Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6295419 Napisano: 03.12.2016 13:39:21 w Czy informują/ informowali?
kemli napisał(a):

pudliszki c4 ostatni etap? bo już się pogubiłam  emotka

Byl w srode. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295369 Napisano: 03.12.2016 10:39:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

Coby nie wkładać przysłowiowego kija w mrowisko usuwam moje poprzednie wpisy emotka

Droga ksanatypa, mój wpis odnosił się tylko i wyłącznie do mianownika tego określenia. 
W sumie...też usunę wpis, co mnie to... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295287 Napisano: 02.12.2016 22:08:21 w PLAGIATY
magisterek napisał(a):

kalka napisał(a):

giulietta napisał(a):

magisterek napisał(a):

W KONKURSIE KAWA ZA MARZENIE w GALERII WIDZĘ PANI MARLENA SIĘ ZAINSPIROWAŁA I KOPIUJE HURTOWO WSZYSTKIE MARZENIA Z WHISKASA! CHAMSTWO! DOPÓKI KTÓRYMŚ NIE WYGRA TO NIE ZGŁASZAM TEGO!

dlaczego nie zgłaszasz? może audi tak ma......  

Askaniu, DLACZEGO NIE ?A kiedy? emotka   

Zgłoszę jak tylko znajdę email do nich emotka załącze screen i niech działają! Ciekawe co odpiszą!

Nie pisz e-mail, tylko pisz do nich na fejsie. Tam odpowiedź jest natychmiastowa i rzeczowa, maili niestety nie ogarniają. 

https://www.facebook.com/likeAWCG Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295285 Napisano: 02.12.2016 22:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dzięki. Jeszcze mam pytanie odnośnie Elseve - oni serio dzwonią oprócz smsów, czy to ściema? I dobrze widzę, ze wystarczy odesłać oświadczenie i paragon mailem - wyjątkowo ciężko mi się dzisiaj myśli. 

Pierwsze słyszę o dzwonieniu. Ja odesłałam skany oświadczenia i paragonu mailem, co prawda odzewu zero, ale mam nadzieję, że wszystko jak trzeba zrobiłam. emotka

Każdy laureat nagrody zostanie powiadomiony o wygranej, najpóźniej w terminie 7 dni roboczych od daty rozstrzygnięcia Konkursu przez Komisję konkursową, poprzez wysłanie wiadomości SMS oraz dodatkowo telefonicznie na numer telefonu, z którego nadeszło zgłoszenie. W treści wiadomości SMS oraz dodatkowo podczas rozmowy telefonicznej Organizator przekaże informację o nagrodzie.

Takie cusik czytam i stąd moje niedowierzanie. 

Będą dzwonili tylko do tych, którzy nie odeślą danych w/w terminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6295254 Napisano: 02.12.2016 21:23:48 w Lay's
Gusiol napisał(a):

Wszyscy dostają prośbę o skan a ja prośbę o ksero przy piłce?

"Szanowna Pani w związku z Pani wgraną w konkursie „Mistrzostwa kibicowania” zgodnie z pkt 20
regulaminu Konkursu uprzejmie prosimy o przesłanie kserokopii dowodu
tożsamości celem pełnej weryfikacji i wydania nagrody. 
W związku z powyższym uprzejmie prosimy o przesłanie dowodu osobistego,
z widocznymi poniższymi danymi:
- imię,
- nazwisko
- numer i seria dowodu"

Kserokopię prosimy nadać przesyłką rejestrowaną (list polecony lub przesyłka kurierska) na adres:

Nie, nie wszyscy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6294897 Napisano: 02.12.2016 12:02:20 w PLAGIATY
kumarek napisał(a):

Tak czytam co piszecie i w głowie mi się to nie mieści. Od pół roku wygrałam nagród tyle, ze mogłabym je policzyć na palcach jednej ręki. A gram często. Z elseve wysłałam 4 hasła wymyślone przed konkursem i nie wygrałam nic. I tak w każdym konkursie co się pojawi wymyślam coś nowego i nic, nic, nic. Ostatnio stwierdziałm że kończę z tym bo szkoda nerwów i moich pieniędzy.
A teraz widzę jaka ja jestem naiwna... Staram się coś zrobić nowego może nie najlepszych polotów ale nowa wypowiedź, moja i po co jak i tak nikt tego nie czyta i nie docenia? Mogłabym rżnąć z konkursu na konkurs wypowiedzi i cieszyć się z wygranych bo chyba na tym to polega w przypadku wielu osób. Ukraść byle mieć! Skręca mnie na samą myśl!

Nie wrzucaj wszystkich agencji do jednego worka emotka  - w tym przypadku akurat się mylisz.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6294694 Napisano: 02.12.2016 04:50:28 w PLAGIATY
petunija1 napisał(a):

.jakby kolory teczy, ktore wokol mnie sie rozsypaly i moca pozytywnej energii mnie obdarowaly.

Zestaw GARNIER odpowiedź nr 42 http://www.wiosna...es/laureaci-hebe.pdf

Wygląda na to, że ta sama agencja nagrodziła 2 razy to samo hasło w 2 różnych konkursach emotka
Blueberry to wcześniejsza nazwa obecnej Agencji Warszawa emotka  Czad.  Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

edzia21

#6294672 Napisano: 01.12.2016 23:31:33 w PLAGIATY
jolajolanta napisał(a):

Konkurs "Luksus..." w Biedronce w ubiegłym roku pamiętacie...? Ciekawe ile zgłoszeń sie pokrywa z tymi nagrodzonymi w Elseve ( ja znalazłam swoje z tamtego konkursu nagrodzone zegarkiem (szkoda, że sama nie chciałam iść na łatwiznę i wymyśliłam nowe "gorsze"...)) emotka Szkoda

Zgłaszaj do organizatora emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6294655 Napisano: 01.12.2016 22:56:39 w Kaufland konkursy
Kochani, kończąc wszelkie dywagacje na temat konkursu z Audi, mogę Was zapewnić - wygrały tylko i wyłącznie HASŁA pisane, będące dokończeniem zdania emotka  
Dzisiaj rozmawiałam z Panem, który wybierał hasełka. Z newsów: były makiety, były laurki - kurierem i osobiście emotka  były też linki do filmików i zdjęć, nic jednak nie było nawet otworzone, tylko z góry dyskwalifikowane. 
Haseł nie mogłam zobaczyć, ponieważ nie byłam uczestniczką konkursu... emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6294651 Napisano: 01.12.2016 22:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Nie wiem czy nie było w jakimś topie już poruszane...
Mam mega nerwa. Siedze i się zastanawiam....ile nagród mi w tym roku przepadło przez to że nie dotarł sms. Dzisiaj Elseve 2, ostatnio Cola Smolar -  gdyby nie ich strony nawet bym nie wiedziała że wygrałam. Ciekawi mnie że sms typu... hiszpański to źródło miłości, różne joki, są na prawie każdej simce...Czy agencje specjalnie nie wysyłaja?? Czy na śląsku jest tak gęste powietrze że się nie umią przedrzeć?? Już nie mówiąc o TQ gdzie budżet na serio serio dbał o moją rodzinę a teraz dba o swój ....zad

Niestety eski przepadają...przekonałam się o tym PIERDYLION razy emotka Wyświetl w wątku >>
1 mahuska 0

edzia21

#6294632 Napisano: 01.12.2016 22:24:55 w PLAGIATY
shell napisał(a):

Szukałam swoich tekstów i przypadkiem znalazłam praktycznie identyczne NAGRODZONE zgłoszenia!
Sorry ale to już bardzo nie fair! emotka

Piekna i blaskiem emanuje pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje bo Elseve mi to gwarantuje wiec w mojej lazience zawsze kroluje.

Czuje sie piekna,blaskiem emanuje,pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje.Ten luksus Elseve mi gwarantuje wiec w mej lazience odkad pamietam kroluje.

Wszak to są 2 plagiaty jednego zgłoszenia, które było w innym konkursie emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

edzia21

#6293966 Napisano: 01.12.2016 10:38:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Samsung tab S2 - konkurs jesien od kuchni w Intermarche. GLS Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6293920 Napisano: 01.12.2016 09:40:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mountain napisał(a):

edzia21 napisał(a):

olus15 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Agencja Warszawa to inna nazwa agencji, która robiła konkurs wiosnapelnakomplementow.pl wiosną tego roku. Wówczas nie dotarło do mnie (jak i do innych użytkowników tego forum) sporo sms`ów, dopiero później odnalazłam swoje odpowiedzi na opublikowanej przez nich liście. Może brak waszych wygranych jest powtórką z rozrywki?  emotka

I jak to się potem zakończyło, uznali reklamację?
Pisałaś na ten temat do fundatora nagród? Aż dziw, że po czymś takim dostali kolejne zlecenie.

tak, przyznali nagrody. 

może i tym razem tak bedzie

Najpierw musieliby umieścić listę z hasłami, bądź numerami telefonów...a na to się nie zanosi. W regulaminie jest mowa o imionach zwycięzców, ale imiona to już po weryfikacji. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6293918 Napisano: 01.12.2016 09:39:50 w Lay's
Właśnie wrzuciła Cheetos, więc już nie śpi emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293910 Napisano: 01.12.2016 09:33:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olus15 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Agencja Warszawa to inna nazwa agencji, która robiła konkurs wiosnapelnakomplementow.pl wiosną tego roku. Wówczas nie dotarło do mnie (jak i do innych użytkowników tego forum) sporo sms`ów, dopiero później odnalazłam swoje odpowiedzi na opublikowanej przez nich liście. Może brak waszych wygranych jest powtórką z rozrywki?  emotka

I jak to się potem zakończyło, uznali reklamację?
Pisałaś na ten temat do fundatora nagród? Aż dziw, że po czymś takim dostali kolejne zlecenie.

tak, przyznali nagrody.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6293901 Napisano: 01.12.2016 09:17:16 w Kaufland konkursy
scrabble napisał(a):

monisss napisał(a):

ej

joan napisał(a):

Na Fejsie jak zwykle ciekawa dyskusja się toczy emotka

Żadnych konkretów, żadnych linków, żadnych dowodów, bicie piany przez wróżki i wróżbitów z fejkowych kont, kontrreakcje dziwaków z kont równie nieprawdziwych, nic nie wynika z tego i tyle.

Wg to w ogóle dziwny konkurs był, skoro max 2 laureatów z forum jest kojarzonych, co daje ledwo 20% ze wszystkich, przy poprzednich 100% emotka

serio? a może jednak są te osoby na forum ale nie kojarzycie? weźcie no.. ja ryczałam przez te Audi aż do smsów od Elseve,już się pogodziłam z porażką, a tu znów nadzieje robicie .. emotka

Jaką nadzieję? Czy ktoś daje wiarę, że Kauf odbierze przyznaną nagrodę, nawet jeśli wygrał film? 

Widzę Elseve wprowadziło ład i harmonię w niejednym domu  emotka

Pewnie, że nie zabiorą emotka
Monisss wyluzuj, bo to tylko KONKURSY.
Jak czytam że ktoś ryczy, czy też chce się ciąć, tudzież wyskoczyć przez okno, bo czegoś nie wygrał, A SIĘ NAPALIŁ...nie myślę o nim dobrze emotka  I kolejna kwestia, nie wiem jak można aż tak napalać się na nagrody...przy takiej skali grających i przy tak małej liczbie nagród. Realistyczne i analitycznie myślenie chyba pojechało na Majorkę.   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293838 Napisano: 01.12.2016 00:11:39 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

jackk76 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kalka napisał(a):

Edzia, jesteś wielka! emotka (mówiłam Ci już to kiedyś?)  emotka
No i proszę-będzie jasny obraz sytuacji emotka  Osobiście nie wierzę (w tym wypadku oczywiście- bo z choinki się nie urwałam) w filmiki, laurki, makietki i linki do tego typu prac, ale jeśli już siejecie ziarno niepewności, to można to sprawdzić.

Ok, jeśli będzie taka opcja i mnie dopuszczą, podejdę nawet jutro. Dla Ciebie wszystko  emotka

Zuch dziewczyna emotka

Nie boicie się Jej wysłać samej? A jak Ją rozjedzie po drodze nieoznakowane Audi?

Tak, tak, koniecznie! Trzeba jakąś obstawę dziewczynie zorganizować  emotka  No, forumowi bodyguardzi z Wrocławia i okolic, który chętny wspomóc jutro Edzię ???  emotka  
Ech, szkoda Edzia, że tak daleko mieszkam emotka  

Spoko, mam swojego osobistego bodyguarda...niezmiennie od 9 lat ;D
jackk76, dziękuję za troskę emotka  ale już jestem dużą dziewczynką.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293799 Napisano: 30.11.2016 22:43:20 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

Edzia, jesteś wielka! emotka (mówiłam Ci już to kiedyś?)  emotka
No i proszę-będzie jasny obraz sytuacji emotka  Osobiście nie wierzę (w tym wypadku oczywiście- bo z choinki się nie urwałam) w filmiki, laurki, makietki i linki do tego typu prac, ale jeśli już siejecie ziarno niepewności, to można to sprawdzić.

Ok, jeśli będzie taka opcja i mnie dopuszczą, podejdę nawet jutro. Dla Ciebie wszystko emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293785 Napisano: 30.11.2016 22:21:12 w Kaufland konkursy
kalka napisał(a):

harnas napisał(a):

koper napisał(a):

dzasmina napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Gratuluje naszym 2 forumowiczkom auta emotka , reszty zwycięzców nie kojarzę  emotka
Ale jednak mam obiekcje czy wygrały TYLKO hasła

i to była moja pierwsza myśl po rzuceniu okiem na listę.

Nie mówcie tak. Ja tak lubię mój mały świat konkursowy w którym przegrywam uczciwie z regulaminowymi zgłoszeniami, najzwyczajniej w świecie lepszymi od mojego.

Przecież to niemożliwe, że przy takim ogromie konkursów plastycznych, fotograficznych, filmowych, ktoś marnowałby swój potencjał na wysyłanie niezgodnych z regulaminem zgłoszeń na konkurs hasłowy. A nawet jeżeli, to gdzie znajdzie się tak naiwny organizator konkursu, który doceni cwaniaka, zamiast odrzucić go podczas wstępnej selekcji zgłoszeń...

Wygrały same hasła, lepsze od moich i tego się będę trzymać.  emotka

To żyj w tym świecie emotka
Już tyle razy nagradzano niezgodne z regulaminem prace i nic się nie działo, tu niestety też film pt. 15 lat Kaufland w Polsce zgarnia autko. c'est la vie!

Skąd wiesz, że film??? emotka  Przecież regulamin mówił jasno: HASŁO ! 
Mam propozycję, by nie wyciągać wniosków pochopnie! Kto z biorących udział w konku (a mjących obiekcje) mieszka najbliżej centrali Kaufa,niech podskoczy do nich i zajrzy do protokołu z  wynikami- każdy uczestnik ma prawo do wglądu- i wtedy będzie jasny obraz tej sytuacji!!!  emotka  

Ja mieszkam 3 ulice dalej emotka
Jeśli byłaby taka opcja mogłabym pójść, ale charytatywnie, bo ogólnie wynikami (jak i konkursem) zainteresowana nie byłam i nie jestem emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6293637 Napisano: 30.11.2016 19:05:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Agencja Warszawa to inna nazwa agencji, która robiła konkurs wiosnapelnakomplementow.pl wiosną tego roku. Wówczas nie dotarło do mnie (jak i do innych użytkowników tego forum) sporo sms`ów, dopiero później odnalazłam swoje odpowiedzi na opublikowanej przez nich liście. Może brak waszych wygranych jest powtórką z rozrywki?  emotka Wyświetl w wątku >>