Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6311153 Napisano: 16.01.2017 01:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Trudno oczywiście zamieszczać mi to w konkursowych zapowiedziach, bo brak jakichkolwiek konkretów, ale znalazłam na FB taki oto zapis z 12 stycznia:
"Zaczynamy świętowanie 20 urodzin Velvet. Ten rok będzie obfitował w konkursy, zabawy i niezliczoną ilość nagród. Świętujcie z nami!."
Prawdopodobnie jest więc nadzieja na coś ciekawego. emotka emotka

Dodatkowo wpadł mi w oko wpis Podlaskiego o ich 40 jubileuszu...i jakby nie licząc Intermarche będzie obchodziło w tym roku 20 lat w PL. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6310727 Napisano: 13.01.2017 16:03:54 w Czy informują/ informowali?
mdepfs napisał(a):

Czy powiadamiało już palmolive z Tesco, ten konkurs z Hollywood ? wg mnie dziś ostatni dzień (chyba?)

Ostatni dzień na info dotyczące kosmetyków mija 25 stycznia.
Na początku jest informowany tylko i wyłącznie zwycięzca nagrody głównej. Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

edzia21

#6310694 Napisano: 13.01.2017 15:01:23 w SZUKAM....
koala33 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy ktoś jeszcze czeka na bon do zalando z Milki w Stokrotce? Wciąż brakuje mi jednego bonu  emotka

Do mnie dotarł dzisiaj.  emotka

Dzieki emotka  u mnie juz dzisiaj DPD bylo, tylko bez bonu. Ech Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6310671 Napisano: 13.01.2017 14:16:56 w SZUKAM....
Szukam info, czy ktoś jeszcze czeka na bon do zalando z Milki w Stokrotce? Wciąż brakuje mi jednego bonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6310092 Napisano: 12.01.2017 09:32:37 w SZUKAM....
Czy jest jeszcze ktoś, do kogo nie dotarły bony Zalando z Milki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6309834 Napisano: 11.01.2017 14:00:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze juz pojawiaja sie konkursy walentynowe... a niedlugo bedzie ich wysyp z takimi samymi pytaniami tendencyjnymi....

Co to znaczy "pytania tendencyjne"?  emotka  W sensie niesprawiedliwe, krzywdzące?

Tak, pytanie tendencyjne na Walnętynki to każde z gatunku "Powiedz, za co kochasz swoją drugą połówkę?"
To jest zmowa wiadomych sił, usiłujących wmówić, że każdy ma kogoś do kochania. emotka
A przecież wiadomo, że nie każdy! I co? I dyskryminacja konkursowa jak znalazł. Pojawią się akty desperacji, płacze, lamenty: "takie fajne nagrody, a konkurs jest wybiórczy, nie dla mnie, to jawna dyskryminacja" emotka

Eee tam - walentynki, walentynkami.
Dzień Babci, Dzień Dziadka itd. w przypadku ich wcześniejszej straty...według mnie bardziej "krzywdzące" święto. Wyświetl w wątku >>
3 joan, donia7, kalka 0

edzia21

#6309823 Napisano: 11.01.2017 13:20:42 w SZUKAM....
krseta napisał(a):

mam pytanie, czym zazwyczaj Albedo wysyła paczki? Czy urozmaicają przewoźników?

GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6309275 Napisano: 09.01.2017 21:12:46 w Czy informują/ informowali?
lux00 napisał(a):

też jestem zainteresowana wynikami emotka

ania1 napisał(a):

nkba napisał(a):

83huda napisał(a):

viola787 napisał(a):

czy informował Gerber z Intermarche z górki na pazurki o sankach??

Gĺówną widziałam na forum. Do sanek nikt się nie przyznaje. Błagam, chociaż priv, to po prostu kupię sanki dziecku, a nie będę już czekać.

Też bym chciała wiedzieć emotka

I ja też emotka

Wyniki z sankami już były. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6309273 Napisano: 09.01.2017 21:09:28 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ze przeszedl to wiem. Ze przejdzie tez bylo wiadomo. Nie szukam zaczepki, nie chce wywolywac burzy, po prostu chcialam sie zapytac czy cos sie zmienilo w waszym odczuciu, bo takie bylo zalozenie.

Owszem. Mniej wqrwienia, przynajmniej na oczach. emotka
Poza tym chyba nie do końca się przeniósł, skoro od czasu do czasu dostaję błagalne miauczenia na PW, czy aby nie mam czasem paragonu na konk XYZ.

Otóż to. Ten wątek był, jak koopa. Niech sobie ta koopa leży gdzie indziej, nie muszę jej oglądać emotka Na forum powiało świeżością emotka

jejuuu joan czytam koopa i mi niedobrze, w święta zwymiotowałam po reklamie kotlina, obym nic nie musiała pisać kiedyś zachwytów nad ich produktami emotka
ale wracając do tematu, miałam już kilka PW o paragon, mimo że aż tyle nie gram, nie kupuje, więc wpisów też mniej ale jednak szukają.. poza tym też mniej się wkurzam, teraz się śmieję czytając wpisy "WYGRAŁEM! ale przepadło, cholera no paragon się ZGUBIŁ!"

Tylko ten wpis nie jest do śmiechu, a po to żeby "sprytnie" obejść reguły...ktoś zawsze się odezwie na PW z paragonem, coby poratować i zarobić $$$
Tekst - "grałam, nie wygrałam, tysiąc paragonów mi zalega" też jest dobry emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

edzia21

#6309065 Napisano: 09.01.2017 14:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

myślicie, że niebawem stopnieje ta noworoczna konkursowa posucha i będzie więcej konków ?:)

tak emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6309004 Napisano: 09.01.2017 13:02:38 w Informują
TefaLove Święta - przedostatni etap (tel) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6308825 Napisano: 08.01.2017 23:17:50 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy w kwestii drukarki... Posiadam HP DeskJet 1515 /3 in 1: drukarka, skaner, ksero/... Zamówiłam na allegro 2 tusze /kolorowy + czarno-biały/, gdyż ten zestaw był tańszy niż sam czarno-biały w moim sklepie... Pasują do mojej drukarki, ale po ich zamontowwaniu, ona zaczęła wariować... Nie mogę nic wydrukować /mój laptop w ogóle jej nie kuma/, skaner nie działa/nie czyta... Świecą się na dole drukarki dwie ikonki/odpowiedzialne chyba za tusz ?/, ale pewności nie mam... Nie mam pojęcia, czy dziwnym zbiegiem okoliczności drukarka wysiadłą, czy to wina tego tuszu...  emotka  Pomocy ! 

a tusze oryginalne z hp? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6308807 Napisano: 08.01.2017 22:05:23 w Smolar
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ta "dowolność" pewnie dotyczy smaków i opcji np. fanta, sprite, a nie litrów, ale who knows  emotka

Pokaż mi gdzie jest pojemność zakupu promocyjnego

Nie wiem, ja kupowałam litrówki i śpię spokojnie emotka
Tak jak pisałam wyżej, "plakatowa" dowolność dotyczyła smaków, a nie litrów. Konkursowa "wyspa" zawierała jedynie napoje o pojemności 1 litr.
Dyskutować proponuję ze Smolarem, a nie na forum...bo to co my myślimy i nam się wydaje, jest w tym wypadku najmniej ważne emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6308792 Napisano: 08.01.2017 21:37:41 w Smolar
Ta "dowolność" pewnie dotyczy smaków i opcji np. fanta, sprite, a nie litrów, ale who knows emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6308353 Napisano: 06.01.2017 02:53:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
szejknaftowy napisał(a):

scrabble napisał(a):

szejknaftowy napisał(a):

są wyniki duracell+Biedronka=Olaf 100szt

brakuje mi 21 sztuk na liście,rezerwa będzie szła czy co?  emotka

http://www.chocol...racell_biedronka.pdf

Nie ma wszystkich laureatów, pewnie lista będzie jeszcze uzupełniona.

A już miałam nadzieję że będzie rezerwa,ale okaże się...

Nic się nie okaże...
5. Organizator nie przewiduje wyłonienia Laureatów Rezerwowych do Nagród Dodatkowych. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6308349 Napisano: 06.01.2017 01:39:40 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

gdzie sprawdzało sie dostepne pakiety  w garnierze  ogolnopolskim - konkurs z J. Brodzik

Kasiu, ja korzystam z tej strony: https://www.wyjat...e/pozytywniezgarnier
Musisz jedynie wpisać maila + kod, jednak możesz pooglądać i nic nie zamawiać - kod nie przepadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6308334 Napisano: 06.01.2017 00:16:52 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Czy te prostownice z Elseve mają jakąś gwarancję? emotka
Potencjalny klient się pyta, a ja mam zero pojęcia oczywiście co do tej marki i agencji.

nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

edzia21

#6308064 Napisano: 05.01.2017 15:06:45 w Lay's
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z tym czytaniem u Avanti bywa roznie, bardzo roznie...ale nie mowie ze nie emotka

Nie mówię, że czytają wszystko, ale w pewnym momencie chyba jednak i owszem, bo nie wygrać przy tylu zgłoszeniach... ale cóż, konkursy to oszujstwo! emotka

Otoz to emotka
Ja kiedys mialam u Lidki glowna za zgloszenie wychwalajaca konkurencyjna marke. dalam ciala po calej linii, ale jej to nie przeszkadzalo emotka  stare dzieje. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

edzia21

#6308055 Napisano: 05.01.2017 14:58:14 w Lay's
joan napisał(a):

krseta napisał(a):

maryam napisał(a):

Co oni tam napisali że nie udało się wygrać? emotka Może się pochwalą?

na końcu filmu jest kilka przykładowych zgłoszeń

W pewnym sensie udowodnili, że (na którymś etapie "wybierania") pracownicy Avanti jednak czytają, co nagradzają emotka

Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z tym czytaniem u Avanti bywa roznie, bardzo roznie...ale nie mowie ze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6307896 Napisano: 05.01.2017 09:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

abodak napisał(a):

anialistopad napisał(a):

abodak napisał(a):

czy z kamisa na minutnik trzeba wysylac paragon i te dokumenty poczta?

w regulaminie jest napisane ,że tak.Trzeba wysłać listownie na ich adres

dziekuje-wierzyc mi sie nie chciało emotka

A czy albedo kiedykolwiek paragonu nie chcialo poczta, tylko skan?

dawno temu, gdy zawieruszyli moje listy z paragonami - zaspokoili się skanami oświadczeń emotka , czyli można? można! 
A zwyczaje - nigdy.  Wyświetl w wątku >>
0 0