Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6313451 Napisano: 22.01.2017 19:12:26 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony na konkurs "troszczymy się..." w kaufie w dobrej cenie emotka  
Miasta wraz z ceną za par proszę na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6313329 Napisano: 22.01.2017 01:06:23 w Czy informują/ informowali?
staszek napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

ewa84 napisał(a):

Czy dostał ktoś może maila z oleju wielkopolskiego? Niby na facebooku pisali, że podadzą wyniki do końca tygodnia ale sobota i niedziela chyba u nich niepracująca.

były maile na tygodniu

Z 3 etapu?

A czy Columbit w ITM, konkurs ze zdrowym gotowaniem, http://www.konkur...gulamin_konkursu.pdf już rozwiązany? Bo mi umknęło.

Rozwiazany, jakies 3 tyg temu Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

edzia21

#6312383 Napisano: 19.01.2017 08:36:40 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

dolly napisał(a):

pioge7 napisał(a):

siostra chce sobie kupić nowy telefon i zastanawia się nad iphone od Apple.
Ma ktoś taki? Jakie macie o nim zdanie? Dobry jest? Bateria długo trzyma? Psuje się?

Mam ipad i mówię że jest super, więc telefon chyba też będzie ale prosiła się dowiedzieć emotka
będzimey wdzięczni za informację emotka

Niech nie bierze, to wciąga,  bedzie chciała ciagle lepszy i lepszy emotka  
Ładowanie codziennie.

Hmm emotka  a jeśli mało by go używała to też ładować trzeba codziennie? Bo np. iPad wiem że bateria nie schodzi jak się go nie używa, a w kazdym smartfonie z Androidem schodzi przez noc jak jest nie używany.,. Ona dużych wymagań nie ma byle by dzownić i pisać smsy i ewentuwlanie na internecie trochę posiedzieć jak jedzie do i z pracy 

Bzdura, mam Samsunga i zdarza się, że 4-5 dni go nie ładuję (dzwoniąc, pisząc sms, bez użycia internetu). Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6312339 Napisano: 18.01.2017 22:53:46 w Paragony na trwające konkursy
Jakby ktoś miał wenę na TIGER Statoil, zapraszam - sprzedam paragony po 4 zł/szt.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6312036 Napisano: 18.01.2017 01:01:30 w Smolar
asantesana napisał(a):

mdepfs napisał(a):

xpac napisał(a):

mahuska napisał(a):

Kurcze.. sorki, pewnie już gdzieś było
CZy na statoil też macie format paragonu w postaci XXXXX/XXXXx
Tak go wpisujecie czy tylko to co jezt za / 

??

Też mam taki i wpisuję XXXXX/XXXXX

też o to pytałam ale w watku dyskusje i laska mi odpisała że pytała smolara i można wpisać numer transakcji z samego dołu

Mnie odpisano, żeby wpisać pełny ten numer.

Ja dzwoniłam i dostałam identyczną odpowiedź. Należy wpisać numer paragonu - "łamany".  Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

edzia21

#6311971 Napisano: 17.01.2017 20:28:45 w SZUKAM....
Szukam info, gdzie można wygrać teraz jakieś bilety do kina? Helios/Multikino? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6311896 Napisano: 17.01.2017 16:55:52 w Smolar
joasiajulia napisał(a):

Czy wszyscy dostali sztućce ze smolara???

nie emotka
wg mnie sztućce dotarły jedynie do garstki osób ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6311555 Napisano: 16.01.2017 21:35:55 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pini napisał(a):

Szukam pomocy w wygraniu walizki z konkursu Pelafenu. Wiem, marzenia ściętej głowy, ale ja nie wygrywam tam, gdzie trzeba coś napisać... raczej. Walizka dla córki by była...

A co to za konkurs? emotka

Chyba to ten:
https://www.e-kon...we.html#.WH0smFxru0U
Też nie wiedziałam; niestety pomóc nie mogę, bo trzeba znaleźć "słaby punkt" organizatora. emotka

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6311551 Napisano: 16.01.2017 21:26:09 w SZUKAM....
pini napisał(a):

Szukam pomocy w wygraniu walizki z konkursu Pelafenu. Wiem, marzenia ściętej głowy, ale ja nie wygrywam tam, gdzie trzeba coś napisać... raczej. Walizka dla córki by była...

A co to za konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6311506 Napisano: 16.01.2017 19:42:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

kamcia napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na bon do zalando ze stokrotki? były już wpisy, że bony przyszły, a ja jeszcze nie mam emotka

Tak, ja czekam. Sprawdziłam na stronie poczty - list z paragonem (priorytet) doszedł do nich po 2 tygodniach  emotka  (12.01).

U mnie również brak bonu do Zalando...wszystkie inne dotarły pierwszego dnia, ten uparcie - nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6311153 Napisano: 16.01.2017 01:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Trudno oczywiście zamieszczać mi to w konkursowych zapowiedziach, bo brak jakichkolwiek konkretów, ale znalazłam na FB taki oto zapis z 12 stycznia:
"Zaczynamy świętowanie 20 urodzin Velvet. Ten rok będzie obfitował w konkursy, zabawy i niezliczoną ilość nagród. Świętujcie z nami!."
Prawdopodobnie jest więc nadzieja na coś ciekawego. emotka emotka

Dodatkowo wpadł mi w oko wpis Podlaskiego o ich 40 jubileuszu...i jakby nie licząc Intermarche będzie obchodziło w tym roku 20 lat w PL. emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6310727 Napisano: 13.01.2017 16:03:54 w Czy informują/ informowali?
mdepfs napisał(a):

Czy powiadamiało już palmolive z Tesco, ten konkurs z Hollywood ? wg mnie dziś ostatni dzień (chyba?)

Ostatni dzień na info dotyczące kosmetyków mija 25 stycznia.
Na początku jest informowany tylko i wyłącznie zwycięzca nagrody głównej. Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

edzia21

#6310694 Napisano: 13.01.2017 15:01:23 w SZUKAM....
koala33 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy ktoś jeszcze czeka na bon do zalando z Milki w Stokrotce? Wciąż brakuje mi jednego bonu  emotka

Do mnie dotarł dzisiaj.  emotka

Dzieki emotka  u mnie juz dzisiaj DPD bylo, tylko bez bonu. Ech Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6310671 Napisano: 13.01.2017 14:16:56 w SZUKAM....
Szukam info, czy ktoś jeszcze czeka na bon do zalando z Milki w Stokrotce? Wciąż brakuje mi jednego bonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6310092 Napisano: 12.01.2017 09:32:37 w SZUKAM....
Czy jest jeszcze ktoś, do kogo nie dotarły bony Zalando z Milki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6309834 Napisano: 11.01.2017 14:00:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie, ze juz pojawiaja sie konkursy walentynowe... a niedlugo bedzie ich wysyp z takimi samymi pytaniami tendencyjnymi....

Co to znaczy "pytania tendencyjne"?  emotka  W sensie niesprawiedliwe, krzywdzące?

Tak, pytanie tendencyjne na Walnętynki to każde z gatunku "Powiedz, za co kochasz swoją drugą połówkę?"
To jest zmowa wiadomych sił, usiłujących wmówić, że każdy ma kogoś do kochania. emotka
A przecież wiadomo, że nie każdy! I co? I dyskryminacja konkursowa jak znalazł. Pojawią się akty desperacji, płacze, lamenty: "takie fajne nagrody, a konkurs jest wybiórczy, nie dla mnie, to jawna dyskryminacja" emotka

Eee tam - walentynki, walentynkami.
Dzień Babci, Dzień Dziadka itd. w przypadku ich wcześniejszej straty...według mnie bardziej "krzywdzące" święto. Wyświetl w wątku >>
3 joan, donia7, kalka 0

edzia21

#6309823 Napisano: 11.01.2017 13:20:42 w SZUKAM....
krseta napisał(a):

mam pytanie, czym zazwyczaj Albedo wysyła paczki? Czy urozmaicają przewoźników?

GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6309275 Napisano: 09.01.2017 21:12:46 w Czy informują/ informowali?
lux00 napisał(a):

też jestem zainteresowana wynikami emotka

ania1 napisał(a):

nkba napisał(a):

83huda napisał(a):

viola787 napisał(a):

czy informował Gerber z Intermarche z górki na pazurki o sankach??

Gĺówną widziałam na forum. Do sanek nikt się nie przyznaje. Błagam, chociaż priv, to po prostu kupię sanki dziecku, a nie będę już czekać.

Też bym chciała wiedzieć emotka

I ja też emotka

Wyniki z sankami już były. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6309273 Napisano: 09.01.2017 21:09:28 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ze przeszedl to wiem. Ze przejdzie tez bylo wiadomo. Nie szukam zaczepki, nie chce wywolywac burzy, po prostu chcialam sie zapytac czy cos sie zmienilo w waszym odczuciu, bo takie bylo zalozenie.

Owszem. Mniej wqrwienia, przynajmniej na oczach. emotka
Poza tym chyba nie do końca się przeniósł, skoro od czasu do czasu dostaję błagalne miauczenia na PW, czy aby nie mam czasem paragonu na konk XYZ.

Otóż to. Ten wątek był, jak koopa. Niech sobie ta koopa leży gdzie indziej, nie muszę jej oglądać emotka Na forum powiało świeżością emotka

jejuuu joan czytam koopa i mi niedobrze, w święta zwymiotowałam po reklamie kotlina, obym nic nie musiała pisać kiedyś zachwytów nad ich produktami emotka
ale wracając do tematu, miałam już kilka PW o paragon, mimo że aż tyle nie gram, nie kupuje, więc wpisów też mniej ale jednak szukają.. poza tym też mniej się wkurzam, teraz się śmieję czytając wpisy "WYGRAŁEM! ale przepadło, cholera no paragon się ZGUBIŁ!"

Tylko ten wpis nie jest do śmiechu, a po to żeby "sprytnie" obejść reguły...ktoś zawsze się odezwie na PW z paragonem, coby poratować i zarobić $$$
Tekst - "grałam, nie wygrałam, tysiąc paragonów mi zalega" też jest dobry emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

edzia21

#6309065 Napisano: 09.01.2017 14:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

myślicie, że niebawem stopnieje ta noworoczna konkursowa posucha i będzie więcej konków ?:)

tak emotka Wyświetl w wątku >>