Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6297082 Napisano: 07.12.2016 00:08:50 w Czy informują/ informowali?
annnusss napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

czyli Irobot mi uciekł  emotka
dzięki za info

annnusss napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

czy ktoś może wie czy za winiary kalendarz inspiracji informują na bieżąco? czy z kilku dni?

codziennie ok. 12 

Mój błąd ! Laureat zostanie poinformowany o sposobie realizacji nagrodytelefonicznie w ciągu 2 dni roboczych od dnia wylosowania zwycięskiego zgłoszenia przez system - dziś były powiadamiane osoby z weekendu emotka

Jest wpis o roombie w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6296511 Napisano: 06.12.2016 01:14:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

hej czy na palmolive Tesco dobrze rozumiem że nie można kupić mydła w kostce ale mydło w płynie już tak? emotka

tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

edzia21

#6296412 Napisano: 05.12.2016 19:59:54 w Czy informują/ informowali?
xpac napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej, z jakiego konkursu mogli dzisiaj dzwonić z numeru prywatnego ?? Mam nieodebrane na numerze konkursowym....

Zott -Biedronka emotka  1 etap

No właśnie nie grałem emotka a może to dr gerard za pierwszy dzień drugiego tygodnia emotka no nic, zobaczymy jutro emotka

A od kiedy dr Gerard dzwoni? emotka  Do tej pory rozwiązywał wszystko SMS`ami  emotka

taki żart sytuacyjny, no daj się chociaż chwilę nacieszyć !! emotka że też zawsze musisz być taka dokładna emotka

Dokładna może i jestem, ale samochodu w dr Gerard z oczekiwanego 1 dnia 2 etapu życzę Ci z całego serca emotka  <w formie SMS`a>  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6296391 Napisano: 05.12.2016 19:34:31 w Czy informują/ informowali?
xpac napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej, z jakiego konkursu mogli dzisiaj dzwonić z numeru prywatnego ?? Mam nieodebrane na numerze konkursowym....

Zott -Biedronka emotka  1 etap

No właśnie nie grałem emotka a może to dr gerard za pierwszy dzień drugiego tygodnia emotka no nic, zobaczymy jutro emotka

A od kiedy dr Gerard dzwoni? emotka  Do tej pory rozwiązywał wszystko SMS`ami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295844 Napisano: 04.12.2016 21:10:53 w Biedronka
siasiolka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Kto mi wytlumaczy tego dziwnozlepa bo mi kreatywność padła?

„Lekkim 
Ubytkiem 
Katorżniczej 
Szarzyzny -
Ułudą 
Sybaryty.”

Pierwsze litery "słów".

To wiem.Pytałam o sens,którego ja nie widzę..

W tym niestety nie pomogę...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295842 Napisano: 04.12.2016 21:03:52 w Biedronka
siasiolka napisał(a):

Kto mi wytlumaczy tego dziwnozlepa bo mi kreatywność padła?

„Lekkim 
Ubytkiem 
Katorżniczej 
Szarzyzny -
Ułudą 
Sybaryty.”

Pierwsze litery "słów". Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295751 Napisano: 04.12.2016 18:36:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
właśnie pojawiają się wyniki na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295591 Napisano: 03.12.2016 23:38:42 w Lay's
andziulka21 napisał(a):

Pierwszy raz grałam w konkursie Avanti, pierwszy raz wygrałam i ksero dowodu musze wysłać, ehh  emotka

na piłkę? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

edzia21

#6295582 Napisano: 03.12.2016 23:21:55 w PLAGIATY
ultrixx napisał(a):

'Kawa za marzenia' to Saatchi & Saatchi Poland, a nie A.Warszawa vel BlueBerry

Sorry, ja tutaj popełniłam błąd. Teraz zauważyłam, że magisterek pytał o Jacobs, a ja miałam na myśli włosy moich marzeń emotka  
Ach te emotka  plagiaty i równie emotka  plagiatorzy! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295558 Napisano: 03.12.2016 22:09:15 w Połączenia nieodebrane
517 092 444 czy ktoś kojarzy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295419 Napisano: 03.12.2016 13:39:21 w Czy informują/ informowali?
kemli napisał(a):

pudliszki c4 ostatni etap? bo już się pogubiłam  emotka

Byl w srode. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295369 Napisano: 03.12.2016 10:39:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

Coby nie wkładać przysłowiowego kija w mrowisko usuwam moje poprzednie wpisy emotka

Droga ksanatypa, mój wpis odnosił się tylko i wyłącznie do mianownika tego określenia. 
W sumie...też usunę wpis, co mnie to... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295287 Napisano: 02.12.2016 22:08:21 w PLAGIATY
magisterek napisał(a):

kalka napisał(a):

giulietta napisał(a):

magisterek napisał(a):

W KONKURSIE KAWA ZA MARZENIE w GALERII WIDZĘ PANI MARLENA SIĘ ZAINSPIROWAŁA I KOPIUJE HURTOWO WSZYSTKIE MARZENIA Z WHISKASA! CHAMSTWO! DOPÓKI KTÓRYMŚ NIE WYGRA TO NIE ZGŁASZAM TEGO!

dlaczego nie zgłaszasz? może audi tak ma......  

Askaniu, DLACZEGO NIE ?A kiedy? emotka   

Zgłoszę jak tylko znajdę email do nich emotka załącze screen i niech działają! Ciekawe co odpiszą!

Nie pisz e-mail, tylko pisz do nich na fejsie. Tam odpowiedź jest natychmiastowa i rzeczowa, maili niestety nie ogarniają. 

https://www.facebook.com/likeAWCG Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295285 Napisano: 02.12.2016 22:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dzięki. Jeszcze mam pytanie odnośnie Elseve - oni serio dzwonią oprócz smsów, czy to ściema? I dobrze widzę, ze wystarczy odesłać oświadczenie i paragon mailem - wyjątkowo ciężko mi się dzisiaj myśli. 

Pierwsze słyszę o dzwonieniu. Ja odesłałam skany oświadczenia i paragonu mailem, co prawda odzewu zero, ale mam nadzieję, że wszystko jak trzeba zrobiłam. emotka

Każdy laureat nagrody zostanie powiadomiony o wygranej, najpóźniej w terminie 7 dni roboczych od daty rozstrzygnięcia Konkursu przez Komisję konkursową, poprzez wysłanie wiadomości SMS oraz dodatkowo telefonicznie na numer telefonu, z którego nadeszło zgłoszenie. W treści wiadomości SMS oraz dodatkowo podczas rozmowy telefonicznej Organizator przekaże informację o nagrodzie.

Takie cusik czytam i stąd moje niedowierzanie. 

Będą dzwonili tylko do tych, którzy nie odeślą danych w/w terminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295254 Napisano: 02.12.2016 21:23:48 w Lay's
Gusiol napisał(a):

Wszyscy dostają prośbę o skan a ja prośbę o ksero przy piłce?

"Szanowna Pani w związku z Pani wgraną w konkursie „Mistrzostwa kibicowania” zgodnie z pkt 20
regulaminu Konkursu uprzejmie prosimy o przesłanie kserokopii dowodu
tożsamości celem pełnej weryfikacji i wydania nagrody. 
W związku z powyższym uprzejmie prosimy o przesłanie dowodu osobistego,
z widocznymi poniższymi danymi:
- imię,
- nazwisko
- numer i seria dowodu"

Kserokopię prosimy nadać przesyłką rejestrowaną (list polecony lub przesyłka kurierska) na adres:

Nie, nie wszyscy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6294897 Napisano: 02.12.2016 12:02:20 w PLAGIATY
kumarek napisał(a):

Tak czytam co piszecie i w głowie mi się to nie mieści. Od pół roku wygrałam nagród tyle, ze mogłabym je policzyć na palcach jednej ręki. A gram często. Z elseve wysłałam 4 hasła wymyślone przed konkursem i nie wygrałam nic. I tak w każdym konkursie co się pojawi wymyślam coś nowego i nic, nic, nic. Ostatnio stwierdziałm że kończę z tym bo szkoda nerwów i moich pieniędzy.
A teraz widzę jaka ja jestem naiwna... Staram się coś zrobić nowego może nie najlepszych polotów ale nowa wypowiedź, moja i po co jak i tak nikt tego nie czyta i nie docenia? Mogłabym rżnąć z konkursu na konkurs wypowiedzi i cieszyć się z wygranych bo chyba na tym to polega w przypadku wielu osób. Ukraść byle mieć! Skręca mnie na samą myśl!

Nie wrzucaj wszystkich agencji do jednego worka emotka  - w tym przypadku akurat się mylisz.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6294694 Napisano: 02.12.2016 04:50:28 w PLAGIATY
petunija1 napisał(a):

.jakby kolory teczy, ktore wokol mnie sie rozsypaly i moca pozytywnej energii mnie obdarowaly.

Zestaw GARNIER odpowiedź nr 42 http://www.wiosna...es/laureaci-hebe.pdf

Wygląda na to, że ta sama agencja nagrodziła 2 razy to samo hasło w 2 różnych konkursach emotka
Blueberry to wcześniejsza nazwa obecnej Agencji Warszawa emotka  Czad.  Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

edzia21

#6294672 Napisano: 01.12.2016 23:31:33 w PLAGIATY
jolajolanta napisał(a):

Konkurs "Luksus..." w Biedronce w ubiegłym roku pamiętacie...? Ciekawe ile zgłoszeń sie pokrywa z tymi nagrodzonymi w Elseve ( ja znalazłam swoje z tamtego konkursu nagrodzone zegarkiem (szkoda, że sama nie chciałam iść na łatwiznę i wymyśliłam nowe "gorsze"...)) emotka Szkoda

Zgłaszaj do organizatora emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6294655 Napisano: 01.12.2016 22:56:39 w Kaufland konkursy
Kochani, kończąc wszelkie dywagacje na temat konkursu z Audi, mogę Was zapewnić - wygrały tylko i wyłącznie HASŁA pisane, będące dokończeniem zdania emotka  
Dzisiaj rozmawiałam z Panem, który wybierał hasełka. Z newsów: były makiety, były laurki - kurierem i osobiście emotka  były też linki do filmików i zdjęć, nic jednak nie było nawet otworzone, tylko z góry dyskwalifikowane. 
Haseł nie mogłam zobaczyć, ponieważ nie byłam uczestniczką konkursu... emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6294651 Napisano: 01.12.2016 22:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Nie wiem czy nie było w jakimś topie już poruszane...
Mam mega nerwa. Siedze i się zastanawiam....ile nagród mi w tym roku przepadło przez to że nie dotarł sms. Dzisiaj Elseve 2, ostatnio Cola Smolar -  gdyby nie ich strony nawet bym nie wiedziała że wygrałam. Ciekawi mnie że sms typu... hiszpański to źródło miłości, różne joki, są na prawie każdej simce...Czy agencje specjalnie nie wysyłaja?? Czy na śląsku jest tak gęste powietrze że się nie umią przedrzeć?? Już nie mówiąc o TQ gdzie budżet na serio serio dbał o moją rodzinę a teraz dba o swój ....zad

Niestety eski przepadają...przekonałam się o tym PIERDYLION razy emotka Wyświetl w wątku >>
1 mahuska 0