Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6283969 Napisano: 14.11.2016 12:51:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

Wiem,ze ktoś pisał ale nie mogę znaleźć,co zostało ustalone w spr.konkursu Pudliszki w c4.Piszemy ten nr.paragonu w zgłoszeniu czy nie?A produkty 3 dowolne czy 3 różne emotka  Hepl 

-produkty 3 dowolne, w tym min. 1 keczup
-zgłoszenia z numerem jak i te bez numeru paragonu są poprawne (są 2 równoległe regulaminy)

A gdzie jest ten drugi regulamin? I ciekawe jak to będzie wyglądało realnie, w przyznanych nagrodach, czy nie postawią na te z numerem paragonu?  emotka

Wg mnie postawią na najlepsze hasła... emotka  tak wywnioskowałam z rozmowy z Panią. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6283910 Napisano: 14.11.2016 11:47:04 w Leclerc
Czy Albedo informuje też o ekspresach i robotach?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6283843 Napisano: 14.11.2016 10:26:17 w Informują
Tyskie "chmielone na zimno" z Żabki informuje o voucherach 2 tys emotka  - mail Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6283754 Napisano: 14.11.2016 00:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

Te wyniki Loterii zakupybezgotowki przypominaja PKP IC....Ilosc uczestnikow z Forum razy ilosc paragonow, to jest juz kilka tysiecy; przecietnemu klientowi nie chce sie tego robic, malo kto wie o tym konkursie, w kazdym razie zadna z kasjerek gdzie robilem zakupy na karte.

To, że kasjerki o niczym nie wiedzą, akurat o niczym nie świadczy. One bardzo często nie mają świadomości o akcjach z ich rodzimego sklepu, gdzie konkurs jak wół na pierwszej stronie gazetki, po środku stoi wypaśnie oklejony stand, a nad głową dyndają im metrowe plakaty. Przekrętów raczej bym się nie dopatrywała...a jeśli chodzi o "nieświadomość mugoli" i ich bierność w tego typu loteriach - zdziwiłbyś się, bardzo byś się zdziwił.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6283739 Napisano: 13.11.2016 22:19:51 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Do kiedy jest termin odesłania danych na calgon ? W regulaminie jest 7 dni, ale kobitka wspominała przez telefon cheeeba o 5 dniach...  emotka

5 dni roboczych

do daty, kiedy do Ciebie dzwonili, dodaj sobie 5 dni z pominięciem piątku, soboty i niedzieli i będziesz wiedziała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6283645 Napisano: 13.11.2016 16:29:09 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

Czy w konkursie Mola jest limit znaków?

Nie ma, możesz zaszaleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6283644 Napisano: 13.11.2016 16:28:15 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

http://www.incubi...romocje.php?kod=xvce

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

e. W treści SMS należy wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa. Tzw. numerdowodu zakupu lub numer paragonu znajduje się najczęściej w prawej górnej części paragonu,na linii daty dokonania zakupu. 

piszecie o konkursie organizowanym przez incubi, zobacz teraz regulamin, nie ma tam wzmianki o numerze? Albo ja serio niedowidzę...

niedowidzisz...   emotka  § 2. pkt 3e  emotka

na dole regulamin, nie mam tam nic o nr.

wychodzi na to, że są dwa różne regulaminy, jeden na stronie incubi a drugi na stronie C4...  emotka  Trzeba zatem pisać do Organizatora...  emotka

Dzwoniłam, pytałam emotka już na samym początku konkursu. Bardzo przepraszali, ale "nr paragonu"w reg skopiował im się przez błąd i "nie jest potrzebny", pierwotnie miało go nie być. Oczywiście dodali, ze prace z numerem paragonów również będą brali pod uwagę, więc bez spiny emotka  Finalnie - są 2 regulaminy, więc wszystkie odp są prawidłowe i pora zakończyć tę dysputę...i zabrać się do pracy  emotka

no i wszystko jasne - dzięki!!  emotka

Zapomniałam...wracając do kwestii zakupu produktów: należy kupić 3 DOWOLNE produkty, jednak w tym min 1 ketchup. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6283634 Napisano: 13.11.2016 15:52:51 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

beata28 napisał(a):

Reni napisał(a):

e. W treści SMS należy wpisać: PUDLISZKI.numer dowodu zakupu.praca konkursowa. Tzw. numerdowodu zakupu lub numer paragonu znajduje się najczęściej w prawej górnej części paragonu,na linii daty dokonania zakupu. 

piszecie o konkursie organizowanym przez incubi, zobacz teraz regulamin, nie ma tam wzmianki o numerze? Albo ja serio niedowidzę...

niedowidzisz...   emotka  § 2. pkt 3e  emotka

na dole regulamin, nie mam tam nic o nr.

wychodzi na to, że są dwa różne regulaminy, jeden na stronie incubi a drugi na stronie C4...  emotka  Trzeba zatem pisać do Organizatora...  emotka

Dzwoniłam, pytałam emotka już na samym początku konkursu. Bardzo przepraszali, ale "nr paragonu"w reg skopiował im się przez błąd i "nie jest potrzebny", pierwotnie miało go nie być. Oczywiście dodali, ze prace z numerem paragonów również będą brali pod uwagę, więc bez spiny emotka  Finalnie - są 2 regulaminy, więc wszystkie odp są prawidłowe i pora zakończyć tę dysputę...i zabrać się do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

edzia21

#6283077 Napisano: 11.11.2016 01:14:41 w Czy informują/ informowali?
mysz-s napisał(a):

Czy nescafe w zabce już informowali?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282999 Napisano: 10.11.2016 21:13:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

tereniagno napisał(a):

siasiolka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Informacja z pewnego źródła - Calgon dzwoni dalej, jeszcze nie wszystkie pralki rozdane.

Potwierdzam. U mnie przed chwilą telefon.

Czy wszystkie dzisiejsze wygrane to za ostatni dziem konkursu.
Sama nie wiem na co liczę  emotka

Nie, ktoś wspominał o 29 cZy 30.10

Wysłałam ostatniego dnia o 23:57 i nie zadzwonili do mnie emotka

Czyli nie ma już chyba na co czekać:( Bez sensu, nie mam szczęścia w promocyjnych. Wydałam prawie 30zł na Calgon i SMSy i nic...Myslalam, ze skoro jest 100 nagrod, to cos wpadnie, a tu lipa

Każdy myśli podobnie jak Ty...i nagle BACH robi się tysiące zgłoszeń emotka  (albo dziesiątki tysięcy emotka ) Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6282991 Napisano: 10.11.2016 21:01:29 w SZUKAM....
Szukam info do kiedy jest czas na odesłanie oświadczeń oraz paragonów z konkursu MAKRO - Tchibo. Nie potrafię znaleźć regulaminu ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282975 Napisano: 10.11.2016 20:22:53 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Z jakiego konkursu mógł informować wczoraj GRAF ? 

mógł dzwonic z rezerwą z bobovity  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282944 Napisano: 10.11.2016 19:18:50 w Wkurza mnie...
stokrotka238 napisał(a):

melissa napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

Obiecaliśmy dzieciom wyjazd do Poznania na Termy Maltańskie    i chcieliśmy zrealizować voucher z Garniera, okazuje się ze nie jest na wszystkie atrakcje, a te które obejmują tak  naprawdę nie są godne  uwagi na  jakikolwiek wyjazd z rodzina:( emotka

ale voucher ten z ogólnopolskiego (kody na maila), czy voucher z Biedry - "papierowy"?

ten z Joanną  Brodzik - ogólnopolski

Niestety, ale możesz korzystać jedynie z atrakcji z listy konkursowej emotka  (przesłanej na maila)

Ja tam nie miałam żadnej listy na maila, a też wygrałam w ogólnopolskim... Mogłabyś mi przesłać tą listę, podam maila?

Tu są oferty z ogólnopolskiego Garniera (bez szału):
https://www.wyjat...nie-z-garnier/show=1

Z Garniera dla Biedronki był dużo większy wybór,

No dziękuję, rzeczywiście tragedia, myślałam że można dopłacić i wziąść sobie co się chce?

Nie, nie ma takiej opcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282935 Napisano: 10.11.2016 19:06:01 w Pomocy!!!!
natis87 napisał(a):

bardzo proszę o podpowiedz, z forum dowiedzialam sie ze dzis z numeru 508...118 dzwonili z pralkami calgon, mialam 1 polaczenie nieodebrane po g.16.00, czy oni jeszcze do mnie zadzwonią????;(

tak emotka
zapewne w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282916 Napisano: 10.11.2016 18:18:44 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bridget napisał(a):

Obiecaliśmy dzieciom wyjazd do Poznania na Termy Maltańskie    i chcieliśmy zrealizować voucher z Garniera, okazuje się ze nie jest na wszystkie atrakcje, a te które obejmują tak  naprawdę nie są godne  uwagi na  jakikolwiek wyjazd z rodzina:( emotka

ale voucher ten z ogólnopolskiego (kody na maila), czy voucher z Biedry - "papierowy"?

ten z Joanną  Brodzik - ogólnopolski

Niestety, ale możesz korzystać jedynie z atrakcji z listy konkursowej emotka  (przesłanej na maila) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282782 Napisano: 10.11.2016 14:27:10 w Wkurza mnie...
bridget napisał(a):

ale voucher ten z ogólnopolskiego (kody na maila), czy voucher z Biedry - "papierowy"? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282552 Napisano: 10.11.2016 00:50:15 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

milka77 napisał(a):

joasia20 napisał(a):

Kupiłam zakupy w Lidlu, pierwszy raz od 100 lat specjalnie na promocję ze zwotem, a tu patrzę Lipa emotka  

https://bezprawni...idla-sprytnie-tanio/   emotka

Chyba całkiem serio ktoś upadł na głowę   emotka

Kurczaczek...obawiam się, że to nie fake emotka  porażające. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282409 Napisano: 09.11.2016 19:21:21 w Udane wymiany - polecane nicki:)
monisss napisał(a):

Polecam Annb i Edzia21 - szybko,konkretnie i miło emotka

Również polecam monisss emotka szybko, miło i profesjonalnie, PS. dziękuję za pomoc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282400 Napisano: 09.11.2016 19:08:23 w Czy informują/ informowali?
barti978 napisał(a):

Informowało Nescafe/Żabka?

Nie, czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6282379 Napisano: 09.11.2016 18:46:50 w Lay's
mariolakal napisał(a):

michałek13 napisał(a):

wuada napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Własnie kupiłam dwa małe opakowania lays zielona cebulka z opakowaniem z naklejką konkursową.
Nie ma w zgrzewie kodów. MOŻLIWE TO?

Popatrz dokładnie pod światło. Kod jest wytłoczony, ale kolor czcionki nie jest naniesiony.

Ja pierdziele, przecież to wzrok można stracić ale znalazłam. Dziękuje.

Ja nie znalazłąm i z powodu ślepoty podziękowałam Pani Lidii.. Szarpnęłam się raz na zakup dużych paczek, ale nawet piłki nie wygrałam, więc nie zamierzam tracić kasy, gdyż moi domownicy przerzucili się na cheetopy... Gdy trwał konk cheetosów jedli lay'sy, a teraz odwrotnie...  emotka

Fajnie, że ktokolwiek u Ciebie chce to w ogóle jeść (czy to lays, czy cheetos) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0