Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak beda chcieli paragon, to dostaniesz od nich esa
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
eee tam, zdarzało się nawet w piątki. Ostatnio po 20:00 w czwartek. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
można, ja jak zwykle na ostatnią chwilę wszystko
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moj sposob jest nowinką, aczkolwiek niezwykle skuteczna wobec tej agencji - siadam do pisania "łodpowiedzi" po 6 głębszych...
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
znajac zycie fanpage prowadzi inna agencja i nie ogarnia. Ja dzwonilam, bo nie lubie takich niedomowien.. i pwoiedzieli ze zawsze u nich jest max 160. Takze nie wiem. Wyslalam wszytko na 160 i tyle.
A z resztą, to co na fejsie piszą to jest nic. Z HEBE bylo podobnie, ktos pisal na fanpage z pytaniem, czy moga byc DOWOLNE maszyki, bez wzgledu na rodzaje...odpisali ze "tak, nie ma znaczenia", a agencja uparcie egzekwowala paragony tylko z zakupem 1 meski i 1 damski. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jest ograniczenie, do 160 znakow. Pytalam w agnecji, pwoiedzieli ze u nich zawsze jest do 1 sms-a. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dane + numer + zezwolenie na przetwarzanie danych i skan
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak, 1 nagroda na 1 gospodarstwo
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wystarczy mailowo
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
smsy dla tych, którzy wysyłali przez sms, a maile dla tych, którzy wysyłali przez maila. Ogolnie wszytko jest w regulaminie - skan paragonu + dane + nr telefonu + zgoda na przetwarzanie danych na maila: konkurs@swiift.eu Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
w tej również mają tak zrobić, jednak termin jest bardzo odległy - wrzesień
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
napisłam do nich mailowe zapytanie odnośnie ograniczenia znaków przez stronę, ale nikt mi nie raczył odpisać. Jutro zadzwonię. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ejj no sorry, a dlaczego mam REZYGNOWAC, skoro nie zamawiałam? Nigdy nic na zetke nie puszczalam, ktos bezczelnie szasta numerami, a ja mam sie glowic, czytac regulaminy i wysylac rezygnacje sms`owe. Bez jaj. A tekst o "czytaniu regulaminu" jest w tej sytuacji nie na miejscu. Wyświetl w wątku >>
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
powodzenia
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jutro mają ostatni dzień na info
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i kaucja przydaje się również na rozliczenie mediów i innych opłat...czasami studenci nie placa za internet czy cos, ewentualne rozliczenia- mozesz spokojnie potracic z kaucji. Kidys wynamowalam mieszkanie 2 lata u jednej kretynki, ktora nie raczyla poinformowac o podwyzce czynszu i mediow... i po 2 latach z kaucji "1500zł" otrzymalam 215 zł...reszt poszla na "wyrównanie"
edzia21
Postów 9843
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to chyba zależy od rodzaju posiadanej umowy - koszt sms. Stawki sa rozne u tego samego operatora. Teraz dopiero się zorientowalam, ze 4321 nie jest premium - uff