Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6241272 Napisano: 16.08.2016 11:40:42 w Intermarche
anula81 napisał(a):

a jak myślicie trzeba sie zmieścić w tych 160znakach ? bo pisze tylko koszt za 160znaków/ zł nie pisze, że ma być w jednym smsie czy ja nie widzę ? będę wdzięczna za rozwianie moich wątpliowści

trzeba emotka  TQG nigdy nie czytało elaboratów emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

edzia21

#6241187 Napisano: 15.08.2016 22:54:38 w Biedronka
kunlunija napisał(a):

wyników henkel jeszcze nie było,  prawda?

nooo emotka  prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6241124 Napisano: 15.08.2016 17:34:50 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Być może była już o tym mowa, ale widocznie przegapiłam... Chodzi mi o rejestrację karty PLAY lub PLUS i związane z nią bonusy w postaci doładowań ważnych przez miesiąc:
1. Czy te doładowania "działają" na SMS premium ?
2. Czy można dzwonić za granicę /w sensie: polski numer, ale rozmówca przebywa za granicą/ ? 

Żadne promocyjne doładowanie za "rejestrację numeru" nie będzie kompatybilne z SmS premium... emotka

Szkoda... Mój Tati dostał 5 stów w PLAY i nie wie, co z nimi począć... A na drugie pytanie zna ktoś odpowiedź ? emotka

To jest właśnie taka promocja...dają masę kasy, która w dzisiejszych czasach jest o kant tyłka roztrzaskać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6241121 Napisano: 15.08.2016 17:25:54 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Być może była już o tym mowa, ale widocznie przegapiłam... Chodzi mi o rejestrację karty PLAY lub PLUS i związane z nią bonusy w postaci doładowań ważnych przez miesiąc:
1. Czy te doładowania "działają" na SMS premium ?
2. Czy można dzwonić za granicę /w sensie: polski numer, ale rozmówca przebywa za granicą/ ? 

Żadne promocyjne doładowanie za "rejestrację numeru" nie będzie kompatybilne z SmS premium... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6240863 Napisano: 13.08.2016 23:51:39 w Intermarche
W konkursie TQG z Rio nie ma ograniczenia na wygrane w gospodarstwie domowym, czy przeoczyłam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6240728 Napisano: 13.08.2016 01:49:07 w Intermarche
olus15 napisał(a):

manhattan - 10.08 zakończenie konkursu; 12.08 -rozwiązanie
  W zasadzie jeden dzień na wyłonienie laureatów, już widzę jak czytali te zgłoszenia.
mam paragon z 28.07

W tym samym czasie rozwiazli rowniez konkurs w zabce, wiec mistrzowie...jednakze nie narzekam emotka
Co do Twojego pytania o glowne - tak, poszly nagrody kazdego rodzaju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6240652 Napisano: 12.08.2016 21:36:02 w Czy informują/ informowali?
nkba napisał(a):

ivanotta napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy coś konkursowego informowało dziś sms-em pomiedzy 9 a 14? Zostawiłam telefon na dworze i deszcz go podlał emotka   i chyba ma bubu bo pokazuje mi 2 smsy ale za cholerę sie nie wyświetlają wrrr emotka nawet nie mogę sprawdzić z jakiego nr one przyszły emotka

były smsy Manhattan Intermarche i Intermarche Crunchips

Dziękuję emotka brałam udział tylko w Crunchipsach to najwyżej dryndne w wtorek do nich emotka Gorzej (choć to baaaardzo mało prawdopodobne) jeśli to była np. jakaś rezerwa ... to d...pa emotka

Dzisiaj były także eski z Palmolive w tesco emotka  (mydełka w płyno-piance) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6240647 Napisano: 12.08.2016 21:26:33 w SZUKAM....
petunija1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam info, czy dotarły dzisiaj również portfele z konkursu Palmolive w Leclercu?/Streamline?

Ja nie dostałam.

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

edzia21

#6240644 Napisano: 12.08.2016 21:22:36 w SZUKAM....
Szukam info, czy dotarły dzisiaj również portfele z konkursu Palmolive w Leclercu?/Streamline? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6240294 Napisano: 12.08.2016 11:38:05 w Czy informują/ informowali?
ambi_9 napisał(a):

do dziś mają czas na informowanie z lubisiów ABC?

Owszem, maja do dzisiaj ...jednak Beatka za bardzo terminami sie nie przejmuje. Czasami nawet trzeba upominac sie o wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6240258 Napisano: 12.08.2016 10:18:17 w WC - rozmowy o wszystkim
katrin1 napisał(a):

wczoraj przyszedł mi ekspres nescafe piccolo z rożków. To mój pierwszy ekspres, w związku z tym mam kilka pytań do osób które ekspresów kapsułkowych używają od dawna, być może głupich .Czy tak ma być że w kapsułce po wlaniu zalecanej ilości wody zostaje jeszcze kawa lub część mleka? Co robić z kapsyłkami po użyciu, wywalać do zlewu, nakłuwać i opróżnić, bo przecież do kosza się nie da z tą zawartością. A może z moim jest coś nie tak i po użyciu kapsułka powinna być pusta?

Tak, zostaje resztka kawy/mleka. Ja kapsulki wrzucam do zlewu, poczekam az troche sciekna i wyrzucam do kosza. Do dolce gusto dodawanw sa tez specjalne pojemniki na zuzyte kapsuly (nie wiem czy w tym modelu tez jest). Tam rowniez wszystko scieka, ale czesto robi sie syf i trzeba myc te pojemniki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6240195 Napisano: 11.08.2016 23:35:03 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

nique napisał(a):

Po jakim czasie od przesłania paragonu na pozytywnie z Garnier przychodzi voucher na wyjatkowyprezent.pl?

Podbijam, czy osoby z 1wszego/2giego etapu juz otrzymały go na maila?

Przychodzi po ok. tygodniu.

Tak, z 1 etapu przyszły w piątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6239946 Napisano: 11.08.2016 12:20:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Mam pytanie: jak wygląda rozmowa telefoniczna z Albedo? Czy pytają podczas niej o dane osobowe i informują jakiego stopnia jest nagroda?  Czy tylko mówią, że się wygrało i podają co dalej zrobić?

zależy od konkursu i od osoby dzwoniącej (jeśli chodzi o dane)
w przypadku nagród - zawsze jest info o stopniu/rodzaju Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

edzia21

#6239923 Napisano: 11.08.2016 11:37:33 w Połączenia nieodebrane
bridget napisał(a):

marzenier napisał(a):

bridget napisał(a):

do syna wczoraj i dzis dzwonił zastrzezony nr  czy mogło to byc cos konkursowego?

Pudliszkowa Żabka dzwoniła wczoraj z prywatnego.

a czy ktos ma  nr telefonu do tej agencji?  na stacjonarny ni e idzie sie dodzwonić  skrzynka przepełniona

Zgodnie z regulaminem mają dzwonić 5 razy, więc trzymaj tel przy sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6239684 Napisano: 10.08.2016 17:27:34 w Intermarche
bandit napisał(a):

Witam 
Czy z konkursu BOBOVITA już poszły wszystkie informacje ?
fotelik ktos wygrał ?
u mnie wpadł bon 100 zł 

tak, wszystko poszło.
2 dni temu byly foteliki + maty, wczoraj bony Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6239354 Napisano: 09.08.2016 19:12:56 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy byly już wyniki Fa z konkursu gdzie można było wygrać słuchawki albo wycieczkę do Brazylii?

tak, dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6239011 Napisano: 09.08.2016 00:14:43 w Intermarche
Ashedalka napisał(a):

kumarek napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

benasia napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

benasia napisał(a):

Graf zaspał cos z wynikami Bobovity  emotka

A do kiedy mają być?

miały być do piątku o ile dobrze pamietam  emotka

aaa emotka ja i tak nie liczę na wygraną emotka

a ja liczę na misiaa bo mi jest potrzebny emotka

To moje marzenie wygrać właśnie też ten misiaa - ale zauważyłam, że mnie Intermarche nie lubi - w ŻADNYM konkursie u nich nie wygrałam, nawet jak było duuużo nagród...
także na nic nie licze, ale co będzie to się okaże emotka

Za każdym konkursem w ITM przeważnie stoi inna agencja, więc nie do końca jest tak, że "Intermarche Cię nie lubi". Ja bym to tłumaczyła bardziej dużą konkurencją "na rynku" emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

edzia21

#6238550 Napisano: 07.08.2016 23:38:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolinamat napisał(a):

BB Garniera na ostatni moment zostawiłam i strona już nie działa emotka Ktoś tak miał?

mi też nie działa emotka  no nie wierze ... -_-

Jest info, że konkurs zakończony emotka
I formularza nie ma...

Pół godziny temu jeszcze działał  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6238292 Napisano: 06.08.2016 21:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
justkra napisał(a):

bruce napisał(a):

justkra napisał(a):

assal napisał(a):

Justkra: W każdym konkursie, gdzie jest piwo lub produkt dla osób pełnoletnich proszą o pesel (niekiedy nawet o skan fragmentu dowodu). Muszą jakoś pełnoletność grających sprawdzić.

Aaaaaa, to o to chodzi. Dziękuję assal za wyjaśnienie emotka

Kilka dni temu na FB jakiś organizator poprosił pod linkiem o wygranych o wysłanie przez laureatów na PW danych osobowych i numerów Pesel, ktoś z nagrodzonych wyraził zdumienie, odmówił i zrezygnował z nagrody (to były bilety do kina), a organizator wpisał komentarz, że numery Pesel są mu niezbędne do podatku. 

Nie mam 100%-owej pewności, ale do skarbówki organizator podaje chyba tylko kwoty odprowadzane w celach opodatkowania nagród. W przypadku nagród o niewielkiej wartości (bilety) to może nawet to nie jest konieczne.
Pozdrawiam Bruce emotka

Często przy nagrodach o wartości np. 10 tys zł organizator nie chce żadnego peselu...tylko dane + adres i wsio (a też rozlicza US). Ten pesel za bilety to przerost formy nad treścią, nic więcej emotka Wyświetl w wątku >>
2 darog, brucee 0

edzia21

#6238233 Napisano: 06.08.2016 17:41:57 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

tym razem można nr paragonu
w
miejsce słowa „NUMER PARAGONU” numer systemowy (Schemat wiadomości SMS:
PROCTER.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX.Odpowiedź) lub numer transakcji (Schemat
wiadomości SMS: PROCTER.XX-XXX.XXXXXXX

przecież numer systemowy i numer transakcji są na dole paragonu?! Z jednego Kaufa na paragonie dolny numer mam oznaczony jako systemowy, a z drugiego jako transakcji. Transakcji ma właśnie 7 cyfr, więc w dalszym ciągu nie wiem dlaczego interpretujecie te zapisy w regulaminie jako górny. emotka  A z resztą...piszcie jak chcecie, co ja się tam będę szczypała  emotka emotka Wyświetl w wątku >>