Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6335481 Napisano: 20.03.2017 14:54:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunia-k napisał(a):

szczupak napisał(a):

a było już jakieś info z almette SPAAR?
Ktoś? coś?

Cała jedna osoba dziś się pochwaliła  emotka

to dorzucam kilka swoich wypiekaczy ze SPAR, coby statystyki forumowe podnieść, są są emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6335318 Napisano: 20.03.2017 11:40:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

Halszka napisał(a):

A jak idzie Rafaello?
Czy chociaż Ktoś coś od kogoś, że ktoś..... słyszał o trafionym Fiaciku? emotka

Samochody losują dopiero 8go maja.

Samochody sa w kodach...a w maju losuja apart. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6335314 Napisano: 20.03.2017 11:35:07 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy Aspe z konkursu  Spar z wypiekaczami do chleba puściło eski? Słyszał ktoś coś? Na maile z zapytaniem o wyniki odpisują wymijająco albo proszą o nr telefonu z którego poszło zgłoszenie emotka

Podpinam sie pod pytanie....
teraz patrze ze juz dawno powinno być info a tu cisza

tak jak koleżanka katrin1 pisze.. ja też się odzywałam to mi kazali podać numer telefonu i odpisali,ze przykro im ale nie wygralam.. dziwne podejscie do tematu...

Przed chwila puscili eski emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6335231 Napisano: 20.03.2017 08:52:03 w SZUKAM....
joan napisał(a):

Czy rozwożą dziś może bony budżetowe? emotka

tak emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, mysia 0

edzia21

#6335223 Napisano: 20.03.2017 08:38:34 w SZUKAM....
Czy dojeżdżają dzisiaj jakieś boniki do zalando z Colgate w Naturze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6335215 Napisano: 20.03.2017 08:06:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

czy ktoś znalazł regulamin do konkursu PANTENE w Superpharm?

Niestety, nie ma go nawet samo super-pharm, które jest przeważnie ogarnięte i służy pomocą...pisałam do nich na FB. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6334958 Napisano: 18.03.2017 19:05:04 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

zina napisał(a):

W moim domu pierze się dwa razy dziennie. Mam najtańszą i najprostszą  pralkę POLAR. Służy już 8 rok. Pracuje przy wirowaniu jak czołg,
ale...jeszcze się nie zepsuła. Im więcej elektroniki w sprzętach tym
większa szansa , że szybciej padnie.

Czyli ok. 14x w tygodniu.
U mnie ok. 2 - 4x w tygodniu.
Pralkę miałam 10-letnią, Samsunga. Nadal sprawna, ale wymieniłam ją na nowszy (wygrany) model. Nie wierzę jednak, że nóweczka wytrzyma tyle, co poprzednia emotka I liczę się z rozstaniem po dwóch, trzech latach emotka

Czasami sprzęty potrafią zaskoczyć. Moja plazma miała popsuć się po 2-3 latach, bo "tak to teraz się produkuje", a hula już (trochę na nieszczęście) 8 rok...i nic. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

edzia21

#6334890 Napisano: 18.03.2017 14:34:35 w co chcielibyście wygrać?
daigee napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Ale najważniejszy cel do realizacji to wygrywać nawet te mniejsze nagrody, karty przedpłacowe by obniżać koszty wesela w październiku:) Still in progress:)

Cel podobny do mojego - tylko termin inny emotka Szkopuł w tym, że zdarzają się bony do sklepów, którymi nie wolno płacić za alkohol... Tak stoi w np. regulaminie karty upominkowej Biedronka. Mega się ucieszyłam, że za wygranego tysiaka kupimy multum % a tutaj przeszkoda. Spróbuję jeszcze przy kasie czy transakcja przejdzie, ale możliwe, że system od razu odrzuci.
Nie wiem jak z kartami Kaufland, jeszcze nie próbowałam i nie czytałam.
Kartami z wypukłymi numerami od Jogobelli i Elseve można chyba płacić obojętnie za co.

A w kwestii marzeń... Kaska w dalszym ciągu mile widziana. Ładnie proszę jeszcze o spa, wycieczkę oraz auto emotka  

W Kaufowymi bonidłami można płacic za alko emotka
A w temacie:
duuuży TiVi emotka  minimum 65` Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6334721 Napisano: 17.03.2017 20:52:39 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bruce napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wku...mnie Kaufland.............. emotka emotka emotka  nie dadzą mi mojego budżetu emotka

emotka Czemu? Co to się tam u nich nagle teraz wyprawia? emotka emotka

bo nie dałam nr systemowego tylko ten z góry i d...a...........(

Aha, rozumiem. emotka Spróbuj może jeszcze podziałać, napisz do nich, wskaż różne linki w necie, które podają, że to jednak ten u góry jest numerem paragonu, zazwyczaj podawanym przy zgłoszeniach, że przecież paragon Ci się zgadza, wymagane produkty masz, wszystko jest ok i uczciwie, nikt inny tego paragonu nie zgłosił... Trzymam kciuki! emotka emotka
Swoją drogą wnerwia mnie już od dłuższego czasu to idiotyczne ustalanie, który to jest numer paragonu, a który nie - mogliby się w końcu wszyscy organizatorzy zdecydować, co należy wpisywać w tych konkursach i byłoby prościej! emotka

pisałam i prosiłam ładnie i tłumaczyłam, ale się nie odezwali chyba nawet mnie zablokowali bo wcześniej dostałam potwierdzenie odbioru wiadomości a teraz nici. W sumie fakt mój błąd ale tak jak piszesz wszystko się zgadza poza tym nieszczęsnym numerem, tylko dziwi mnie fakt że ktoś gdzieś wcześniej pisał, że uznali mu ten sam błąd a tu lipa, a ja nie jestem podobno jedyna w takiej sytuacji...nie ma to jak Smolar...ach

Skoro Twoje zgłoszenie było niezgodne z regulaminem...to z jakiej okazji mają Ci przyznać nagrodę? Na ładne słowo "przepraszam za pomyłkę"? Nie czaję emotka  Każda agencja mogłaby wziąć z nich przykład i równie skrupulatnie weryfikować. 
Oczywiście przykro mi że nagroda Ci przepadnie, ale nie możesz z tego powodu winić agencji. To tylko i wyłącznie Twoja wina. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6333909 Napisano: 16.03.2017 13:10:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
damiangoogle napisał(a):

Czy były już sms z http://podarujdzieciecaradosc.pl/ , a jak tak to kiedy ?
Dziękuję.

wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6333668 Napisano: 15.03.2017 23:39:25 w SZUKAM....
assal napisał(a):

Czy dane na Activie (ABC) odsyła się na ten mail co zawsze? Promocje@... 
Ucięło mi coś smsa od nich i nie ma tego fragmentu  emotka

promocje@graf.torun.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6333395 Napisano: 15.03.2017 14:39:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktoskcies napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy wszystkie bilety z żabki zostały rozdane - wszystkie maile szły na raz czy etapami emotka
bo ja wysłałam w ostatnich dniach konkursu - jeszcze jakaś iskierka nadziei we mnie się tli emotka

Też mnie to zastanawia, wysłałem kilka fajnych haseł i nawet na bilet się nie załapałem, ech...

Czasami eski nie dochodzą emotka
W konkursie Nairobii w Tesco nie dostałam żadnego eska o wygranej w 1 terminie, dopiero wszystkie doczłapały się w "powiadomieniu powtórnym" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6333373 Napisano: 15.03.2017 14:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy wszystkie bilety z żabki zostały rozdane - wszystkie maile szły na raz czy etapami emotka
bo ja wysłałam w ostatnich dniach konkursu - jeszcze jakaś iskierka nadziei we mnie się tli emotka

Też mnie to zastanawia, wysłałem kilka fajnych haseł i nawet na bilet się nie załapałem, ech...

Raczej wszystkie poszły. Ja mam bilety z końcówki konkursu.

A masz z ostatniego dnia? ...u mnie tylko 8 marca brakuje z całej puli  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6332634 Napisano: 14.03.2017 09:46:32 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Może nie tyle wkurzyło, co raczej bardzo mocno zdziwiło: byłam wczoraj u kosmetyczki, która świadczy także usługi fryzjerskie. Nagle wchodzi młoda dziewczyna i zupełnie beznamiętnym głosem, jakby przyszła dajmy na to  do sklepu po bułki, oświadcza,że ona 1 kwietnia 2017 roku bierze ślub cywilny i czy mogłaby się tam uczesać. Na to pani fryzjerka odpowiada jej, że owszem, przyjęłaby ją, ale niestety wtedy nie będzie jej we Wrocławiu, bo wyjeżdża,ale ja wskazałam dziołsze kilka zakładów fryzjerskich w okolicy, gdzie mogłaby się udać.W swojej naiwności po prostu myślałam,że kiedy kobieta wychodzi za mąż to takie rzeczy fryzura próbna planuje się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem no i podchodzi się do sprawy bardziej entuzjastycznie emotka Chociaż z drugiej strony słyszałam o przypadku, kiedy dziewczyna w noc poprzedzającą ślub kościelny przypomniała sobie,że nie ma ładnych, odpowiednich do sukni majtek i kazała się zawieźć  do całodobowego Tesco emotka

Być może jest to ślub "na spontanie", pomysł narodził się w niedzielę...a 1 kwietnia jest pierwszym możliwym terminem?! A swoją drogą - słaby temat na wkurzanie się bądź dziwienie. To czyjeś życie - nie nam oceniać. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6332530 Napisano: 13.03.2017 21:45:04 w SZUKAM....
Szukam info, czy Streamline wysyłało już powtórne powiadomienia SMS z konkursu Colgate w Biedrze (na nieodpisane dane)?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6332493 Napisano: 13.03.2017 20:54:42 w Czy informują/ informowali?
ewunia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

A czy Przeagencja zawsze ma takie poslizgi? Wyniki miłay byc do 28.02 a tu cisza http://www.carref.../w_parze_jest_lepiej

No chyba że coś mnie ominęło?

Z regulaminu: "Zwycięzcy zostaną wyłonieni najpóźniej do 60 dni od zakończenia przyjmowania zgłoszeń."

+ 14 dni na info...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6332141 Napisano: 13.03.2017 09:34:47 w Zjazd e-konkursowiczów
ultrixx napisał(a):

Ja też w ten weekend odpadam, przyszły jest ok :)

u mnie to samo! emotka Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

edzia21

#6332037 Napisano: 12.03.2017 21:32:47 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka  

trochę sobie strzelają w kolano  emotka

...bo na trzeźwo nie da się tego ogarnąć? emotka

nie...podpadają swojej najliczniejszej grupie wyborców.  Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

edzia21

#6331985 Napisano: 12.03.2017 17:54:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

emotka  Dostajecie zwrotki z konkursu NIVEA w C4? Może ktoś już wysyłał? U mnie cisza a w regulaminie nic nie widzę o potwierdzeniach. 

Zwrotki powinny być, ale przez weekend chyba mają awarię bramki emotka  nic nie dochodzi. Radzę wstrzymać się do jutra emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

edzia21

#6331971 Napisano: 12.03.2017 17:00:36 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka  

trochę sobie strzelają w kolano emotka Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0