Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6082148 Napisano: 26.09.2015 21:42:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, jedni będą pisać o tym, że zostali wprowadzeni w błąd i wysłali zły numer, a drudzy będą pisać, żeby nie uznawać błędnych numerów paragonów, bo było jasne, który podać. I taka walka jednych z drugimi, a wygra ALBEDO, które dziwnym trafem nie przewidziało rezerwy... Ten zapis z przejściem nagród na organizatora to największy regulaminowy absurd... 

moim zdaniem automatycznie odrzucą numery paragonów, które mają powyżej 4 cyfr
a jeśli chodzi o nagrody główne to wiem, że rzetelnie rozdają, choć czasem mają poślizg z wysyłką emotka

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka

emotka  Edzia, ale to są dwa odmienne poglądy emotka
A ja akurat nie mam pojęcia kto w tej dyskusji ma rację, ale wiem jedno: Albedo ma bardzo mało czasu na przeczytanie wszystkich zgłoszeń i uczciwy wybór emotka   Biorą na siebie dużo zobowiązań, wyznaczają krótki terminy, ktoś tu napisał, że ich pazerność odbije się na nas i obawiam się, że to niestety może być prawdą emotka

Jestem pewna, że tego nie przeczytają...prac pewnie było tysiące. Rozmawiałam kiedyś ze znajomą z pewnej agencji, mówiła że po 50-tej pracy mózg czytającego już się wyłącza i człowiekowi się po prostu nie chce czytać. Przecież tam bóg wie jakich "komisji" nie ma. Ładnie to to tylko w reg wygląda. Czyta 1, max 2 osoby. Konkursy konsumenckie to tylko kropla w morzu kompetencji agencji reklamowej. Albedo ma teraz bardzo dużo pracy, mega dużo promocji...i kilka równorzędnych konkursów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082145 Napisano: 26.09.2015 21:36:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Haha, jedni będą pisać o tym, że zostali wprowadzeni w błąd i wysłali zły numer, a drudzy będą pisać, żeby nie uznawać błędnych numerów paragonów, bo było jasne, który podać. I taka walka jednych z drugimi, a wygra ALBEDO, które dziwnym trafem nie przewidziało rezerwy... Ten zapis z przejściem nagród na organizatora to największy regulaminowy absurd... 

a jeśli chodzi o nagrody główne to wiem, że rzetelnie rozdają, choć czasem mają poślizg z wysyłką emotka

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka

emotka  Edzia, ale to są dwa odmienne poglądy emotka
A ja akurat nie mam pojęcia kto w tej dyskusji ma rację, ale wiem jedno: Albedo ma bardzo mało czasu na przeczytanie wszystkich zgłoszeń i uczciwy wybór emotka   Biorą na siebie dużo zobowiązań, wyznaczają krótki terminy, ktoś tu napisał, że ich pazerność odbije się na nas i obawiam się, że to niestety może być prawdą emotka

chodziło mi o 2 zdania napsiane przez beate21 emotka  odnośnie odrzucenia automatycznego paragonów oraz o głównych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082131 Napisano: 26.09.2015 21:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

zgadzam się z powyższymi zdaniami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082111 Napisano: 26.09.2015 20:31:59 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

Czy były już wyniki Rexony?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6082095 Napisano: 26.09.2015 20:00:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

aga67 napisał(a):

A w C4 Wedel  to nr,paragonu obok daty czy systemowy?  Czytam reg. i nic nie widzę o systemowym  emotka

Numer dowodu zakupu, o którym mowa w pkt 2.3.2.i Regulaminu, który Uczestnikobowiązany jest podać przy wypełnieniu formularza konkursowego, znajdować się będzie na
danym paragonie w jego dolnej części po prawej stronie i może być opisany jako „NUMER
SYSTEMOWY” lub „NUMER TRANSAKCJI”.

Dlaczego ją w błąd wprowadzasz? Przecież w c4 podaje się numer paragonu z góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081766 Napisano: 25.09.2015 23:55:33 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

rachel napisał(a):

tam w ogóle będzie kilka rezerw  bo już widać numery paragonu trzycyfrowe...w sumie to się dziwię że smolar to umieszcza na liście zamiast losować następne:/

A 3 cyfrowy zly? Ostatnio jakis z Rossmana mialam 3 cyfrowy. Przyznam, ze mnie zdziwil, ale coz;) poszedl na ogolnopolski colgate

Jeśli chodzi o biedronkę to tak, zły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081637 Napisano: 25.09.2015 20:59:11 w Biedronka
źle Cię luko zrozumiałam, myślałam że pytasz czy 100 znaków to z Biedronką i numerem paragonu emotka haha, dzisiaj już nie myślę emotka

Biedronka.nr pparagonu.DOKOŃCZENIE zdania na 100 znaków emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081636 Napisano: 25.09.2015 20:57:56 w Biedronka
luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy te 100 znaków w nowym konkursie to jest łącznie z początkiem już? 

wg mnie sama odpowiedź ma liczyć 100 znaków, biorąc pod uwagę że trzeba jeszcze skrobnąć prefix "biedronka" i numer paragonu, mało byłoby znaków na odp emotka

Kurcze, zawsze mam problem z tym - wysłałbym samo dokończenie zdania bez początku no i mam wątpliwości czy przyjmują takie, czy musi być całość... 

samo dokończenie emotka ! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081620 Napisano: 25.09.2015 20:31:30 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Czy te 100 znaków w nowym konkursie to jest łącznie z początkiem już? 

wg mnie sama odpowiedź ma liczyć 100 znaków, biorąc pod uwagę że trzeba jeszcze skrobnąć prefix "biedronka" i numer paragonu, mało byłoby znaków na odp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081619 Napisano: 25.09.2015 20:28:36 w Biedronka
sylwika76 napisał(a):

proszę powiedzcie mi jeśli na persil wysłałam 18.09 to niestety już po zawodach i pralki nie mam

tak, bo etap z którego są dzisiaj wyniki trwał do wczoraj...czyli 24.09 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081589 Napisano: 25.09.2015 19:44:06 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Szukam odpowiedzi na pytanie: Czy iPad taki, jak niżej posiada możliwość korzystania z internetu za pomocą karty sim? i jeśli tak to zwykłej czy micro?emotka
http://www.agito....72hc-a/pd/DK9YGBBBM/
Tam jest specyfikacja, ale mnie to grzyb mówi, a potrzebuję się szybko dowiedzieć.emotka
Please... emotka

tak emotka  ma  LTE na nanoSIM emotka  czyli bardzo malutką. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081572 Napisano: 25.09.2015 18:51:23 w Biedronka
gryszelm napisał(a):

ITM Okazje dla domu - do mnie dotarły i potwierdzam - telefony odbierają

do mnie również wszystkie nagrody dotarły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081566 Napisano: 25.09.2015 18:39:13 w Biedronka
nouvelle napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Jejku, a ja się cieszę z nowych konkursów w Biedronce, bo może uda się coś wygrać wysyłając 1 czy 2, a tu chyba szanse są mniejsze niż w totka...
Swoją drogą, to widzieliście nowe konkursy? 20 ślicznych seatów i tyle samo nagród po 20.000? emotka

To jakaś mała, nieznana agencja, pewnie tania... hmm... emotka Ktoś ich zna? Hackett Hamilton?

zna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081308 Napisano: 25.09.2015 14:32:11 w Biedronka
holala napisał(a):

myslicie, ze jest rezerwa z mocy? czy nagrody, przy niewaznym//nienadeslanym paragonie przechodza na organizatora?

myślę że nie będzie, komu by się chciało robić rezerwę emotka  myślę, że i tak polegną z przelewami, a co dopiero rezerwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6081299 Napisano: 25.09.2015 14:26:11 w Biedronka
martunik3 napisał(a):

szkoda, że 23-go nie brałam udziału

ja również...23-go miałam 3 "powtórki nr paragonu" pod rząd i się wkurzyłam, olałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080908 Napisano: 25.09.2015 00:26:58 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
koniczynka123 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

czy coś możecie powiedziec o agencji PMICambera? terminowi? czy rzetelnie oceniają itp?

3 lata temu organizowali  "wiosne pachnacą" z Luksją- wtedy wybrali mi najlepsze z haseł jakie słałam więc możliwe, że czytali  emotka wszystko wysyłali terminowo - nie miałam żadnych zastrzeżeń

Z tego co pamiętam, kiedyś organizowali jakiś konkurs Wedla w ITM emotka  Wówczas również byłam zadowolona z ich wyboru emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080862 Napisano: 24.09.2015 23:00:40 w Biedronka
donia7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dotusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

maryam napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A swoją drogą, ciekawe ile makiet/filmów/laurek i innych dziwnych tworów dostało Albedo na konkurs w Biedrze emotka ...czego to co NIEKTÓRZY nie zrobią dla zdobycia samochodu emotka  a tffu!

a który to konkurs?

Wedel, tam gdzie była odpowiedź na 300 znaków emotka

może ktoś odważny wrzuci swoją odpowiedź, albo chociaż napisze co pisał? emotka

ps. jestę tchórzę... emotka

ja osobiście udziału nie bralam emotka

ta weź nie żartuj emotka

nie żartuję ani trochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080855 Napisano: 24.09.2015 22:55:40 w Biedronka
dotusia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

maryam napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A swoją drogą, ciekawe ile makiet/filmów/laurek i innych dziwnych tworów dostało Albedo na konkurs w Biedrze emotka ...czego to co NIEKTÓRZY nie zrobią dla zdobycia samochodu emotka  a tffu!

a który to konkurs?

Wedel, tam gdzie była odpowiedź na 300 znaków emotka

może ktoś odważny wrzuci swoją odpowiedź, albo chociaż napisze co pisał? emotka

ps. jestę tchórzę... emotka

ja osobiście udziału nie bralam emotka  ale ciekawa jestem wyników emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080853 Napisano: 24.09.2015 22:54:06 w Biedronka
taalvikki napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dopiero teraz sobie uświadomiłam, że owi niektórzy mogli wrzucać jakieś linki do "pomysłowych" filmików.. ale jak przesłać makietę przez formularz? czy też dają linki do zdjęć?  emotka  

ech.. pytam, bo nigdy się w takie żenujące szopki nie bawię, aczkolwiek domyślam się, że lud może mieć swoje sposoby na obejście wszystkiego... tffuuu!

ktoś mi kiedyś opowiadał, że jakaś osoba z tego forum (nie wiem kto) wygrała samochód w konkursie, gdzie zamiast hasła reklamowego jakiegoś produktu posłała makietę (chyba pocztą) wraz z hasłem emotka  Ponoć org był wniebowzięty emotka  więć wszytko jest możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6080846 Napisano: 24.09.2015 22:50:32 w Biedronka
maryam napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a który to konkurs?

Wedel, tam gdzie była odpowiedź na 300 znaków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0