Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6719705 Napisano: 03.08.2020 20:24:11 w Paragony na trwające konkursy
kupię TETLEY itm - PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6719345 Napisano: 31.07.2020 23:15:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

delvitto napisał(a):

tak sobie pomyślałam, że budżetowe konkursy w kauflandzie, przeszły już do legendy emotka  

Dokładnie o tym samym rozmawiałam dziś z mamą. Gdzie te budżetowe czasy...

hahahaha, ja też emotka

Widać, że wszyscy nadajemy na tych samych falach, bo wczoraj też marudziłam lubemu o budżecie (*) Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6719290 Napisano: 31.07.2020 18:40:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tetley ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6719283 Napisano: 31.07.2020 18:16:41 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Nie to, żeby mi jakoś bardzo zależało na pluszaku, ale szły już maile za ostatni dzień konkursu Cheetos w C4?

Tak, wczoraj Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

edzia21

#6718858 Napisano: 29.07.2020 18:06:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Tetley Itm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6718613 Napisano: 28.07.2020 20:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

loser9 napisał(a):

Mam pytanie do wytrwałych konkursowiczów. W pedigree brandcomm zgłaszać można było kilkakrotnie. Zgłosiłam z maila dwa paragony na dwa nazwiska - moje i mamy. Wygrałam hulajnogę i ... niewiem które dane podać w formularzu i jaki nr paragonu. Mogę do nich napisać z zapytaniem czy jak to ustalić !? ????

w formularzu jest tak

Imię i nazwisko:Dostarcz powyższe dokumenty w terminie do 14 sierpnia 2020 r. (decyduje data doręczenia do siedziby Organizatora)pocztą, kurierem lub osobiście na adres: Brandcomm Polska, Słomińskiego 15/510, 00-195 Warszawa Adres e-mail, z którego dokonano zgłoszenia:Numer telefonu komórkowego:Numer zgłoszonego paragonu:Adres pocztowy do wysyłki nagrody:

wystarczy ze wpisze obojetnie jakie imię nazwisko ? 
Mail
oczywiscie wiem jaki , niewiem który paragon. Czy imię i naziwsko musi być takie jak zgłoszone ? Jak to widzicie !? emotka  dziękuje z góry za pomoc 

Przede wszystkim nie robisz tak, że zgłaszasz jednego maila do dwóch różnych nazwisk. Mogą Cię za to zdyskwalifikować. Jeden mail, jeden numer telefonu i jedno nazwisko. Bez miksowania w jednym konkursie. Teraz nie wiem co powinnaś zrobić, żeby Cię nie zdyskwalifikowali. Nie wiem czy pisanie do nich to dobry pomysł. Ja bym pewnie zapakowała oba paragony w kopertę i podała swoje dane licząc na to, że się nie zorientują, że drugie zgłoszenie wysłałam na kogoś innego albo nie będzie ich to obchodziło;)

Zawsze można podejść taktycznie i zapytać jedynie o numer paragonu, który wygrał...oczywiście, jeśli wpadłaś na to, żeby gdzieś zapisać który numer paragonu podajesz do konkretnych danych. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6718605 Napisano: 28.07.2020 19:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zazdrosnica napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Działa Wam strona konkursu PEPSI Shell??

Nie, a właśnie chciałam puścić zgłoszenie...

Również się za to zabrałam...i klops

EDIT. już chyba działaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6718602 Napisano: 28.07.2020 19:29:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam strona konkursu PEPSI Shell?? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6718587 Napisano: 28.07.2020 18:15:32 w Paragony na trwające konkursy
Kupię:
- "E" PoloMarket
- "Tetley" Itm Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6718360 Napisano: 27.07.2020 22:14:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię "E" PoloMarket Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6716478 Napisano: 17.07.2020 16:55:18 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tchibo itm Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6714684 Napisano: 08.07.2020 19:13:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Paragon wgrałam w poniedziałek wieczorem (06 lipca), dzisiaj przyjechał kurier z ręcznikami.

edzia21 a spoko są te ręczniki czy takie ścierki? Jest jakaś metka z gramaturą?  emotka

100% bawełna, do tego logo Reginy tylko na metce - chociaż tyle. Jeśli chodzi o jakość, to trochę się zawiodłam - są raczej szorstkie niż puszyste...i biel jest raczej w odcieniu szarości niż nieskazitelności. Zdecydowanie lepsze ręczniki przyjechały kiedyś z konkursu Sanex (myślałam, że będą w podobnym stylu). Ogólnie spoko, ale mogłoby być lepiej emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6714678 Napisano: 08.07.2020 19:00:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Reginie brakuje chętnych na te ręczniki, a teraz bierze się za rozdawanie kilkuset butelek do wody... Kiedy ta agencja się zorientuje, że ludziom chyba znudziło się zbieranie śmieciowych nagród. Taka kasa na promocje idzie w błoto na bezsensowne akcje promocyjne. Mogli to lepiej przemyśleć. W końcu to produkt, który jest w każdym domu, a nagrody tak kiepskie, że ludziom nie chce się ich odbierać. 

Co to za akcja z ręcznikami?

https://www.regin...cja-papierrumiankowy

Licznik mają nieaktualny, w dodatku na początku ręczniki przyszły na następny dzień a siostra
zgłaszała 24 czerwca i do tej pory nie doszły

Paragon wgrałam w poniedziałek wieczorem (06 lipca), dzisiaj przyjechał kurier z ręcznikami. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6714462 Napisano: 07.07.2020 17:21:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon itm "aktywne lato" Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6713900 Napisano: 03.07.2020 17:37:26 w SZUKAM....
ewunia napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Czy orientuje się ktoś jak wygląda reklamacja w przypadku JBL? Otwierał, ktoś może kartoniki? Są tam jakieś dokumenty? Nie wiem czy był dołączony protokół, bo paczkę odebrała mama.

Będę wdzięczna za odpowiedź emotka

O ile dobrze pamiętam, jest gwarancja na podstawie numeru seryjnego.

+ dokument zakupu (pytałam na infolinii miesiąc temu). Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6713298 Napisano: 01.07.2020 11:21:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pmww napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pmww napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Karlsbad odpisał, że koszulka bez podpisu wysłana jest przez pomyłkę, że mam przygotować koszulkę i w najbliższych dniach kurier dostarczy prawidłowa koszulkę i odbierze tą bez podpisu

I co zrobia z tymi obmacanymi? emotka  

no jasne...i produkcja podpisów na piłkach też w najbliższych dniach ruszy

jeszcze kwestia tych niebieskich z C4..

U mnie to samo. Piszmy wszędzie, gdzie się da... do P&G, Carrefour oraz do Store9_ to jest agencja reprezentująca Roberta. Wysyłajmy zdjęcia tych "dziwnych" koszulek i zdjęcia materiałów reklamujących konkurs.

Skoro agencja jest ugodowa i przyznała się do błedu, to w jakim celu chcesz rozkręcać dramę i pisać do tylu miejsc?! Rozumiem, że konkursów jest aż nadto i trzeba koniecznie zniechęcić kolejny koncern do ich organizowania?...za sprawą kawałka ścierki, serio???

Serio, serio... Przyznała się do błędu w jednym przypadku, niepodpisanej koszulki a co z "dziwnymi-kwadratowymi" podpisami na "dziwnych" koszulkach. Takich nagród było 130, cześć to faktycznie koszulki meczowe jak na zdjęciach a część - jakieś inne, już samo to jest podejrzane, skoro oferowany był jeden model. Poczytaj dobrze cały wątek, obejrzyj zdjęcia, które wkleili ludzie i zdjęcia nagród, które oferowała agencja. Nie chodzi o dramę tylko o zwykłą uczciwość. Jeśli wszyscy dostaną te koszulki, które były obiecane, to pierwszy tu napisze pean pochwalny dla Karlsbada. A replika koszulki meczowej z podpisem Roberta to nie jest byle ścierka i dla wielu ma wartość sentymentalną, niejednokrotnie większą od nagrody głównej.

Dalej nie rozumiesz mojego przekazu. Wyjaśnij wszystko z agencją "grzecznie". Oni są ugodowi. Na obecnym etapie nie kręć dram u P&G, bo to niczego dobrego nie przyniesie, uwierz. A z tym "bezcennym" podpisem Lewego to wiadomix - co kto lubi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6713282 Napisano: 01.07.2020 10:30:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pomóżcie co robię nie tak dodaje zdjęcie na konkurs Colgate można 12 Mb plik jpg moje zdjęcie na 1,2 Mb a pisze że plik za duży bu

a na który konkurs?

https://colgatemax.pl/

a spróbuj z innej przeglądarki?

nie pomogło dalej ten sam komunikat

Dzien pierwszy, to pewnie nie do pracowali strony. Napisz do nich

na stronie ani w regulaminie nie ma ani maila ani telefonu

promocja@losmejores.pl Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

edzia21

#6713220 Napisano: 01.07.2020 05:00:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pmww napisał(a):

darog napisał(a):

superloser napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Karlsbad odpisał, że koszulka bez podpisu wysłana jest przez pomyłkę, że mam przygotować koszulkę i w najbliższych dniach kurier dostarczy prawidłowa koszulkę i odbierze tą bez podpisu

I co zrobia z tymi obmacanymi? emotka  

no jasne...i produkcja podpisów na piłkach też w najbliższych dniach ruszy

jeszcze kwestia tych niebieskich z C4..

U mnie to samo. Piszmy wszędzie, gdzie się da... do P&G, Carrefour oraz do Store9_ to jest agencja reprezentująca Roberta. Wysyłajmy zdjęcia tych "dziwnych" koszulek i zdjęcia materiałów reklamujących konkurs.

Skoro agencja jest ugodowa i przyznała się do błedu, to w jakim celu chcesz rozkręcać dramę i pisać do tylu miejsc?! Rozumiem, że konkursów jest aż nadto i trzeba koniecznie zniechęcić kolejny koncern do ich organizowania?...za sprawą kawałka ścierki, serio??? Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6711868 Napisano: 24.06.2020 23:01:16 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Znowu kurier fedex mnie wkurzył. Od rana siedzę w domu czekam na paczkę, która niby kolejny raz ma być mi doręczona. W końcu dzwonię na infolinie i dowiaduje się iż do 17 kurier dostarczy gdyż tak właśnie wpisał gdzieś tam. Cały czas w śledzeniu mam ; wydano do doręczenia i nagle po 18 zmienia się , że to niby ja o 12 OMÓWIŁAM ODEBRANIA przesyłki. No kur... czy można cos z tym zrobić? Mamy monitoring przed domem a kurierzy u nas muszą wjechać pod sam dom i łatwo bym mogła udowodnić, ze wcale go nie było.

Nic nie zrobisz. W przypadku ODMOWY paczka wraca tego samego dnia do nadawcy i koniec. Przerabiałam to samo z DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6711586 Napisano: 23.06.2020 22:42:29 w Czy informują/ informowali?
donia7 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

Czy Lidl Colgate/Palmolive informawal?

w tamtym tygodniu emotka

a nawet 2 tygodnie temu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0