Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xooxoo

xooxoo

#6527131 Napisano: 10.09.2018 14:04:49 w moje dzisiejsze wygrane :)

xooxoo

#6524978 Napisano: 03.09.2018 11:41:12 w Zdjęcia naszych wygranych

Właśnie odebrana koszulka z Leszka z Żabki. Jestem w szoku, że tak ładnie zapakowana!  Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#6522211 Napisano: 25.08.2018 16:22:20 w SZUKAM....
Czy po zgłoszeniu Redbulla z Biedronki, przychodzi jakaś informacja zwrotna? Cokolwiek?  Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6521958 Napisano: 24.08.2018 14:23:40 w Wkurza mnie...
asia670 napisał(a):

a mnie wkurza nasza poczta -17.08 wysłałam polecony priorytet do TQ Group z paragonem,bo skan był nieczytelny za kurna 6,80 i ten list dotarł DOPIERO dzisiaj!!! To co to za priorytety emotka

To co Poczta teraz wyprawia to jest skandal. Ja wysłałam w poniedziałek przesyłkę, do dzisiaj nie ma jej u nadawcy. Dodatkowo na e-monitoringu do śledzenia pojawia się informacja, że jest nadana i nic więcej. Zadzwoniłam wczoraj na infolinię, po 12 minutach czekania aż ktoś się odezwie, odebrała pani, która ziewnęła mi do słuchawki. Powiedziałam w czym problem. Ona mi na to, że ona widzi na śledzeniu, że przesyłka jest w drodze. Ja jej mówię, że ja takiej informacji nie mam na stronie. I co ona na to? Oburzona powiedziała "To ja nie wiem jaką pani ma stronę!". Żenujące nastawienie. Obsługa... W placówkach zresztą jest podobnie. Już nie będę korzystała z ich usług, bo lepiej dopłacić i wysłać kurierem (chociaż nie mówię, że tutaj nic nie zawodzi)... emotka

https://tvn24bis....znieniem,862880.html Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

xooxoo

#6521824 Napisano: 24.08.2018 09:59:59 w Czy informują/ informowali?
Przegapiłam te wyniki, czy jeszcze nie było? https://www.e-kon...he.html#.W3-67ugzbIU Activia / Intermarche Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6520855 Napisano: 21.08.2018 16:32:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka z Lecha (Żabka), z wczorajszego zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6519881 Napisano: 17.08.2018 17:59:06 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na ten konkurs: https://www.e-kon...festival-2018.html 
Ktoś z Białegostoku chciałby kupić dla mnie Burna?  Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6519460 Napisano: 16.08.2018 12:37:02 w Informują
Sms koszulki Leszka z żabki, zgłoszenie z poniedziałku Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6519458 Napisano: 16.08.2018 12:36:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koszulka z Leszka / Żabka emotka Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#6517052 Napisano: 07.08.2018 11:50:37 w SZUKAM....
pakowa napisał(a):

szukam informacji czym najlepiej, najkorzystniej, najszybciej i najbezpieczniej wysyłać paczki :)

Ja wysyłam najczęściej opcją Poczta Polska / Paczka +. Jedyna paczka, która rzeczywiście przychodzi na czas i jest najtańsza. Jednak teraz wysyłam nią małe gabaryty. W sumie nawet takie małe jak książki, odzież itp. To opcja tańsza niż przesyłka polecona. Jeżeli chodzi o kuriera to nie mam zastrzeżeń do DPD. Ale to tylko moje zdanie, bo wydaje mi się, że jeżeli chodzi o kurierów to loteria. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6514794 Napisano: 31.07.2018 12:48:04 w Pomocy!!!!
nicoletta napisał(a):

calliope napisał(a):

nicoletta napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację że zablokowano mu konto? Poprzedniego dnia normalnie się logował a następnego dnia przy próbie logowania pisze że konto usunięto...koleżanka ma problem i nie wie co się stało, napisała przez kontakt ale nikt nie odpowiada.

O jakie konto chodzi?

konto na e-konkursy

Miałam ten sam problem. Niech koleżanka sprawdzi maila. W moim okazało się, że była literówka i nie dochodziły maile, żeby potwierdzić swoje konto.  Wyświetl w wątku >>
1 calliope 0

xooxoo

#6512297 Napisano: 23.07.2018 19:13:26 w Wygraj mi / Wygram za...
Też mam 3 kody Lecha i chciałabym wygrać koszulkę. Ktoś pomoże? emotka  Do dogadania za co.

Edit: Niekoniecznie zależy mi na tej koszulce z tego tygodnia. Wolałabym nawet tą z następnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6512258 Napisano: 23.07.2018 16:46:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Szczoteczki z Jordana DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

xooxoo

#6511116 Napisano: 19.07.2018 11:34:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wymieniłam punkty Woah na ręcznik. emotka

(cieszę się mega, że w końcu udało mi się trafić w punkt... Od wczoraj patrzyłam na mapę i ciągle się spóźniałam. Jak komuś zależy na ręczniku, to racę śledzić mapkę, bo pojawiają się czasem w innych miejscowościach niż te ciągłe punkty. Ale bardzo rzadko jak na razie). Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#6510720 Napisano: 18.07.2018 12:51:24 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

anula18 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Nie mam już sił do kurierów i ich samowolki. Oraz do tego, że ich pracodawcy nic sobie z tego nie robią. Odbiór przesyłki zamówiony na konkretny dzień, dopłata za konkretny przedział czasowy. I oczywiście kurier nie przyjeżdża i nawet nie dzwoni. Więc ja zadzwoniłam dzisiaj na ich infolinię. Tam oczywiście bałagan i nic nie wiedzą. W końcu ustalili, że podobno kurier w poniedziałek zgłosił, że klient nie osiągalny. Co jest kłamstwem, bo ani do mnie nie dzwonił, ani na bank go nie było. Akurat cały dzień osobiście go pilnowałam. We wtorek zgłosił, że brakło u czasu. Podejrzewam, że tak samo było w poniedziałek, tylko nie chciał sobie już kłopotów robić. Niestety to ich częste praktyki. Miejscowość pod miastem i po jedną paczkę nie chce się im jeździć, zwlekają aż coś jeszcze będzie. Tylko że ja za inną usługę zapłaciłam. Oczywiście konsultant niekompetentny. Nic nie może zrobić, z nikim innym nie może połączyć. Firma ma gdzieś to jak pracują ich kurierzy, z żadnych skarg nie wyciągają konsekwencji. A zatrudniać większej ilości pracowników nie mają zamiaru. Jednak zlecenia i pieniądze chętnie przyjmują... Zamówienie anulowane, ale czasu i nerwów mi to już nie wróci. Najbardziej wkurza mnie chamstwo tych kurierów, nakłamie taki, zrzuci winę na kogoś, a nie zadzwoni do klienta i nie powie, że ma taką i siaką sytuację i czy może przyjechać w ten dzień emotka  

Trochę sama jesteś sobie winna, bo chciałaś przyoszczędzić na wiadomej firmie... Z odbiorów rozliczani są tnt, fedex i ups. A jeśli zamawiasz innego taniego to nie dziw sie jakosci usług...

To akurat Cię rozczaruję, bo był to FedEx emotka  Poza tym zaznaczyłam w wypowiedzi, że dopłaciłam nawet za konkretny przedział czasowy, więc skąd ten wniosek, że oszczędnie wybrałam jakąś najtańszą opcję? Wręcz przeciwnie.

Co to za argument, jak ktoś oferuje tańszą usługę to niech się z niej wywiązuje. Denerwuje mnie takie myślenie i usprawiedliwianie. A dlaczego niby mam korzystać z samych najdroższych usług, żeby mieć pewność, że coś będzie doskonale zrobione? Naprawdę myślisz, że tak jest? emotka  Laguna ma rację, płaci (dopłaca też, ale to dla mnie mniej ważne), więc wymaga. Jeśli ktoś ma w ofercie na przykład odbiór od klienta, to niech się wywiązuje z tego. Dlaczego mamy wyręczać i jakoś usprawiedliwiać tych, którzy się nie wywiązują?  Wyświetl w wątku >>

xooxoo

#6509579 Napisano: 15.07.2018 16:09:04 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, pierwszy raz nadaję coś przez allegro paczkomaty inpost...
dobrze widzę że dla przesyłek gabarytu A B i C jest taka sama cena? czy coś mi źle wychodzi emotka

Tak, wszystkie mają tę samą cenę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

xooxoo

#6508844 Napisano: 12.07.2018 17:22:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Podwójny bilet na Audioriver emotka Wyświetl w wątku >>
1 budryska 0

xooxoo

#6508666 Napisano: 12.07.2018 11:22:42 w Gratulacje! Dla wygranych!
Super!!! Szerokiej drogi emotka Wyświetl w wątku >>

xooxoo

xooxoo

#6502089 Napisano: 25.06.2018 14:10:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
norweska20 napisał(a):

Jordan 3 stopien wlasnie sms

U mnie również Wyświetl w wątku >>