Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5876938 Napisano: 18.06.2014 10:35:51 w Rossmann
anialistopad napisał(a):

kupilam dax sun 30 spf dla dzieci i niemowlat na slonce 75 ml kuponu brak,dove mydlo w kostkach kuponu brak,venus maszynka do golenia to samo. No kurde,moze ktos sprawdzic co w tych konkursach trzeba kupic?

przeciez co miesiac, kiedy tylko ruszaja nowe konkursy, temat jest wałkowany, ze sa problemy z drukowaniem paragonow na niektore konkursy w pierwszych dniach emotka nie lepiej poczekac te 2 dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876935 Napisano: 18.06.2014 10:34:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
boom30 napisał(a):

Chodziło raczej o to, że w Columbicie wygrać cokolwiek graniczyć z cudem. A tutaj 2x pod rząd Auto, jeśli to normalny konkursowicz to super, mam tylko nadzieje że nie jest jak z Mysiorkami i auta nie zostały "w rodzinie".

Dlatego najwyższa pora na zmianę agencji i wprowadzenie "nowego ducha" emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876866 Napisano: 18.06.2014 00:40:08 w Rossmann
Ciekawa jestem czym jutro nas zaskoczą, bo w tym rzucie nie znalazłam nic dla siebie emotka

BTW już pojawiło się DOVE, ale się zabezpieczyli - wykluczyli mini produkty emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876845 Napisano: 17.06.2014 23:23:17 w Carrefour konkursy
zibek napisał(a):

Może już było, ale zapytam.

Jest jakiś limit znaków w Tyskim, czy można pisać bez końca emotka

wczoraj sprawdzałam i chyba można bez końca...limitu nie ma w polu tekstowym, a w regulaminie wzmianki o ograniczeniach też nie widziałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876786 Napisano: 17.06.2014 21:19:57 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

Aristo napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Aristo wysyłasz wszystkie paragony, a prawa oddajesz ( o ile jest o tym mowa w regulaminie) tylko na wygrane hasło

A skad wiem, ktore z kilku wygralo?

zadzwoń to może Ci powiedzą, bo jak inaczej ? Przecież nie opublikują wygranych haseł, bo by się zbłaźnili emotka

Szkoda, że nie ma nakazu publikacji haseł, może wtedy takich jaj by sobie nie robili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876764 Napisano: 17.06.2014 20:31:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
koper napisał(a):

No rzeczywiście, ale z drugiej strony, jeżeli zgłoszenia wysłane smsem, z różnych numerów telefonów, to przecież organizator poznaje dane i miejsce zamieszkania zwycięzcy, dopiero, jak zadzwoni z gratulacjami.
Może ktoś po prostu umie idealnie wyczuć gust agencji emotka

i musi miec mega szczescie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876677 Napisano: 17.06.2014 17:12:46 w Carrefour konkursy
Kiedyś pisałam, że smolar jest beznadziejny, to mnie zjechaliście, to proszę O! emotka Ci, co jechali to mają. Już nie wspomnę o osobie, która jest tu na forum od 2006 roku, napisała mi że kiedyś czytali, przykładali się, a teraz to im to lotto w dosłownym tego słowa znaczeniu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876485 Napisano: 17.06.2014 13:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
selenes napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

selenes napisał(a):

Czy ktoś orientuje się jak jest w przypadku działalności zawieszonej i konkursów w Makro?
Info strasznie potrzebne - dajcie znać, jak ktoś się orientuję, tutaj albo na prv.

Na logikę, w ich konkursach może brać udział podmiot prowadzący działalność gospodarczą.

dokładnie emotka bo taka jest definicja klienta MAKRO.

Dzwoniłam sama do Grafa i Columbita - wystarczy mieć kartę klienta Makro - to czy prowadzisz działalność czy nie - nie ma znaczenia (przynajmniej w przypadku tych 2 konkursów) - także reszta będzie wiedzieć na przyszłość - ale kartę trzeba mieć na siebie.

a czy w ogóle jest szansa, że po zawieszeniu/zakończeniu działalności MAKRO kartę zabierze? Chyba problemy mogą być przy duplikatach, albo założeniu nowej na kolejnego pracownika firmy. Wie ktoś może? emotka

Z tego co piszesz, to wychodzi na to, że główną rolę odgrywa posiadanie karty, bez względu na rzeczywisty status emotka to dobrze Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876472 Napisano: 17.06.2014 12:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

selenes napisał(a):

Czy ktoś orientuje się jak jest w przypadku działalności zawieszonej i konkursów w Makro?
Info strasznie potrzebne - dajcie znać, jak ktoś się orientuję, tutaj albo na prv.

Na logikę, w ich konkursach może brać udział podmiot prowadzący działalność gospodarczą.

dokładnie emotka bo taka jest definicja klienta MAKRO. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876433 Napisano: 17.06.2014 11:59:09 w Rossmann
rettib napisał(a):

Czy jeśli mam tylko paragon niefiskalny (fiskalny się zgubił, albo ktoś z domowników wyrzucił), to mogę wziąć jakoś udział w konkursie?

jeśli pamiętasz kwotę to jasne emotka wg mnie nikt tych paragonów nie sprawdza w razie wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876426 Napisano: 17.06.2014 11:54:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karollaa napisał(a):

koper napisał(a):

karollaa napisał(a):

Można i kilkadziesiąt wysłać.... Tylko co potem robić z taką ilością zakupionych kosmetyków???? emotka

Wykorzystać jako prezenty gwiazdkowe emotka

emotka

i prezenty i zapas (mam do tej pory pół szafki. Dodatkowo rodzina zbierała, każdy jechał na NIVEA emotka ale już z tym skończyłam emotka BonVoyage emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876378 Napisano: 17.06.2014 11:11:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
becia1973 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

nataszka napisał(a):

paolka napisał(a):

wszyscy się chwalą kosmetykami Nivea, a ktoś wygrał wycieczkę?? emotka

Hurtownicy emotka

Wycieczkę wygrała koleżanka emotka z forum (niehurtowniczka) ale nie każdy chce się chwalić emotka

tylko pogratulować, ja nawet kosmetyków nie mogę wygrać emotka

myślę, że dziennie przybywa kilka tysięcy zgłoszeń...więc wygrać trzeba mieć szczęście. Ja rok temu wysłałam KILKADZIESIĄT zgłoszeń na loterię NIVEA i też kosmetyków nawet nie miałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876365 Napisano: 17.06.2014 10:54:53 w SZUKAM....
zwierzyniec napisał(a):

anialistopad napisał(a):

dziala Wam internet z neostrady? U mnie od rana brak,a musze przelewy porobic,z telefonu nie dam rady

działa ale w ubiegłym tygodniu przez dwie doby nie było - konserwacja emotka

u mnie śmiga bez zarzutu, ogólnie nigdy problemów nie było <odpukac> emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876335 Napisano: 17.06.2014 10:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lusienka napisał(a):

Czy ja dobrze wyczytałam w regulaminie Nivea.....6. W    Loterii    jeden    Uczestnik    może    wylosować    jedną    Nagrodę    I    stopnia,    jedną    Nagrodę    II    stopnia    i    
jedną    Nagrodę    III    stopnia.
A więcprzykładowo jeśli się wygram kosmetyki i na drugi dzień wylosują mój 2 paragon też na kosmetyki to go odrzucają emotka czy to chodzi tylko o dany dzień loterii????

raczej na osobę emotka w regulaminie też masz taki zapis, że jeśli już coś wygrasz, to automatycznie Twój numer paragonu nie bierze udziału w kolejnych losowaniach, więc możliwość ewentualnej wygranej na niego jest zerowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876333 Napisano: 17.06.2014 10:16:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karollaa napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Nivea. Na paragonie mam szampond/w c.kick , ale nie ma nazwy nivea. Natomiast robiłam zakupy w tesco i tam jest dodatkowa promocja, że jak się kupuje nivea za 20 zł to dostaje się piłkę gratis. No i mam ta piłkę na paragonie. Myślicie, że mogę zarejestrować ten paragon i, że to uznają?

tak, emotka jeśli jest min 20 zł za zakupy produktów NIVEA spokojnie możesz grać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876287 Napisano: 17.06.2014 01:51:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
selenes napisał(a):

edzia21 napisał(a):

selenes napisał(a):

W konkursie PLUSA "Ładuj się" jedno doładowanie=jeden sms? Dobrze rozumiem zapis regulaminu?

dokładnie tak emotka oni później sprawdzają wszystko w systemie emotka

No to pięknie dziękuję - pora więc uzbroić się w dobre hasło:)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876282 Napisano: 17.06.2014 00:32:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
selenes napisał(a):

W konkursie PLUSA "Ładuj się" jedno doładowanie=jeden sms? Dobrze rozumiem zapis regulaminu?

dokładnie tak emotka oni później sprawdzają wszystko w systemie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5876186 Napisano: 16.06.2014 20:47:37 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Gdzie w paczkach CHEETOS znajdują się te kodziki ??? Oślepłam już całkowicie ? emotka

musisz rozerwać opakowanie, jest na tylej zgrzewce. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5875827 Napisano: 16.06.2014 11:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

Jak to jest z delikatesami Centrum. Oni informują na bieżąco z kolejnych dni (te dzienne 500zł)?

zawsze dzwonią w czwartki, po zakończonym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5875703 Napisano: 16.06.2014 03:39:00 w TESCO konkursy
selenes napisał(a):

monikar napisał(a):

Tylko z Orange nie przychodzą zwrotki?

Na to wygląda, że tak

Ja przed chwilą 1-szy raz wysłałam na Orange i zwrotka przyszła tak szybko, że po kliknięciu "wyślij", nie zdążyłam suwakiem wyciszyć tabletu emotka i się wydryndał na cały dom. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0