Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6217430 Napisano: 20.06.2016 19:38:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

shell napisał(a):

kreatia napisał(a):

defed napisał(a):

Czy Brico wyszło juz poza B?  emotka

kreatia - a o adres @ też pytają? czy tylko zamieszkania?

Tylko zamieszkania emotka  

A o date urodzenia pytają?

nie emotka  ale trzeba podać rozmiar stopy i obwód bicepsa

o takie wymiary to tylko właścicieli skuterów pytają emotka  - gratulacje! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6217365 Napisano: 20.06.2016 18:36:22 w Paragony
Kupię paragon Gwiazdorski Weekend w Cannes - Drogerie Natura - PW  emotka

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216973 Napisano: 20.06.2016 12:55:56 w Czy informują/ informowali?
grabek03 napisał(a):

Kiwi - Biedronka
Milka ABC
Może jakieś wieści?

Milka ABC już rozwiązana Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216684 Napisano: 19.06.2016 20:46:57 w Kaufland konkursy
taalvikki napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w konku nestle jest jakiś limit znaków ? Ślepa jezzzdem i w ogóle weny brak... Muszę się kimnąć... emotka

ja szukałam, ale też (niestety) nie znalazłam. pisałam jak leci i nic mnie nie ograniczało. poszło kilkanaście wersów.

Niby jest "dokończ ZDANIE"...ale nie wiadomo jak 4Frame będzie się odnosiło do zdania, a zdań emotka  Różnie to bywało w agencjach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216450 Napisano: 18.06.2016 13:44:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ale tam nie chodziło o jedno auto... tylko o jakiś 100 wypasionych egzotycznych wycieczek + 3 auta na koniec. Nie wiem jaka to była loteria i kiedy, bo loterii nie śledzę. Być może wtedy nawet jeszcze  nie bawiłam się w konkursy. Wątpię, że koloryzował emotka

No zapewne on nie koloryzował  emotka

Kto wie, może chciał być tlenionym blondynem, albo innym...
Jak zwykle, radzę podchodzić do tego z dystansem- nie wszystko, co ktoś napisał, czy powiedział jest prawdą- mało kto zdradza swoje "know how".

Mnie w świecie konkursowym już nic nie zdziwi...laurka wygrywająca loterię sms, czy też tak pokaźne liczby zainwestowanej kasy w loterie. Spotkanie to wyleczyło mnie z loterii emotka  jeden pozytyw. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216444 Napisano: 18.06.2016 13:04:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
barcza napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs   Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody)  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce)

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach   Amen

edzia21 - miałaś okazję poznać kolegę  od pralek czy jego konkurencję? Tak poza tym czy im chodzi tylko o loterie, gdzie podaje się nr paragonu albo nawet i nie, czy też w kreatywnych grają?

chyba koleś trochę pofantazjował 50 tysięcy na konkurs licząc że konkursy coraz droższe  5 zł paragon 250 000 zł nawet jak jest auto do wygrania to nie wierzę  o takie ryzyko sprzedadzą towar za 1/3 to zwrot 83.000 a szansę o auto nadal małe , nie mówiąc o konkursach o auto gdzie na paragon trzeba wydać 25 zł lub 30 zł to te ich 50 tys paragonów między bajki włożyć .
jedyny wyjątek jaki widzę to jak grali w Biedronce o autka bo tam paragon był tani 1,39 .

Ale tam nie chodziło o jedno auto... tylko o jakiś 100 wypasionych egzotycznych wycieczek + 3 auta na koniec. Nie wiem jaka to była loteria i kiedy, bo loterii nie śledzę. Być może wtedy nawet jeszcze  nie bawiłam się w konkursy. Wątpię, że koloryzował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216326 Napisano: 17.06.2016 21:47:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

edzia21 napisał(a):

assal napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. 
Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs emotka  Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.

A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody) emotka  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce) emotka

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach  emotka  Amen

Ja jakoś nie kojarzę, by ktoś z Wrocławia rzucał się w oczy...

A widzisz emotka  a tu psikus emotka  być może na Wrocław nie grają...ale wygrane były imponujące.A o Przemyślu słyszałeś? Pan coś o tym mieście wspominał emotka

mczarna - w kreatywne ponoć nie, tylko loterie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6216320 Napisano: 17.06.2016 21:31:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. 
Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs emotka  Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.

A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody) emotka  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce) emotka

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach  emotka  Amen Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6215931 Napisano: 17.06.2016 10:39:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy w konkursie TYsiąc pluszaków z MIlki odsyłacie jakieś oświadczenia - czy tylko sam paragon emotka

w smsie nie ma nic o oświadczeniu, a na stronie nic nie widze....?

no właśnie czyli tylko dane i paragon emotka

Dane na karteczce + paragon wystarczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6215810 Napisano: 16.06.2016 22:35:00 w Biedronka
mirabelka72 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Surf informuje z pralkami emotka

a możesz mi napisać numer z którego informowali??
Miałam połączenie nieodebrane i nie wiem .
566651582
co to za numer??

nie, to nie ten numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6215112 Napisano: 16.06.2016 00:21:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Być może pomyliłeś datę na paragonie, przepisując ją do formularza? Oni są na to uczuleni. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6215080 Napisano: 15.06.2016 22:14:18 w Czy informują/ informowali?
marla napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

grabek03 napisał(a):

Informowali z ABC - Milka?
Albo Duracell i Big Milk z Biedry? emotka

też jestem tego ABC ciekawa, nie widziałam, żeby ktoś się chwalił...

A ma ktoś regulamin, żeby sprawdzić do kiedy mają poinformować laureatów? Bo widzę, że ze strony abc ten konkurs zniknął.

W regulaminie była data (ostateczna) 15.06 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214942 Napisano: 15.06.2016 19:16:14 w Konkursy ABC
Czy Beatka odzywała się już z Milką? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214852 Napisano: 15.06.2016 17:23:30 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

Ledwo babkę słyszałam, myślałam, że mi się telefon popsuł. Co ona gadała, że mamy to wysłać drogą mailową, tak?

Tak, mailem i ze wszystko jest w reg. Mowila tez cos o temacie maila (co wpisac). Nie zczailam tylko o co chodzilo z imieniem, pierwsza litera nazwiska i biedronka? Akurat jestem na miescie, strasznie leje i nie ogarniam niczego emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214846 Napisano: 15.06.2016 17:18:57 w Biedronka
mia napisał(a):

jackk76 napisał(a):

Surf informuje z pralkami emotka

Dokładnie! emotka Tel. 530... .Nie wiem, czy tylko u mnie, ale strasznie kiepsko było słychać.

U mnie bylo slychac perfekcyjnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214711 Napisano: 15.06.2016 14:39:25 w Czy informują/ informowali?
nasto napisał(a):

olus15 napisał(a):

Patrząc na siedzibę tej firmy w domku jednorodzinnym (bo to chyba nawet nie jest agencja reklamowa) i o ile się nie mylę brak strony internetowej to chyba zacznę ich omijać łukiem

Ślijmy maile w zakładce kontaktowej do Biedronki. W końcu to oni płacą za nagrody. Im więcej osób napisze, tym lpiej.
Ja napisałam mniej więcej tak:
Witam, niejaka firma Level z Krakowa organizowała u Państwa konkurs promocyjny proszku Surf w którym było do wygrania 20 pralek. Wymogiem było kupno proszku Surf w jednym z Państwa sklepów. Firma ta organizowała juz inne konkursy dla Państwa np. z lodami CarteDor  a list zwycięzców ani nawet żadnego info o rozstrzygnięciu konkursu BRAK.Brak również mozliwości skontaktowania się z niejaka firmą LEVEL.To skandal, abyście w całej Polsce we wszystkich swoich sklepach reklamowali Państwo konkurs, namawiali do zakupów, a nagrody nie są wręczane.

Kij z biedronka...piszcie do unilevera w sprawie surf. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214572 Napisano: 15.06.2016 12:16:40 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

olus15 napisał(a):

Czy informowali z konkursu na Dzień Dziecka Intermarche (lody Algida), agencja Level o ile się nie mylę?

Było tylko 5 nagród, więc istnieje prawdopodobieństwo, że nikt się nie pochwalił.

A czy w tej agencji wygrał ktoś "coś" większego? Np. wyjazd z Carte, iPhone z Carte? emotka  Nie śledziłam ich wątku wcześniej. 

wydaje mi się, że z Carte się tylko kartami chwalili...

aaaa karty to tam pikuś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214570 Napisano: 15.06.2016 12:15:48 w Biedronka
marzenier napisał(a):

olus15 napisał(a):

A co z konkursem Kiwi?

A właściwie toz to dziś powinni do mnie w tej sprawia napisać emotka

Nie, mają czas do 20 na info Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214567 Napisano: 15.06.2016 12:15:14 w Czy informują/ informowali?
cherry_coke napisał(a):

olus15 napisał(a):

Czy informowali z konkursu na Dzień Dziecka Intermarche (lody Algida), agencja Level o ile się nie mylę?

Było tylko 5 nagród, więc istnieje prawdopodobieństwo, że nikt się nie pochwalił.

A czy w tej agencji wygrał ktoś "coś" większego? Np. wyjazd z Carte, iPhone z Carte? emotka  Nie śledziłam ich wątku wcześniej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6214522 Napisano: 15.06.2016 11:55:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Sam nie wiem może odrzucają adresy gmailowe. Wysłałęm kolo 20 zgloszen i nawet pufy brak a hasła układam rymowane, chipsowe i z humorem. I w żadnym innym konkursie nie miałem takiej statystyki 

w samym 7 tygodniu miałam 3 pufy Lay`s na 3 adresy na gmailu, wiec możesz sobie odpuścić tę teorię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0