Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6284480 Napisano: 15.11.2016 11:50:28 w SZUKAM....
amelka2013 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam info na temat modelu bransoletki z Apart z konkursu w Rossku emotka

https://www.apart...na-z-cyrkoniami/5670

o emotka  super. Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6284471 Napisano: 15.11.2016 11:44:11 w SZUKAM....
Szukam info na temat modelu bransoletki z Apart z konkursu w Rossku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6284142 Napisano: 14.11.2016 16:18:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy dziś z milki informują z etapu który skończył się wczoraj  emotka

Etapy kończą się w czwartki lub środy, nie pamiętam dokładnie emotka

dzięki emotka ja wysłałam wczoraj - więc jeszcze mam szansę, a już myślałam że znów pudło

Etap zakończył się w sobotę. Niedziela jest pierwszym dniem V etapu emotka

zgodnie z regulaminem 4 etap trwał do 13 listopada, dzisiaj rozpoczął się V etap.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6284139 Napisano: 14.11.2016 16:16:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy dziś z milki informują z etapu który skończył się wczoraj  emotka

Etapy kończą się w czwartki lub środy, nie pamiętam dokładnie emotka

dzięki emotka ja wysłałam wczoraj - więc jeszcze mam szansę, a już myślałam że znów pudło

Wczoraj zakończył się IV etap, czyli to są wygrane również z dnia wczorajszego.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6284133 Napisano: 14.11.2016 16:11:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Nie mam możliwości otworzenia regulaminu z Pudliszek C4 a potrzebuję pilnie odpowiedzi na pytanie: Czy paragon musi być na dany etap, czy jak kupiłam w trakcie trwania I a zgłosiłam w II to jest ok?
Będę wdzięczna za odpowiedź.

Nie ma ograniczeń ważności paragonu co do etapu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6284029 Napisano: 14.11.2016 13:46:13 w Leclerc
zabcia0410 napisał(a):

ciekawe czy już główne obdzwonili?

dzwonią dalej z zestawami Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

edzia21

#6284022 Napisano: 14.11.2016 13:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Kogo i w jaki sposób przeprosili ?  Ciebie na ucho, bo zadzwoniłaś ?
Regulamin nie jest sprostowany !

Tak mnie emotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę  emotka

Mnie nie przeprosili emotka , Regulamin na stronie Carrefoura ciągle ten sam (na szczęście)
Nie interesuje mnie Regulamin na ich stronie i nie jestem do niego przekonany  a do głowy by mi nie przyszło  dzwonić i pytać- czy mogę grać bez numeru paragonu ?

A ja nie lubię rozbieżności plakat - regulamin i wolałam się upewnić która wersja jest prawidłowa. Kto pyta nie błądzi. Wysłałam zgłoszenia "z" i "bez" paragonu, każde zgłoszenie poparte jest osobnym paragonem, więc nie ma rozbieżności z regulaminem...a czasami dodatkowych 7 znaków robi ogromną różnicę emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

edzia21

#6284012 Napisano: 14.11.2016 13:24:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu.

Kogo i w jaki sposób przeprosili ?  Ciebie na ucho, bo zadzwoniłaś ?
Regulamin nie jest sprostowany !

Tak mnieemotka
Po czym zapewnili mnie, że moje zgłoszenie z numerem paragonu (bo takie wysłałam) będzie wzięte pod uwagę emotka
  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6284000 Napisano: 14.11.2016 13:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dlaczego nieregulaminowa? Jest regulamin na stronie inCubi - nie ma tam słowa o numerze paragonu, podobnie na plakacie, agencja przedstawiła swoje stanowisko... więc nie rozumiem problemu. 

Na stronie InCubi? Znaczy się: klient Carrefoura po zobaczeniu info w gazetce, że "Regulamin dostępny w Punkcie Obsługi Klienta i na stronie Carrefour.pl" ma zaglądać na stronę InCubi? Bo tam jest inny regulamin, niż na stronie Carrefoura? No jaja sobie robią.

Ten rok jest najgorszy, jeśli chodzi o partactwo agencji. W sumie agencje konkurują między sobą. Mam nadzieję, że te sensowniejsze zeżrą te mniej poukładane, w czym nie omieszkam im pomóc.

A tak w ogóle, to jak się tłumaczyli ci z InCubi? Że po pijaki tworzyli regulaminy i plakaty? emotka

Nie, że wkradł się błąd za który bardzo przepraszają i pierwotnie nie miało być żadnego numeru paragonu. Wyświetl w wątku >>
2 venix, benasia 0

edzia21

#6283992 Napisano: 14.11.2016 13:06:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Też mnie to ciekawi emotka A jeszcze bardziej mnie ciekawi, czy laureat noży, który otarł się o auto, olałby sprawę... gdyby autem nagrodzili zgłoszenie bez numeru paragonu. Taaa, na bank by powiedział do zwycięzcy nagrody głównej "Twoja praca była lepsza, co prawda nieregulaminowa, ale wybitnie wybitna! Moje gratulacje, Przegeniuszu!" emotka

Dlaczego nieregulaminowa? Jest regulamin na stronie inCubi - nie ma tam słowa o numerze paragonu, podobnie na plakacie, agencja przedstawiła swoje stanowisko... więc nie rozumiem problemu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6283969 Napisano: 14.11.2016 12:51:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wiem,ze ktoś pisał ale nie mogę znaleźć,co zostało ustalone w spr.konkursu Pudliszki w c4.Piszemy ten nr.paragonu w zgłoszeniu czy nie?A produkty 3 dowolne czy 3 różne emotka  Hepl 

-produkty 3 dowolne, w tym min. 1 keczup
-zgłoszenia z numerem jak i te bez numeru paragonu są poprawne (są 2 równoległe regulaminy)

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Wg mnie postawią na najlepsze hasła... emotka  tak wywnioskowałam z rozmowy z Panią. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6283910 Napisano: 14.11.2016 11:47:04 w Leclerc
Czy Albedo informuje też o ekspresach i robotach?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6283843 Napisano: 14.11.2016 10:26:17 w Informują
Tyskie "chmielone na zimno" z Żabki informuje o voucherach 2 tys emotka  - mail Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6283754 Napisano: 14.11.2016 00:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

Te wyniki Loterii zakupybezgotowki przypominaja PKP IC....Ilosc uczestnikow z Forum razy ilosc paragonow, to jest juz kilka tysiecy; przecietnemu klientowi nie chce sie tego robic, malo kto wie o tym konkursie, w kazdym razie zadna z kasjerek gdzie robilem zakupy na karte.

To, że kasjerki o niczym nie wiedzą, akurat o niczym nie świadczy. One bardzo często nie mają świadomości o akcjach z ich rodzimego sklepu, gdzie konkurs jak wół na pierwszej stronie gazetki, po środku stoi wypaśnie oklejony stand, a nad głową dyndają im metrowe plakaty. Przekrętów raczej bym się nie dopatrywała...a jeśli chodzi o "nieświadomość mugoli" i ich bierność w tego typu loteriach - zdziwiłbyś się, bardzo byś się zdziwił.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6283739 Napisano: 13.11.2016 22:19:51 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Do kiedy jest termin odesłania danych na calgon ? W regulaminie jest 7 dni, ale kobitka wspominała przez telefon cheeeba o 5 dniach...  emotka

5 dni roboczych

do daty, kiedy do Ciebie dzwonili, dodaj sobie 5 dni z pominięciem piątku, soboty i niedzieli i będziesz wiedziała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6283645 Napisano: 13.11.2016 16:29:09 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

Czy w konkursie Mola jest limit znaków?

Nie ma, możesz zaszaleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6283644 Napisano: 13.11.2016 16:28:15 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

http://www.incubi...romocje.php?kod=xvce

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

e. W treści SMS należy wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa. Tzw. numerdowodu zakupu lub numer paragonu znajduje się najczęściej w prawej górnej części paragonu,na linii daty dokonania zakupu. 

piszecie o konkursie organizowanym przez incubi, zobacz teraz regulamin, nie ma tam wzmianki o numerze? Albo ja serio niedowidzę...

niedowidzisz...   emotka  § 2. pkt 3e  emotka

na dole regulamin, nie mam tam nic o nr.

wychodzi na to, że są dwa różne regulaminy, jeden na stronie incubi a drugi na stronie C4...  emotka  Trzeba zatem pisać do Organizatora...  emotka

Dzwoniłam, pytałam emotka już na samym początku konkursu. Bardzo przepraszali, ale "nr paragonu"w reg skopiował im się przez błąd i "nie jest potrzebny", pierwotnie miało go nie być. Oczywiście dodali, ze prace z numerem paragonów również będą brali pod uwagę, więc bez spiny emotka  Finalnie - są 2 regulaminy, więc wszystkie odp są prawidłowe i pora zakończyć tę dysputę...i zabrać się do pracy  emotka

no i wszystko jasne - dzięki!!  emotka

Zapomniałam...wracając do kwestii zakupu produktów: należy kupić 3 DOWOLNE produkty, jednak w tym min 1 ketchup. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6283634 Napisano: 13.11.2016 15:52:51 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

e. W treści SMS należy wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa. Tzw. numerdowodu zakupu lub numer paragonu znajduje się najczęściej w prawej górnej części paragonu,na linii daty dokonania zakupu. 

piszecie o konkursie organizowanym przez incubi, zobacz teraz regulamin, nie ma tam wzmianki o numerze? Albo ja serio niedowidzę...

niedowidzisz...   emotka  § 2. pkt 3e  emotka

na dole regulamin, nie mam tam nic o nr.

wychodzi na to, że są dwa różne regulaminy, jeden na stronie incubi a drugi na stronie C4...  emotka  Trzeba zatem pisać do Organizatora...  emotka

Dzwoniłam, pytałam emotka już na samym początku konkursu. Bardzo przepraszali, ale "nr paragonu"w reg skopiował im się przez błąd i "nie jest potrzebny", pierwotnie miało go nie być. Oczywiście dodali, ze prace z numerem paragonów również będą brali pod uwagę, więc bez spiny emotka  Finalnie - są 2 regulaminy, więc wszystkie odp są prawidłowe i pora zakończyć tę dysputę...i zabrać się do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6283077 Napisano: 11.11.2016 01:14:41 w Czy informują/ informowali?
mysz-s napisał(a):

Czy nescafe w zabce już informowali?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282999 Napisano: 10.11.2016 21:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

tereniagno napisał(a):

siasiolka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Informacja z pewnego źródła - Calgon dzwoni dalej, jeszcze nie wszystkie pralki rozdane.

Potwierdzam. U mnie przed chwilą telefon.

Czy wszystkie dzisiejsze wygrane to za ostatni dziem konkursu.
Sama nie wiem na co liczę  emotka

Nie, ktoś wspominał o 29 cZy 30.10

Wysłałam ostatniego dnia o 23:57 i nie zadzwonili do mnie emotka

Czyli nie ma już chyba na co czekać:( Bez sensu, nie mam szczęścia w promocyjnych. Wydałam prawie 30zł na Calgon i SMSy i nic...Myslalam, ze skoro jest 100 nagrod, to cos wpadnie, a tu lipa

Każdy myśli podobnie jak Ty...i nagle BACH robi się tysiące zgłoszeń emotka  (albo dziesiątki tysięcy emotka ) Wyświetl w wątku >>