Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6144072 Napisano: 12.01.2016 21:47:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

A to Berliso da się zjeść? emotka

czytałam o nim opinie na Blogach...ponoć to zwykły, przesłodzony budyń. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144064 Napisano: 12.01.2016 21:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Czyżby los nagród był już przesądzony, a ich  droga prowadziła do Aleksandrowa? emotka

A Aleksandrów układa też hasełka? emotka  

eeee nie emotka  przesadzacie! 

a kto ich tam wie....zobaczymy czy układa...

no ale to nie loteria, a oni w loteriach wymiatają....

akurat jeśli chodzi o M2.O - kij ich wie, czy pod postacią "hasełkowego" loterii nie urządzają emotka  Kilka lat temu prowadzili jakiś konkurs na FB, wygralam u nich średniej jakości prozą emotka  lepsza twórczość poszła w niebyt.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144058 Napisano: 12.01.2016 21:15:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Czyżby los nagród był już przesądzony, a ich  droga prowadziła do Aleksandrowa? emotka

A Aleksandrów układa też hasełka? emotka  

eeee nie emotka  przesadzacie!  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6144016 Napisano: 12.01.2016 20:03:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

stefania7 napisał(a):

tosca napisał(a):

Czy ktoś się orientuje,czy w Konkursie "Kafeteria prezentów od Nescafe w Carrefour" zostali już wyłonieni zwycięzcy?

tak

Dzisiaj była rezerwa ?

tak, dzisiaj była rezerwa (do wczoraj był czas na dane) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143735 Napisano: 12.01.2016 13:20:42 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

Przyszła nagroda od Graffa z konkursu "Zostań gwiazdą w swojej kuchni" -> wartość regulaminowa 75 złotych, ale może spokojnie kandydować na największe rozczarowanie 2016 emotka
Zawartość kartonika: 1 x ryż biały + 1 x pomidory krojone, a reszta to sama chemia w tytkach i kostkach emotka

I powiem tak: biorąc udział wiedziałam, jakie marki produktów będą w paczce. ALE np. Podravka ma całkiem fajny asortyment, min. różnego rodzaju makarony. Gdy przed chwilą zobaczyłam zawartość tego mini kartonika... no przykro mi się zrobiło emotka

porażka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143574 Napisano: 12.01.2016 01:26:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

rogalino napisał(a):

luko922 napisał(a):

dolly napisał(a):

@asante napisał(a):

A z czego zasłynęła ta agencja, ze ma być wesoło? emotka  

O to samo miałam pytac, bo nie gralam u nich..

Też jestem ciekaw. A brak miejsca na numer paragonu... emotka

na początku nagrodzili bardzo mało osób, twierdząc że to już wszyscy, a nagród było aż 700. Dopiero po interwencjach nagle dziwnym trafem poszły smsy z gratulacjami do reszty emotka

700 nagród? który to konkurs?

Lech w żabce... tam były 2 telefony + kilka setek zgrzewek piwa Shandy/Diesel (pakowanych w kartonach) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

edzia21

#6143515 Napisano: 11.01.2016 21:22:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

W lodówce obok innych kaszek i ryżów smakowych   emotka  w Kauflandzie ostatnio byłyemotka

:D dziękuje za dobrą nowinę emotka

Ale zła jest taka,że w regulaminie znalazłam zapis:
3. Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz. 
Czyli,że jak nie uda mi sie w  jednym etapie to już koniec zabawy?

Jeszcze tak dokładnie nie analizowałam regulaminu, ale wstępnie przeczytałam i sie w sumie ucieszyłam... Ale chyba za szybko, bo oszusci pewnie i tak znajda sposób, aby obejść ten zapis. Ciekawe czy regulamin blokuje ponowna próbę wypełnienia formularza z tym samym mailem. I ciekawe jak beda weryfikować zgłoszenia z jednego IP na rożne adresy...

Organizator M2.0 Sp. z o.o.-nie brałam jeszcze u nich udziału,więc nie wiem czego można się spodziewać,ale liczę,że choć po jednej mikrofalówce na rodzinkę rzucą emotka

ostatnio robili LECHA Shandy/DIESEL w Żabce.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6143261 Napisano: 11.01.2016 13:58:10 w Konkursy ABC
Nie bylo podzialu na dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142966 Napisano: 10.01.2016 19:26:31 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że 2016 rok zapowiada się wyjątkowo...loteryjnie emotka  

Zasugerowałam pare miesięcy temu mojej siostrze, która mieszka w Niemczech, aby zainteresowala sie konkursami w niemieckim Rossmannie. Okazało sie, ze tam nie było konkursow-tylko same loterie... Boje sie, ze Polska weźmie przykład z zachodu... Oby nie!!! 

wg mnie na rossmannie konkursów już nie doświadczymy emotka  były telefony, to dodali wpis "wkrótce konkursy". Od pewnego czasu tendencja ich konkursów była bardzo spadkowa...chyba "wykrakałam" rychły koniec.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142879 Napisano: 10.01.2016 14:38:10 w Połączenia nieodebrane
joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

mkmadzia7 napisał(a):

właśnie mam to samo nieodebrane ... jeden sygnał i tyle ... kto to? 20:54

To z Afryki,nie odbierajcie!!Mój smartfon wyświetlił,że to Sierra Leone emotka

Nadal dzwonią, więc podbijam wątek - bądźcie czujni emotka

Słyszałam od znajomej, że mówili o tym w TV...ponoć ktoś "po oddzwonieniu" zabulił 1000 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142872 Napisano: 10.01.2016 13:51:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie fakt, że 2016 rok zapowiada się wyjątkowo...loteryjnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142779 Napisano: 09.01.2016 22:07:29 w Konkursy ABC
bandit napisał(a):

witam 
„Zimowe wyzwanie na smaczne chrupanie” - w tym konkursie wygrałem projektor, odesłałem paragon ale do tej pory cisza niby mam zapłacić podatek zgodnie z regulaminem ale nikt się nie odezwał o przelew ? - gdzieś dzwonić czy jak ?
ma ktoś jakiś email do nich, telefon to proszę o info na priv z góry dziękuję

dostaniesz SMS, czekaj spokojnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142765 Napisano: 09.01.2016 21:22:56 w Połączenia nieodebrane
asiek07095 napisał(a):

a mój smartfon stracił 30 zl z konta !! emotka jakaś głupia ankieta. 2 min rozmowy i @##!)#@

emotka ...i tyle na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142555 Napisano: 09.01.2016 02:26:10 w SZUKAM....
androm napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

Ale ile Ty masz lat? Ustaw swoje zdjęcie jako avatar.
Ja się w Tobie podkochuję, bo po tej akcji ze zniczami wiem, że jesteś zaradny. To takie męskie!
Jestem bezprzesadnie ładna, bezprzesadnie mądra.
emotka
P.S. Sądząc po avatarze masz też piękny, boazeryjny przedpokój pełen kwiatów.

hahaha! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142547 Napisano: 09.01.2016 01:19:06 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

ziolko napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

sugeruję portale randkowe, a nie konkursowe emotka  tam są większe szanse, niż tu

ależ tu nie ma żadnej normalnej dziewczyny, tutaj wszystkie są sfiksowane.. konkursowo, no ale jednak emotka

dokładnie...emotka  mój narzeczony miałby wiele do powiedzenia w tej kwestii emotka  także - lojalnie: NIE POLECAM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142437 Napisano: 08.01.2016 21:17:33 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

czy haslo do krzyzowki rossnetu to Sy.....wa Za...a? Proszę o priv - ja juz mam haslo, ale chcialabym sie upewnic

Wnioskuję iż to "tajemnicze hasło" to Sylwestrowa Zabawa? emotka  A cóż to za tajemnica Dżizass...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142335 Napisano: 08.01.2016 17:26:20 w Czy informują/ informowali?
avanti9 napisał(a):

Kafeteria prezentów od Nescafe , Carrefour, Czy już informowali?

Informowali przed Swietami Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142333 Napisano: 08.01.2016 17:25:10 w Rossmann
ivanotta napisał(a):

kate1980 napisał(a):

zaraz zmienią datę emotka

dawno nie mieli takiej obsuwy 

Dawno...jakis miesiac (przy poprzednich wynikach) ...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6142177 Napisano: 08.01.2016 13:23:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

wciąż się zastanawiam co organizator robi z nagrodami, których nie przyzna?

nie kupuje ich ;d i zapewne dysponuje wolnymi zasobami $$$

Kiedyś byłam przekonana, że kasa zostaje u "zleceniodawcy", niestety ale okazało się że nie. Wyświetl w wątku >>
0 0