Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5911167 Napisano: 01.09.2014 22:41:03 w TESCO konkursy
kadett33 napisał(a):

dostał dzisiaj ktoś ofertę na maila?

nie, ale w nowej gazetce raczej nie ma konkursów ;/, znajoma oglądała w aplikacji Tescowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910950 Napisano: 01.09.2014 15:56:17 w SZUKAM....
Zakładka "KINO NA MAXXXA" zniknęła z konkursów RMF MAXXX, czy to znaczy, ze już koniec z pokazami? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910918 Napisano: 01.09.2014 15:05:43 w TESCO konkursy
Już myślałam, że Media Contact spłonął w czeluściach piekielnych emotka a tu jednak nie... znowu prowadzą konkursy TESCO w jesiennym magazynie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910905 Napisano: 01.09.2014 14:33:37 w TESCO konkursy
koniczynka123 napisał(a):

Były już rozsyłane zestawy Henkel od Smolara z tesco-konkurs zakonczony 16 lipca?

nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910714 Napisano: 01.09.2014 00:55:19 w Biedronka
monikar napisał(a):

Czy komuś udało się dowiedzieć czy w konkursie Oxfordu wysyłając zgłoszenie przez stronkę jest ograniczenie znaków?

nie ma, ale pani zaznaczyła, że długich raczej nie czyta emotka do tego śmiala się przez telefon z laurek i prezentacji im przesyłanych, że ludzie mają fantazję. emotka emotka także, drodzy laurkowcy, dajcie sobie siana! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910670 Napisano: 31.08.2014 21:28:06 w Biedronka
maximus napisał(a):

Przepraszam jesli to pytanie juz sie pojawialo. Czy numer paragonu w konkursie Biedronki , gdzie do wzgrania jest 40 telewizorow to ten na gorze przy dacie , czy ten na dole

chcą numer paragonu, więc ten u góry, przy dacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910516 Napisano: 31.08.2014 13:50:52 w Wkurza mnie...
mereszka napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mereszka napisał(a):

Byłam ostatnio na ślubie cywilnym i się dowiedziałam że do końca roku uroczyście młoda para wpisywać się będzie do pamiątkowej księgi wraz ze świadkami TAK BYŁO ZAWSZE coś pięknego.....A od nowego roku będzie wszystko elektronicznie szok szok a może kur.. niech zrobią CZY BIEŻESZ SOBIE OTO ZA MAŁŻONKĘ ANIĘ -TAK ,NIE,wyślij sms pod 7222 cholera zgupieli czy co. emotka

A to nie wystarczy zmiana statusu na facebook? emotka

Kliknęłabym "Lubię to!" emotka

dokładnie,i tak uczmy nasze dzieci bo po co tradycja...

wszystko zmierza do tego, że niedługo już nie będzie Urzędów Stanu Cywilnego, bo po co? Kliknie się przez neta TAK/NIE i wsioo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910279 Napisano: 30.08.2014 00:24:44 w Biedronka
marzenier napisał(a):

edzia21 napisał(a):

marzenier napisał(a):

is77 napisał(a):

ja rozumiem, że wybierają z całego tygodnia codziennie po 1 laureacie - tak jakby potencjalnym - i dzwonią do niego, robiąc mu nadzieje. A potem - z tych siedmiu osób wybierają 3 czy 4 emotka może źle rozumiem, ale regulamin zakręcony na maksa emotka

No żart !!
Co za durnota!
No ale juz mam te zaszyty wiec wypada cos tam napisać

nie, jesteście w wielkim błędzie. Szczęśliwcy, którzy otrzymaja telefon mają nagrodę gwarantowaną, ale nie wiedzią jaką - tablet, PS4 czy Skuter. Dowiedzą się po podsumowaniu emotka

A to super:)
Dzięki Edzia emotka

spoko emotka przyznam szczerze, ze tez nie wiedzialam emotka ale juz zostalam oswiecona, wiec sie dziele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5910271 Napisano: 30.08.2014 00:06:07 w Biedronka
marzenier napisał(a):

is77 napisał(a):

ja rozumiem, że wybierają z całego tygodnia codziennie po 1 laureacie - tak jakby potencjalnym - i dzwonią do niego, robiąc mu nadzieje. A potem - z tych siedmiu osób wybierają 3 czy 4 emotka może źle rozumiem, ale regulamin zakręcony na maksa emotka

No żart !!
Co za durnota!
No ale juz mam te zaszyty wiec wypada cos tam napisać

nie, jesteście w wielkim błędzie. Szczęśliwcy, którzy otrzymaja telefon mają nagrodę gwarantowaną, ale nie wiedzią jaką - tablet, PS4 czy Skuter. Dowiedzą się po podsumowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909943 Napisano: 29.08.2014 12:47:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przeciez w formularzu podawalas swoje imie i nazwisko oraz numer. Zweryfikuja Cie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909759 Napisano: 28.08.2014 23:32:23 w Leclerc
ziolko napisał(a):

w necie znalazłam zdjęcia talerza z logo knorra pod spodem (oprócz tego Villeroy&Boch), więc moze stąd ta cena? Knorr zapłacił, więc skoro jest z logo, to jest taniej?

rzeczywiście, są talerze...był kiedyś chyba jakiś konkurs z tymi talerzami już emotka aczkolwiek, nawet tak chamsko nabite logo Knorr nie przeszkodziło w sprzedaży tych talerzy za 80zł/szt. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909612 Napisano: 28.08.2014 18:44:21 w Leclerc
staszek napisał(a):

krynio napisał(a):

Kate78 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały porcelanę. Czy pisaliście rymowanie, czy może przepisy na potrawy z grilla?

Moim zdaniem to nieważne (nie wygrałam) - wyłonili zwycięzców po dwóch dniach z tysięcy smsów, więc mam wątpliwości, że czytali smsy.

Zaraz się odezwą osoby, które wygrały, że oczywiście czytali, bo wygrały najlepsze zgłoszenia, ale prawda jest taka, że prawie wszystkie agencje z tysięcy zgłoszeń losują kilka-kilkadziesiąt - w zależności od ilości nagród i z tych wylosowanych wybierają zwycięzców. Więc oprócz dobrego hasła trzeba mieć kupę szczęścia. A niektóre nawet tych wylosowanych nie czytają i wychodzą takie kwiatki jak w Jurajskiej

Wygrałam i wcale nie twierdzę, że czytają. Więcej, jestem przekonana, że nie czytają, i ci i inne agencje, bo kto przebrnąłby przez te wszystkie zgłoszenia? Czytają, ale te już wylosowane. Ja, swoim skromnym zdaniem, wygrałam bardzo słabym tekstem. Miałam lepsze.

ja również mam kilka zestawów i ogólnie obstawiałam inne teksty, wygrały "takie sobie" emotka te bardziej niesztampowe, zostały niezauważone. Zgadzam się więc z powyższą wypowiedzią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909595 Napisano: 28.08.2014 18:11:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

black_cat napisał(a):

W groszku są 3 różne konkursy,wszystkie kończą się jednego dnia,wszystkie mają ten sam prefix,wkażdym z nich są inne nagrody.Skąd oni będą wiedzieć na który konkurs słałam odpowiedź?

- podaj pomysl na wypad pozamiasto
-jak spedzisz ostatanie dni wakacji

jak napisze że pojade do babci na wieś , to do ktorego konkursu to zakwalifikuja?

wygląda to na niedopatrzenie z ich strony emotka

sprawdziłam regulaminy:
groszek.
groszek1.
groszek2.

błąd na stronie konkursu, ale u nich często się zdarzają błędy, w tej chwili jeszcze w regulaminie konkursu "wygraj konsole" w którym do wygrania jest 10 sztuk, jest informacja "Nagrody zostaną przyznane 15 uczestnikom, którzy.."

wygląda na to, że kopiują regulaminy, zapominają zmienić odpowiednie kwestie i wychodzą babole emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909581 Napisano: 28.08.2014 17:52:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
black_cat napisał(a):

W groszku są 3 różne konkursy,wszystkie kończą się jednego dnia,wszystkie mają ten sam prefix,wkażdym z nich są inne nagrody.Skąd oni będą wiedzieć na który konkurs słałam odpowiedź?

- podaj pomysl na wypad pozamiasto
-jak spedzisz ostatanie dni wakacji

jak napisze że pojade do babci na wieś , to do ktorego konkursu to zakwalifikuja?

wygląda to na niedopatrzenie z ich strony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909566 Napisano: 28.08.2014 17:27:39 w SZUKAM....
asiabuczkowska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

czy vanish dzis informował?

jejku emotka co Ty tak z tym vanishem ciagle? emotka pewnie jak poinformuja, beda wpisy w MDW emotka

wróciłam z pracy i jestem ciekawa, a nie mam czasu na razie czytac calego forum

wybacz emotka w takim razie - nikt sie jeszcze nie chwalil emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909544 Napisano: 28.08.2014 17:05:17 w SZUKAM....

czy vanish dzis informował?

jejku emotka co Ty tak z tym vanishem ciagle? emotka pewnie jak poinformuja, beda wpisy w MDW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909518 Napisano: 28.08.2014 16:34:51 w Biedronka
marzenier napisał(a):

maria1980 napisał(a):

marzenier napisał(a):

maria1980 napisał(a):

a czy na ten konkurs z Bryzą i Calgonem jest ograniczenie znaków?

Właśnie nie bardzo wiadomo
W reg.nic o tym nie ma.
A agencja to ta sama co od vanisha ogólnopolskiego,a tam ograniczenia nie ma.
Ja pisałam na 160,ale tylko dlatego ze wg.mnie pytanie jest takie ze dłuższa wypowiedz tam nie pasuje emotka

a ja właśnie chciałam wysłać długą emotka no to jak nie ma ograniczenia to wyślę emotka Najwyżej nie wygram -na co zresztą się z góry nastawiłam ,bo na pewno będzie masa zgłoszeń emotka

Konkurs dość drogi wiec bądźmy dobrej myśli emotka

Raczej koszulki będą w tym przypadku nagrodą gwarantowaną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909503 Napisano: 28.08.2014 16:10:53 w Leclerc
anialistopad napisał(a):

wiedziałam,że paragony będą chcieli emotka bo się nie podawało numeru paragonu

ostatnio w C4 nie chceilei paragonów nawet do wygranych tabletów, więc to różnie z nimi bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909490 Napisano: 28.08.2014 15:52:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

mam pytanie co do Vanisha, chcę zagrać, ale nie wiem czy muszę kupić koniecznie 1 sztukę czy mogą to być saszetki ale kupione za te min. 10zł? emotka

musisz mieć produkty za min 10 zł emotka ja kupowałam po 4 saszetki Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5909360 Napisano: 28.08.2014 13:04:01 w Leclerc
rkvi napisał(a):

Czyli już pozamiatane z Knorra? Wszystkie SMS poszły?

raczej wszystkie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0