Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5993321 Napisano: 17.03.2015 19:58:35 w SZUKAM....
martunik3 napisał(a):

Przewertowałam reg. i forum i nie łapie kiedy informują z mąki szymanowskiej ? Zgłoszenie wysłane sms dziś, to kiedy poinformują o ewentualnej wygranej ? emotka

Zależy kiedy wysłałaś...jak wysłałaś po 17 to jutro rano. Jeśli do 17, to informują w tym samym dniu po kilkunastu minutach. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5993097 Napisano: 17.03.2015 12:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

Proszę o jakąś drobną wskazówkę, bo nie mam już głowy do tego Streamline emotka czy komuś udało się wygrać rymowanką u nich? bo nijak nie mogę trafić, może wolą prozę, a ja akurat nie potrafię i próbuję rymowankami, ale tylko produkty się gromadzą emotka jak na złe sporo fajnych konków obsługują.

Lubią rymowanki. Ja wygrywam u nich i główne i dodatkowe właśnie rymowankami. Jednak jakich szczególnych twórczości nie musisz tworzyć - nie docenią, lubują się w "częstochowie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992811 Napisano: 16.03.2015 20:05:51 w Hochland
stamp napisał(a):

edzia21 napisał(a):

stamp napisał(a):

napisał(a):anialistopad napisał(a):w tesco też wysyłałam sms na ponad 160 znaków i jest zwrotka z podziękowaniami 

w tesco jest ograniczenie do 160 znaków

Nie ma ograniczenia, po co kręcisz? Nie ma ograniczenia i w Polo i w TESCO i w Leclercu. Dlugość sms`a jest dowolna, JEDNAK po przekroczeniu 160 znaków zostadnie DOLICZONA KOLEJNA opłata - i o to chodzi im w regulaminie, jednak NIESTETY źle to sprecyzowali. Dzwoniłam dzisiaj i pytałam, można sobie zadzwonić.

nie krece umie czytać i wiem co jest w regulaminie na stronie tesco,ale ty dzwoniłas wiec wiesz lepiej,ja nigdzie nie dzwoniłem

Wcześniej aguagu pisała, że w POLO nie ma ograniczeń, jeśli chodzi o ilość znaków. Idąc dalej - regulamin w POLO jest identyczny jak w TESCO, więc nie trzeba być Einsteinem żeby wydedukować te same zasady. emotka  A tak propo...mam nadzieję, że to pierwsza i ostatnia kampania Hochland prowadzona przez ową agencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992786 Napisano: 16.03.2015 19:32:41 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

z maki szymanowskiej były sms?
z jakich dni?

z dzisiaj, niedzieli i soboty. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992784 Napisano: 16.03.2015 19:31:53 w Hochland
stamp napisał(a):

anialistopad napisał(a):

w tesco też wysyłałam sms na ponad 160 znaków i jest zwrotka z podziękowaniami 

w tesco jest ograniczenie do 160 znaków

Nie ma ograniczenia, po co kręcisz? Nie ma ograniczenia i w Polo i w TESCO i w Leclercu. Dlugość sms`a jest dowolna, JEDNAK po przekroczeniu 160 znaków zostadnie DOLICZONA KOLEJNA opłata - i o to chodzi im w regulaminie, jednak NIESTETY źle to sprecyzowali. Dzwoniłam dzisiaj i pytałam, można sobie zadzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992329 Napisano: 16.03.2015 01:10:42 w Hochland
mia napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):mia Oni prowadzili cif ? Bo akcję były chyba z inną agencją jeśli dobrze pamiętam

Ja jeśli dam radę to jutro zadzwonię do hochlanda

Oczywiście, że nie oni! emotka
Jakby oni, to z mety bym ten konkurs łukiem omijała.emotka
Ja mogę jutro gdzieś zadzwonić dopiero w okolicy 16-tej, więc jakby Ci się udało czegoś konstruktywnego dowiedzieć, to będę wdzięczna za info.
Zresztą, chyba wszyscy będziemy... emotka

A wiecie może czy piszemy do 160 znaków, czy ponad 160 też jest dopuszczalne? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5992131 Napisano: 15.03.2015 12:26:18 w Hochland
zwierzyniec napisał(a):

ASPE - "robiło" trochę konkursów, więcej eventów, koncertów, jarmarków. Mam taką opinię z  netu:
Firma Aspe Sp. z o.o. zlecała realizację eventu na całej Lubelszczyźnie dla firmy Hochland (akcje prawdopodobnie odbywały się na terenie całej Polski). Akcja trwała 3 weekendy we wrześniu. Podczas zlecenia osoby odpowiedzialne za akcję były osiągalne telefonicznie i mailowo. Gdy potrzebowali jakiś materiałów bardzo szybko działali. Od zakończenia akcji minęło 6 tygodni i teraz już od 2 tygodni żaden z wcześniejszych telefonów nie odpowiada, nie otrzymujemy maili z odpowiedzią odnośnie rozliczenia finansowego za akcję. Nie wiemy jak się to zakończy, bo nie możemy się skontaktować z firmą. Duża faktura oraz kilkanaście hostess czeka nierozliczonych.
http://opinie.krw.../clients-opinie.html

Wolałam już Graspa...ciekawe czy ktokolwiek u ASPE wygra...wiadomo - różnie bywa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991913 Napisano: 14.03.2015 12:05:48 w Hochland
anialistopad napisał(a):

To niech,ktoś zadzwoni w poniedziałek jeszcze raz do agencji i dopyta,który regulamin oni będą uważać,ten co mają u siebie czy ten co jest na stronie? Mi powiedziała,że za 10 zł zakup i same serki topione,teraz jest kolejny regulamin i nie wiadomo do którego się zastosować.Ja sobie kup[iłam za ponad 10 ,bo w razie wygranej nie mam zamiaru się z nimi wykłócać o to kto ma rację

Z rozmowy z nia wywnioskowalam, ze raczej bedzie bardzo ciezko cokolwiek ugrac...w razie wygranej i zlym paragonie (2 serki). Nie gralam na ten paragon, kupilam nowy na 10 zl. I cos czuje, ze beda spore rezerwy przez zle paragony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991877 Napisano: 14.03.2015 10:07:05 w Hochland
doris1 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):Ilonar cudownie :*

Jeśli chodzi o Polo jeśli w regulaminie jest 2 serki, to ja tego się trzymam. To regulamin jest wiążący prawnie, o czym już nie raz się przekonaliśmy 

Poza tym jest różnica wydać 10 zł za serki, a kupić 2 najtańsze sztuki.

Laska mowila, ze na pewno nie beda akceptowali paragonow ponizej 10 zl...a moje odnoesienie do zapisow w regulaminie nic nie dalo. (Mialam paragon na 2 bloczki) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991831 Napisano: 13.03.2015 23:12:04 w Hochland
zaczytana-pola napisał(a):

Teoretycznie dobry, bo wystarczą 2 op. topionego.
Zakupić jednorazowo minimum 2 opakowania dowolnych Produktów Promocyjnych wymienionych w Załączniku nr 1 do niniejszego  Regulaminu, w sklepie sieci POLOmarket i zachować dowód zakupu

Na plakatach i ulotkach w sklepach jest mowa o 10 zł, gazetka promocyjna - 10zł...dzwoniąc do agencji też usłyszysz 10 zł, więc lepiej nie ryzykować - walka z wiatrakami, niestety.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991822 Napisano: 13.03.2015 23:00:14 w Hochland
anialistopad napisał(a):

a ja dzis do nich dzwonilam i kobieta od konkursu powiedziała wyraźnie,ze w polo mamy kupic topielce za 10 zl. Czytala mi z regulaminu jakie serki biorą udział,bo kupilam serki topione krążki2 opakowania za9,98 i kanapkowy serek i według niej paragon byl zly. Juz kur....nic nie rozumiem,co oni 2 regulaminy maja?

Masz zły, ponieważ kanapkowy serek nie liczy się w polo. Bez serka kanapkowego masz 9, 98zł, tak więc brakuje Ci 2 groszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991715 Napisano: 13.03.2015 19:29:27 w Wkurza mnie...
mikki85 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

asia670 napisał(a):

napisał(a):delvitto napisał(a):wkurzyło mnie, że 20 minut po północy przypomniałam sobie, że nie wysłałam 2 zgłoszeń na Delmę;( tak to jest, jak się zostawia wszystko na ostatnią chwilę   ;(

nie jesteś sama-ja zapomniałam o kaufieemotka

Kaufland jest do 15.03 a zakupy były do 11.03 emotka

sprawdzałam regulamin 1-go dnia i jak wół pisało, ze konkurs trwa... do 13.03

i zakupy i zgłoszenia

Nie prawda. Ja spisywałam do swojego "kajetu" właśnie 1-go dnia konkursu daty z regulaminu i było dokladnie tak, jak napisała aurorcia. Zakupy do 11, zgloszenia do 15.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991710 Napisano: 13.03.2015 19:22:18 w Hochland
arabela79 napisał(a):

W Polo trzeba kupic dwa dowolne serki, czy za dyche?
Co innego ulotka, co innego regulamin.

Za dychę. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991709 Napisano: 13.03.2015 19:21:23 w Hochland
asiam napisał(a):

Mam pytanie o konkurs Hochland w Tesco.W regulaminie wymienione są sery konkursowe:
Plastry topione w krążkach - i kolejno:Mixtett, Sortett, z szynką , z ziołami itd....
W krążkach to małe serki topione , trójkąciki  ale co oznacza  Plastry topione w krążkach emotka

Tam raczej powinny być SERY topione w krążkach...ogólnie kupuj to, co na zdjęciu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991376 Napisano: 13.03.2015 12:27:50 w SZUKAM....
Czy Mąka Szymanowska obdzwaniała już wczorajsze puszki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991373 Napisano: 13.03.2015 12:25:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

doris1 napisał(a):Amadeus już wszystko rozesłane?
Było 100 nagród i 2 osoby pochwaliły się na forum wygranymi? emotka

podbijam pytanie - czy jest jeszcze szansa??? emotka

Raczej puścili już wszystko... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5991218 Napisano: 13.03.2015 02:37:29 w WC - rozmowy o wszystkim
ondine napisał(a):

A ja polecam po prostu Orange. Może się nie znam na tych "innych" startówkach, ale miałam już kilka sieci typowo pod konkursy i najlepiej sprawdził mi się Orange. Jeśli masz krótko starter to za rok ważności konta płacisz bodajże 3 zł, a później jest już za darmo... emotka  Więc na start kupujesz starter, doładowujesz za 10 zł (musisz, żeby odblokować SMS'y premium), włączasz rok ważności konta i już emotka

To już lepiej kupić samo nju ... doładowujesz za dychę i już. Ważność "po wieki" bez potrzeby wywalania 3 zł. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5990759 Napisano: 12.03.2015 08:54:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

diabe napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):maa napisał(a):czy konkurs w Kauflandzie już się skończył?Wczoraj w bazie widziałam, że miał trwać jeszcze 2 dni a dzisiaj nie mogę go już odnaleźć.

trwa do niedzieli emotka

ale zakupy można było robić do wczoraj emotka

możecie podesłać link do regulaminu bo coś nie mogę go odnaleźć

http://www.kaufla...ie_o_Twoja/index.jsp Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5990756 Napisano: 12.03.2015 08:51:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

czy konkurs w Kauflandzie już się skończył?Wczoraj w bazie widziałam, że miał trwać jeszcze 2 dni a dzisiaj nie mogę go już odnaleźć.

trwa do niedzieli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5990725 Napisano: 12.03.2015 01:15:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
taalvikki napisał(a):

kalka napisał(a):Jak ja lubię  takie wyniki: tekst na tle pozostałych  nie porywa, ale "agencję" GONG z Gliwic porwał !    Oczywiście to z pewnością niesamowity, czysty i przypadkowy zbieg okoliczności, że laureat to ziomal GONGa       
 http://www.smakomania.com/zwyciezcy/konkurs-2.html

już pomijając zbieg okoliczności (zapewne nieprzypadkowy), to tekst nie tylko nie porywa, ale jest, według mnie oczywiście, jako kobiety, odpychający i... niesmaczny.

ale w sumie w tym konkursie od początku nie wygrywały rewelacje, więc się nie spodziewałam niczego obłędnie dobrego.
i raczej nie zakupię już tej pizzy emotka

Nie chcę nikogo obrazić...i ogólnie nie raz u nich sama wygrałam, ale z przykrością muszę stwierdzić - ta agencja nigdy nie wybiera świetnych haseł, stawiają na przeciętność...co z resztą widać. Wyświetl w wątku >>
0 0