Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6154055 Napisano: 02.02.2016 21:34:41 w Biedronka
@nie_zapominajka1 napisał(a):

Proszę o info, czy w konkursie Colgate podajemy nr paragonu - ten na górze, po prawej stronie czy nr systemowy?

na górze Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6154036 Napisano: 02.02.2016 21:20:10 w Dziś cieszę się z.....
@Vi. napisał(a):

benasia napisał(a):

Urodziłam śliczną, zdrowa i dużą córeczkę. To zdecydowanie jeden z piękniejszych momentów w zyciu emotka

Gratulacje! emotka niech rośnie zdrowo emotka

Również przyłączam się do gratulacji emotka  Dużo zdrowia dla Maluszka ... i oczywiście dla Mamusi również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6154023 Napisano: 02.02.2016 21:10:23 w Biedronka
bridget napisał(a):

a w magneticu jest jakas liczba znakow?

400 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6153990 Napisano: 02.02.2016 19:23:43 w SZUKAM....
truskaweczka123 napisał(a):

czy z tego konkrusu https://konkurszott.pl/#/ przychodza Wam jakies potwierdzenia na @?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6153499 Napisano: 01.02.2016 23:49:23 w WC - rozmowy o wszystkim
magnus napisał(a):

Wg mnie batistutek123 poprostu robi wszystkich w jajo.
Nie mieszka na odludziu, ma dostęp do netu, a w górach i jakiejś pojedyńczej chacie poza wsią wcale nie jest takie proste.
Udaje ekologa i zahartowanego tarzana.
Szukasz żony/kobiety - pokaż prawdziwe oblicze a znajdzie się sama !

albo i nie znajdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6153292 Napisano: 01.02.2016 17:42:25 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

dolly napisał(a):

stefania7 napisał(a):

W zimie wchodze do beczki z zimna wodą i wychodzę po kilku minutach.

Beczka z wodą zimą staje się beczką z lodem - czy może do Twojej wsi mróz nie dociera?

Beczka jest w domu, stosuje tą metodę tak jak pewien Pan który żyje do dziś ma chyba coś ponad 95 lat i ma bardzo dobra kondycje i zdrowie.

I kobiete tez bys do tej beczki wrzucał?  Bo wiesz akurat  nam to służy,  ale mężczyzna po wyjsciu z takiej zimnej wody, to raczej niezbyt zachecajacy jest emotka

Jak by zaszła taka potrzeba to czemu nie:) nie traktuj tego tak całkiem poważnie, robie to z własnej nieprzymuszonej woli:)
zachęcający do czego?

Chyba NIE zachęcający - zapewne do ... kopulacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6153209 Napisano: 01.02.2016 15:27:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
PrzemekNMR napisał(a):

Koszulka UEFA rozmiar L ( myślałem że większe są te męskie, mała a ktoś pisał na forum że duże)

Mała? Mój facet wbił się w rozmiar M emotka

w temacie: koszulki UEFA Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6152977 Napisano: 01.02.2016 06:09:10 w Intermarche
Czy bony do Intermarche z konkursu na 18-ste urodziny (standardowe) upoważniają do zakupu alkoholu? Wg mnie JAK NAJBARDZIEJ, jednakże ostatnio robiłam zakupy spożywcze w ITM i Pani kasjerka coś "przebąkiwała", że można kupić alkohol, pod warunkiem iż taki zakup jest WYRAŹNIE wyszczególniony na bonie, a jeśli nie ma stwierdzenia "można kupić alkohol" to nie można emotka  zgłupiałam... rozumiem, że na niektórych bonach jest zapis, że owe bony nie obejmują alkoholu & papierochów, ale nakazy?!?!?!?! emotka

BTW ...chciałabym kilka tysięcy swoich bonów zainwestować w whisky  emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6152693 Napisano: 30.01.2016 23:40:54 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

dolly napisał(a):

malinka90 napisał(a):

Witam. Mam pytanie dotyczące tego forum. Pamiętam, że dawniej był tutaj wątek KLIKNIJCIE, w którym bardzo dużo się działo, była wymiana klików. Dziś już tego nie ma, tzn. widzę, że taki wątek istnieje, ale praktycznie nikt się nie udziela. Na dzień dzisiejszy jest to sprzeczne z regulaminem?

Nie, przenioslo sie to na fb. Watek dziala, ale nie z takim rozmachem jak kiedys.

poza tym są ograniczenia w pisaniu... jeden wpis z głosami na godzinę. Bo bywało, że jedna osoba spamowała cały temat na kilkanaście stron, np. dodając same linki albo tysiące emotek, aż w oczach się mieniło emotka

Można jeszcze dodać, że sam Fb "rypnął się" z ilością  ciekawych konkursów...sama kiedyś tam buszowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6152690 Napisano: 30.01.2016 23:34:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

angied23 napisał(a):

Czy ktoś jadł te produkty Go Asia z tego biedronkowego konkursu ? Idzie się pożygać 'rany jaki kwach ! Bleeeee emotka

Nie sądzę, by wielu miało odwagę ich spróbować emotka

do każdego opakowania produktów Go Asia powinien być "talon" na chemioterapię GRATIS ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6152434 Napisano: 29.01.2016 23:14:42 w Biedronka
magnus napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Może ktoś podpowiedzieć jaki bank wydał karty Mastercard te z urodzinowego Biedronki?  Robiłam dziś konkursowe zakupy i chce zgłosić,ale na tej karcie nie pisze jaki bank to wydał.

To jest karta Edenred - na kwotę XXX i do kwoty XXX, bez możliwości doładowania, zwiększenia salda, niby karta płatnicza w w sumie jak podarunkowa

eee saldo można zwiększyć emotka  W aplikacji generuje się specjalny rachunek, na który można przelać $$$ i zasilić daną "przedpłacówkę" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6152421 Napisano: 29.01.2016 22:43:19 w Biedronka
kozuszka38 napisał(a):

No niby można nabijać transakcje ale....
to mówi regulamin:
Organizator zastrzega sobie prawo do wykluczenia z udziału w Loterii, po przeprowadzeniu postępowania wyjaśniającego, Uczestników, którzy naruszają postanowienia niniejszego Regulaminu, w szczególności w przypadku: 4.21.1 generowania przez Uczestników Transakcji lub Zgłoszeń w sposób automatyczny; 4.21.2 generowania przez Uczestników Transakcji w liczbie sprzecznej ze zwyczajowym trybem dokonywania płatności kartą (np. celowego dokonywania wielu drobnych Transakcji składających się łącznie na płatność za jednorazowy zakup towarów lub usług); 4.21.3 prowadzenia jakichkolwiek innych działań, które stanowią próby obejścia Regulaminu lub zabezpieczeń i zasad funkcjonowania Loterii, w tym zwłaszcza zawyżania kwot na jakie zostały dokonane Transakcje na etapie wypełniania.

Chyba Albedo ma chrapkę na te Focusy emotka  Oni zawsze znajdą COŚ, żeby samochód z loterii został u nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6152377 Napisano: 29.01.2016 21:13:51 w Pomocy!!!!
asandraa napisał(a):

W konkursie Biedronki Colgate numer dowodu zakupu to który numer? Obok daty? Proszę o pomoc.

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6152197 Napisano: 29.01.2016 16:46:39 w Konkursy ABC
masza napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

z milki z anegdotą dostaliście już info o podatku? Ja odesłałam paragon z oświadczeniem  następnego dnia, nie wiem ile sie czeka na informację o zapłacie podatku?

ja tez zaraz odesłałam , nic nie dostałam , może osoby wcześniej grające, powiedzą jak informują o podatku? @ czy sms?

SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6151435 Napisano: 28.01.2016 11:29:56 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Możesz zarezerwować miejsce(nie dawaj opcji płacenia), masz też wgląd które miejsca są już zarezerwowane - tyle, że u mnie trzeba być 15 min przed seansem bo z automatu anulują im się wtedy rezerwacje. Miałam tak ostatnio, kobietka za mną była 13 min przed seansem i sprzedawca stwierdził, że wszystkie rezerwacje już się anulowały a ja 3 min wcześniej bez problemu realizowałam.

Dziękuje 
A mogę wybrać miejsca oznaczone dodatkową opłatą +0,25 zł i zapłacić nimi kodami? Czy tylko te normalne miejsca?

tak emotka  tylko nie miejscówki VIP (jeśli są tak owe w Twoim kinie) ... te zwykłe (+0,25 itd) normalnie podchodzą pod voucher  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6151403 Napisano: 28.01.2016 11:06:47 w SZUKAM....
@banka-manka napisał(a):

Czy w Multikinie idzie rezerwować bilety/miejsca internetowo, a później w kasie zapłacić za nie kodami z Wedla? 
Nigdy nie byłam w Multikinie emotka  i nie wiem jakie tam panują zasady. Bez rezerwacji boję się, że na miejscu może okazać się brak miejsc i kilometrowa wycieczka pójdzie na marne.

tak, możesz zarezerwować przez Internet, odebrać bilet w kasie (pokazując numer vouchera) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6151338 Napisano: 28.01.2016 09:40:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dragomira30 napisał(a):

emotka http://www.tesco....48-colgate/index.php

To jest stary (ubiegłoroczny) konkurs emotka
Czasami warto spojrzeć na daty  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6151334 Napisano: 28.01.2016 09:38:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dragomira30 napisał(a):

zaczarowana19 napisał(a):

Czy do konkursu walentynkowego Tesco mogę kupić 2 kostki mydła za 1,89 każda? W regulaminie nie znalazłam informacji o kwocie produktów, ale wolę się upewnić. 

zgodnie z 3 punktem regulaminu mydła są wyłączone z promocji

A skąd masz ten "regulamin"? emotka

3. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki COLGATE, PALMOLIVE,COLODENT, elmex, AJAX, Lady Speed Stick i Protex dostępne w sieci Tesco (zwane
dalej „Produktami Promocyjnymi”).  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6151330 Napisano: 28.01.2016 09:32:49 w BelVita - konkurs śniadaniowy
selenes napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Pierwsze śniadanie od Belvity-nawet nie zadzwonili że już wysyłają ...
Firma powiesiła na bramie i też nie zadzwonili....
Czy wasze ciastka,też są w takich ilości i opakowaniu???

lol, ale sniadanie... 50 zl, smiech na sali.

tak, zdecydowanie to 50 zł ...jednak bez 0 na końcu. Z czego jakieś 2 zł to koszt tej belvity w srebrnym opakowanku. BelVito - wstydź się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6151325 Napisano: 28.01.2016 09:22:35 w SZUKAM....
shell napisał(a):

Kiora wysyłała ostatnio smsy z Żabki bez podawania nagród.
Kiedy dowiemy się o rodzaju nagrody? Po zweryfikowaniu paragonów? Czy dopiero jak kurier przywiezie? emotka

Po zweryfikowaniu paragonów.

Pytałam ich kiedyś, dlaczego TAK, a nie INACZEJ. Odpisali, że ludzie często grają bez paragonów na większą liczbę "numerów" i odsyłają posiadany paragon jedynie na lepsze nagrody...a bez podania rodzaju nagrody trzeba tak czy siak odesłać - sprytne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0