Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6723372 Napisano: 20.08.2020 20:16:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Dzisiaj odido spokojnie, prosto, ładnie, lecz bez zbytecznej kombinatoryki typowej dla mnie. jeśli i to nie przyniesie skutku, to kończę przygodę z konkursami

Ja siedzę od kilku dni, nakupiłam paragonów chyba 5 a mój syn usiadł, napisał,wysłał i mnie zawstydził.To co napisał jest naprawdę fajne,całkiem w innym klimacie niż ja klepię. Niech wygra .

Tak samo mój mąż - siada, pisze i wygrywa. Zaraz go posadzę do Odido, bo liczba paragonów mnie przerosła (całe 3). 

basiag napisał(a):

życzę szczęścia , bo ja pisuję tak z natury: ładnie, składnie, poprawnie i mało kiedy to łapie, jak czasem coś mi wyjdzie całkiem od pały jak ostatnio w lewiatanie to z zaskoczenia załapuje. Ich musi coś zaintrygować, zadziwić, bo ładnych, składnych to mają chyba po kokardkę emotka

To ja tak ostatnio wygrałam w bref i elseve - zgłoszeniami pisanymi na kolanie w 2 minuty. Im więcej myślę, staram się, dopieszczam zgłoszenie, tym gorzej emotka  

Również 2-minutowe "shity" na Bref powysyłałam i sporo wygrałam emotka  Jak usiądę i pomyślę nad zgłoszeniem, to u Albedo niczego nie mam. Jakoś tak, ostatnio... Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6723334 Napisano: 20.08.2020 17:58:45 w Czy informują/ informowali?
simsonowa napisał(a):

Czy informowali już Finish - Rossmann?
Tak bardzo liczyłam na wygraną
Nikt się jednak nie chwalił a na Ich stronie jest tylko regulamin. Brak wzoru oświadczenia laureatów

Tak, informowali Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6723321 Napisano: 20.08.2020 17:12:08 w WC - rozmowy o wszystkim
melancholia napisał(a):

Czy ktoś zna rozwiązanie tej zagadki? Widzę ostatnio, że zalewa facebooka i nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi. Wstyd mi, że interesuję się takimi łańcuszkami, ale zobaczyłam to przypadkiem i teraz nie daje mi spokoju emotka  

Kobieta w ciąży obudziła się i wyszła ze swojego pokoju. Podchodzi do lodówki i otwiera puszkę tuńczyka, napój gazowany, jogurt i ciastko. Co otworzyła najpierw

Nie znam tej zagadki, ale zapewne chodzi o oczy - tak na logikę.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6723315 Napisano: 20.08.2020 16:53:22 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Czy informowali za OKOCIMSKIe warianty za 2gi etap? 

nikt się nie chwalił

Nie wiem czy nikt, wszak już 2 osoby pisały, że info było tydzień temu emotka
/udziału nie brałam, ale wpadło mi w oko/ emotka   Wyświetl w wątku >>
2 notta, darog 0

edzia21

#6723282 Napisano: 20.08.2020 15:10:05 w Smolar
anialistopad napisał(a):

Co to za konkurs z tymbarkiem w laureat ach jest? 

To jest jakaś akcja (zakładam, że loteria), która jeszcze nie ruszyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6723069 Napisano: 19.08.2020 17:52:58 w PLAGIATY
ziolko napisał(a):

Facet idzie w zaparte "Myli się pani, mój przepis ma inny skład i nie chodzi jedynie o dodanie nazwy producenta."

Najlepszą obroną jest atak emotka
Koleś dno.
Jeśli wszystkie jego wygrane są zdobyte właśnie w taki sposób to żenua i tyle.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6723031 Napisano: 19.08.2020 15:53:01 w PLAGIATY
ziolko napisał(a):

Widać, że przepis kopiowany żywcem ze strony blogerki
Dlaczego tak uważam? bo nawet nie usunął odnośnika ze składników  emotka
Dodał tylko nazwy produktów, czyli w tym przypadku "Kieleckiego".
Zmienił tylko czas smażenia mięsa. Zdjęcie dał swoje, bo oryginalne mają znaki wodne. 

i tutaj określenie "Ninja" nabiera nowego znaczenia emotka  - "tu podmienię, tam ukradnę - jam jest Konkursowy Ninja, Twój tekst też dopadnę!" Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6722901 Napisano: 18.08.2020 23:25:37 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Nestle ITM  emotka
Kupię paragon Nutella emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6721355 Napisano: 11.08.2020 13:04:45 w Smolar
W laureatach pojawily sie wyniki loterii leibniz. Coz to za loteria? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6721330 Napisano: 11.08.2020 12:18:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy jest na forum posiadacz fiata 500? emotka  Najlepiej cabrio emotka
Szukam malutkiego samochodu stricte "do miasta" i mam kilka pytan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6721262 Napisano: 11.08.2020 10:32:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kitu napisał(a):

Czy dane Bref wysyłacie na ogólny mail Albedo? Nie znalazłam adresu w regulaminie

info@albedomarketing.pl - taki adres otrzymałam od Pani z infolinii Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6721199 Napisano: 10.08.2020 21:43:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

nosoulfly napisał(a):

edzia21 napisał(a):

violka88 napisał(a):

nelunia napisał(a):

Mam takie pytanko, czy na wysłane smsy Bref z Lewiatana otrzymaliśmy jakieś potwierdzenie? Dopiero teraz zauważyłam, że nie mam potwierdzenia wysłania wiadomości  emotka

U mnie było potwierdzenia, ale SMSa z info o wygranej brak

Zapewne Albedo losowalo, tak jak Smolar ostatnio  emotka

Skąd pewność że Smolar losowal?

Myślałam, że tylko Sheldon Cooper nie łapie sarkazmu

Często czarne tylko wygląda Że Jest Czarne,A Z Bliska Jest szare  ]~:

Viola twierdzi, ze Smolar losuje, bo nie wygrywa emotka  gdzies tam ostatnio pisala. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6721184 Napisano: 10.08.2020 20:33:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

nelunia napisał(a):

Mam takie pytanko, czy na wysłane smsy Bref z Lewiatana otrzymaliśmy jakieś potwierdzenie? Dopiero teraz zauważyłam, że nie mam potwierdzenia wysłania wiadomości  emotka

Ja nie miałam zwrotki, ale wygrałam bon emotka

U mnie roweniez wygrane z ostatniego dnia  (zwrotek nie bylo). Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6721182 Napisano: 10.08.2020 20:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

nelunia napisał(a):

U mnie było potwierdzenia, ale SMSa z info o wygranej brak

Zapewne Albedo losowalo, tak jak Smolar ostatnio  emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6721119 Napisano: 10.08.2020 15:52:29 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

szukam informacji w jaki sposób mogę odesłac oświadczenia i paragon do Albedo, konkurs Bref (Lewiatan),
prośba o pomoc

Zakladam, ze wystarczy przeczytac regulamin. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

edzia21

#6720533 Napisano: 06.08.2020 22:27:38 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon "E" Stokrotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6720295 Napisano: 06.08.2020 10:35:02 w Smolar
violka88 napisał(a):

Smolar - zapewne losowanie sobie urządza ( nie tylko w loteriach)  emotka
nie mam na konkursy Smolara patentu emotka
chyba że moje „brak szczęścia” jest powodem braku wygranych.....

Rozumiem, że jakbyś wygrywała to oznaczałoby że nie losują? A skoro nie wygrywasz jest odwrotnie? emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6719938 Napisano: 04.08.2020 21:52:31 w Wkurza mnie...
kejm napisał(a):

Witajcie, biorę udział w konkursach ponad rok i dopiero dzisiejszy dzień wkurzył mnie na tyle żeby się zarejestrować. 
Dostałam informację, że jestem laureatem rezerwowym, wysłałam poleconym wszystkie dokumenty, dzisiaj otrzymałam gratulacje o wygranej, po czym po 20 minutach kolejnego maila, ze jednak nie wygrywam bo się główny laureat znalazł. A to była nagroda marzenie  emotka

Zdradzisz o który konkurs/loterię chodzi? emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6719933 Napisano: 04.08.2020 21:29:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

superloser napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś ma jakąś złotą radę po czym poznać, że sklep Odido to na pewno to sklep Odido? emotka  

Nip

Czyli jak nie jest taki: 522-000-28-60 to rozumiem, że lipa? emotka  

Niekoniecznie.
Moje odido ma zupełnie inny nip...i jest 100%-owym odido, rozpoczynając od szyldu na sklepie, kończąc na paragonie fiskalnym z nadrukowanym wielgaśnym logo ODIDO u góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6719732 Napisano: 03.08.2020 22:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
busybee napisał(a):

Czy ktoś też nadal czeka na weryfikację paragonu w loterii Belvita, która trwała do końca lipca?

Wygrałem jedną z nagród dziennych z początku miesiąca i nadal nie zweryfikowali mojego paragonu. Wszystko dobrze wpisane, formularz laureata wysłany w terminie. Odpisali na moje pytanie, że weryfikują ze sklepem - ale co ma sklep wspólnego z tym skoro na paragonie wyraźnie widać, że kupiona została Belvita?  emotka

Zapewne sprawdzają, czy owy paragon faktycznie został wydany przez ten sklep.  Wyświetl w wątku >>