Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6236102 Napisano: 01.08.2016 20:36:24 w Wkurza mnie...
tuturutu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat.

Nie uważam, że ta sprawa to powód do lansowania się tylko, że Ty się na niej próbujesz lansować w każdym wątku. Nikomu nie życzę bycia w takiej sytuacji nawet Tobie ale nie ośmieszaj się wypisując co od tej osoby ugrasz jak ją postawisz przed sądem, bo wyrok jeszcze nie zapadł. Wkurza mnie to, że każda osoba, która wrzuci link z wykopu jest zaraz obśmiewana, rozumiem, że to taka obrona przez atak ale nie każdy śledzi to forum od deski do deski i jest w temacie. 

wybacz, przyznaję się do winy, biję się w pierś i obiecuję poprawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236088 Napisano: 01.08.2016 20:11:29 w Wkurza mnie...
tuturutu napisał(a):

Wkurza mnie to, że każdy wątek zaśmiecany jest przez "słynną" aferę, a najbardziej to, że towarzystwo wzajemnej adoracji najeżdża na każdego, kto ośmieli się wrzucić link z wykopem. Wkurza mnie też główna bohaterka afery, która próbuje się na niej lansować, przechwalając się czego to ona nie ugra na tej sprawie, wymachując paluszkiem do autora wykopu. Proponuję założyć osobny wątek dla zainteresowanych, bo nie każdy ma ochotę czytać te przechwałki.

Jeśli uważasz ze ta sprawa to powód do "lansowania się" i bycia bohaterem, to z całego serca życzę Ci żeby również i Ciebie KIEDYŚ kopną w pupę zaszczyt "lansowania się" w podobnej kwestii emotka - zobaczysz jaka to zajefajna sprawa... i na tym kończę temat. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6236027 Napisano: 01.08.2016 17:55:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wg mnie na chwilę obecną myśli że ściemniam, drżeć zacznie jak dostanie magiczną "kopertę" emotka  albo w sumie koperty...bo każda osoba złożyła swój indywidualny akt oskarżenia emotka . Oczywiście - jeśli będzie to zgodne z prawem, ujawnię publiczne dane tego na 99,9% niespełnionego forumowicza emotka  Wszak policjant dawał sobie uciąć "połowę głowy, bo całej to szkoda", że to pipolek z forum.  emotka

musisz się uzbroić w cierpliwość najpierw policja a potem jeżeli uznają podstawy to sprawa będzie skierowana do Sądu a tam w zależności od wolnych terminów od kilku miesięcy do roku sprawa wejdzie na wokandę .Jeżeli się strony odwołają od wyroku to następne miesiące  to potrwa  i koszty dodatkowe za każdą sprawę więc cierpliwość będzie potrzebna   czego ci życzę.

W moim przypadku było trochę inaczej...byłam na policji, policjant pomógł mi sporządzić prywatny akt oskarżenia (pytał, czy pomóc więc skorzystałam), po czym powiedział żebym go sobie sama do sądu zawiozła, bo jak oni wyślą to będzie to bardziej rozłożone w czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6236006 Napisano: 01.08.2016 17:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wg mnie na chwilę obecną myśli że ściemniam, drżeć zacznie jak dostanie magiczną "kopertę" emotka  albo w sumie koperty...bo każda osoba złożyła swój indywidualny akt oskarżenia emotka . Oczywiście - jeśli będzie to zgodne z prawem, ujawnię publiczne dane tego na 99,9% niespełnionego forumowicza emotka  Wszak policjant dawał sobie uciąć "połowę głowy, bo całej to szkoda", że to pipolek z forum.  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235997 Napisano: 01.08.2016 16:55:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

koper napisał(a):

ir napisał(a):

Dawno mnie tu nie było, ale czy to prawda z Biedrą?

http://www.wykop....;utm_campaign=buffer

Najprawdziwsza prawda.
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
emotka

A wpatrywanie się w ten zlepek zdjęć przez 1 min i 38 sek bez mrugnięcia okiem spowoduje, że pojawi się w lewym górnym rogu tajemniczy adres (ul. Podwale 30, Wrocław), gdzie niebawem spotkam się z autorem tego kolażu emotka  ale ciii! emotka

Wprawdzie lubię spotkania z ludźmi z forum, ale tego akurat Ci Edzia nie zazdroszczę, ale jeszcze bardziej nie zazdroszczę kolesiowi.
p.s. zapomniałaś o kodzie: 50-040 emotka

Koniecznie muszę umyć aygo, bo straszny brudasek...być może koleś będzie chciał sobie z nią foty foty porobić, albo pomacać (na poprawę humoru po wyroku) skoro taki zazdrosny i zawistny emotka ...pewnie przegrany (a przecież jego praca była NAJLEPSZA) emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235994 Napisano: 01.08.2016 16:52:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

edzia21 z całego serca życzę Ci wytrwałości i stalowych nerwów emotka

dziękuję emotka  dzięki naszej forumowej rodzince (a przynajmniej jej garstce) i waszemu wsparciu jest to na pewno łatwiejsze emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

edzia21

#6235984 Napisano: 01.08.2016 16:31:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

ir napisał(a):

Dawno mnie tu nie było, ale czy to prawda z Biedrą?

http://www.wykop....;utm_campaign=buffer

Najprawdziwsza prawda.
Laureatka konkursu, polubiła zdjęcie innej laureatki tego samego konkursu.
Z tego polubienia jasno wynika, że cały konkurs był ustawiony. Przecież to logiczne.
A jak się dorysuje jeszcze kilka strzałek na tym obrazku, to można rozwiązać zagadkę bursztynowej komnaty, ale ciii
emotka

A wpatrywanie się w ten zlepek zdjęć przez 1 min i 38 sek bez mrugnięcia okiem spowoduje, że pojawi się w lewym górnym rogu tajemniczy adres (ul. Podwale 30, Wrocław), gdzie niebawem spotkam się z autorem tego kolażu emotka  ale ciii! emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235958 Napisano: 01.08.2016 16:03:53 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Szukam linka do konkursu gdzie trzeba było kupić produkty Fa za 10 zł...?

http://www.summer-promo.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235957 Napisano: 01.08.2016 16:02:53 w Biedronka
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

i znów konkurs, gdzie każdy pośle stado smsów i potem będzie" odkupie paragon", a taki szarak jak ja nie masz szans emotka bu emotka   a walizeczka by się przydała 

Nie każdy emotka
Druga sprawa, że był kiedyś podobny konkurs, a mianowicie "Luksus" w Biedronce. Miałam tam 100% trafień, mimo niewielu zgłoszeń. Oczywiście tam nagród było więcej, ale nie ma się co na starcie poddawać emotka

Aha, to może od razu info dla tych, co nie umieli mydła kupić na konek "Luksus": weźcie mnie tym razem nie wk* i po zakończeniu konkursu nie pytajcie mnie na PW czy w SMSach o paragony. Z góry dzięki & kochajmy się, jak siostry... emotka

W luksusie było chyba mniej zgłoszeń, niż nagród na dzień...emotka  z tego co kojarzę 1000 zestawów dziennie przez 7 dni  emotka , to były czasy emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, darog 0

edzia21

#6235951 Napisano: 01.08.2016 15:50:50 w Biedronka
monisss napisał(a):

i znów konkurs, gdzie każdy pośle stado smsów i potem będzie" odkupie paragon", a taki szarak jak ja nie masz szans emotka bu emotka   a walizeczka by się przydała 

jak na moje oko...ilość nagród przyciągnie, a finalnie będzie kilka tys sms`ów emotka  a nagródek jedynie 210 emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

edzia21

#6235556 Napisano: 31.07.2016 20:31:27 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Ała, reklamacja konkursu emotka

http://mistrzowie.../Reklamacja-konkursu

jakiś pozytywny akcent na zakończenie tego chorego tygodnia emotka
joan, you made my day emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

edzia21

#6235524 Napisano: 31.07.2016 19:22:13 w Paragony
Osobie z 2 paragonami na BIC C4, w zamian za jeden z nich oddam bon SHE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235504 Napisano: 31.07.2016 17:32:10 w Wkurza mnie...
A tak na serio emotka

Edyta P. wygrywa sama na siebie, jej chłopak wygrywa sam na siebie...a mama i tata nie mieli JESZCZE okazji nic wygrać u streamline, być może kiedyś sobie coś wygrają...who knows?  emotka  Konkursy są dla wszystkich.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235500 Napisano: 31.07.2016 17:20:33 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

Edzia a tutaj następne oszczerstwa na twój temat
Adam~

• Goście

Napisano dziś, 11:36:13

Ponoć ta Edyta P to co rusz wygrywa główne nagrody w tej Agencji.Tylko raz na siebie,raz na chłopaka,raz na mamę,tatę.Dziwne,bo
to chyba nie jest celem promocji by nagradzać ciągle te same osoby?

Mnie już nic nie zdziwi emotka  Przedwczoraj dowiedziałam się z "gazety" ze jestem pracowniczka Streamline emotka  więc ten news z nagrodami, jest mega słaby emotka
...chłopaka, mame, tate...zapomnieli jeszcze o babci, dziadku, sąsiadach, współpracownikach, żulach spod monopolowego i zlotych rybkach emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

edzia21

#6235480 Napisano: 31.07.2016 14:57:13 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

Powiedz mi co takiego ten ktoś rozrysował? Co z tego wielkiego "rozrysowania" wynika? Chyba brak logicznego myślenia u wielu osób które się tym "podniecają", a później lament że nic w konkursach nie wygrywają, że ustawka - faktycznie, nie dziwie się że NIE WYGRYWAJĄ emotka

nic nie wynika, dlatego asekuracyjnie zapytałem! w Mysiorkach udziału nie biorę zupełnie-dzięki temu to tu poczytałem Nie szukam po 'internetach opinii" na Streamline..Kliknąłem zobaczyłem na rozrysowanie- nie chce mi się doszukiwac-wolę poznac zdanie forumowiczów. W sprawie Mysiorków jasne- i całe szczęscie że w Streamline jest co innego!

To akurat możesz poznać opinię z "pierwszej ręki" bo ta sławna (nie wiem w czym?) Edyta P. to właśnie ja. Niestety nie posiadam jakichkolwiek znajomości u streamline, agencja jak dziesiątki innych w których wygrywam UCZCIWIE i duże i te mniejsze nagrody. A to, że mój facet ma małą agencję we wrocławiu, a ja pracuję na uczelni to serio - nic do sprawy nie wnosi. Pomijam już fakt JOANNY J. - naszej forumowiczki, z którą bardzo się zaprzyjaźniłyśmy na rozdaniu aut i utrzymujemy od tej pory STAŁY KONTAKT. Więc nic kurka dziwnego, że mam ją na FB! To żadna zbrodnia. Żałuję jedynie, że Aśka mieszka na drugim krańcu polski i jest mało okazji do zobaczenia się face-to-face. emotka  Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen.

A to, że nie wygrywasz u Streamline, to chyba nie jest winą agencji i nie świadczy o ich "oszustwach"? Jeśli jesteś takim kozakiem konkursowym co "wszędzie wygrywa tylko nie u Streamline", to pochwal się swoimi statystykami dużych nagród np. u Columbita?  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235470 Napisano: 31.07.2016 14:37:26 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

Powiedz mi co takiego ten ktoś rozrysował? Co z tego wielkiego "rozrysowania" wynika? Chyba brak logicznego myślenia u wielu osób które się tym "podniecają", a później lament że nic w konkursach nie wygrywają, że ustawka - faktycznie, nie dziwie się że NIE WYGRYWAJĄ emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

edzia21

#6235325 Napisano: 30.07.2016 21:18:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Informacji nt tego konkursu:
http://www.e-konk...ka.html#.V5z7OfxkjIU
Czy mi sie cos pomylilo, czy wczesniej w regulaminie byl zapis o różnych dopuszczalnych markach produktów promocyjnych - Gillette, Gillette Venus, Ariel, Pampers, Fairy, Head&Shoulders, Always, Naturella, Vizir, Lenor, Wella.

A teraz widnieje tylko GIllette? 

Wydaje mi się, ze to zmienili, bo zdazylam kupic Fairy i poslac zgloszenie emotka

Na 100% zmienili. Ja wczoraj kupowałam Gillette, bo zasugerowałam się plakatem, a później ze zdziwieniem zobaczyłam w regulaminie inne marki.

Na konkursowym plakacie są również inne marki, więc na 100% można. Trochę niefortunnie sformowali stwierdzenie o gillette emotka  Ja także mam paragony z Fairy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235301 Napisano: 30.07.2016 18:07:23 w Paragony
Kupię paragon BIC z C4 - pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6235047 Napisano: 29.07.2016 16:36:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka

Ostatnio widziałam w tv dziwne ogłoszenie: bardzo powolny pokaz slajdów z gargantuicznymi literami, dodatkowo lektor czytał odczytał treść slajdów na głos. Jakiś bank musiał na polecenie sądu przeprosić społeczeństwo za te malutkie białe literki w reklamach, co się tak szybko przesuwają. Może ktoś kojarzy, o jaki bank chodziło? Mam słabą pamięć.
W każdym razie: skoro upubliczniono zdjęcia laureatek i ich imiona, chętnie bym obejrzała takie przeprosiny, gdzie gostek pokaże swoje ryło + poda imię oraz kilka szczegółów ze swojego życia. Żeby było sprawiedliwie emotka

Ja zdecydowanie liczę na inną formę zadośćuczynienia i z tego, co wiem "od ludzi z branży prawniczej"...mam ogromne szanse emotka  o tym wkrótce.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6235035 Napisano: 29.07.2016 16:22:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

właśnie się dowiedziałam, że pracuję w Streamline wow emotka  haha! Szkoda tylko, że dowiaduję się o tym "z gazet" emotka  ciekawe od kiedy...bo w sumie ani jednej gaży na konto nie dostałam  emotka

Najwyższy czas podać ich do sądu pracy!

Se radzisz jakoś z tą g*wnoburzą? emotka

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka Wyświetl w wątku >>