Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6294632 Napisano: 01.12.2016 22:24:55 w PLAGIATY
shell napisał(a):

Szukałam swoich tekstów i przypadkiem znalazłam praktycznie identyczne NAGRODZONE zgłoszenia!
Sorry ale to już bardzo nie fair! emotka

Piekna i blaskiem emanuje pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje bo Elseve mi to gwarantuje wiec w mojej lazience zawsze kroluje.

Czuje sie piekna,blaskiem emanuje,pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje.Ten luksus Elseve mi gwarantuje wiec w mej lazience odkad pamietam kroluje.

Wszak to są 2 plagiaty jednego zgłoszenia, które było w innym konkursie emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

edzia21

#6293966 Napisano: 01.12.2016 10:38:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Samsung tab S2 - konkurs jesien od kuchni w Intermarche. GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6293920 Napisano: 01.12.2016 09:40:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mountain napisał(a):

edzia21 napisał(a):

olus15 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Agencja Warszawa to inna nazwa agencji, która robiła konkurs wiosnapelnakomplementow.pl wiosną tego roku. Wówczas nie dotarło do mnie (jak i do innych użytkowników tego forum) sporo sms`ów, dopiero później odnalazłam swoje odpowiedzi na opublikowanej przez nich liście. Może brak waszych wygranych jest powtórką z rozrywki?  emotka

I jak to się potem zakończyło, uznali reklamację?
Pisałaś na ten temat do fundatora nagród? Aż dziw, że po czymś takim dostali kolejne zlecenie.

tak, przyznali nagrody. 

może i tym razem tak bedzie

Najpierw musieliby umieścić listę z hasłami, bądź numerami telefonów...a na to się nie zanosi. W regulaminie jest mowa o imionach zwycięzców, ale imiona to już po weryfikacji. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6293918 Napisano: 01.12.2016 09:39:50 w Lay's
Właśnie wrzuciła Cheetos, więc już nie śpi emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293910 Napisano: 01.12.2016 09:33:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olus15 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Agencja Warszawa to inna nazwa agencji, która robiła konkurs wiosnapelnakomplementow.pl wiosną tego roku. Wówczas nie dotarło do mnie (jak i do innych użytkowników tego forum) sporo sms`ów, dopiero później odnalazłam swoje odpowiedzi na opublikowanej przez nich liście. Może brak waszych wygranych jest powtórką z rozrywki?  emotka

I jak to się potem zakończyło, uznali reklamację?
Pisałaś na ten temat do fundatora nagród? Aż dziw, że po czymś takim dostali kolejne zlecenie.

tak, przyznali nagrody.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6293901 Napisano: 01.12.2016 09:17:16 w Kaufland konkursy
scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

ej

joan napisał(a):

Na Fejsie jak zwykle ciekawa dyskusja się toczy emotka

Żadnych konkretów, żadnych linków, żadnych dowodów, bicie piany przez wróżki i wróżbitów z fejkowych kont, kontrreakcje dziwaków z kont równie nieprawdziwych, nic nie wynika z tego i tyle.

Wg to w ogóle dziwny konkurs był, skoro max 2 laureatów z forum jest kojarzonych, co daje ledwo 20% ze wszystkich, przy poprzednich 100% emotka

serio? a może jednak są te osoby na forum ale nie kojarzycie? weźcie no.. ja ryczałam przez te Audi aż do smsów od Elseve,już się pogodziłam z porażką, a tu znów nadzieje robicie .. emotka

Jaką nadzieję? Czy ktoś daje wiarę, że Kauf odbierze przyznaną nagrodę, nawet jeśli wygrał film? 

Widzę Elseve wprowadziło ład i harmonię w niejednym domu  emotka

Pewnie, że nie zabiorą emotka
Monisss wyluzuj, bo to tylko KONKURSY.
Jak czytam że ktoś ryczy, czy też chce się ciąć, tudzież wyskoczyć przez okno, bo czegoś nie wygrał, A SIĘ NAPALIŁ...nie myślę o nim dobrze emotka  I kolejna kwestia, nie wiem jak można aż tak napalać się na nagrody...przy takiej skali grających i przy tak małej liczbie nagród. Realistyczne i analitycznie myślenie chyba pojechało na Majorkę.   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293838 Napisano: 01.12.2016 00:11:39 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

jackk76 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Edzia, jesteś wielka! emotka (mówiłam Ci już to kiedyś?)  emotka
No i proszę-będzie jasny obraz sytuacji emotka  Osobiście nie wierzę (w tym wypadku oczywiście- bo z choinki się nie urwałam) w filmiki, laurki, makietki i linki do tego typu prac, ale jeśli już siejecie ziarno niepewności, to można to sprawdzić.

Ok, jeśli będzie taka opcja i mnie dopuszczą, podejdę nawet jutro. Dla Ciebie wszystko  emotka

Zuch dziewczyna emotka

Nie boicie się Jej wysłać samej? A jak Ją rozjedzie po drodze nieoznakowane Audi?

Tak, tak, koniecznie! Trzeba jakąś obstawę dziewczynie zorganizować  emotka  No, forumowi bodyguardzi z Wrocławia i okolic, który chętny wspomóc jutro Edzię ???  emotka  
Ech, szkoda Edzia, że tak daleko mieszkam emotka  

Spoko, mam swojego osobistego bodyguarda...niezmiennie od 9 lat ;D
jackk76, dziękuję za troskę emotka  ale już jestem dużą dziewczynką.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293799 Napisano: 30.11.2016 22:43:20 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

Edzia, jesteś wielka! emotka (mówiłam Ci już to kiedyś?)  emotka
No i proszę-będzie jasny obraz sytuacji emotka  Osobiście nie wierzę (w tym wypadku oczywiście- bo z choinki się nie urwałam) w filmiki, laurki, makietki i linki do tego typu prac, ale jeśli już siejecie ziarno niepewności, to można to sprawdzić.

Ok, jeśli będzie taka opcja i mnie dopuszczą, podejdę nawet jutro. Dla Ciebie wszystko emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293785 Napisano: 30.11.2016 22:21:12 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

harnas napisał(a):

koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

To żyj w tym świecie emotka
Już tyle razy nagradzano niezgodne z regulaminem prace i nic się nie działo, tu niestety też film pt. 15 lat Kaufland w Polsce zgarnia autko. c'est la vie!

Skąd wiesz, że film??? emotka  Przecież regulamin mówił jasno: HASŁO ! 
Mam propozycję, by nie wyciągać wniosków pochopnie! Kto z biorących udział w konku (a mjących obiekcje) mieszka najbliżej centrali Kaufa,niech podskoczy do nich i zajrzy do protokołu z  wynikami- każdy uczestnik ma prawo do wglądu- i wtedy będzie jasny obraz tej sytuacji!!!  emotka  

Ja mieszkam 3 ulice dalej emotka
Jeśli byłaby taka opcja mogłabym pójść, ale charytatywnie, bo ogólnie wynikami (jak i konkursem) zainteresowana nie byłam i nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293637 Napisano: 30.11.2016 19:05:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Agencja Warszawa to inna nazwa agencji, która robiła konkurs wiosnapelnakomplementow.pl wiosną tego roku. Wówczas nie dotarło do mnie (jak i do innych użytkowników tego forum) sporo sms`ów, dopiero później odnalazłam swoje odpowiedzi na opublikowanej przez nich liście. Może brak waszych wygranych jest powtórką z rozrywki?  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293173 Napisano: 30.11.2016 12:30:31 w Kaufland konkursy
Agnes napisał(a):

to moja koleżanka z pracy była najlepsza
kiedyś wsiadła do auta na parkingu sklepu i nie patrząc na kierowcę zaczęła mu awanturę robić co tu tyle papierków lezy
i dopiero po chwili patrzy a ona z obcym facetem w obcym aucie

Takie pomyłki mogą się skończyć czasami tragicznie...
Kiedyś do samochodu na parkingu pod marketem władowała mi się obca babka, wszak padał deszcz i pomyliła "czarne" samochody stojące obok siebie. Na nieszczęście z tyłu siedział mój pies, który zdążył się na nią rzucić. Dobrze, że nie mam amstaffa.  emotka   Myślałam, że babka zejdzie na zawał. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293087 Napisano: 30.11.2016 11:24:21 w Biedronka
pioge7 napisał(a):

W konkursie Duracell do dzis kupujemy a do 13.12 się zgłaszamy? Tak? 

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6292927 Napisano: 30.11.2016 00:32:24 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

ace napisał(a):

cranberry99 napisał(a):

Cześć:) Po wielu problemach z kurierem GLS udało mi się w końcu odebrać Młynek z Kamisa (wysłany przez Albedo Marketing). Niestety przy odbiorze sprawdziłam tylko czy jest cały, a dopiero w domu zauważyłam rysę/pęknięcie... Oświadczenie, że odebrałam nagrodę już podpisane. Myślicie, że jest jeszcze szansa, żeby to zareklamować? Miał ktoś podobną sytuację? 

ja miałam. też mam pęknięcie, ale olałam sprawę... Nie chce mi się, za dużo zachodu, zamaluję czarnym lakierem i będzie mi służył emotka

Dzięki emotka  Swoją drogą powinni je pakować w pudełka, a nie tylko folię i do koperty... Poczekam, może wpadnie jeszcze jakiś młynek, a jak nie to też zainwestuję w lakier. I mam nauczkę na przyszłość, żeby sprawdzać bardziej skrupulatnie.

wczoraj widziałam w lidlu po 35 zł młynki elektryczne

Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby kupować w lidlu młynek za 35 zł...tylko cieszyć się z WYGRANEGO urządzenia, które jest (powinno być) w pełni sprawne emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

edzia21

#6292736 Napisano: 29.11.2016 18:10:37 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Tak emotka  A to za mało Edzia?

Nie, właśnie - ok. Ogólnie do 24 godzin powinni odblokować. Raz jest szybciej, a raz wolniej  Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

edzia21

#6292716 Napisano: 29.11.2016 17:56:50 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Szukam informacji, co mam zrobić, żeby móc wysyłać sms-y premium z nowej karty ORANGE  emotka
 kupiłam, zarejestrowalam, doładowałam, przedłużyłam ważność karty na rok, a smsa na konk wciąż wysłać nie mogę   emotka  

Doładowałaś za 10 zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6292709 Napisano: 29.11.2016 17:50:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
TNT przywiózł rowerki biegowe z BoboVity w ITM Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6292179 Napisano: 28.11.2016 22:53:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

na Lubellę w C4 jest ograniczenie 160 znaków? nie widzę nic w regulaminie

nie, możesz spokojnie puścić wodze kreatywności emotka Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

edzia21

#6291746 Napisano: 28.11.2016 11:00:25 w Czy informują/ informowali?
madzia1-s napisał(a):

aniago81 napisał(a):

Czy informowali juz z konkursu wlosy moich marzen?

Do jutra maja czas na poinformowanie

Jeśli chodzi o konkurs z 400 nagrodami, to mają czas do 6 grudnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6291733 Napisano: 28.11.2016 10:47:59 w Informują
Ptasie Mleczko Wedel Top Market informuje o SPA - telefon/zastrzeżony emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6291712 Napisano: 28.11.2016 10:13:21 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

magnus napisał(a):

Szukam kto wozi pralki z Calgonu

Gepard Expres. a dostał ktoś dzisiaj ??

Gepard Expres to firma która nadała pralki, a nie kurier! emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0