Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#7229532 Napisano: 16.12.2024 14:02:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Teraz SMS z Kinder bueno voucher  Helios chyba rezerwa rezerwy i brawa dla tej agencji ,że losują do skutku bo np takie albedo tego nie robi . W pewnym konkursie zostało im 6 kart po 500 zł i 2 zestawy walizek do ich dyspozycji twierdząc ,że rezerwowi nie spełnili warunków . Więc Halo Albedo jeśl mnie słyszycie to dawać info  rezerwowe do mnie ja tam wszystkie paragony mam !

Skąd możesz wiedzieć ile kart i walizek im "zostało", skoro nie publikują listy laureatów? (pytam z ciekawości)

Jest lista laureatów 😉 plus info z agencji że rezerwowi i podstawowi nie spełnili warunków . Patrząc na to ile ta agencja miała kart w biedrze z coli do rozdania a ile będzie musiało być rezerwy to temat do przyglądania się .

Ok, to już chyba wiem o której loterii piszesz. Przez chwilę myślałam, że gdzieś publikują listy laureatów ze wszystkich swoich konkursów emotka  (walizki skojarzyły mi się z konkursem w Auchan) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229512 Napisano: 16.12.2024 13:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Teraz SMS z Kinder bueno voucher  Helios chyba rezerwa rezerwy i brawa dla tej agencji ,że losują do skutku bo np takie albedo tego nie robi . W pewnym konkursie zostało im 6 kart po 500 zł i 2 zestawy walizek do ich dyspozycji twierdząc ,że rezerwowi nie spełnili warunków . Więc Halo Albedo jeśl mnie słyszycie to dawać info  rezerwowe do mnie ja tam wszystkie paragony mam !

Skąd możesz wiedzieć ile kart i walizek im "zostało", skoro nie publikują listy laureatów? (pytam z ciekawości) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229449 Napisano: 16.12.2024 10:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

maverick napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was posiada tajemną widzę...i może przetłumaczyć z języka "smolarowego" co oznacza zapis w regulaminie:

"Uczestnik musi dokonać Zakupu promocyjnego na własną rzecz i na własny rachunek oraz musi faktycznie zapłacić za Zakup promocyjny."

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka

ty jako uczestnik nie osoba od której kupujesz paragon bo to on płaci nie ty. ja to tak zrozumialam

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową.

Ale Ty zapłaciłaś faktycznie - tylko bonem. Ja interpretuję to jak agakaz2, też kupuję za bony emotka

Dzwoniłam do Smolara i uzyskałam dokładną interpretację punktu regulaminu z której wynika, że ewidentnie chodzi o płatność bonami/kartami podarunkowymi (niedozwolone).

Czyli wychodzi na to, że kupując Sodastream i płacąc bonem z loterii prezentowej (kartą od Smolara) nie uprawnia taki zakup, takiego paragonu do zgłoszenia emotka

Poprzedni konkurs SodaStream w Lidlu; zapis w regulaminie taki sam; nagroda już dawno w domu:

Nie wiem Aga, napisałam co usłyszałam...być może natrafiłam na nadgorliwą osobę, która na tę kwestię zwraca uwagę. Nie mam pojęcia. Zapytałam tylko o interpretację punktu, nie dopytując o bony...

kończąc wątek - rozmawiałam z Panią odpowiedzialną za akcję Hellmanns w Stokrotce. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229448 Napisano: 16.12.2024 10:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś z Was posiada tajemną widzę...i może przetłumaczyć z języka "smolarowego" co oznacza zapis w regulaminie:

"Uczestnik musi dokonać Zakupu promocyjnego na własną rzecz i na własny rachunek oraz musi faktycznie zapłacić za Zakup promocyjny."

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka

ty jako uczestnik nie osoba od której kupujesz paragon bo to on płaci nie ty. ja to tak zrozumialam

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową.

Ale Ty zapłaciłaś faktycznie - tylko bonem. Ja interpretuję to jak agakaz2, też kupuję za bony emotka

Dzwoniłam do Smolara i uzyskałam dokładną interpretację punktu regulaminu z której wynika, że ewidentnie chodzi o płatność bonami/kartami podarunkowymi (niedozwolone).

Niemożliwe, ktoś Cię tam chyba wkręcił emotka

Noooo właśnie nie wiem czy zrobił czy nie. Mam kilka paragonów kupionych za bony i teraz mam dylemat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229438 Napisano: 16.12.2024 09:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dzwoniłam do Smolara i uzyskałam dokładną interpretację punktu regulaminu z której wynika, że ewidentnie chodzi o płatność bonami/kartami podarunkowymi (niedozwolone). Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229364 Napisano: 15.12.2024 17:32:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

OK, to też jest jakiś sposób interpretacji, ale czy o to właśnie chodziło SMOLAROWI? Mam kilka paragonów zapłaconych bonami, stąd moje pytanie...czy właśnie nie chodzi o płatność bonem/kartą podarunkową. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7229360 Napisano: 15.12.2024 17:16:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Co oznacza "faktyczny zakup"? Bonem/kartą upominkową nie można? Only cash? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7228678 Napisano: 12.12.2024 02:34:24 w Gratulacje! Dla wygranych!
baba-aga napisał(a):

edzia21 
Gratulacje ,zawsze wiedziałam, że zdolna bestia z Ciebie ❤️

emotka emotka
wiesia30 napisał(a):

edzia21
Gratulacje 👏👏👏Cudowna wygrana 👏👏👏

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7228581 Napisano: 11.12.2024 16:01:48 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

edzia21
WIELKIE GRATULACJE !!!
Chciałabym tak zakończyć rok.
emotka emotka emotka

Kochana, dzięki. Z całego serca - życzę Ci takiego "otwarcia nowego roku". emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

edzia21

#7227940 Napisano: 09.12.2024 10:48:55 w Żabka
danaaa napisał(a):

Pojawił się dzisiaj brakujący kod z Garage za zakupy z 6.12.2024. 
Bez reklamacji.

Kręciłam dym na infolinii o 8:00...obiecali, że naprawią. Po chwili kody pojawiły się u mnie "na wszystkich kontach" emotka Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7227709 Napisano: 07.12.2024 23:12:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam e-kartę:

DUKA 200 zł (data ważności: 25-01-2025) - 150 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7227704 Napisano: 07.12.2024 22:40:45 w Żabka
adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gregory napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gregory napisał(a):

notta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy za zakup GARAGE (3 piwa) pojawiają Wam się w aplikacji kody do udziału w konkursie? (zakup zrobiony dzisiaj)

nie.. kupowałam na początku wyzwania i do dzisiaj nie mam. Pisałam do żabki i też odpowiedzi brak..

Tak. Od razu miałem.

A kiedy kupowałeś? I jakie smaki (może od tego zależy)? Brałam regulaminowe...ale kodu brak.

A sprawdzałaś w zakładce kupony?

Tak, jasne. Podczas jednego zakupu brałam Śmiejżelki i Garage - śmiejżelki kupon mam, Garage nie.

Dokładnie tak samo miałem wczoraj emotka  trzeba pisać do Żabki i liczyć, że dadzą kod przed końcem konkursu - ostatnio dosłali mi brakujące kody we wtorek.

Ogólnie pierwszy raz mam taką sytuację. Podpowiedz, proszę, czy zgłaszać przez aplikację, mailowo czy jak? emotka  Paragon dołączać czy też sami weryfikują w aplikacji faktyczny zakup? Oczywiście żapsy doliczyło, więc zakup musiał się zapisać.

Teraz już chyba nie ma w apce opcji pisania wiadomości. Trzeba mailowo na kontakt@zabka.pl
Zawsze w takiej sytuacji dodaję paragon i czasem screena z appki, że zappsy się naliczyły.
No i piszę, że zakup zrobiony, zappsy są, a kodu brak.

Ok, dzięki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7227701 Napisano: 07.12.2024 22:35:16 w Żabka
adamo86 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gregory napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gregory napisał(a):

notta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy za zakup GARAGE (3 piwa) pojawiają Wam się w aplikacji kody do udziału w konkursie? (zakup zrobiony dzisiaj)

nie.. kupowałam na początku wyzwania i do dzisiaj nie mam. Pisałam do żabki i też odpowiedzi brak..

Tak. Od razu miałem.

A kiedy kupowałeś? I jakie smaki (może od tego zależy)? Brałam regulaminowe...ale kodu brak.

Tak, jasne. Podczas jednego zakupu brałam Śmiejżelki i Garage - śmiejżelki kupon mam, Garage nie.

Dokładnie tak samo miałem wczoraj emotka  trzeba pisać do Żabki i liczyć, że dadzą kod przed końcem konkursu - ostatnio dosłali mi brakujące kody we wtorek.

Ogólnie pierwszy raz mam taką sytuację. Podpowiedz, proszę, czy zgłaszać przez aplikację, mailowo czy jak? emotka  Paragon dołączać czy też sami weryfikują w aplikacji faktyczny zakup? Oczywiście żapsy doliczyło, więc zakup musiał się zapisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7227697 Napisano: 07.12.2024 22:16:44 w Żabka
gregory napisał(a):

edzia21 napisał(a):

gregory napisał(a):

notta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak. Od razu miałem.

Tak, jasne. Podczas jednego zakupu brałam Śmiejżelki i Garage - śmiejżelki kupon mam, Garage nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7227695 Napisano: 07.12.2024 22:06:36 w Żabka
gregory napisał(a):

notta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak. Od razu miałem.

A kiedy kupowałeś? I jakie smaki (może od tego zależy)? Brałam regulaminowe...ale kodu brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7227694 Napisano: 07.12.2024 22:05:15 w Żabka
notta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

omg, ale lipa emotka
może temat trzeba zgłosić Smolarowi? Sama nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7227691 Napisano: 07.12.2024 22:00:51 w Żabka
Czy za zakup GARAGE (3 piwa) pojawiają Wam się w aplikacji kody do udziału w konkursie? (zakup zrobiony dzisiaj) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#7227649 Napisano: 07.12.2024 17:40:29 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

Szukam kogoś kto wygrał TM6 lub zakupił i może mi podpowiedzieć czy platforma cookidoo działa 6 miesięcy od uruchomienia sprzętu czy jego zakupu? I czy każdy sprzęt ma go w pakiecie, czy jest to dodatkowa opcja.

U mnie cookido działało przez rok od URUCHOMIENIA emotka  ale to było ponad rok temu (może coś się zmieniło). Wyświetl w wątku >>

edzia21

#7226870 Napisano: 04.12.2024 16:33:15 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam e-kartę:

emotka DUKA 200 zł (data ważności: 25-01-2025) - 150 zł Wyświetl w wątku >>
0 0