Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6328781 Napisano: 04.03.2017 22:44:56 w Czy informują/ informowali?
staszek napisał(a):

Schauma w Hebe?
https://www.hebe.pl/s/regulamin-schauma-zimowe-szalenstwo

Bebilon w Biedronce?

tak, wszystko już rozwiązane emotka Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

edzia21

#6328750 Napisano: 04.03.2017 20:22:20 w SZUKAM....
Szukam informacji/porady czy jakikolwiek kurier świadczy usługę dostarczenia paczki "za pobraniem"...jednak owo pobranie chcę dostać do ręki, a nie na konto bankowe emotka  help. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6328703 Napisano: 04.03.2017 15:32:28 w Zjazd e-konkursowiczów
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Śląsk ! zaznaczamy swoja obecnośc będzie "ADdolf" http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg

Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu emotka

fajnie, że ktoś namieszał, cóż jakie to trzeba mieć beznadziejne życie..  emotka miałam nadzieję, że dzieci z gimnazjum na forum nie ma, większość konkursów jest w końcu od 18 roku życia emotka
poradzimy sobie, ankieta była tylko po to żeby mniej więcej termin wybrać emotka z tego co pamiętam najbardziej pasował 18-19.03 , możemy jeszcze pomyśleć nad 25-26.03 po weekendzie się ugadamy, najlepiej w PW emotka

Jak już zaczniecie się "sklikiwać" przez PW, pamiętajcie o mnie. Chętnie Was poznam emotka  

Mam nadzieję, że tym razem będzie to piękny słoneczny dzień, w sam raz na podróż aygo emotka emotka

Hahaha... ja również emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6328699 Napisano: 04.03.2017 15:23:32 w Zjazd e-konkursowiczów
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Śląsk ! zaznaczamy swoja obecnośc będzie "ADdolf" http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg

Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu emotka

fajnie, że ktoś namieszał, cóż jakie to trzeba mieć beznadziejne życie..  emotka miałam nadzieję, że dzieci z gimnazjum na forum nie ma, większość konkursów jest w końcu od 18 roku życia emotka
poradzimy sobie, ankieta była tylko po to żeby mniej więcej termin wybrać emotka z tego co pamiętam najbardziej pasował 18-19.03 , możemy jeszcze pomyśleć nad 25-26.03 po weekendzie się ugadamy, najlepiej w PW emotka

Jak już zaczniecie się "sklikiwać" przez PW, pamiętajcie o mnie. Chętnie Was poznam emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

edzia21

#6328693 Napisano: 04.03.2017 14:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagi napisał(a):

czy komuś udało się dostać do aplikacji BIC na fb - konkurs carrefour. Mam z tym problem aplikacja nie działa

to graj przez stronę bicmen.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6328505 Napisano: 03.03.2017 19:13:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

gral ktos juz w rafaello?

grał i nic nie wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6328443 Napisano: 03.03.2017 17:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

mattadore napisał(a):

Pani Kaja C. na kinder bueno nie poznałem, taka laska z niej wyszła na foto emotka  :P

A która zdjęcie było tej słynnej pani? Duzo mozna ty o niej poczytać a ja nawdal nie wiem jak wyglada U mnie wpadły bilety do kina emotka

Każde nagrodzone zdjęcie jest podpisane, więc żaden problem znaleźć Kaję C. emotka  Winszuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6328388 Napisano: 03.03.2017 15:45:44 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam informacji, czy jest jakieś ograniczenie co do ilości znaków/ilości SMSów w konkursie Bebiko/BoboVita w ITM. Nie potrafię znaleźć takiej informacji w regulaminie. 

FAQ punt 7 
7. W przypadku zgłoszeń przez SMS obowiązuje limit 160 znaków, łącznie z prefixemMALUCH. i spacjami. Co się stanie, jeżeli przekroczę ten limit?
Opłata za SMS Premium zostanie naliczona odpowiednio większą ilość razy (50 gr netto zakażde rozpoczęte 160 znaków). Przekroczenie limitu znaków nie powoduje jednak
wykluczenia zgłoszenia z konkursu.

W zgłoszeniach przez stronę nie ma limitu  emotka

Nie lubię takiego masła maślanego...powinni napisać wprost. Dalej wnioskuję, że w SMS nie ma limitów powodujących wykluczenie. Bla bla bla.
Dzięki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6328371 Napisano: 03.03.2017 15:21:20 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy jest jakieś ograniczenie co do ilości znaków/ilości SMSów w konkursie Bebiko/BoboVita w ITM. Nie potrafię znaleźć takiej informacji w regulaminie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6328054 Napisano: 02.03.2017 21:56:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

Konkurs Bic w c4, trzeba kupić maszynki do golenia damskie czy męskie?

dowolne emotka   Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

edzia21

#6328002 Napisano: 02.03.2017 18:39:11 w Czy informują/ informowali?
kunlunija napisał(a):

olimpica83 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

czy maszynki bic - cafferour bilety do kina juz informowało? a jeśli tak, to jak? na stronie nie znalazłam wyników

podbijam

podbijam

Mają czas do 7 marca, będą informowali mailowo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6327876 Napisano: 02.03.2017 14:34:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
83huda napisał(a):

Pytanie filozoficzne: na jakie pytanie należy odpowiedzieć w konku Aquafresh?
1. Dwa razy więcej dla mnie to... (strona)
2. Dwa razy więcej to dla mnie.. (regulamin)

Różnica subtelna, ale jednak jest.

Napisz maila do organizatora emotka wówczas będziesz pewna na 100%...i być może przy okazji zostanie ujednolicona forma pytania.  Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

edzia21

#6327851 Napisano: 02.03.2017 13:18:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Sa poprawione wyniki na stronie Cosmo, nagrodzili kolejne 4 osoby emotka

Po części się udało emotka  
Ale i tak film nagrodzony pozostał emotka

Niestety pozostał,  emotka   ale  przynajmniej wiadomo na przyszłość, że warto w takich sprawach być czujnym i gdy nie ma jasnego przekazu w regulaminie, to trzeba docisnąć organizatora, by doprecyzował swoje oczekiwanie PRZED, a nie PO zakończeniu konkursu, albo też warto dopytać się, czy faktycznie organizatorom chodzi o NAPISANIE tekstu- jak podaje regulamin, czy będą potem ekscytować się i nagradzać prace niezgodne z zasadami regulaminu - makietki, zdjęcia, filmikami, laurki i inne wycinanki  emotka   

Proponuję rozpocząć od konkursu Douglas...łatwy kąsek dla makieciar i linko-wysyłaczek emotka  A Douglas jako włąściwy organizator konkursu? Może być zaaaaaachwycony taką wybitną twórczością i miłością do marki emotka emotka   emotka
Pewnie "Makłowicz" właśnie zajechał pod jakiś salon Douglasa emotka  

Ty się śmiej on zajedzie, a potem odjedzie Fiacikiem  emotka emotka

Ależ w mojej wypowiedzi nie było ani grama przekąsu emotka  Współczuje jedynie grającym uczciwie.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6327843 Napisano: 02.03.2017 12:51:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Sa poprawione wyniki na stronie Cosmo, nagrodzili kolejne 4 osoby emotka

Po części się udało emotka  
Ale i tak film nagrodzony pozostał emotka

Niestety pozostał,  emotka   ale  przynajmniej wiadomo na przyszłość, że warto w takich sprawach być czujnym i gdy nie ma jasnego przekazu w regulaminie, to trzeba docisnąć organizatora, by doprecyzował swoje oczekiwanie PRZED, a nie PO zakończeniu konkursu, albo też warto dopytać się, czy faktycznie organizatorom chodzi o NAPISANIE tekstu- jak podaje regulamin, czy będą potem ekscytować się i nagradzać prace niezgodne z zasadami regulaminu - makietki, zdjęcia, filmikami, laurki i inne wycinanki  emotka   

Proponuję rozpocząć od konkursu Douglas...łatwy kąsek dla makieciar i linko-wysyłaczek emotka  A Douglas jako włąściwy organizator konkursu? Może być zaaaaaachwycony taką wybitną twórczością i miłością do marki emotka emotka  emotka
Pewnie "Makłowicz" właśnie zajechał pod jakiś salon Douglasa emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6327583 Napisano: 01.03.2017 21:00:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
mczarna napisał(a):

niunia-k napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

http://www.cosmop...rtfony-na-walentynki

filmik usunięty wygrała Agnieszka z Radomia, niestety kolejnych laureatów nadal brak

Ha ha no i rozwiązali sprawę emotka . Zamiecione pod dywan i załatwione.

A to ta od filmiku?

oczywiście emotka

Haha, no to "dobrzy" są...Żałosne...

Żałosna jest również owa Agnieszka bo wypisywała do mnie w privie na fb, że jestem tumanem bo przecież telefonów było tylko dwa:D

Trzeba było zapytać tego tumana czy rozróżnia zgłoszenie opisz swoją historie a wyślij filmik   emotka

To są cwaniaki,co liczą ,że agencja doceni coś bardziej kreatywnego,niestety głupie agencje regulaminów się nie trzymają i tak mamy wiele przykładów,gdzie miał być opis,a wygrał film albo laurka...

ba...kiedyś, kiedyś, kiedyś był nawet przykład, że SMS-ową loterię może wygrać makieta emotka  wszak samochód za tak ogromne "wielbienie marki" to i tak chyba skromna nagroda?!?! Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6327556 Napisano: 01.03.2017 20:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie dodałam do bazy konkurs na FB:
https://www.faceb...%85/1306436559438975
I po drodze natknęłam się na to... https://www.faceb...p;type=3&theater emotka
Mieszkający między Rzeszowem a Jasłem, łączcie się! emotka

Kurcze, co ta kobita ma w tej głowie  emotka

hmmm...kreatywną pustkę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6327533 Napisano: 01.03.2017 19:48:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

http://www.cosmop...rtfony-na-walentynki

filmik usunięty wygrała Agnieszka z Radomia, niestety kolejnych laureatów nadal brak

Ha ha no i rozwiązali sprawę emotka . Zamiecione pod dywan i załatwione.

A to ta od filmiku?

oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6327530 Napisano: 01.03.2017 19:44:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

Proszę przypomnijcie mi jak Smolar liczy dni???
7 dni na wysyłkę paragonu roboczych czy od dnia otrzymania sms(z sobotą i niedzielą)?
Bo kurka tuszy mi brakło i dopiero w pt będę umiała wysłac list.A w ubiegły czwartek dostałam sms.Chodzi o konkurs z Biedry z Ramą.

7 dni z sobotą i niedzielą włącznie, czyli max do czwartku. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6327499 Napisano: 01.03.2017 18:29:34 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy kody z Garniera na superprezent, wysyłane mailowo, są jeszcze ważne? 

jesli chodzi o wyjatkowyprezent to tak, do lipca

tak, wyjątkowy emotka
Dziękuję.
A gdzie można wybrać nagrodę?
Bo link nie przekierowuje , na stronie  i w regulaminie nic nie ma.

wejdź w link podany w mailu z kodem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6327478 Napisano: 01.03.2017 17:57:33 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

Czy kody z Garniera na superprezent, wysyłane mailowo, są jeszcze ważne? 

jesli chodzi o wyjatkowyprezent to tak, do lipca Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0