Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika edzia21

edzia21

#6693796 Napisano: 31.03.2020 17:50:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dokładnie. Właśnie chciałam wyjść na zakupy i klaps. Zadzowniłam na infolinie, mówią że to wina agencji i że oni jako bank nie mają prawa niczego "odsilać". WTF. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693794 Napisano: 31.03.2020 17:42:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

halliday napisał(a):

nswe69 napisał(a):

nswe69 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):Przypominajka: do dziś są ważne karty Carex z jednorożcem 

piny telefonicznie się uzyskiwało ?

kurde, kartę wynalazłem, ale pinu ni hu hu nie mogę wynaleźć  emotka

ale tam trzeba było  chyba potwierdzić otrzymanie karty aby doładowali, więc jak tego nie zrobiłeś to pewnie jest pusta. A pin był w tej samej kopercie co karta.

tak jest emotka  masz rację. aktywowałem już kiedyś, kopertę odnalazłem jednak i jedna z trzech to była właściwa, a w agencji info uzyskaliśmy, że zdarzały się problemy z kartami i wówczas do mbanku trzeba uderzać.

ile zjada prowizji bankomat ? ktoś wie ? bo na flaszkę wypłaciłem,ale zapojka by się przydała, a 50 nie dało rady emotka

U mnie jest info, że karta została "odsilona" -50 zł dzisiaj... i stan konta to 0 zł. Jaja sobie robią? emotka  Dzień się nie skończył. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693785 Napisano: 31.03.2020 16:54:54 w Wkurza mnie...
A to w koncu od jutra czy od 2 kwietnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693669 Napisano: 31.03.2020 12:29:30 w Paragony na trwające konkursy
kupię ITM kawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693661 Napisano: 31.03.2020 12:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

asantesana napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
ASTRA - podejdź łagodnie w DINO
przez WWW piszecie z polskimi literami czy nie ?

pozdrawiam

W formularzu masz informację - bez polskich znaków emotka

no niby tak też to widzę ale strona nie ogranicza ilości jak wpisujesz polski znak, jak masz sms to wtedy ilość się zmiejsza a tu nicccc sie nie ogranicza samo

Jest opcja, że po wysłaniu zgłoszenia organizator widzi u siebie "krzaczki" w przypadku użycia "polskich znaków". Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693614 Napisano: 31.03.2020 09:47:59 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

synk napisał(a):

W tym tygodniu zmarł na koronawirusa młody mężczyzna z pobliskiego powiatu. Był zupełnie zdrowy, w pełni sił, niewiele ponad 30 lat. Niektórzy młodzi ludzie myślą, że są nieśmiertelni. Otóż nie są. Jeden wrócił z zagranicy. Mega wkur***** na kwarantannę. I gdyby nie to, że po 2 razy na dobę w różnych godzinach był sprawdzany przez policję i wojsko, kwarantanny by nie zachował.
Chciałabym powiedzieć, że te rządowe ograniczenia coś dadzą, ale dopóki ludzie nie będą mądrzejsi, nic z tych ograniczeń nie będzie.

rządowe źródła nie odnotowały śmierci z powodu koronawirusa żadnego młodego mężczyzny - musiał umrzeć z innego powodu
https://tvn24.pl/...0-marca-2020-4514590

https://iotwock.i...-koronawirusa/943998
Nie mnie odpowiadać na pytania, dlaczego rządowe źródła tego nie odnotowały. Jest wpis siostry na FB. Jest wpis znajomych na FB, jeśli dobrze poszukasz.
Cóż, może tu też przyczyną była ostra niewydolność krążeniowo- oddechowa, zapalenie płuc albo inna sepsa....

Widziałam ten wpis na fejsie...i też zastanawiałam się dlaczego oficjalne źródła nie wspominają o żadnym młodym mężczyźnie. Zaczęłam nawet myśleć, że ten wpis to jakiś fejk, ale fejki nie są aż na taką skalę (wpisy znajomych). Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693506 Napisano: 30.03.2020 17:48:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

W praktyce oznacza to, że nie opuścisz swojego miasta...i z drugiej strony nikt do Ciebie nie przyjedzie. Dość logiczne podejście do sprawy, święta za pasem, trzeba uziemić włóczykijów. Brawo.

Dla mnie bez podania wiarygodnego źródła to tylko zlepek liter, dlatego tradycyjnie apeluję o automatyczne wklejanie linków emotka Scenariusz "zamknięcia miast" uważam za sajyns fykszyn, już zresztą taką bzdurę o Warszawie tutaj kiedyś podano i... nic emotka

Nikogo nie odwiedzam i nikt nie odwiedza mnie - Wielkanoc nic w tej kwestii nie zmieni, poza tym codziennie respektuję wszystkie oficjalnie narzucone wymogi emotka

Czy ja wiem...czy aż takie SF? W 1963 potrafili "zamknąć Wrocław" na dwa miechy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693503 Napisano: 30.03.2020 17:40:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

FBilona napisał(a):

Najnowsze wiadomości : (...) i hit, są plany zamknięcia na święta miast

O jakie miasta chodzi? Skąd to info? I co to w praktyce oznacza?

W praktyce oznacza to, że nie opuścisz swojego miasta...i z drugiej strony nikt do Ciebie nie przyjedzie. Dość logiczne podejście do sprawy, święta za pasem, trzeba uziemić włóczykijów. Brawo.
Aczkolwiek pytanie co z pracującymi w innym mieście? emotka  Być może będą jakieś wykluczenia. Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6693410 Napisano: 30.03.2020 12:05:35 w Paragony na trwające konkursy
Kupię:
- Tymbark ITM
- Tymbark w AUCHAN
- Tymbark w C4
(za każdy paragon TYMBARK mogę zapłacić max 5 zł emotka  ) Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693398 Napisano: 30.03.2020 11:41:43 w Smolar
aurorcia napisał(a):

A co się w formularzu podawało, tylko telefon, email i nr paragonu?

tak emotka Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

edzia21

#6693395 Napisano: 30.03.2020 11:16:13 w Smolar
olunka napisał(a):

mozna sprawdzać wyniki Dino Silan emotka

Potwierdzam, są już podpięte emotka Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

edzia21

#6693227 Napisano: 29.03.2020 11:10:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

yonex napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Mam pytanie wygrywacie bon do biura podróży i co robicie ?:
- bonu nie da się zamienić na gotówkę emotka  - regulamin tak stanowi
- brać wycieczkę z jak najodleglejszym terminem i możliwością zmiany terminu, celu wycieczki
- męczyć agencję i zlecającego konkurs o zmianę nagrody

co robić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Bony są przeważnie ważne minimum rok...zatem luźna gumka. 

Są duże szanse, że biuro podróży upadnie i wtedy taki bon będzie miał wartość niższą od rolki papieru toaletowego

W przypadku dużych biur - nie wydaje mi się. Sama mam uciułane kilkadziesiąt tys. do ITAKI i śpię spokojnie.

Ving - to kiedyś było duże biuro, zniknęło zanim nadeszła realizacja pomysłu na voucher - 5 tys zł
Triada - to kiedyś też duże biuro sytuacja jak wyżej zmarnowało się 3 tys zł
Wiem że są wygrane vouchery po 10 czy 20 tys zł,, ale mi szkoda było i tych w sumie 8 tys,.,.(i jeszcze trzeba było z własnej kasy zapłacić podatek 10%) myśle że to było ok 15 lat temu lub więcej

darog, nie stresuj mnie please emotka  bo osiwieję.  Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

edzia21

#6693153 Napisano: 28.03.2020 12:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit, proponuję swoje działania rozpocząć od rzeczowej rozmowy z agencją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693149 Napisano: 28.03.2020 12:31:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
- brać wycieczkę z jak najodleglejszym terminem i możliwością zmiany terminu, celu wycieczki

co robić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Bony są przeważnie ważne minimum rok...zatem luźna gumka. 

Są duże szanse, że biuro podróży upadnie i wtedy taki bon będzie miał wartość niższą od rolki papieru toaletowego

W przypadku dużych biur - nie wydaje mi się. Sama mam uciułane kilkadziesiąt tys. do ITAKI i śpię spokojnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6693145 Napisano: 28.03.2020 12:16:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam

co robić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Bony są przeważnie ważne minimum rok...zatem luźna gumka.  Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6693064 Napisano: 27.03.2020 18:10:06 w Czy informują/ informowali?
prosiaczek napisał(a):

A Crunchips Nic Nacs Carrefour informowali? Jakoś nie doczytałam kiedy ma się zebrać komisja, ale wyniki miały być max14 dni po jej obradach. Czyli dalej nie wiem kiedy. Ale może przegapiłam? 

tak, już dawno Wyświetl w wątku >>

edzia21

#6692902 Napisano: 27.03.2020 09:20:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mundek2004 napisał(a):

Ja melduję, że nawet grać mi się nie chce, a co dopiero mówić o wygranej emotka

Spoko, LosMejores za moment puści eski z Colgate, to Ci się samopoczucie poprawi emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6692717 Napisano: 26.03.2020 15:39:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

BIC i Fortis ogólnie, ale również ten rozwiązany dziś w C4.
Nigdy w żadnej edycji nie udało się wygrać.
Rozumiem-że należy wybrać 1 opcje: film, foto lub tekst? Nie można np tekst + foto.

Czy oni wybierają proporcjonalnie: trochę filmów, trochę tekstowych, trochę fotograficznych zgłoszeń?
A może należy zgłoszenie wysłać w konkretnym terminie trwania konkursu? czyli np nie w ostatnim dniu?

Z takimi pytaniami musisz chyba do organizatora zadzwonić i podpytać emotka   Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, darog 0

edzia21

#6692696 Napisano: 26.03.2020 14:55:22 w Czy informują/ informowali?
melancholia napisał(a):

Czy były może informacje z Silan Dino?

a widzisz na stronie Smolara podpięte wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

edzia21

#6692485 Napisano: 25.03.2020 19:10:01 w Paragony na trwające konkursy
Kupię:
- GROSZEK "20 wielkanocnych koszyków nagród"
- Tymbark ITM
- Tymbark w AUCHAN
- Tymbark w C4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0