Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6066622 Napisano: 03.09.2015 21:54:49 w Biedronka
mia napisał(a):

masza napisał(a):

najfajniej wymyślili wtedy z ŻUBREM ta wypłatę z bankomatu, z playboyem tez było ok, ale tu to oni na bank się zamotają z tymi oświadczeniami, zobaczycie będą reklamacje, a to nie doszło, a to nie w regulaminowym czasie , bo nie zdążyli otworzyć itp.

Ty byś się nie zamotała, mając w chacie 30.000 listów? emotka
Będą jaja jak berety, to pewne.emotka No ale sami tego chcieli.

Te dziesiątki tysięcy numerów kont bankowych, które będzie musiała babeczka przepisać z kartki do systemu - BĘDĄ JĄ NĘKAŁY PO NOCACH...przez dłuuuugi czas  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6066150 Napisano: 03.09.2015 13:12:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

Mam pytanie odnośnie shell pepsi jak dostałam sms 1 września to 5 dni roboczych mija w pn tak? i jeszcze jedno bo slalam tego samego dnia na siebie i na mame mam 2 paragony na 99% wiem z ktorego slalam mame ale moge w razie co dolaczyc 2?

we wtorek emotka  i od kiedy shell pepsi informuje sms-em ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6066073 Napisano: 03.09.2015 12:24:20 w Biedronka
defed napisał(a):

czy ktoś tu przestrzegał przez Cheetosami z Biedry...? a ja głupia nie posłuchałam i wczoraj zjadłam...  emotka

a co z nimi nie tak? Właśnie wsuwam sprężynki emotka  hmmm edit. spiralki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6066070 Napisano: 03.09.2015 12:21:47 w Biedronka
ilosto3995 napisał(a):

Czyli nie ma zagrożenia z ich strony, tak w razie "wu"? 

Jest emotka  wezmą sobie na Twój dowód (jego dane) kredyt na nowe biuro dla agencji...a Ty będziesz go spłacała całe życie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065980 Napisano: 03.09.2015 10:56:03 w Wkurza mnie...
A Atlantic Piaseczno?  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065828 Napisano: 03.09.2015 06:03:09 w skojarzenia
książę na białym koniu - splendor Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065824 Napisano: 03.09.2015 02:52:15 w Biedronka
Dla tych, którzy wybierają się na mecz w poniedzialek i są zainteresowani zakupem miejsc postojowych. Pojawiła się już na stronie pge możliwość dokonania takiego zakupu emotka  http://www.pgenar...akt/parking/nid-3940 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065823 Napisano: 03.09.2015 02:13:16 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy ktoś z miejsc od 40 w dół na liście zwycięzców tabletów na Shellu http://www.nagrod...si.pl/zwyciezcy.html otrzymał już tablet? Zgubiłam już rachubę, odnośnie wysyłania tych tabletów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065812 Napisano: 03.09.2015 00:10:53 w Biedronka
giulietta napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No, to poczta zarobi minimum 126000 emotka

i wszystko jasne emotka   obrotna ta biedronka, myśli nie tylko o klientach  emotka

Nie narzekajmy na Biedre moja droga emotka  jak dla mnie to najbardziej pozytywne zaskoczenie tego roku emotka  w przeciwieństwie do takiego Rossmanna emotka  itd Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065789 Napisano: 02.09.2015 23:22:55 w Biedronka
Bez sensu z tym że nie mozna 1 listem kilku wygranych z kilku dni emotka  też robią problemy. Zawsze można podrukowac tyle oswiadczen, ile wygranych i do kazdego z nich przypiac spinaczem paragon i nawet dopisac date wygranej. Jaka im roznica, czy otowrza 10 kopert, czy wyciagna 10 drukow z 1...emotka .

AAAA i pozdrawiam Pana listonosza z Sulejówka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065549 Napisano: 02.09.2015 17:38:12 w Rossmann
taalvikki napisał(a):

czy wysyłali już maile z konkursu z gynomed odnośnie odbioru bonów do apart?

jeszcze nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065482 Napisano: 02.09.2015 16:20:46 w Intermarche
fino napisał(a):

ewunia napisał(a):

rencia163 napisał(a):

A  z konkursu Okazja dla domu to jakoś do 5 września maja informować tak?

Główne informowali w poniedziałek, dzienne chyba jeszcze nie.

jak to informowali w poniedziałek? przeszukałam tematy i nie widzę żeby ktoś w poniedziałek zgarnął laptopa z tego konkursu emotka

a skad wiesz że się chwalił? emotka  Nie każdy pisze o wszystkich swoich nagrodach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065479 Napisano: 02.09.2015 16:17:57 w Intermarche
defed napisał(a):

z którego konkursu te stówki do ITM  w MDW? loteria Nestle czy Okazja dla domuemotka emotka emotka

Raczej z Nestle...ktoś napisał że ma nagrodę z 31.08, a okazja dla domu skonczyla sie duzo wczesniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065463 Napisano: 02.09.2015 15:58:59 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie myśl, że już niedługo MDW będzie zawalone "50 zł z biedronki" emotka

Możesz zacząć cieszyć się tą chwilą emotka

powinien być "prikaz" chwalenia się tą nagrodą zbiorczo raz w tygodniu przez 1 i tą samą osobę.O ile wygra i chce się tym pochwalić, oczywiście emotka

Albo założyć wątek "MDWwB" emotka
a tak serio..... patrząc na to co Biedra nam jeszcze szykuje za atrakcje w kolejnych konkursach..........ten żart z wątkiem nie był by taki zły emotka

jestem za emotka  bo zanim człowiek przekopie się w MDW przez miliony tych wszytskich 50-tek to mega dużo czasu minie...a niektórzy i ci sami będą dzień w dzień się wpisywać, znając życie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6065132 Napisano: 02.09.2015 12:18:51 w Biedronka
Szkoda, że z pralkami to loteria ...Smolar emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064911 Napisano: 02.09.2015 00:30:25 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

strona 8

dzięki emotka
teraz widzę...wcześniej w ogóle na to uwagi nie zwróciłam, a pamiętam, że czytałam napis na koszulce Pana ze zdjecia obok  emotka chyba taka twórczość na mnie nie działa  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064907 Napisano: 02.09.2015 00:25:09 w Biedronka
asiabuczkowska napisał(a):

jakoś mało to oryginalne patrząc na dawny konkurs Jogobelli, gdzie wygrało coś podobnego...

a na której stronie w galerii jest to zdjecie? emotka  Właśnie przeglądam i nic powalającego w oko mi nie wpadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064885 Napisano: 01.09.2015 23:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

M2.O - (nie)Lubię to!

Nie znam. I chyba nie chcę poznać emotka

emotka a ja znam i żałuję emotka  haha Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064882 Napisano: 01.09.2015 23:09:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

(...) Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. (...)

O której agencji toczy się rozmowa? emotka

Współczuję sytuacji, konkursowicz nerwy musi mieć ze stali emotka

M2.O - (nie)Lubię to! Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6064875 Napisano: 01.09.2015 22:51:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

toka napisał(a):

darog napisał(a):

W Leonie 500 walizek i jakiś odzew nagrodowy na forum jest. W Lechu 700 zgrzewek i jakoś za cicho na forum.
tak czy siak w sumie na konkursy z 10 paragonów i zero nagród.

z Lechem to jakiś przekręt
Nie ma innego wyjścia
Moze smsy nie poszły wszystkie,albo był błąd w regulaminie i dali mniej nagród niż powinni-nie wiem.Jestem przekonana że nie rozdali 700nagród

A żeby tak organizator liste zwyciezców (num telefonów bez 3 środkowych cyfr) zamieścił na stronie.. Wierzyć mi się nie chce z tymi 700 zgrzewkami.. No jakoś powinien się wytłumaczyć. Do sponsora pisać?

może najpierw poprosić organizatora o listę laureatów a jak będzie bez odzewu to dopiero wtedy sponsor?
No chyba że ktoś się pomylił i to miało być 70zgrzewek to ok,ale nie ma siły że dali 700!

Nie ma czegoś takiego jak pomyłka w regulaminie. wtedy płaci za to ktoś - kto ten regulamin utworzył. I dodatkowo pomylili się kilka razy? jest mowa o 50 zgrzewkach dziennie i sumie 700. Co to znaczy "może przyznac w mniejszej ilości, bo ble ble ble.." Niech wykażą dlaczego w mniejszej ilości? U mnie smsy były wypracowane, bez błedów, elegancko napisane. No i co sie stało z głównymi? niech podadzą odpowiedzi do tych głównych..zobaczymy poziom jakim sie kierowali.. wałek jakiś i trzeba komus po nosie za to dać..

Akurat ta agencja to brak profesjonalizmu i kompetencji w każdym calu! Miałam z nimi rok temu przeprawę reklamacyjną. Chodziło o grę na czas na FB Wilkinson. Zagrałam kilka razy i odpuściłam, bo wyniki były kolosalne, a konsol chyba tylko 10 (już dokładnie nie pamiętam)...po czym minęło kilka tygodni i pojawiły się wyniki. Narodzone zostały osoby z czasami dużo wyższymi od moich. Poszła reklamacja. Po czym w odpowiedzi na nią oskarżyli mnie o używanie skryptów, dziur, aplikacji spowalniających i bóg wie czego jeszcze emotka  - LOL. Jestem laikiem w takich sprawach. Nie odpuściłam, zaprosili mnie do Warszawy, żebym zagrała u nich w siedzibie. Powiedziałam że OK. Wielce zdziwieni odpowiedzieli mi zebym już się nie fatygowała, dadzą mi konsolę, skoro MAM JAJA PRZYJECHAĆ. Gadka zrobiła się luźna...po czym laska z agencji zaczęła mnie przepraszać, twierdząc że: "Musieliśmy gdzieś tą kreskę postawić. Przepraszamy że na panią padło, miała Pani pecha. Nie posiadamy narzędzi, żeby sprawdzić kto grał uczciwie a kto nie. Sama Pani rozumie, a wyniki były wysokie." 
Kosztowało mnie to 3 mies nerwów. Taka to właśnie "profesjonalna" agencja. W sumie teraz żałuję, że pociągnęłam dalej kwestii oskarżenia mnie o oszustwa, których nie było emotka  Dowodów brak, ale im się tak WYDAWAŁO emotka
aaaa i w ramach przeprosin za BEZPODSTAWNE (jak to ujęli) usuniecie mnie z gry, dorzucili mi kilka gier do konsoli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0