w Biedrze opublikował listę laureatów...http://garnierdbaourode.pl/ posprawdzajcie swoje odpowiedzi. Do mnie nie dotarło kilka SMSów emotka

Moje też widzę nagrodzone, ale nie dostałam wiadomości emotka

Czy ktoś ma kontakt do tej agencji od Garniera?

Najsprawniej można skontaktować się z nimi przez FB  emotka

Ja napisałam maila, a Fb agencji czy Garniera?

FB Agencji Warszawa Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6345160 Napisano: 11.04.2017 19:10:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

A wiadomo co z głównymi w Garnier ? Słyszał ktoś,  cos ?

Zwycięskie odpowiedzi na skuter oraz thermomix sa na owej liście laureatow emotka Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

edzia21

#6345153 Napisano: 11.04.2017 19:00:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Garnier w Biedrze opublikował listę laureatów...http://garnierdbaourode.pl/ posprawdzajcie swoje odpowiedzi. Do mnie nie dotarło kilka SMSów emotka

Moje też widzę nagrodzone, ale nie dostałam wiadomości emotka

Czy ktoś ma kontakt do tej agencji od Garniera?

Najsprawniej można skontaktować się z nimi przez FB emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6345137 Napisano: 11.04.2017 18:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać?

Lepiej napisać. Tutaj są odpowiedzi i po weryfikacji i przed...

I ja mam blender, a smsa nie było  emotka  Co teraz, przecież jest po terminie...

Napisać do nich emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6345129 Napisano: 11.04.2017 18:23:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a ja nie widzę swojej odpowiedzi myślisz, że jeszcze dodadzą czy już mam się tam do nich dobijać?

Lepiej napisać. Tutaj są odpowiedzi i po weryfikacji i przed... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6345119 Napisano: 11.04.2017 18:13:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana.... Pomijam fakt, że "moje loty były za wysokie", ale doszłam chyba do 100 wiersza i zrezygnowałam... Mam wrażenie że co najmniej dwa razy wygrała dokładnie ta sama odpowiedź....

To nie jest pierwszy konkurs organizowany przez "agencję warszawa"...po poprzednich akcjach było doskonale widać, że nic bystrego OCH I ACH nie nagradzają. Czasami warto więc obniżyć swoje "wysokie loty" emotka  jeśli chce się wygrać. Przykre to i głupie, ale prawdziwe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6345112 Napisano: 11.04.2017 17:39:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nie mogę pobrać tego pliku, Tobie udało się bez problemu?

Plik otwiera się w excelu Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

edzia21

#6345105 Napisano: 11.04.2017 17:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Garnier w Biedrze opublikował listę laureatów...http://garnierdbaourode.pl/ posprawdzajcie swoje odpowiedzi. Do mnie nie dotarło kilka SMSów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6344691 Napisano: 10.04.2017 22:50:48 w Połączenia nieodebrane

edzia21

#6344482 Napisano: 10.04.2017 15:09:46 w Połączenia nieodebrane
ewunia napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Albedo w jakiej sprawled moglo dzisiaj dzwonic?

Może "Efekt zawsze na czas" Hebe ?

Byc moze rozpoczeli powiadamiac juz Kamis w Itm? W koncu etapy dzienne... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6344479 Napisano: 10.04.2017 15:07:33 w Czy informują/ informowali?
DrWitt informowal? Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

edzia21

#6344061 Napisano: 09.04.2017 02:43:50 w SZUKAM....
Szukam Info, jak wysłać tekst na Aquafresh? Mam 400 znaków i nie idzie emotka  Wyskakuje komunikat o nieprawidłowej treści emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6344012 Napisano: 08.04.2017 21:15:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

giulietta napisał(a):

asantesana napisał(a):

giulietta napisał(a):

rozmawiałam z sympatyczną Panią emotka   reg. zostaną poprawione najpewniej w poniedziałek, jak na razie zauważyłam skrócenie trwania konkursu na dwóch sieciach, ale to przed rozmową, aneksy na głównej stronie na dole reg.

Możesz podać linki do tych aneksów?
Skrócenie trwania konkursu brzmi jak żart.

tu znalazłam http://www.zrobmycosdobrego.pl/konkursy  zobacz na dole reg. w dwóch sieciach... zobaczymy co będzie w poniedziałek, bo pierwszy raz widzę takie reg.  emotka  rozmawiałam z działem marketingu Bielmar, a nie z agencją, ale mają z nimi kontakt  emotka  

Mam nadzieję, ze ta agencja nie będzie organizowała już żadnego konkursu, bo to czyste wariactwo. Nie wiem jakie były wcześniejsze terminy, bo akurat w Tesco nie zmienili, a tam gram, ale skrócenie konkursu to przegięcie pały (chyba, ze wydłużyli, bo wykasowali pierwotne zapisy). 

zmienili z 20 kwietnia na 12... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343695 Napisano: 07.04.2017 18:10:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

atanerka napisał(a):

monkakk napisał(a):

W kwestii Palmy info od organizatora:

Tłumacząc regulamin, który stworzyliśmy - zapis "(...) Nagrody będą przyznawane pierwszego dnia po zakończeniu trwania Promocji użytkownikom, którzy wg. Jury najbardziej trafnie odpowiedzą na pytanie konkursowe i które dokonają Zgłoszenia Konkursowego zgodnie z § 2 ust. 2c Regulaminu (dalej „Zwycięzca” lub łącznie „Zwycięzcy”). Pierwszego dnia po zakończeniu Promocji przyznane zostaną następujące nagrody:
Robot kuchenny – dla osoby, która w danym dniu trwania Promocji dokona poprawnego Zgłoszenia Konkursowego oraz w ocenie Jury najlepiej odpowie na pytanie konkursowe;..." wynika, że nagrody zostaną przyznane po zakończeniu konkursu. Sformułowanie "W danym dniu" oznacza więc jakikolwiek dzień, w którym nagrodzone osoby wyślą smsa w trakcie trwania promocji.

emotka Czyli nagrody to pula na cały konkurs, nie dzienne...

Tak myślałam, ze byliby zbyt hojni gdyby to miały byc nagrody dzienne...

Jasne, też tak myślałam, tym bardziej że agencja jakaś hm...dziwna, lokalna, bez www.

Pewnie robią konkursy po taniości...pytanie czy ktokolwiek ujrzy jakiekolwiek nagrody emotka    Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

edzia21

#6343652 Napisano: 07.04.2017 16:52:09 w SZUKAM....
SZUKAM info, czy na karty przedpłacone z konkursu JOGOBELLA po zarejestrowaniu ich na openbenefit można przelewać pieniądze? emotka  Jestem w tym temacie "zielona"...help. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343606 Napisano: 07.04.2017 15:23:30 w Czy informują/ informowali?
Czy DrWitt puścił już jakieś eski z Super-Pharm? Do dzisiaj mają czas Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343149 Napisano: 06.04.2017 15:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

W Palmie Tesco jest 1+10 nagród na cały konkurs czy to dzienne.... nie bardzo rozumiem ten regulamin??

Regulamin wskazuje na to, że 1 + 10 to nagrody dzienne...aczkolwiek plakat już tak kolorowo nie wygląda. Nie wiem emotka  Najlpeiej byłoby się z nimi skontaktować i to wyjaśnić, wszak to ogromna różnica. 

A swoją drogą, mam nadzieję że nagrody uczciwie do nas trafią. Agencja jeszcze nie skończyła roku istnienia...i ogólnie nie jest profesjonalną ar. (to biuro pośrednictwa pracy)  emotka  Strasznie fejkowo to wygląda...

a ma ktoś maila do nich?? szukam i nie widze;-)

Niestety...skontaktować się z nimi nie można. Nie ma numeru, e-mail, www itd. Totalna amatorka.

szukam szukam i nic... no żeby telefonu nawet nie bylo?? Już widzę te wyniki

Mozna pisac na FB Palmy. Znajomej odpisali, ze Thermomix + 10 kart Duka jest na caly konkurs, a nie na dzien emotka  jakby sie moglo wydawac po lekturze regulaminu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343043 Napisano: 06.04.2017 12:38:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

W Palmie Tesco jest 1+10 nagród na cały konkurs czy to dzienne.... nie bardzo rozumiem ten regulamin??

Regulamin wskazuje na to, że 1 + 10 to nagrody dzienne...aczkolwiek plakat już tak kolorowo nie wygląda. Nie wiem emotka  Najlpeiej byłoby się z nimi skontaktować i to wyjaśnić, wszak to ogromna różnica. 

A swoją drogą, mam nadzieję że nagrody uczciwie do nas trafią. Agencja jeszcze nie skończyła roku istnienia...i ogólnie nie jest profesjonalną ar. (to biuro pośrednictwa pracy)  emotka  Strasznie fejkowo to wygląda...

a ma ktoś maila do nich?? szukam i nie widze;-)

Niestety...skontaktować się z nimi nie można. Nie ma numeru, e-mail, www itd. Totalna amatorka. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343018 Napisano: 06.04.2017 12:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

A swoją drogą, mam nadzieję że nagrody uczciwie do nas trafią. Agencja jeszcze nie skończyła roku istnienia...i ogólnie nie jest profesjonalną ar. (to biuro pośrednictwa pracy) emotka  Strasznie fejkowo to wygląda... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343016 Napisano: 06.04.2017 12:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

Masza86 napisał(a):

zapomniałam o wysłaniu skanu paragonu na konkurs z garniera,Biedronka, wygrana z niedzieli ,ale doczytałam przed chwila ze mieliście problem z wysłaniem , muszę wysłać paragon i oświadczenie poczta tradycyjna czy wysyłacie mailem?? ile dni jest na odesłanie danych ??
przepraszam za pytanie ale mój komputer ledwo zyje i zadne regulaminy mi sie nie otwierają emotka

Wystarczy odesłać mailem w terminie 7 dni od otrzymania wiadomości sms.

Już nie ma żadnych problemów ze skrzynką, wszystko działa emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Masza86 0