Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6237101 Napisano: 03.08.2016 22:44:32 w Biedronka
asiam napisał(a):

Wypatrzyłam półkę konkursową ..... na magazynie. Pani powiedziała, że wystawiają produkty jutro. Była bardzo miła. Sprawdziła, że nabija się cena na czytniku i podała mi dwa produkty konkursowe z informacją,że mogę z nimi iść do kasy. Dezo Fa kosztuje niecałe 6,00 zł .Pasta Denivit  jest trochę droższa.

...u mnie w biedrze ten stand stoi od poniedziałku emotka  widocznie moi wyrwali się przed szereg emotka  za dezodorant Fa zapłaciłam 5 zł z groszami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6237078 Napisano: 03.08.2016 22:13:47 w Carrefour konkursy
danaaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

NESTLE w c4/bony 500 zł - czy wysyłali już na maila potwierdzenia otrzymania maila i weryfikacji danych/paragonu? emotka

Ja nie otrzymałam potwierdzenia.

Dzięki emotka  w takim razie czekamy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6237041 Napisano: 03.08.2016 21:42:27 w Carrefour konkursy
NESTLE w c4/bony 500 zł - czy wysyłali już na maila potwierdzenia otrzymania maila i weryfikacji danych/paragonu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236970 Napisano: 03.08.2016 18:09:33 w Czy informują/ informowali?
ilonaxx5 napisał(a):

żabka lech informowała

to jest pytanie, czy twierdzenie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236965 Napisano: 03.08.2016 17:57:20 w Kaufland konkursy
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

Keisa napisał(a):

Jednak są boniki emotka
http://www.kaufla...gulamin_konkursu.pdf

Wow, to miło z ich strony, lofciam! emotka

I skoro znieśli podziały, nie będę musiała robić pauzy po drodze w Bieszczady emotka

Ale bonów jest mało 

Bony są za wszystkie miejsca, przeczytaj dokładnie opisy nagród w każdej z 3 pozycji emotka  (też się na tym zrobiłam) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236952 Napisano: 03.08.2016 17:41:20 w Kaufland konkursy
katrin22 napisał(a):

Ja posłałam numer paragonu (ten z prawej u góry emotka  ) i mimo "błędnego formatu" wygrałam.

teraz zostaje pytanie, czy dostaniesz na takie zgłoszenie nagrodę? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236762 Napisano: 03.08.2016 11:05:39 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

BIB MEN HEBE "przeagencja" informowała? Nie wiadomo kiedy ma to nastąpić?

Oni przeważnie dają sobie ~miesiąc po zakończeniu konkursu, więc podejrzewam że nastąpi to nie prędko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236697 Napisano: 03.08.2016 00:27:26 w Czy informują/ informowali?
hehatka31 napisał(a):

Mają czas do środy

mirai napisał(a):

Czy informowali z konkursu "Twoje wakacje od gotowania" (Delikatesy Centrum) emotka .

Nie wiem do której środy, bo raczej do piątku i to nie najbliższego, ani nie kolejnego po najbliższym emotka  radzę zajrzeć do regulaminu i przeczytać sobie dokładnie, a nie wprowadzać innych w błąd. emotka
(12 dni ROBOCZYCH na wybór + 5 dni ROBOCZYCH na info) - DELIKATESY Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6236535 Napisano: 02.08.2016 17:24:39 w Czy informują/ informowali?
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.
Sugerowałam się § 4, pkt 7.
W celu powiadomienia zwycięzcy konkursu (...) wgodzinach9.00-17.00,nie później jednak niż w terminie 5 dni roboczych od zakończenia konkursu.

To raczej błąd...pewnie 5 dni roboczych od wyłonienia, czyli do 12 sierpnia emotka

A jakim cudem wychodzi Ci 12 sierpnia? Napisałam wyżej daty, tak mi wychodzi z kalendarza. 

10 dni od zakonczenia to 5 sierpnia (komisja), a 5 dni roboczych od tego to nijak, jak 12 sierpnia? Chyba, że jakies daty pomylilam. Nie wiem, ale na ogół z matematyką nie mam problemów emotka

Czyli raz liczysz kalendarzowe, raz robocze w tym samym konkursie, można i tak emotka

Si emotka  tak wynika z mojego "rzutu" okiem na regulamin, aczkolwiek jest tak, jak napsiała Ilona - who knows emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236532 Napisano: 02.08.2016 17:21:16 w Czy informują/ informowali?
Zostawmy to, bo szkoda czasu emotka  Wiadomo jak to jest, mogą zaskoczyć i poinformować nawet jutro, na to nie ma reguły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236529 Napisano: 02.08.2016 17:10:50 w Czy informują/ informowali?
zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.
W celu powiadomienia zwycięzcy konkursu (...) wgodzinach9.00-17.00,nie później jednak niż w terminie 5 dni roboczych od zakończenia konkursu.

To raczej błąd...pewnie 5 dni roboczych od wyłonienia, czyli do 12 sierpnia emotka

A jakim cudem wychodzi Ci 12 sierpnia? Napisałam wyżej daty, tak mi wychodzi z kalendarza. 

10 dni od zakonczenia to 5 sierpnia (komisja), a 5 dni roboczych od tego to nijak, jak 12 sierpnia? Chyba, że jakies daty pomylilam. Nie wiem, ale na ogół z matematyką nie mam problemów emotka

Niestety Regulamin jest tak dopracowany, że w jednym miejscu jest 10 dni, a w drugim 5 dni. Par 4 pkt 7 oraz par 3 pkt 10.

Tak ilonar2301, zgadzam się emotka  W lechu free wybierali do 18 lipca, a informowali 26...wiec raczej w zabce obstawialabym robocze emotka  Uwazam, ze i tak mieli masę zgłoszeń, więc to trochę potrwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236526 Napisano: 02.08.2016 17:04:00 w Czy informują/ informowali?
asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.

10 dni od zakonczenia to 5 sierpnia (komisja), a 5 dni roboczych od tego to nijak, jak 12 sierpnia? Chyba, że jakies daty pomylilam. Nie wiem, ale na ogół z matematyką nie mam problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236522 Napisano: 02.08.2016 16:58:07 w Czy informują/ informowali?
kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.

To raczej błąd...pewnie 5 dni roboczych od wyłonienia, czyli do 12 sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236512 Napisano: 02.08.2016 16:49:13 w Czy informują/ informowali?
termitek99 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Czy Lech z Żabki informował? Wg regulaminu dzisiaj mieli najpóźniej informować?

Dołączam się do pytania.

Mają przeciez czas do 12 sierpnia Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236508 Napisano: 02.08.2016 16:43:21 w Wkurza mnie...
haz0r napisał(a):

Nie wiem czy już było na forum, ale kolejna afera z ustawionymi wynikami tym razem Biedronka ;-(

http://www.wykop....omych-organizatorow/

Jaka afera? U mnie się nic nie otwiera?!? emotka   emotka

BTW wkurza mnie, że przez to wszystko nie miałam pomysłów i czasu na Kamis`a z Biedronki  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6236499 Napisano: 02.08.2016 16:19:43 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

kadett33 napisał(a):

bridget napisał(a):

kurcze wydawało mi się ze virgin to odłam t mobile, gdzie zarejestrować można ich startery?

virgin jest na infrastrukturze Playa, a możesz zarejestrować w punktachRuch, Telakces, niezależne punkty GSM lub możesz zamówić bezpłatnego kuriera który sprawdzi twoje dane z dowodu.

a jest jakis limit  rejestracji kart na osobe? mozna pozniej dezaktywowac by nowe rejestrowac?

Wydaje mi się, że nie ma limitów (w Play na bank nie ma). Ktoś pisał tu o Orange i o 20 max, ale wątpię - ustawa w żaden sposób nie limituje starterów/osobę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236298 Napisano: 02.08.2016 11:26:20 w Biedronka
dorkos napisał(a):

W tym konkursie jedna osoba może tylko jedną nagrodę wygrać czy może więcej, jeśli zrobi wszystko zgodnie z regulaminem? 

Nooo pewnie że 1 nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236295 Napisano: 02.08.2016 11:21:52 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

donia7 napisał(a):

a propo kart emotka  byłam wczoraj w Superpharm, zrobiłam zakupy, chciałam zapłacić kartą na której znajdowało się 50 zł, a facetka mi mówi, że karta ważna była do 29 lipca emotka  można jakoś środki i ważność karty przedłużyć? emotka

Niestety, nie można. Trzeba ją wcześniej wydać. Kart są ważne 6 miesięcy od "nabicia". Jeśli nie ma na niej daty ważności, to można ją sprawdzić na kasie. Akurat te z promocji 250 zł TQG (konkurs z włosami) traciły ważność w tym okresie.

Dokładnie...ja 29 lipca na siłę wydawałam kilka stów w super-pharm z tych kart (od TQG) ;/ Rani, nic z tym nie zrobisz. Podobnie się zrobiłam z kartą do Castoramy z konkursu Nivea w TESCO...okres upłynął, a 300 zł poszło sie - paść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236136 Napisano: 01.08.2016 21:25:20 w Wkurza mnie...
tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

tuturutu napisał(a):

giulietta napisał(a):

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

A Twój wpis czemu ma służyć? Wszędzie musisz być najmądrzejsza? To jeszcze dopisz tak jak lubisz jakiś paragraf albo cytat z jakiegoś regulaminu na poparcie swojej wypowiedzi. 

wiesz tu nie chodzi o mądrość, bo każdy może być mądry jeżeli tylko zechce, bo wiedza za free... tylko o to aby opierać się na faktach i nie krzywdzić innych emotka  nie tylko w tej sytuacji, ale w każdej.... 

giulietta wyobraź sobie, że nie tylko Ty potrafisz czytać regulaminy i szukać wiedzy, ale to nie znaczy, że od razu z tą wiedzą trzeba się na każdym kroku obnosić i cytować tak jak Ty na każdym kroku jakieś przepisy, nawet jak to nie ma nic wspólnego z tematem. edzia21 jeżeli Cię uraziłam to przepraszam! Mam nadzieję, że wygrasz tą sprawę, rozumiem Twoje oburzenie, ale ostatni raz dodam, że wypowiadanie się w każdym wątku na tym forum niczemu nie służy, tym bardziej, że co jakiś czas obrywa się "niewinnym" osobom.

Nie, nie uraziłaś...wręcz dziękuję Ci za zwrócenie uwagi - pora z tym skończyć. Przez moje posty przemawia bardziej moja bezradność, bezsilność i potrzeba wsparcia, niż lansowania się, uwierz emotka  To zdarzenie wyprowadziło mnie z równowagi i tak sobie średnio z tym radzę, pomimo że na co dzień jestem silną kobietą z twardym tyłkiem. Wybacz/Wybaczcie emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
3 belca, kalka, koper 0

edzia21

#6236115 Napisano: 01.08.2016 20:52:55 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat.

Nie uważam, że ta sprawa to powód do lansowania się tylko, że Ty się na niej próbujesz lansować w każdym wątku. Nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji nawet Tobie ale nie ośmieszaj się wypisując co od tej osoby ugrasz jak ją postawisz przed sądem, bo wyrok jeszcze nie zapadł. Wkurza mnie to, że każda osoba, która wrzuci link z wykopu jest zaraz obśmiewana, rozumiem, że to taka obrona przez atak ale nie każdy śledzi to forum od deski do deski i jest w temacie. 

wybacz, przyznaję się do winy, biję się w pierś i obiecuję poprawę emotka

edzia21 wcale nie musisz się tłumaczyć, bo ten nowy nick jest przecież tak samo wiarygodny jak ten wpis na wykopie  emotka   

doobra giulietta skonczmy juz na serio ten temat - zajmijmy się czymś pozytywnym emotka  Szkoda tylko, że przez takie coś WSZYSCY na tym stracimy, bo być może Colgate zmieni swoją "taktykę" promocyjną i rzeczywiście będzie wolało rozdać np. 5 tys zestawów: szczoteczka + pasta (wszyscy będą zachwyceni). Gorzej, jak na podstawie niniejszej sytuacji inne agencje/marki wezmą sobie to do serca i będą chuchać na zimne. Dla mnie owy temat na forum - zamknięty emotka Wyświetl w wątku >>
1 kemli 0