Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5898320 Napisano: 04.08.2014 19:48:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co prawda Dacia średnia emotka ale piękny pomysł, piękne prace, piękny talent i przystojny zwycięzca emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5898277 Napisano: 04.08.2014 18:39:49 w SZUKAM....
Monika11 napisał(a):

Szukam namiarów na kwaterę w Zakopanem na parę nocek - nie wiem czy jechać w ciemno , czy rezerwować coś wcześniej - byłam tam dawno , dawno temu i nie mam pojęcia jak teraz jest emotka

My zawsze jedziemy "w ciemno" i równie zawsze trafiamy na coraz to lepsze kwatery w lepszych cenach i bliżej Krupówek emotka W sumie ostatnio, to już praktycznie na samych Krupówkach spaliśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5898268 Napisano: 04.08.2014 18:21:24 w TESCO konkursy
luko922 napisał(a):

Pewnie będą już obdzwaniać wszystko po zakończeniu konkursu, może się zorientowali, że to oznacza mniej zgłoszeń w ostatnich dniach emotka

wątpię, że to oznacza mniej zgłoszeń emotka wiem to po sobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5898125 Napisano: 04.08.2014 14:15:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Możesz wrzucić w dowolnym sklepie, w moim wyrzucają z pudła do worka w ostatni dzień wieczór bo akurat przy tym byłam. Tylko nie wiem czy ten worek ląduje w koszu na śmieci emotka czy go odbierają. Na 200 paragonów mojej rodziny nikt nie trafił-za to Mariolka z forum trafiła 2 paragonami emotka w swoim sklepie

czyli byłaś świadkiem niczego innego, jak wywalania danych do śmieci emotka emotka maskara z tą loterią. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897958 Napisano: 04.08.2014 02:22:43 w Wkurza mnie...
wkurza mnie ostatnio zakończony konkurs Gillette w HEBE emotka mam aż 3 złe paragony...teraz doczytałam, że to miały być 2 parodukty gillette, lecz 1 damski oraz 1 meski emotka ja oczywiscie kupilam 2 damskie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897951 Napisano: 03.08.2014 23:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Witam, czy ten konkurs CIF/DOMESTOS w Tesco jest rozwiązany (wygraj łazienke)
https://www.e-kon...if.html#.U96uxGMuebg

tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897873 Napisano: 03.08.2014 19:51:02 w Rossmann
bezaczek7 napisał(a):

jest możliwe, że po otrzymaniu maila, że nagroda dotarła, nie ma jej w sklepie? czy kobitki źle szukają? dostałam maila w piątek z numerem, dziś próba odbioru zakończyła się niepowodzeniem.

to moja pierwsza wygrana w rosku, także jestem zielona.

nie jest możliwe emotka w sklepie jest na pewno! Laski w rossku mają na zapleczu niezły burdel emotka Mnie też nie jeden raz z kwitkiem odprawiały, ale ja się nie daje. Nawet dzwoniłam do centrali z prośbą o interwencję i cudem, po 2 minutach się znalazła emotka

Dostajesz maila, jak tylko nagroda dojeżdża do sklepu i przechodzi przez skaner towaru, który dotarł do sklepu, więc nie ma innej opcji - być musi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897868 Napisano: 03.08.2014 19:28:46 w Połączenia nieodebrane
pc174 napisał(a):

723992036 oraz 723992043 - jak widać podobne... Wczoraj i dzisiaj, nie zdążyłem odebrać emotka

na 99% to nic związanego z konkursami - mamy niedziele, ludzie z agencji to nie roboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897835 Napisano: 03.08.2014 15:23:13 w SZUKAM....
Ja osobiście mam i polecam Samsunga w wersji Sveta emotka Jest spora, pojemna, oszczędna i baaardzo cieszy oko emotka i to pomimo faktu, że mam ją już dłuższy czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897746 Napisano: 02.08.2014 23:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja wrzucam kupony w Megaloterii jak jestem przy okazji w Lewiatanie ale jakoś nie wierzę w wygrana patrząc na tą kartonową urnę stojącą biednie na oknie emotka

Ja też wolałabym wbijanie paragonów elektroniczne/smsowe.
Ile kuponów mogło nie dotrzeć?
W ościennym mieście babka mi nie przyjmowała kuponów, bo jej urna stoi wysoko w magazynie...
Na nastepny raz odrazu mnie rozpoznała i też kazala zawieźć paragon do innego sklepu.
Czyli tak mało osób grało? emotka

ja co prawda w tej edycji nie grałam, ale robiłam zakupy i chciałam wrzucić paragony do urny, ale znajoma, pracująca w sklepie stwierdziła, żebym tego nie robiła i pojechała gdzieś indziej, bo tej urny i tak nikt nigdzie nie wyśle, ani nic. Poprzednie (ubiegłe edycje) poszły do kosza, a szkoda żeby tam się moje dane znalazły emotka

Powiedz, że to żart...

nie, niestety emotka powiedziała mi to tylko po "znajomości" ... w sumie do tej pory mam na biurku wypełnione kupony z tamtego sklepu... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897702 Napisano: 02.08.2014 20:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arabela79 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja wrzucam kupony w Megaloterii jak jestem przy okazji w Lewiatanie ale jakoś nie wierzę w wygrana patrząc na tą kartonową urnę stojącą biednie na oknie emotka

Ja też wolałabym wbijanie paragonów elektroniczne/smsowe.
Ile kuponów mogło nie dotrzeć?
W ościennym mieście babka mi nie przyjmowała kuponów, bo jej urna stoi wysoko w magazynie...
Na nastepny raz odrazu mnie rozpoznała i też kazala zawieźć paragon do innego sklepu.
Czyli tak mało osób grało? emotka

ja co prawda w tej edycji nie grałam, ale robiłam zakupy i chciałam wrzucić paragony do urny, ale znajoma, pracująca w sklepie stwierdziła, żebym tego nie robiła i pojechała gdzieś indziej, bo tej urny i tak nikt nigdzie nie wyśle, ani nic. Poprzednie (ubiegłe edycje) poszły do kosza, a szkoda żeby tam się moje dane znalazły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897671 Napisano: 02.08.2014 15:16:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

Wie ktoś czy jest limit znaków w konkursie Lajkonik w Żabce?

W regulaminie nie pisze czy standardowo 160 znaków w sms czy więcej...

max 160 emotka na początku promocji znajoma dzwoniła do agencji z tym pytaniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897578 Napisano: 01.08.2014 22:40:08 w Wkurza mnie...
aguagu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wczoraj taką parę widziałam w KORONIE hahah, byłaś może w krótkich spodenkach? emotka emotka emotka

Wczoraj akurat nie byłam. Zdradza mnie, zdradza mnie! Cholera, a mama mówiła, schudnij dziecko, schudnij. emotka emotka emotka

A, bo jakaś para stała, ziomek zniecierpliwiony...Ona na telefonie, a mój facet: "Patrz, konkursowicze na bank!" emotka haha emotka gdzie ze mną pójdzie, to wszędzie konkursowiczów widzi emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897576 Napisano: 01.08.2014 22:34:51 w Wkurza mnie...
aguagu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jak nie mam faceta, muszę chodzić na filmy z tatusiem,aczkolwiek zdarza mi się chodzić do kina ze znajomymi na przyzwoite filmy emotka

I dobrze. emotka
Nie śmieję się z Ciebie, po prostu, gdybyście kiedyś na tych pokazach zobaczyły chłopaka, który jeszcze przed seansem ziewa przeokrutnie, którego trzeba pilnować, żeby nie uciekł, który nie potrafi nie okazać, że nie jest tu z własnej nieprzymuszonej woli, to śmiało możecie podejść. Na pewno obok będę stała ja. emotka

Wczoraj taką parę widziałam w KORONIE hahah, byłaś może w krótkich spodenkach? emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897571 Napisano: 01.08.2014 22:17:41 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

aguagu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jeśli wczoraj byłaś w Koronie na filmie z RMF MAXX w towarzystwie Taty i byłaś ubrana w niebieską katanę, to Cię widziałam emotka haha emotka

Moim znakiem rozpoznawczym jest niezadowolony chłopak u boku. emotka

jak nie mam faceta, muszę chodzić na filmy z tatusiem,aczkolwiek zdarza mi się chodzić do kina ze znajomymi na przyzwoite filmy emotka

siedziałam w rzędzie za Tobą emotka tuż przy skraju od schodów. Jak wparowaliście w ciemnościach, to tak rzutem oka Cię rozpoznałam, ale pewna nie byłam emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897500 Napisano: 01.08.2014 19:53:41 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie.Kupiłam 2 opakowania paluszków na loterię Lajkonik i tak drapałam tą warstwę ścieralną szarą,że raz przedarłam na pół zrobiłam dziurę, a drugi raz drapałam tak intensywnie,że starłam cały kod emotka Ze zwykłymi zdrapkami nie mam takich problemów emotka W ogóle nie rozumiem po co ten cały cyrk z tą szarą warstwą-jakby nie mogli po ludzku pod naklejką kodu napisać emotka

a właśnie po to, żeby "sprytni" mugole nie niszczyli opakowań w sklepach i nie wykorzystywali kodów emotka , bo drapać publicznie to już trochę wioska emotka a taki to przecież nie pomyśli, że jak wygra to musi okazać wygrany kod z opakowaniem emotka

A tak poza tym, jeśli wczoraj byłaś w Koronie na filmie z RMF MAXX w towarzystwie Taty i byłaś ubrana w niebieską katanę, to Cię widziałam emotka haha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897497 Napisano: 01.08.2014 19:46:36 w SZUKAM....
edith napisał(a):

Szukam,szukam i znalezc nie mogę?Gdzie znajde nr hologramu na opakowaniu ryby Abramczyk miruna ,niby jest wzor ale ja nie mogę znależc na opakowaniu bral ktoś udział i może mi pomoc emotka emotka

z przodu - taki błyszczący, naklejony kwadracik, okolo 1cmx1cm emotka i na nim jest nabity numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897461 Napisano: 01.08.2014 18:20:02 w TESCO konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy z konka nestle dzwonią również z zastrzeżonego ? Zgłoszenie wysłałam wczoraj, więc to raczej niemożliwe ? PS. Nie mogę namierzyć, kto mógł do mnie dzwonić o 15.30 i sobotę, niedzielę mam z głowy... emotka

dzownią, ale to na bank nie oni emotka z dnia na dzien nie informują, a tak poza tym zatrzymali się na 27 lipca chyba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5897162 Napisano: 01.08.2014 01:27:32 w GFK
+153 Garnier, +85 telekomunikacja, +50 zakupy, dzisiaj jakiś wysyp emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5896806 Napisano: 31.07.2014 12:12:39 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

A czy w tym konkursie vanisha jest ograniczenie co do ilości znakow,bo w reg.nie widzę emotka

nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0