Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6344479 Napisano: 10.04.2017 15:07:33 w Czy informują/ informowali?
DrWitt informowal? Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

edzia21

#6344061 Napisano: 09.04.2017 02:43:50 w SZUKAM....
Szukam Info, jak wysłać tekst na Aquafresh? Mam 400 znaków i nie idzie emotka  Wyskakuje komunikat o nieprawidłowej treści emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6344012 Napisano: 08.04.2017 21:15:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

giulietta napisał(a):

asantesana napisał(a):

giulietta napisał(a):

rozmawiałam z sympatyczną Panią emotka   reg. zostaną poprawione najpewniej w poniedziałek, jak na razie zauważyłam skrócenie trwania konkursu na dwóch sieciach, ale to przed rozmową, aneksy na głównej stronie na dole reg.

Możesz podać linki do tych aneksów?
Skrócenie trwania konkursu brzmi jak żart.

tu znalazłam http://www.zrobmycosdobrego.pl/konkursy  zobacz na dole reg. w dwóch sieciach... zobaczymy co będzie w poniedziałek, bo pierwszy raz widzę takie reg.  emotka  rozmawiałam z działem marketingu Bielmar, a nie z agencją, ale mają z nimi kontakt  emotka  

Mam nadzieję, ze ta agencja nie będzie organizowała już żadnego konkursu, bo to czyste wariactwo. Nie wiem jakie były wcześniejsze terminy, bo akurat w Tesco nie zmienili, a tam gram, ale skrócenie konkursu to przegięcie pały (chyba, ze wydłużyli, bo wykasowali pierwotne zapisy). 

zmienili z 20 kwietnia na 12... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343695 Napisano: 07.04.2017 18:10:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ir napisał(a):

atanerka napisał(a):

monkakk napisał(a):

W kwestii Palmy info od organizatora:

Tłumacząc regulamin, który stworzyliśmy - zapis "(...) Nagrody będą przyznawane pierwszego dnia po zakończeniu trwania Promocji użytkownikom, którzy wg. Jury najbardziej trafnie odpowiedzą na pytanie konkursowe i które dokonają Zgłoszenia Konkursowego zgodnie z § 2 ust. 2c Regulaminu (dalej „Zwycięzca” lub łącznie „Zwycięzcy”). Pierwszego dnia po zakończeniu Promocji przyznane zostaną następujące nagrody:
Robot kuchenny – dla osoby, która w danym dniu trwania Promocji dokona poprawnego Zgłoszenia Konkursowego oraz w ocenie Jury najlepiej odpowie na pytanie konkursowe;..." wynika, że nagrody zostaną przyznane po zakończeniu konkursu. Sformułowanie "W danym dniu" oznacza więc jakikolwiek dzień, w którym nagrodzone osoby wyślą smsa w trakcie trwania promocji.

emotka Czyli nagrody to pula na cały konkurs, nie dzienne...

Tak myślałam, ze byliby zbyt hojni gdyby to miały byc nagrody dzienne...

Jasne, też tak myślałam, tym bardziej że agencja jakaś hm...dziwna, lokalna, bez www.

Pewnie robią konkursy po taniości...pytanie czy ktokolwiek ujrzy jakiekolwiek nagrody emotka    Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

edzia21

#6343652 Napisano: 07.04.2017 16:52:09 w SZUKAM....
SZUKAM info, czy na karty przedpłacone z konkursu JOGOBELLA po zarejestrowaniu ich na openbenefit można przelewać pieniądze? emotka  Jestem w tym temacie "zielona"...help. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343606 Napisano: 07.04.2017 15:23:30 w Czy informują/ informowali?
Czy DrWitt puścił już jakieś eski z Super-Pharm? Do dzisiaj mają czas Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343149 Napisano: 06.04.2017 15:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

W Palmie Tesco jest 1+10 nagród na cały konkurs czy to dzienne.... nie bardzo rozumiem ten regulamin??

Regulamin wskazuje na to, że 1 + 10 to nagrody dzienne...aczkolwiek plakat już tak kolorowo nie wygląda. Nie wiem emotka  Najlpeiej byłoby się z nimi skontaktować i to wyjaśnić, wszak to ogromna różnica. 

A swoją drogą, mam nadzieję że nagrody uczciwie do nas trafią. Agencja jeszcze nie skończyła roku istnienia...i ogólnie nie jest profesjonalną ar. (to biuro pośrednictwa pracy)  emotka  Strasznie fejkowo to wygląda...

a ma ktoś maila do nich?? szukam i nie widze;-)

Niestety...skontaktować się z nimi nie można. Nie ma numeru, e-mail, www itd. Totalna amatorka.

szukam szukam i nic... no żeby telefonu nawet nie bylo?? Już widzę te wyniki

Mozna pisac na FB Palmy. Znajomej odpisali, ze Thermomix + 10 kart Duka jest na caly konkurs, a nie na dzien emotka  jakby sie moglo wydawac po lekturze regulaminu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343043 Napisano: 06.04.2017 12:38:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

W Palmie Tesco jest 1+10 nagród na cały konkurs czy to dzienne.... nie bardzo rozumiem ten regulamin??

Regulamin wskazuje na to, że 1 + 10 to nagrody dzienne...aczkolwiek plakat już tak kolorowo nie wygląda. Nie wiem emotka  Najlpeiej byłoby się z nimi skontaktować i to wyjaśnić, wszak to ogromna różnica. 

A swoją drogą, mam nadzieję że nagrody uczciwie do nas trafią. Agencja jeszcze nie skończyła roku istnienia...i ogólnie nie jest profesjonalną ar. (to biuro pośrednictwa pracy)  emotka  Strasznie fejkowo to wygląda...

a ma ktoś maila do nich?? szukam i nie widze;-)

Niestety...skontaktować się z nimi nie można. Nie ma numeru, e-mail, www itd. Totalna amatorka. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343018 Napisano: 06.04.2017 12:11:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

A swoją drogą, mam nadzieję że nagrody uczciwie do nas trafią. Agencja jeszcze nie skończyła roku istnienia...i ogólnie nie jest profesjonalną ar. (to biuro pośrednictwa pracy) emotka  Strasznie fejkowo to wygląda... Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6343016 Napisano: 06.04.2017 12:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

Masza86 napisał(a):

zapomniałam o wysłaniu skanu paragonu na konkurs z garniera,Biedronka, wygrana z niedzieli ,ale doczytałam przed chwila ze mieliście problem z wysłaniem , muszę wysłać paragon i oświadczenie poczta tradycyjna czy wysyłacie mailem?? ile dni jest na odesłanie danych ??
przepraszam za pytanie ale mój komputer ledwo zyje i zadne regulaminy mi sie nie otwierają emotka

Wystarczy odesłać mailem w terminie 7 dni od otrzymania wiadomości sms.

Już nie ma żadnych problemów ze skrzynką, wszystko działa emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Masza86 0

edzia21

#6342712 Napisano: 05.04.2017 17:51:04 w SZUKAM....
ludzka_istota napisał(a):

Pamięta ktoś może, kiedy wyniki Fantasia- Biedronka? (z Batyckim)

coś w okolicach 21.04 Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6342688 Napisano: 05.04.2017 17:07:16 w Lay's
Wszak nie może zabraknąć tu klasyka "uje się rymuje", voila:
Gdy z Lay`s nasz TEAM dopinguję, cholesterol lat mi odejmuje!emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6342664 Napisano: 05.04.2017 16:48:51 w Lay's
bethan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Lidzia kiedyś skończy w wariatkowie .

No nie mów, że Ci się nie podobają  emotka

Ja nic nie mówię, martwię się jedynie o Lidkę i jej załogę. Pracy szczerze nie zazdroszczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6342661 Napisano: 05.04.2017 16:47:20 w Lay's
bethan napisał(a):

Cb Cię wkręca, zazdrości po prostu. Hasła są super. Najbardziej superowe ever. Jesteśmy szczerze zdumieni, że nic nie wygrały emotka

Lidzia kiedyś skończy w wariatkowie (*). Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6342568 Napisano: 05.04.2017 14:07:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
TNT przywiózł kartę do HEBE, Columbit - Lactacyd Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6342104 Napisano: 04.04.2017 18:54:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

atanerka napisał(a):

Nie ryzykuj i lepiej wyślij wszystko listem.Ewentualnie sprobuj wysłać z innego maila czy też wraca? Jeśli tez wróci, to faktycznie zapchana skrzynka, widocznie maili z adresami i oswiadczeniami jeszcze "nie ruszane".
( ja wysyłałam 31.03 i zwrotu nie było)

Właśnie tak pomyślałam, że może skrzynkę mają zapchaną. Smsa dostałam wczoraj po 16 i dzisiaj maile posłałam, obydwa wróciły emotka
Cóż, spróbuję jeszcze jutro, a najwyżej jak się nie uda, to wyślę listem. 7 dni roboczych jest na to, dobrze pamiętam?

Nie, kalendarzowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6342099 Napisano: 04.04.2017 18:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

Laureaci Garniera ! Mam problem i proszę o pomoc. 
Wygrałam bon do Zalando, już 2 razy próbowałam wysłać maila na adres podany w smsie...i im nie dochodzi, dostaję informację zwrotną o niedostarczeniu. Ktoś miał podobnie? Pozostanie mi wysłać oświadczenie i paragon pocztą? emotka

PS. Jeśli gdzieś wcześniej już się pojawiło to pytanie i odpowiedzieć, to wybaczcie, ale na szybko tu wpadłam i trochę mnie czas dzisiaj ściga, więc nie jestem w stanie przegladać stron do tyłu emotka

Mają przepełnioną skrzynkę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6342065 Napisano: 04.04.2017 17:39:06 w Połączenia nieodebrane
bethan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

czasami dzwonią jak coś jest "niehalo" 

Z wygranymi też dzwonią, ale baaaardzo rzadko.

Tak, czy siak nie jest to numer Smolara, mają zupełnie inne stacjonarki. 
Z nagrodami dzwonią rzadko, fakt...ale dzwonią z komórki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6342061 Napisano: 04.04.2017 17:34:15 w SZUKAM....
ludzka_istota napisał(a):

Kochani, czy używacie myjek do okien, czy raczej preferujecie metody tradycyjne? Jeśli myjka, to jaka? Poproszę o opinie, bo zastanawiam się nad kupnem. emotka

Zależy ile masz okien w domu...jeśli nie masz posiadłości z pierdylionem okien, to myjka jest zbędna. Szybciej i skuteczniej (bez zacieków + wyczyszczone uszczelki) ogarnia się np. ręcznikiem papierowym z Ajaxem.  Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

edzia21

#6342057 Napisano: 04.04.2017 17:31:12 w Połączenia nieodebrane
marzanna napisał(a):

cb656 napisał(a):

marzanna napisał(a):

cb656 napisał(a):

marzanna napisał(a):

422917627

http://www.czyjtonumer.com/422917627

Tak, wiem, że to kierunkowy Łódź ale nic mi to nie mówi emotka

W Łodzi jest SMOLAR... emotka