Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6173916 Napisano: 16.03.2016 21:54:09 w Biedronka
stokrotka238 napisał(a):

Jak rozumiecie to stwierdzenie w regulaminie garnier : w celupotwierdzenia uprawnień do ewentualnej nagrody w Konkursie, z zastrzeżeniem, że data na dowodziezakupu Produktów Promocyjnych nie może być późniejsza, niż dzień dokonania Zgłoszenia
w Konkursie.
Czy tzn że jeśli mam paragon z 13 marca to mogę sie zgłosić do konkursu tylko w tym dniu , a potem już nie mogę wysłać zgłoszenia? Niech ktoś mi wytłumaczy bo nie ogarniam! 

Raczej, nie możesz wysłać odpowiedzi przed zakupem paragonu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172282 Napisano: 13.03.2016 17:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie, mylisz się. Firmy nie szukają agencji, które wzbogacają się kosztem nagród. "Fejm" MC jest doskonale znany w półświatku agencji w Polsce - i tych mniejszych...i tych większych (i nie chodzi tutaj o widzimisię konkursowiczów). Zakładam, że ich każdy brief u większości zleceniodawców ląduje od razu w koszu. Ludzie pracujący w owych działach marketingu również nie są półgłówkami i swoje podwórko znają. W ogóle nie czaisz o co mi chodzi. Czy ja gdzieś napisałam, że konkursy są dla Konkursowiczów? Są dla konsumentów, najczęściej w celu zwiększenia zysku oraz utworzenia więzi emocjonalnej z marką, etc. Nie ucz ojca dzieci robić, bo nawet w 1% Ci to nie wychodzi emotka

A co do Twojego wcześniejszego wpisu, który usunąłeś. W Ciachnij selfie losują? Skąd taka pewność? Wszak w przypadku "uczciwego wyboru" Twoje selfie wygrałoby telefon? Współczuję. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172246 Napisano: 13.03.2016 15:05:14 w Czy informują/ informowali?
gosposia07 napisał(a):

Czy informowali już z Wielki konkurs Walentynkowy /Tesco  ( ten z produktami palmolive)?

tak emotka  w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172232 Napisano: 13.03.2016 13:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tomniewkurza napisał(a):

awe napisał(a):

Jak interpretujecie zapis w konkursie „WIELKA PRZEJAŻDŻKA NA MOIM ULUBIONYM ROWERZE”: Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest wysłanie SMS z powierzchni zakupowej (strefy alkoholowej) z jednego ze sklepów sieci TESCO Polska, sieci Carrefour Polska . Czy to znaczy, że spod półek sklepowych mam wysyłać emotka sms????

Organizatorem konkursu „WIELKA PRZEJAŻDŻKA NA MOIM ULUBIONYM ROWERZE” jest Media Contact Sp. z o.o. z siedzibą w przy ul. Podłęknickiej 30, 41-303 Dąbrowa Górnicza

Ten fakt podpowiada, że należy to rozumieć, jak się chce, bo Organizator i tak wyda nagrody panu Sławkowi i jego rodzinie emotka
...ale ja bym wysłał smsa podczas jazdy rowerem po sali sprzedaznej, dla uatrakcyjnienia - jadąc bez trzymanki, przewieszony pod ramą roweru. Ot, taki odpowiednik makiety grającej, świecącej i pachnącej. Wszystko, by było oryginalnie i by zwrócić uwagę na swoje zgłoszenie, bo jak twierdzi wielu Organizatorów: "to tylko zabawa, a my nagradzamy kreatywność" emotka emotka

Niestety, ale nie mam pojęcia...co ten cały MC robi jeszcze na rynku "reklamowo-promocyjnym".  emotka  Przecież to nie ma prawa bytu, od dawna. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172138 Napisano: 12.03.2016 21:54:40 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że konkursy promocyjne na hasła są coraz częściej wypierane przez loterie emotka

podpinam się emotka  jest coraz gorzej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172126 Napisano: 12.03.2016 21:08:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

dolly napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

logos89 napisał(a):

ludzie czy warto tak się wysilać aby wygrać kubek . Nie wiem może jestem zbyt leniwa ale mi by się nie chciało. 

Warto czy nie warto. Może odpowiedz pisana na inny konkurs, z bardziej wartościowymi nagrodami, a tu wrzucone zgłoszenie bo odpowiedz już napisana, a nuż się uda wygrać choćby kubek, wysiłku to nie kosztuje emotka  

A skąd myśl,  że to wysiłek?  Sa tacy, którzy taki wierszyk piszą w 3 min na kolanie emotka  i wielu ich na tym forum emotka

Nie chodzi mi że ten wierszyk wymagał wysiłku ale, że komuś chciało się tyle pisać ... za kubek. Chyba że wierszyk pisany do innego konkursu a tu tylko skopiowany albo po prostu ktoś ma mnóstwo wolnego czasu i nie na z nim co zrobić. Pr

Prosperowanie własnym czasem to indywidualna sprawa każdego. Jeśli ktoś ma ochotę, może nakręcić nawet długometrażowy filmik - o długopis... i co z tego?
PS. Może Ty wygospodarujesz trochę czasu i odpiszesz mi odpowiedź na PW, na którą czekam już 2-gi tydzień, kłamczuszko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6172006 Napisano: 12.03.2016 10:34:49 w SZUKAM....
lola.lola napisał(a):

Szukam info gdzie kupię żelki na wagę ? emotka

np. w Tesco Extra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171779 Napisano: 11.03.2016 15:35:06 w Carrefour konkursy
ivanotta napisał(a):

bethan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Hmm 7 walizek z 50 na forum?

Trochę więcej   emotka

Zdecydowanie wiecej emotka

o wiele, wiele więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171388 Napisano: 10.03.2016 21:27:52 w WC - rozmowy o wszystkim
U mnie przy praktycznie całej sali widzów (7 rzeczy - pokaz na dzien kobiet) - nikt nie wyszedł, widocznie same ponuraki przyszły, które jednak doskonale się bawiły. A swoją drogą, nigdy nie widziałam żeby ludzie wychodzili w czasie projekcji z sali kina, nawet na tak "obrzydliwym i odrażającym filmie" (jakby ktoś mógł określić) jak Grimsby.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171367 Napisano: 10.03.2016 20:48:24 w Biedronka
brudny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

Ostatni Garnier też robiła.

i jak było? ludzie z forum też wygrywali, czy mysiorki zawładnęły konkiem?

były główne, normlanie emotka

raczej dość pusto jak na tę ilość nagród było na forum ... emotka

Coraz mniej ludzi chwali się nagrodami, co mnie wcale nie dziwi. Były główne i dodatkowe, to się liczy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171362 Napisano: 10.03.2016 20:41:24 w Biedronka
kunlunija napisał(a):

Ostatni Garnier też robiła.

i jak było? ludzie z forum też wygrywali, czy mysiorki zawładnęły konkiem?

były główne, normlanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171359 Napisano: 10.03.2016 20:39:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

skowronek napisał(a):

elotta napisał(a):

skowronek napisał(a):

A co sądzicie o tym konkursie?
https://www.faceb...zy-1767135896850686/

Zbierają lajki, potem sprzedadzą fanpage i zmienią nazwę emotka

Nie znam się na oszustwach tego typu, ale każdy z "chętnych" na kosz, pisze w poście "zamawiam kosz",
to jak potem oszuści dopasują nowy fanpage do tych zamówień? Czego to ludzie nie wykombinują emotka

Po prostu post zniknie, a z nim wszystkie komentarze. Osoby, które polajkowały stronę będą mogły ją potem najwyżej odlajkować, jeśli się zorientują, że mają jakiś dziwny fanpage, np. seksowne nastolatki z Poznania w polubieniach  emotka

zorientują. Teraz FB ma taką politykę, że przy każdej zmianie nazwy profilu "firmowego" wszystkim "fanom" wyskakuje info w powiadomieniach. Co do samych zmian nazw również powstały obostrzenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6171312 Napisano: 10.03.2016 19:08:09 w WC - rozmowy o wszystkim
skowronek napisał(a):

joan napisał(a):

skowronek napisał(a):

Potrzebuję porady w wyborze filmu na jutrzejszy wieczór.
Ze skromnego repertuaru wybieram dwa filmy:
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
Planeta singli
Który z tych filmów polecacie?

"Planetę singli" - widziałam, podobał mi się ten film, daje dokładnie to, czego oczekuje widz.

Tego drugiego nie zobaczyłam, bo już zwiastun jest jakiś niezbyt zachęcający.

Aha, ciekawym filmem jest "Pokój", jeśli ktoś się waha, czy warto pójść: moim zdaniem warto emotka

Dziękuję! I czekam na opinie o drugim filmie.

7 rzeczy - fajny, utrzymuje poziom planety. Wg mnie planeta lepsza, natomiast moja mama twierdzi ze 7 rzeczy emotka  Warto zobaczyć to i to! emotka  Na początek idz na planete emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6170815 Napisano: 09.03.2016 17:53:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

Nie biorę udziału w Graalu i aż się boję zacząć dyskusję na temat wyników I etapu...
https://www.faceb.../?type=3&theater
ale przyznam, że zgłoszenia zupełnie nie w moim guście (jedno mi się podoba) i aż dziw, że wybierało Albedo, co to z niejednego pieca konkursowego jadło, a raczej w nim piekło... Nawet przy tym pseudo-lajkowym formacie jakieś pole do popisu miało.
Daje mi do myślenia, że ja im chyba nieodpowiednie teksty wysyłam.
Tzn, nie takie, jakie oczekują.

...przeglądając galerię miałam zupełnie inne typy. Troszkę jestem w szoku, jednak serdecznie gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6170781 Napisano: 09.03.2016 16:56:41 w Carrefour konkursy
olunka napisał(a):

Czy były już wyniki z Actimela? emotka

no własnie chyba nie, a do dziś mają czas

Graf traktuje "dni" jako robocze, niestety. Mają czas do 11.03 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6170764 Napisano: 09.03.2016 16:03:53 w Paragony
Kupię paragony na startujący jutro konkurs Smolara w ITM - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6170478 Napisano: 08.03.2016 21:47:26 w Biedronka
awi napisał(a):

Były jakieś wygrane na forum w loterii Zakupy bez gotówki?

były... i tablety i samochody (chyba 2) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6170275 Napisano: 08.03.2016 15:40:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yreks napisał(a):

Na nagrody dzienne w paczce sprzątaczce jest rezerwa ?? Pytam bo kilka osób chwaliło się dzisiaj wygranymi z wcześniejszych dni.

Codziennie zgłoszenia losowane są z CAŁEJ bazy zgłoszeń (tych od 1-ego dnia loterii).  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6170272 Napisano: 08.03.2016 15:38:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

edzia21 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

To są już wyniki z Grześków? To czemuż nikt się niczym nie chwali i nie ma nic na stronie?
Edit: dobra, widzę kody, ale serio ktoś je wszystkie przegląda i porównuje ze swoimi 200? emotka

A po przeglądać? Wystarczy Ctrl+F

Owszem wystarczy dla niektorych, którzy wklepali 5 kodów ale jak ktoś wklepał 200 to teraz każdy ma wbijąc emotka ?

Dokładnie, nie pisałam o "hurtowej wysyłce" tylko o normalnej. Codziennie wysyłałam po 5  kodów i sprawdzenie ich za pomocą metody CTRL+F nie zajęło mi dużej niż 15 sek na każdy dzień. Czasami wystarczy wpisać jedynie 2 pierwsze znaki...żeby zobaczyć że "lipa" emotka

A osobom, które wysylaly po 200 proponuje czekac na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6170186 Napisano: 08.03.2016 14:02:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

To są już wyniki z Grześków? To czemuż nikt się niczym nie chwali i nie ma nic na stronie?
Edit: dobra, widzę kody, ale serio ktoś je wszystkie przegląda i porównuje ze swoimi 200? emotka

A po przeglądać? Wystarczy Ctrl+F Wyświetl w wątku >>
0 0