Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6159629 Napisano: 12.02.2016 22:15:11 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

Rzygać mi się chce tymi walentynkami!

To poszukaj jakiegoś fajnego chłopaka!

...w domyśle: "może zwrócisz uwagę na basisutek, jestem taki spragniony kobiety emotka

skoro chce Ci rzygać, to niech Ci się zwróci

A to trzeba być singlem, żeby rzygać walentynkami? Ja tam jestem w szczęśliwym związku, a też nimi rzygam.
Wszędzie promocje walentynkowe, wydarzenia walentynkowe, konkursy walentynkowe. Opisz swoją miłość, opisz jak pachnie miłość, jak smakuje miłość, jak poznałaś swoją miłość, jak bardzo i dlaczego kochasz swoją miłość; pokaż na zdjęciu, jak się bardzo kochacie, jak pijecie sobie z dzióbków... Wygraj romantyczny wyjazd, romantyczne kino, romantyczną kolację, romantyczny zestaw do fondue...
Walentynki opanowały świat. Wszyscy zginiemy.

Moim zdaniem należy się cieszyć z Walentynek, weź pod uwagę jak niewiele mamy wesołych, radosnych pełnych miłości świąt. Na każdy kroku coś smutnego, albo kościelnego. Tego brakuję - i jestem na TAK.
Kolorem miłości jest różowy- czerwony to specjalny zabieg, popatrzcie na czakram czerwieni. To seksualność, dlatego dzisiejsze przekazy nastawione na nagość (kipią seksem- przekazy podprogowe, bilbordy itp.) i tak atakują, szczególnie  młodzież. Wszystko oczywiście za przyzwoleniem "jaśnie panujących". Patrząc na inne kultury np. muzułmanki całe się zasłaniają. Długie tematy jak rzeka.

Myślałam, że to nigdy nie nastąpi...ale - batistutek - zgadzam się z Tobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159593 Napisano: 12.02.2016 21:09:54 w Intermarche
kate87 napisał(a):

luko922 napisał(a):

asiam napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem, że ten konkurs Twój styl Twoje miasto w inter to osobny, niezależny od tego ogólnopolskiego? 

Ja też się pogubiłam jeżeli chodzi o ten konkurs.

Już widzę, że ma jednak jakieś powiązanie z ogólnopolskim, ale ja kompletnie nie rozumiem tego zagmatwanego regulaminu, więc leję na ten konkurs. 

Ja też, malo nagrod  a duża promocja 

Ja również, nawet jednego, marnego zgłoszenia nie napisałam - szkoda czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159591 Napisano: 12.02.2016 21:05:54 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

edzia21 napisał(a):

trojan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

No, żesz q...mąż zajechał dziś do Biedronki i kupił mi 5 moich ulubionych czekolad Magnetic, dokładnie takich samych jak kilka dni temu...i co ...na paragonie po 1,75 każda, a ja kupowałam po 2.19...dlaczego przecenili? I czemu nikt nie napisał o tym...co by innych uświadomić...i teraz na 10 złotych muszę zjeść 6 czekolad, a nie 5 jak jeszcze kilka dni temu...wrr

bo od wczoraj nowa oferta i wszystkie czekolady -20%

Przed chwilą byłam w biedrze po magneticowe zakupy i u mnie wisi kartka A4 jak byk -20% emotka , ba nawet na cenówkach są ceny po uwzględnieniu rabatu, czyli 1,75emotka

Jestem pewna, że ja bym kupiła dobrze, na pewno bym sprawdziła i wszystkie kartki zobaczyła...ale Mąż z innej bajki...i tylko pamiętał, że kilka dni temu 5 czerwonych kupił i było "romantycznie" i co teraz ...? Okrzyczeć czy podziękować...bo paragon do tylko do kosza nadaje się?

Wiem o co kaman...z moim jest podobnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159586 Napisano: 12.02.2016 20:53:27 w Biedronka
trojan napisał(a):

gryszelm napisał(a):

No, żesz q...mąż zajechał dziś do Biedronki i kupił mi 5 moich ulubionych czekolad Magnetic, dokładnie takich samych jak kilka dni temu...i co ...na paragonie po 1,75 każda, a ja kupowałam po 2.19...dlaczego przecenili? I czemu nikt nie napisał o tym...co by innych uświadomić...i teraz na 10 złotych muszę zjeść 6 czekolad, a nie 5 jak jeszcze kilka dni temu...wrr

bo od wczoraj nowa oferta i wszystkie czekolady -20%

Przed chwilą byłam w biedrze po magneticowe zakupy i u mnie wisi kartka A4 jak byk -20% emotka , ba nawet na cenówkach są ceny po uwzględnieniu rabatu, czyli 1,75emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159209 Napisano: 12.02.2016 08:01:25 w Biedronka
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Colgate już informowało? Na ich stronie wygrajusmiech.pl pod regulaminem konkursu pojawił się formularz "Oświadczenie-dane osobowe" emotka

Czyli, ze co-czekamy dzisiaj na smsy? Czy oni lubia informowac przed czasem? 

Zdarzało się emotka  Kto ich tam wie... emotka  W każdym bądź razie oświadczenie jest od wczoraj na stronie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159205 Napisano: 12.02.2016 07:50:56 w Biedronka
Czy Colgate już informowało? Na ich stronie wygrajusmiech.pl pod regulaminem konkursu pojawił się formularz "Oświadczenie-dane osobowe" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159180 Napisano: 11.02.2016 23:12:03 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Teraz tylko czekać, aż matki znajdą sposób na biznes, rezygnując z pracy na rzecz rodzenia gromadki...a później będzie: "Gdzie moja emerytura?! - to wina T...ska"  emotka

Raczej patologia sie zacznie rozmnażać...zawsze to więcej kasy na wódkę.

Nie wierzę, że ktoś, kto ma odrobinę zdrowego rozsądku myśli, że to 500 to długoterminowy dodatek. A emerytura to całkiem inna bajka.

Czytałam dzisiaj prognozy "biznesów" na Money.pl ...pod tym względem nie pozostawiają złudzeń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159178 Napisano: 11.02.2016 23:10:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Teraz tylko czekać, aż matki znajdą sposób na biznes, rezygnując z pracy na rzecz rodzenia gromadki...a później będzie: "Gdzie moja emerytura?! - to wina T...ska"  emotka

Ja tam emerytury raczej nie dożyję. Natomiast nasza ulubiona Pani Patologia już w ciąży; tylko nie wiem, co dokładnie zrobić zamierza, skoro wszystkie poprzednie dzieci jej odebrano. No ale za pińset to może se najnowsze zachowa emotka

Fakt, licząc na jakąkolwiek emeryturę za kilkadziesiąt lat - przemawia przeze mnie lekkie szaleństwo emotka

Pogratulować emotka  Szkoda że Pani Patologia nie zdaje sobie sprawy, jaki potencjał konkursowy jej odbierają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159171 Napisano: 11.02.2016 22:59:50 w Wkurza mnie...
Teraz tylko czekać, aż matki znajdą sposób na biznes, rezygnując z pracy na rzecz rodzenia gromadki...a później będzie: "Gdzie moja emerytura?! - to wina T...ska"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6159051 Napisano: 11.02.2016 18:43:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

Czy w belriso trzeba zrobić zakupy w trakcie trwania etapu tak jak w zott?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158969 Napisano: 11.02.2016 15:53:37 w Paragony
Kupię paragon na konkurs Nestle - TESCO "Ruszaj po nagrody z niebieskim misiem" oraz paragon na konkurs "Wyraź swoje uczucia z Danio Shake It i wygraj" - PW  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158712 Napisano: 10.02.2016 23:35:29 w Biedronka
magnus napisał(a):

dolly napisał(a):

Nie ma to jak wyjść z biedronki, z paragonem na 39,66zl emotka

No co masz  4 punkty  emotka

Czy Zott przysyłał info po dodaniu zgłoszenia ?
Nie pamiętam , w którym etapie słałememotka  

Zott niet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158409 Napisano: 10.02.2016 14:37:37 w Biedronka
joan napisał(a):

Ta agencja mnie przeraża. Niedociągnięcia i wątpliwości co do interpretacji regulaminu obu ich konkursom towarzyszyły od początku. Netto / brutto / ilość produktów / ile razy można w ogóle zagrać itepe. emotka

Nie mam drukarki, więc spisuje ręcznie najważniejsze założenia każdego konkursu. I to jest jakieś 5 - 10 punktów max. Szkoda, że pracownicy agencji nawet tego ogarnąć nie potrafią. Wstyd.

Joan...to jest NIC w porównaniu do tego, co mnie kiedyś u nich przeraziło. Była jakaś gierka na Fb (konkurs), po czym usunęli kilkanaście największych wyników (w tym mój). Poszła reklamacja, na co oni: "Nie jesteśmy w stanie określić, które wyniki były uczciwe, a które nie...to nie jest do sprawdzenia. Postawiliśmy kreskę, Pani znalazła się po tej "złej" stronie. Miała Pani pecha.". Toż to całe m2.o emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158394 Napisano: 10.02.2016 14:30:07 w Biedronka
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Kurcze, mam nadzieję że w II (moim) etapie się ogarną emotka

Jak to: Twoim?! emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158382 Napisano: 10.02.2016 14:25:28 w Biedronka
joan napisał(a):

malutka456 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Na liście kart do Hebe również są zdublowane osoby emotka  

może po losowaniu nie zadali sobie trudu sprawdzenia listy zwycięzców  emotka

Si, si emotka

Kurcze, mam nadzieję że w II (moim) etapie się ogarną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158362 Napisano: 10.02.2016 14:13:04 w Biedronka
Na liście kart do Hebe również są zdublowane osoby emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158136 Napisano: 09.02.2016 23:43:14 w WC - rozmowy o wszystkim
To ja nie wiem, co Wy z tymi Persilami macie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158111 Napisano: 09.02.2016 22:16:17 w Wkurza mnie...
mellowfruit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Straszliwie mnie wkurzają te nowe ustawy. I w ogóle cały ten rząd. Małe sklepy padną, a co za tym idzie takie Żabki, Polomarkety, Abc i inne - nie będzie ich już w moim mieście, bo nie ma szans, żeby się utrzymały. I współczuję tym wszystkim małym przedsiębiorcom, ale też wszystkim konkursowiczom, którym spod nosa zabiorą ot choćby konkursy, bo do takiej żabki będzie już za daleko albo i w ogóle nie będzie... No chyba, że szanowna Pani Beata pomyśli nas tym co robi, bo na razie to ona chyba nie myśli.

nie wspominając o ilości nagród w konkursach...elektronika idzie poważnie w górę, a pieniądze na kampanie takie same. Teraz mają w planach wziąć się jeszcze za paliwa...coby kierowcom było lżej w portfelach emotka

za banki już się wzięli, jak spojrzałam, że nagle od stycznia mam płacić 10 złotych za prowadzenie konta, bo weszła nowa ustawa i mój bank sobie nie potrafi z nią inaczej poradzić, to padłam emotka

opłaty za konto opłatami, gorzej z kredytami hipotecznymi które podskoczyły/podskoczą ludziom o kilka procent emotka  małe sklepy upadną, żarcie zdrożeje, ale ważne że "pincet złotych" na koncie sie zgadza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6158107 Napisano: 09.02.2016 22:09:37 w Wkurza mnie...
mellowfruit napisał(a):

Straszliwie mnie wkurzają te nowe ustawy. I w ogóle cały ten rząd. Małe sklepy padną, a co za tym idzie takie Żabki, Polomarkety, Abc i inne - nie będzie ich już w moim mieście, bo nie ma szans, żeby się utrzymały. I współczuję tym wszystkim małym przedsiębiorcom, ale też wszystkim konkursowiczom, którym spod nosa zabiorą ot choćby konkursy, bo do takiej żabki będzie już za daleko albo i w ogóle nie będzie... No chyba, że szanowna Pani Beata pomyśli nas tym co robi, bo na razie to ona chyba nie myśli.

nie wspominając o ilości nagród w konkursach...elektronika idzie poważnie w górę, a pieniądze na kampanie takie same. Teraz mają w planach wziąć się jeszcze za paliwa...coby kierowcom było lżej w portfelach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6157958 Napisano: 09.02.2016 16:30:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje Słonko emotka  szerokości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0