Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#5799395 Napisano: 01.01.2014 20:42:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Aleście się wzięli za tego Smolara! To tak na miły początek roku 2014? emotka
Akurat to moim skromnym zdaniem jedna z najporządniejszych agencji, pod wieloma względami.

edzia21 napisał(a):

(...) zastanawia mnie gdzie się podziały te tysiące z żabki? emotka jasne kilka wpadło, alke czemu akurat tylko kilka? Polarków za to od groma. (...)

Odpowiedź jest prosta:
a) Mimo wszystko kart było dziennie 2,5 raza mniej niż żabio-zieloniutkich polarków;
b) Większość ludzi na forum nie lubi informować o tak "dużych" wygranych jak karta 1000 zł.
Poczekaj, aż będą wysyłać i wtedy śledź forum, dopiero się zdziwisz, ile zobaczysz wpisów: "Gdzie do diaska moja karta/y?", "Czy tylko do mnie nie doszła jeszcze karta z Somersby?" itp. emotka

Edit:
Żeby była jasność - nie wygrałam w Somersby NIC, nawet złamanego polarka.

to będzie miłe zdziwienie emotka
dzięki mia za obszerne objaśnienie emotka ale myślę, że nie jedno mają za uszami - ta alma do tej pory nie daje mi spokju emotka nie ma to jak kopać sobie dołki własnoręcznie stworzonym regulaminem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5799391 Napisano: 01.01.2014 20:36:32 w Biedronka
Mam pytanie do osób, które wygrały tablet w jesiennym bingo w biedronce - e jubileusz - czy dostał ktoś jakiś dokument, który świadczy o gwarancji tabletu? emotka Pisał ktoś do agencji w tej sprawie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5799284 Napisano: 01.01.2014 16:52:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Smolar ogólnie jakaś jedna wielka lipa... zastanawia mnie gdzie się podzialy te tysiące z żabki? emotka jasne kilka wpadło, alke czemu akurat tylko kilka? Polarków za to od groma. Kiedyś był konkurs w almie...nie pamiętam już o co tam chodziło emotka ale była jedna nieścisłość - w zasadach było jasno określone, że można wygrać tylko 1 nagrodę na 1 numer i jeśli ktoś wygrał dzienną (losowanie) to już nie mógł wygrać głównej (taki haczyk) i co? Jeden numer wygrał i dzienną w losowaniu i główną w losowaniu... była też tu o tym mowa na forum, ale mi to ostro śmierdzi, Smolarek śmiszny emotka

Nie miałam pojęcia o tych zagadkowych niejasnościach, bo rzadko gram w tych konkach Smolara. Widzę, że to chyba kolejna firma, która szybko trafi na "Czarną listę"... emotka Ewidentnie widać łamanie regulaminu i naginanie go pod potrzeby innych (w sensie: znajomych). emotka

są "specyficzni"...kilka ich krzywych numerów i akcji i niejsaności - na szkodę konkursowiczów. emotka wg mnie do końca czyste i uczciwe to nie jest z ich strony, ale mogę tylko gdybać Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5799278 Napisano: 01.01.2014 16:45:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Smolar ogólnie jakaś jedna wielka lipa... zastanawia mnie gdzie się podzialy te tysiące z żabki? emotka jasne kilka wpadło, alke czemu akurat tylko kilka? Polarków za to od groma. Kiedyś był konkurs w almie...nie pamiętam już o co tam chodziło emotka ale była jedna nieścisłość - w zasadach było jasno określone, że można wygrać tylko 1 nagrodę na 1 numer i jeśli ktoś wygrał dzienną (losowanie) to już nie mógł wygrać głównej (taki haczyk) i co? Jeden numer wygrał i dzienną w losowaniu i główną w losowaniu... była też tu o tym mowa na forum, ale mi to ostro śmierdzi, Smolarek śmiszny emotka

i oczywiście nie był to nikt z forum emotka

btw. sorry ze takl bez skaldu i od PUPY strony, ale jeszcze jestem "wczorajsza"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5799023 Napisano: 31.12.2013 18:05:09 w Rossmann
zezowaty_kot napisał(a):

A jeszcze zapytam - można brać udział w konkursach wiele razy? Tyle ile kupię produktów tyle mogę wysłać zgłoszeń?

tak, każdy kod na konkurs to 1 zgloszenie i nie ma ograniczen, co do ilosci posiadanych kodow emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5798226 Napisano: 29.12.2013 23:47:46 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

aerdna napisał(a):

bruce napisał(a):

A ja chciałabym zapytać (przepraszam z góry, jeśli to całkiem głupie i kretyńskie pytanie), bo kompletnie nie rozumiem tych obecnych zasad konkursowych drogerii Rossmann emotka , czy biorąc udział w kilku konkursach, muszę zakupić kilka wymaganych produktów na różnych paragonach (każdy produkt oddzielnie), czy można razem, na jednym, i wtedy otrzymuję do każdego konkursu osobny kod, ale - tylko na ten jeden paragon? emotka Dzięki z góry za odpowiedź i pomoc. emotka

Wg Rossmanna możesz mieć 1 paragon np. na 5 produktów (5 róznych konkursów) i wtedy drukuje Ci się 1 paragon + 5 paragonów z kodami do konkursów (każdy na inny konkurs).

Tylko co w momencie jak wygrasz 2x na 2 rózne konkursy ? Przy odbiorze nagrody z konkursu A oddasz Pani paragon + paragon z kodem, a co oddasz przy odbiorze nagrody z konkursu B ?

Nie wiem czy zaakceptują ksero, wiec wg mnie lepiej wszystko osobno kupować.

nie oddaje się paragonu on jest tylko do wglądu kasjerki emotka

nie wiem jak u Was...ale NIGDY kasjerka nie chciała ode mnie żadnego paragonu...nawet ostatnio odbierałam RIMMELA i stara regułka "proszę przygotować numer nagrody otrzymany w mailu oraz dowód osobisty" Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5797605 Napisano: 27.12.2013 22:45:41 w Rossmann
bridget napisał(a):

a z pasta do zebow kiedy sie skonczył? tez przeoczyłam..

też o 16:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5797576 Napisano: 27.12.2013 21:31:27 w Rossmann
mariolakal napisał(a):

Gdzie mozna sprawdzic, o ktorej godzinie skonczyl sie dany konkurs ? Zebralam sie wreszcie dzisiaj coby wziac udzial w jednym... Widze tylko: zakonczony... Regulaminu brak... O co tam biega ? emotka

w regulaminach konkursów było podane, że każdy z konkursów trwa do dzisiaj do 16:00 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5797402 Napisano: 27.12.2013 14:34:02 w Rossmann
joan napisał(a):

Reni napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

a na pierwsze pytanie odpowiedź w cztery pory roku to krem do cery suchej prawda emotka

no właśnie to jest wielka niewiadoma: sucha albo szorstka... emotka

Oj niestety to prawda emotka

wydaje mi się że sucha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5797255 Napisano: 26.12.2013 23:25:03 w Rossmann
frodo napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy konkurs z FA zapisuje się po wzięciu udziału w waszym profilu "moje konkursy"? Przed chwilą napisałam odpowiedź i na Ajax i na Fa...Ajax jest zapisany a FA nie ;/ Tez tak macie?

U mnie i Ajax i FA są zapisane.

dzięki emotka u mnie po pół godzinie pojawiły się na liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5797252 Napisano: 26.12.2013 23:19:11 w Rossmann
anet napisał(a):

edzia21 napisał(a):

anet napisał(a):

anet napisał(a):

Miał ktoś kiedyś tak, że po wpisaniu tych danych z paragonu do odblokowania konkursu, pojawiał się komunikat 'błędna data' ? emotka

emotka

nie nigdy nie miałam, ale może znajdzie się osoba, która miała.

Pytałam się koleżanek, które grają - nigdy nie miały takiego problemu emotka

Dziwne emotka może to dlatego ,że najpierw zagrałam na paragon z 20.12., a dziś chciałam zagrać na paragon z 17.12., jakoś tak nie po kolei.. choć w ogóle nie powinno mieć to znaczenia emotka Kod i kwotę za zakupy na pewno wpisuję bezbłędnie, no i tę datę też ... emotka emotka

nie, to na pewno nie jest przyczyna, bo nawet przed chwilą gralam na wcześniejszą datę paragonu, niż już wczesniej wysylalam i bez problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5797244 Napisano: 26.12.2013 22:43:35 w Rossmann
anet napisał(a):

anet napisał(a):

Miał ktoś kiedyś tak, że po wpisaniu tych danych z paragonu do odblokowania konkursu, pojawiał się komunikat 'błędna data' ? emotka

emotka

nie nigdy nie miałam, ale może znajdzie się osoba, która miała.

Pytałam się koleżanek, które grają - nigdy nie miały takiego problemu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5797219 Napisano: 26.12.2013 21:39:19 w Rossmann
Czy konkurs z FA zapisuje się po wzięciu udziału w waszym profilu "moje konkursy"? Przed chwilą napisałam odpowiedź i na Ajax i na Fa...Ajax jest zapisany a FA nie ;/ Tez tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5796724 Napisano: 23.12.2013 17:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashley878 napisał(a):

czy były dziś wyniki z doładuj się słońcem?

raczej nie bylo. Oni najpierw na stronce publikuja, potem ida maile. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5796349 Napisano: 22.12.2013 15:19:22 w Carrefour konkursy
reni48 napisał(a):

A jest u Was ta woda żywiec bo u mnie w carreufour nie ma takiej 7+1,a woda smakowa też na niej nie pisze smakolyk tylko jest z jakiegoś starego konkursu

u mnie sa 5+1 wylacznie smakolyki jablkowe... nic wiecej nie ma. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5795707 Napisano: 20.12.2013 13:28:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
jesienne bingo w biedronce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5794265 Napisano: 17.12.2013 23:16:27 w Rossmann
ciasssteczko napisał(a):

edzia21 a Twoje info dotyczy komisji rossmanowej czy 4Frame'a?

jednej, jedynej Pani, która zajmuje się konkursami na rossnecie, imienia nie pamietam - skleroza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5792517 Napisano: 15.12.2013 14:15:44 w Carrefour konkursy
rafal100 napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Ile kosztują najtańsze zakupy na kok vanish ?

u mnie saszetka plus harpic 8 zł z groszami

a można kupić saszetkę?

nigdzie nie ma napisane ze nie mozna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5792400 Napisano: 15.12.2013 00:32:18 w Rossmann
marzenier napisał(a):

powiedzcie mi,czy w świetle nowych przepisów,to bardziej się poszczęści jak się idzie na ilość,czy może jednak stawiać na jakość.Chciałam zagrać o tableta ale miażdżąca ilość uczestników mnie przeraziła.I tak się zaczęłam zastanawiać czy oni to ogarniają,wiecie każde zgłoszenie czytają itp..pewnie temat był już wałkowany,ale jakoś mi się nie chce wierzyć że przeczytają 11 tyś zgłoszeń z jednego konka

ogarniać na bank nie ogarniają... słyszałam z bardzo zaufanego źródła - można powiedzieć, że losują pewną bazę, a później z niej czytają. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#5792189 Napisano: 14.12.2013 13:01:44 w Intermarche
Ja tak ostatnio się zrobiłam... zmieniałam pin w bankomacie i mi poszła 1 zł... nawet nie wiedzialam ze za to się płaci. Pózniej probowalam wyplacic cala wygrana kwote i oczywiscie sie nie udalo, to sprawdzialam konto w bankomacie i kolejna 1 zł poszla... emotka

Nie żeby mi szkoda tych złotówek było, tylko akurat potrzebowałam całej wygranej kwotki, co do tych brakujących złotówek ... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0