Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6235556 Napisano: 31.07.2016 20:31:27 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Ała, reklamacja konkursu emotka

http://mistrzowie.../Reklamacja-konkursu

jakiś pozytywny akcent na zakończenie tego chorego tygodnia emotka
joan, you made my day emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

edzia21

#6235524 Napisano: 31.07.2016 19:22:13 w Paragony
Osobie z 2 paragonami na BIC C4, w zamian za jeden z nich oddam bon SHE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235504 Napisano: 31.07.2016 17:32:10 w Wkurza mnie...
A tak na serio emotka

Edyta P. wygrywa sama na siebie, jej chłopak wygrywa sam na siebie...a mama i tata nie mieli JESZCZE okazji nic wygrać u streamline, być może kiedyś sobie coś wygrają...who knows?  emotka  Konkursy są dla wszystkich.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235500 Napisano: 31.07.2016 17:20:33 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

Edzia a tutaj następne oszczerstwa na twój temat
Adam~

• Goście

Napisano dziś, 11:36:13

Ponoć ta Edyta P to co rusz wygrywa główne nagrody w tej Agencji.Tylko raz na siebie,raz na chłopaka,raz na mamę,tatę.Dziwne,bo
to chyba nie jest celem promocji by nagradzać ciągle te same osoby?

Mnie już nic nie zdziwi emotka  Przedwczoraj dowiedziałam się z "gazety" ze jestem pracowniczka Streamline emotka  więc ten news z nagrodami, jest mega słaby emotka
...chłopaka, mame, tate...zapomnieli jeszcze o babci, dziadku, sąsiadach, współpracownikach, żulach spod monopolowego i zlotych rybkach emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

edzia21

#6235480 Napisano: 31.07.2016 14:57:13 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

Powiedz mi co takiego ten ktoś rozrysował? Co z tego wielkiego "rozrysowania" wynika? Chyba brak logicznego myślenia u wielu osób które się tym "podniecają", a później lament że nic w konkursach nie wygrywają, że ustawka - faktycznie, nie dziwie się że NIE WYGRYWAJĄ emotka

nic nie wynika, dlatego asekuracyjnie zapytałem! w Mysiorkach udziału nie biorę zupełnie-dzięki temu to tu poczytałem Nie szukam po 'internetach opinii" na Streamline..Kliknąłem zobaczyłem na rozrysowanie- nie chce mi się doszukiwac-wolę poznac zdanie forumowiczów. W sprawie Mysiorków jasne- i całe szczęscie że w Streamline jest co innego!

To akurat możesz poznać opinię z "pierwszej ręki" bo ta sławna (nie wiem w czym?) Edyta P. to właśnie ja. Niestety nie posiadam jakichkolwiek znajomości u streamline, agencja jak dziesiątki innych w których wygrywam UCZCIWIE i duże i te mniejsze nagrody. A to, że mój facet ma małą agencję we wrocławiu, a ja pracuję na uczelni to serio - nic do sprawy nie wnosi. Pomijam już fakt JOANNY J. - naszej forumowiczki, z którą bardzo się zaprzyjaźniłyśmy na rozdaniu aut i utrzymujemy od tej pory STAŁY KONTAKT. Więc nic kurka dziwnego, że mam ją na FB! To żadna zbrodnia. Żałuję jedynie, że Aśka mieszka na drugim krańcu polski i jest mało okazji do zobaczenia się face-to-face. emotka  Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen.

A to, że nie wygrywasz u Streamline, to chyba nie jest winą agencji i nie świadczy o ich "oszustwach"? Jeśli jesteś takim kozakiem konkursowym co "wszędzie wygrywa tylko nie u Streamline", to pochwal się swoimi statystykami dużych nagród np. u Columbita?  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235470 Napisano: 31.07.2016 14:37:26 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

Powiedz mi co takiego ten ktoś rozrysował? Co z tego wielkiego "rozrysowania" wynika? Chyba brak logicznego myślenia u wielu osób które się tym "podniecają", a później lament że nic w konkursach nie wygrywają, że ustawka - faktycznie, nie dziwie się że NIE WYGRYWAJĄ emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235325 Napisano: 30.07.2016 21:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Na 100% zmienili. Ja wczoraj kupowałam Gillette, bo zasugerowałam się plakatem, a później ze zdziwieniem zobaczyłam w regulaminie inne marki.

Na konkursowym plakacie są również inne marki, więc na 100% można. Trochę niefortunnie sformowali stwierdzenie o gillette emotka  Ja także mam paragony z Fairy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235301 Napisano: 30.07.2016 18:07:23 w Paragony
Kupię paragon BIC z C4 - pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235047 Napisano: 29.07.2016 16:36:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka

Ostatnio widziałam w tv dziwne ogłoszenie: bardzo powolny pokaz slajdów z gargantuicznymi literami, dodatkowo lektor czytał odczytał treść slajdów na głos. Jakiś bank musiał na polecenie sądu przeprosić społeczeństwo za te malutkie białe literki w reklamach, co się tak szybko przesuwają. Może ktoś kojarzy, o jaki bank chodziło? Mam słabą pamięć.
W każdym razie: skoro upubliczniono zdjęcia laureatek i ich imiona, chętnie bym obejrzała takie przeprosiny, gdzie gostek pokaże swoje ryło + poda imię oraz kilka szczegółów ze swojego życia. Żeby było sprawiedliwie emotka

Ja zdecydowanie liczę na inną formę zadośćuczynienia i z tego, co wiem "od ludzi z branży prawniczej"...mam ogromne szanse emotka  o tym wkrótce.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235035 Napisano: 29.07.2016 16:22:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

właśnie się dowiedziałam, że pracuję w Streamline wow emotka  haha! Szkoda tylko, że dowiaduję się o tym "z gazet" emotka  ciekawe od kiedy...bo w sumie ani jednej gaży na konto nie dostałam  emotka

Najwyższy czas podać ich do sądu pracy!

Se radzisz jakoś z tą g*wnoburzą? emotka

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235030 Napisano: 29.07.2016 16:19:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

bridget napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

nic dziwnego ze teraz wycofują się   z rynku po takich przekrętach i utracie wiarygodnosci.

Proszę Cię: oczytaj forum, zanim coś takiego napiszesz. "Afera" BDR/STR jest z palca wyssana.

Niestety joan, ale 80% osób wypowiadających się w tym temacie ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, musisz wybaczyć emotka Wyświetl w wątku >>
2 belca, kalka 0

edzia21

#6235029 Napisano: 29.07.2016 16:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szala napisał(a):

właśnie się dowiedziałam, że pracuję w Streamline wow emotka  haha! Szkoda tylko, że dowiaduję się o tym "z gazet" emotka  ciekawe od kiedy...bo w sumie ani jednej gaży na konto nie dostałam  emotka Wyświetl w wątku >>
2 belca, kalka 0

edzia21

#6234731 Napisano: 29.07.2016 09:21:26 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Jestem pewna, że osoba, co puściła tę chodliwą informację w świat, jest związana z tym forum i światem konkursowiczów.
Nikt inny by nie powiązał tak ludzi. 
I nikt inny by się tak tym konkursem nie interesował. 
Ta informacja z wykopu już została podesłana do kilku dużych redakcji. Nikt nie słyszał o niej?  Garstka osób? emotka
O takich sprawach się potem w branży dyskutuje. Kryzysy w social media to temat, co interesuje KAŻDĄ agencję emotka
I to jest jeden z powodów, by nie publikować list laureatów. Bo po co to komu? Dla szukania sensacji?
Ktoś chciał zaistnieć, mieć temat, niech teraz pisze korektę, przeprosiny pod wykresami, wyjaśnienia i...
Czeka. Choć plotka trafiła na podatny grunt, więc już krąży.
Dwa maile miałam z rana od znajomych konkursowiczów, co nie będąc na tym forum, już o sprawie słyszeli emotka

Mam nadzieję, że finał też będzie głośny...sprawa od 8:00 jest już zgłoszona, przyjęta i nie posiada statusu "niskiej szkodliwości społecznej czynu" emotka  kilka paragrafów złamanych, minimalną karą jest grzywna, ale oczywiście na tym się nie zakończy (mam nadzieję) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6234683 Napisano: 29.07.2016 01:24:44 w Wkurza mnie...
dreamer napisał(a):

Coraz większa obojętność? Dlatego, że myślę o przyszłych konsekwencjach?

Jakiś kiep (nie da się ukryć) napisał bzdurę, którą nikt się nie przejął - nikt ważny w danej sprawie - tzn. ludzie z agancji/organizatorzy. Wiedzą, że nie zrobili nic niezgodnego z regulaminem, z prawem i za przeproszeniem mają na to wy..walone co jakiś byle anonim o nich sądzi. Najbardziej oburzają się osoby niezwiązane z daną sprawą...to jest słabe. I te osoby, chcą być może zniszczyć komuś przyszłość.

Różnica jest taka, że jego działania nie mają konsekwencji, a nasłanie prokuratury ma. I to spore.

Jeżeli ktoś nie ma sobie nic do zarzucenia, to powinien się przejmować zdaniem innych. Najważniejsze to być w zgodzie z sobą.
Też mnie przeraża brak autorytetów w dzisiejszym świecie i to, że można opluć każdego, ale to chyba nie jest temat na miarę tej 'bzdury'.

Niezwiązane? No sorry, ziomek szasta moimi prywatnymi zdjęciami do których nie ma praw autorskich, upublicznia je. Według Ciebie to nic? Nie wspomnę już o opisanych wyżej "bezpodstawnych oskarżenia". Tak bardzo chciał błysnąć "AFERĄ" i błysnął. 
Nie rozumiem dlaczego przejmujesz się jego losem.  Wyświetl w wątku >>
1 jagatu 0

edzia21

#6234679 Napisano: 29.07.2016 01:00:16 w Wkurza mnie...
dreamer napisał(a):

Assal - było już kilka/naście/dziesiąt takich afer i nie zauważam, aby były przypominane.

Edzia - argumenty "taki lajf", "peszek" mówią same za siebie.

Niestety, w tym przypadku nie stać mnie na bardziej wysublimowane słownictwo emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6234675 Napisano: 29.07.2016 00:51:20 w Wkurza mnie...
dreamer napisał(a):

Ech... Rozumiem to oburzenie, ale według mnie to zaszło za daleko. Prokuratura? Naprawdę?

Nie pierwszy raz i nie ostatni są podejrzenia o konszachty wygranych z organizatorami. Na facebookowych profilach w co drugim konkursie rzucane są podobne oskarżenia. I nikt sobie z tego nic nie robi. Tak, wiem, że tutaj 'rozrysował' planszę z podaniem dokładniejszych danych (np. miejsce pracy - olaboga!), ale czy to jest powód, aby być może jakiś młody człowiek miał żyć do końca z wyrokiem na koncie?

Przecież to jest 'nius' godny z pożałowaniem pudelka. Człowiek wejdzie, przeczyta, skomentuje, zapomni. Gdybyście nie byli tak zaangażowani w konkursowe sprawy, to tak by Was to poruszyło? Wątpię, zdecydowana większość - o ile wejdzie w tę wiadomość - to nazajutrz o tym zapomni. Ba! Po godzinie nawet. Zobaczy, że Doda wychodzi za mąż i na tym się skupi. Za chwilę ślub Cichopek i tak dalej, i tak dalej...

Ta osoba być może niedługo wejdzie na rynek pracy, będzie potrzebne zaświadczenie o niekaralności i go nie otrzyma. Tylko dlatego, że napisał jakąś bzdurę (jak zostało już wspomniane) w Internecie. A jakby to był Wasz syn? Wasza córka? W młodości też na pewno popełnialiście głupstwa, tylko teraz jest gorzej - jest Internet, który umożliwia przedstawienie tego w światłach jupiterów. On nie nasłał na zwycięzców prokuratury, aby sprawdziła czy aby na pewno nie odbył się żaden przekręt. Czasem warto po prostu odpuścić.

Paranoja.

Taki lajf. Poniesie konsekwencje, to zanim kolejny raz będzie chciał kogoś bezpodstawnie obrażać i tworzyć cenzura-burzę (puknie się w główkę)...bo ten ma agencję i wygrał samochód, ta zajmuje się marketingiem i jest jego dziewczyną, pochwaliła się wygranym samochodem...to MUSI BYĆ przekręt. emotka  Ziomkowi się nudzi, mnie również. Peszek .

Tu prośba do STREAMLINE - jeśli przegląda to forum - droga agencjo, nie popuszczajcie, prawników pewnie macie nie od parady.  Wyświetl w wątku >>
1 jagatu 0

edzia21

#6234667 Napisano: 29.07.2016 00:02:12 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Co za buractwo emotka Prokuraturę chcą angażować, ręce opadają... emotka

Prokuraturę to ja zaangażuję osobiście i to już jutro rano emotka  Uważam, że streamline powinno zrobic dokładnie to samo - i mam nadzieję, że zrobi emotka  

Mam nadzieję, że można żądać zadośćuczynienia w $, ziomek popłynie emotka

Ale to chyba mogłoby jedynie Streamline zgłosić 

Ja za zniesławienie, przecież to wszystko to totalna bzdura. Układów z agencją Steramline żadnych nie ma. Gościa z agencji wdzieliśmy 1-szy raz na odbiorze w salonie przez 40 minut. Konkurs był na kreatywność - wybrali 3 "najlepsze" teksty 3 osób z tego forum, forum które nie zrzesza mechaników ani rolników, a ludzi kreatywnych. Co streamline widzialo? Nic nie mowiacy numer telefonu + haslo na 160 znaków. A że ktoś się poznał na odbiorze samochodu, to dodał się "do znajomych na fejsie", dżizas. A posiadanie agencji, czy praca w marketnigu na uczelni czy gdzieś indziej nie oznacza bliskich/krętackich kontaktów ze wszystkimi agencjami w polsce - i przez to zrobiła się cenzuraburza, bo marketing.
Ziomek musi za to beknąć, ja z natury nie popuszczam...a mam obecnie urlop emotka   Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6234661 Napisano: 28.07.2016 23:55:25 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Co za buractwo emotka Prokuraturę chcą angażować, ręce opadają... emotka

Prokuraturę to ja zaangażuję osobiście i to już jutro rano emotka  Uważam, że streamline powinno zrobic dokładnie to samo - i mam nadzieję, że zrobi emotka  

Mam nadzieję, że można żądać zadośćuczynienia w $$$, ziomek popłynie emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6234641 Napisano: 28.07.2016 23:22:40 w Wkurza mnie...
jak myślicie, warto to oczernianie zgłosić na policję? emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6234624 Napisano: 28.07.2016 22:45:14 w Wkurza mnie...
zina napisał(a):

http://www.wykop....omych-organizatorow/
komentarze poniżej

Przecież to jest totalna ściema emotka
wierzcie dalej we wszystko co wam w "internety" wrzucą emotka
Żadną tajemnicą nie jest, że toyoty wygrały 3 osoby z naszego forum - osoby, które wcześniej się nie znały emotka  Taka magia tego forum.
A że ktoś "rozwija się" marketingowo i swoją pasję łączy z codzienną pracą, to chyba nic strasznego.
Podziwiam autora wykopu, że mu się chciało tworzyć takie z palca wyssane bzdury emotka

Zdradzę Wam jeszcze plotkę, że na forum jest osoba, która wygrała 4 samochody w przeciagu 2 lat u jednej i tej samej agencji - to jest dopiero wątek do pociągnięcia  emotka Wyświetl w wątku >>
1 belca 0