Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika simsonowa

simsonowa

#7314181 Napisano: 16.11.2025 21:21:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Tak ,tak ,tak tokeny są zerowane jak się dane akcja w apce Coca-Coli kończy.  Ile mi oni wyzerowali przez lata i na ile mnie zrobili to wolę nie myśleć. Dalej wiszą kubek i miskę i cienko to widzę.

atyde25 napisał(a):

Nie ,że mam braki w szkle ,masę tego wywaliłam i dalej mam masę .Ale cola to porażka z tym ich systemem zbierania i wysyłki potem. Fakt się liczy chcę miskę i kubek co napiłam się sporo tej chemii.

Ja od czasu do czasu wypiję CAPPY w szkle. 
Tam pod kapslem są kody. 
Czy mogę je użyć w Aplikacji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7310182 Napisano: 31.10.2025 20:17:40 w Smolar
mia napisał(a):

simsonowa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Drogi biznes Milka to prawda i jakość tych czekolad to jest jak kiedyś ciastko bajaderka. Ale ,że można więcej niż raz  wygrać muszę przestudiować regulamin.

Nie mam czasu czytać regulaminu a Ty czytałaś.  emotka
Czy jest tym razem rezerwa?

A juści. " (...) niewydana nagroda dzienna stopnia pozostaje w dyspozycji organizatora."emotka
Tradycyjnie rezerwa jest tylko do tych kilku nagród I i II stopnia.

Smutne to emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

simsonowa

#7309619 Napisano: 29.10.2025 19:28:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ja też z rezerwy. 
- Walizka - Kinder 
- Bonduelle - Zestaw szkolny
Jak to dobrze, że wybrane Agencje wydają nam wszystkie,  obiecane w Regulaminach nagrody  emotka Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7309615 Napisano: 29.10.2025 19:19:49 w Smolar
atyde25 napisał(a):

Drogi biznes Milka to prawda i jakość tych czekolad to jest jak kiedyś ciastko bajaderka. Ale ,że można więcej niż raz  wygrać muszę przestudiować regulamin.

Nie mam czasu czytać regulaminu a Ty czytałaś.  emotka
Czy jest tym razem rezerwa? Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7303926 Napisano: 07.10.2025 18:09:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po moim resecie i detoksie konkursowym, wygrane kosmetyki Mokosh. 
Co nie znaczy, że w tym czasie nie wygrywałam. 
Były to bardzo cenne dla mnie nagrody: emotka
- Czas poświęcony rodzinie 
- Pyszne zdrowe jedzenie 
- Przetwory i zioła na zimę
- No i po chwilowej obserwacji Forum i dyskusji dotyczących ilości wydanych nagród i ich jakości.
  Zadowolenie, że nie biorąc udziału, można czuć się zwycięzcą.
Czasami trzeba się zatrzymać, by zobaczyć więcej. Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7302664 Napisano: 02.10.2025 16:32:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonaszpilka napisał(a):

simsonowa napisał(a):

Tutaj to widać, bo jest lista laureatów. 
A co, gdy jej brak? - 
- To takie przemyślenie ogólne, dotyczące różnych Agencji. 
Miejmy odwagę chwalić Agencje jak nam się coś podoba, ale i trzymać rękę na przysłowiowym pulsie, gdy coś jest nie tak. 
Nagrody są Nasze, czyli Grających. 
  Wszystkie  zapisane z regulaminie, powinny do nas trafić, jak nie do jednej osoby, to do kolejnej.
        W myśl - Kodeksu Cywilnego art. 919 i  921 - Organizator jest  -  przyrzekającym nagrodę.

Tu problem jest taki, że to właśnie nie żadna agencja organizuje ten konkurs tylko sama firma. Niestety wtedy często wychodzą takie kwiatki, bo osoby nie zajmujące się tym na co dzień nie mają wiedzy w tym temacie, a często też takie konkursy są ustawione albo nie rozwiązywane tylko się magicznie dematerializują, tak jak i nagrody.

Regulamin i Kodeks Cywilny w tej sytuacji też Ich dotyczy.
A ktoś pamięta, czy ta sama Firma organizowała konkurs w zeszłym roku? 
Bo ja zniechęcona podobnymi doświadczeniami, nie wysłałam na obecny zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7302647 Napisano: 02.10.2025 15:38:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
nanajka81 napisał(a):

Emememe napisał(a):

ananaska napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

ananaska napisał(a):

ananaska napisał(a):

Widzieliście wiadomość Coolpack w sprawie nie wydania wszystkich nagród w ich konkursie? Miało być 10
hulajnóg - jest 8, miało być 10 głośników - jest 6,  miało być 10 słuchawek - jest 0 (!), miało być 30 plecaków - są 4. Pomijam już całą resztę drobniejszych nagród - łącznie ponad 300. Zakup w konkursie za minimum 100 zł. Ich odpowiedz:

Cześć,Nagrody drugiego stopnia były przyznawane stopniowo, zgodnie z decyzją komisji konkursowej. Do etapu nagrody w postaci hulajnogi zakwalifikowała się ostatecznie taka liczba osób, jaką wskazała komisja – były to prace, które najlepiej spełniały kryteria przewidziane dla tej kategorii nagród. 🙂Pozdrawiamy, Zespół CoolPack✨

Chyba sobie jaja robią, że to przejdzie emotka

Yyyyyyyy serio? A tak można?

Nie, nie można. Zobaczymy czy sami się zreflektują czy trzeba będzie ciągnąć temat dalej.

przypominam, że tam było ponad 300 nagród.... A co z nimi? Też nikt "nie spelnił ich wymagań" by dostać np. worek?

co????? gdzie te nagrody???? 300 nagród!!!! moja córa sama tak się wysilała z filmikiem i nic nie wygrała????? no no coś mi tu śmierdziiiiiiii oszustwem!!!!

Przypominam, że konkurs był skierowany do konsumentów, którzy są amatorami. Czego oni oczekują od ich filmów/zdjęć? Efektów specjalnych, super montażu?

Dlaczego nie napisali wprost, że jak to nie będzie Hollywoodzka produkcja, to nie ma się szansy by cokolwiek wygrać emotka Buuuuuu

Przeliczyli się pewnie z zasięgiem akcji, podejrzewam, że nie było nawet tyle zgłoszeń, by pokryć wszystkie nagrody. Żeby zaoszczędzić chcą się wymigać od wydania części tych lepszych nagród xD 
Ostatnio jakaś plaga oszukanych konkursów, źle się dzieje…

363 nagrody a zwycięzców 18??? No chyba coś tam mocno poszło nie tak... Dziwne mega.

Tutaj to widać, bo jest lista laureatów. 
A co, gdy jej brak? - 
- To takie przemyślenie ogólne, dotyczące różnych Agencji. 
Miejmy odwagę chwalić Agencje jak nam się coś podoba, ale i trzymać rękę na przysłowiowym pulsie, gdy coś jest nie tak. 
  Wszystkie  zapisane z regulaminie, powinny do nas trafić, jak nie do jednej osoby, to do kolejnej.
        W myśl - Kodeksu Cywilnego art. 919 i  921 - Organizator jest  -  przyrzekającym nagrodę. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

simsonowa

#7295847 Napisano: 09.09.2025 21:44:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simsonowa napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

pakowa napisał(a):

Czy ktoś rozpracował bramki z Kinder jaja? Jedna walizeczka się marzy ... Tyle zgłoszeń i guzik 😅

Ja też mam zapas chyba na całe życie tych jajek i nic… zastanawiam się czy trzeba rozgryźć jakiś tajemny kod, kiedy otwierają się bramki, wysłać setki zgłoszeń, czy może zaprzedać duszę diabłu… emotka
choć ja już od wielu miesięcy nic w żadnej loterii ani bramce nie trafiłam, więc pech mnie raczej nie opuszcza emotka

Myślę, że będzie dużo walizek w rezerwie. 
Po wygraniu dostałam info o odesłanie poleconym, wszystkich zgłoszonych paragonów. emotka
Dobrze, że to tylko dwa i nie było na nich produktów,  wysłanych na inne konkursy i loterie, bo i moja byłaby w rezerwie.

Czy ktoś jeszcze po wygranej, dostał wezwanie do odesłania wszystkich zgłoszonych oryginałów paragonów? Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7295132 Napisano: 08.09.2025 13:21:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karolaaajn napisał(a):

pakowa napisał(a):

Czy ktoś rozpracował bramki z Kinder jaja? Jedna walizeczka się marzy ... Tyle zgłoszeń i guzik 😅

Ja też mam zapas chyba na całe życie tych jajek i nic… zastanawiam się czy trzeba rozgryźć jakiś tajemny kod, kiedy otwierają się bramki, wysłać setki zgłoszeń, czy może zaprzedać duszę diabłu… emotka
choć ja już od wielu miesięcy nic w żadnej loterii ani bramce nie trafiłam, więc pech mnie raczej nie opuszcza emotka

Myślę, że będzie dużo walizek w rezerwie. 
Po wygraniu dostałam info o odesłanie poleconym, wszystkich zgłoszonych paragonów. emotka
Dobrze, że to tylko dwa i nie było na nich produktów,  wysłanych na inne konkursy i loterie, bo i moja byłaby w rezerwie. Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7279913 Napisano: 17.07.2025 22:30:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy w Fortisie osoby z rezerwy to osoby spoza listy wszystkich laureatach nagród, czy raczej nagrody poszczególnego stopnia maja osobne zestawienie laureatów rezerwowych? Trosze przykro by było być rezerwowym w ogóle i nie dostać nagrody nawet najniższego stopnia. Załóżmy, ze mamy nagrody I, II i III stopnia. Laureat nagrody I stopnia nie spełnił jakichś warunków konkursu i wygra osoba z listy rezerwowej dla wybranego stopnia. W tym przypadku pierwszego stopnia. Otrzymuje ją osoba której nie przyznano II stopnia, ani III.  A może jest tylko jedna rezerwowa (niezależnie od rodzaju nagród) i osoba, która nie otrzymała III stopnia zostanie rezerwowym I stopnia? 
Kolejny wariant, równie niekorzystny dla innych laureatów, ale już lepszy wariant, gdy już komuś wysłali nagrodę II stopnia, okazało się, że wygrał tez I stopnia (z rezerwy). Jak to się mówi, na dwoje babka wróżyła.

A Smolar nie losuje np
1 Glowna + 1 Rezerwa
Drugi stopien + Rezerwa

Szkoda zdrowia na debate, bo nigdy sie wszystkim tu nie dogodzi

Taki przykład u nich: 
Smaki lata w Dino - ograniczenie - 1 gospodarstwo/ 1 nagroda 
ZUPEŁNY BRAK REZERW 
Cieszmy się więc, że są Agencje gdzie te rezerwy są, a nagrody trafiają do nas. Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7272844 Napisano: 24.06.2025 17:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

Wysłane do agencji od Biomadent o 8 rano- Dzień dobry,w dniu dzisiejszym zawiadomię Rzecznika Praw Konsumenta oraz Rossmann o tym, że Państwo nie wyłoniliście zwycięzców w konkursie Biomadent. Na pewno nikt nie został poinformowany, termin wyłonienia zwycięzców minął.Składam w tej sprawie reklamcję dot. konkursu Biomadent.

no i od razu efekt. Szkoda że mi się żadna nagroda od nich nie dostała.

Pozwolę sobie zacytować moją wypowiedź, dotyczącą kulejącej w niektórych Agencjach  sprawy, której też powinniśmy pilnować: 

Wszystkie powinny do nas trafić, jak nie do jednej osoby, to do kolejnej.
W ekstremalnych warunkach powinny WRÓCIĆ do FUNDATORA.  ( Jeden z przykładów - Avanti - i od razu  wysoka statystyka wpisów o wygranych )
W myśl Kodeksu Cywilnego art. 919 i  921 Organizator jest przyrzekającym nagrodę. 
Więc nie może nam je przyrzec,  wypisując w regulaminie o jakie nagrody gramy, a w kolejnych punktach regulaminu nas tych nagród pozbawić. Wyświetl w wątku >>
2 catcat, darog 0

simsonowa

#7270955 Napisano: 16.06.2025 20:37:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

pytanie Dotyczy: bon do Dino z Rodovita z ostatniego etapu: czy dane do wysyłki (dane paczkomatu) odsyłało  się smsem? Czy dostaliście już bony?  Ja odesłałam dane smsem i bonu jeszcze nie mam …

Tak. Też odesłałam dane przez sms. 
Też nie mam bonu.
Czekamy. Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7270921 Napisano: 16.06.2025 17:58:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Los Mejores - Palmolive - kosz piknikowy - 1/2 
W zeszłym tygodniu - Pink Pepper Media - Rodowita Dino - bon 200zł - 1/1 Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7268927 Napisano: 09.06.2025 17:27:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ostatnio szczęście dopisało  emotka
Prawie   każde wysłane zgłoszenia w różnych Agencjach zostały nagrodzone. 
Dziś kolczyki. 
Wcześniej: Bobovita Dino 100 zł,    Kujawski - patelnie,   Dino - Warka -2 bony po 100 zł,   Soplica Żabka - kosz piknikowy(już  w domu) 
                   I trochę nagród od AVANTI:  2*grill,   e-karta Biedronka 100 zł,   z Carrefour chipsy i głośnik. 
                   Kod do Żabki z Warki,  jednak przegapiłam krótką datę jego realizacji, więc przepadł
Ciągle się łudzę, a jednak nic.  Zero wygranych u Smolara. Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7268921 Napisano: 09.06.2025 17:09:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Idź tam jeszcze raz i jeśli odmówi poproś o telefon do Centrali. Może to ją ruszy emotka  Paragon musi jasno wskazywać jaki produkt został nabyty i tyle.
P.S. Centrala Dino jest w moim mieście, więc jeśli to cenna nagroda to wybrałabym się tam osobiście  emotka

dziękuję za wszystkie podpowiedzi, napisałam do centrali i czekam emotka

Miałam taką sytuację podczas konkursu TYMBARK. 
Widniał tylko opis sok jabłkowy. 
Kasa poszła, nie zgłosiłam tego paragonu, ale napisałam na na ich stronie internetowej uwagę o złych opisach paragonów. 
Dostałam informację, że przekazują mój e-mail do odpowiedniego działu i od tej pory cisza. 
Szkoda  emotka  
Lubię Dino, bo jest tam trochę POLSKI, a to jest dla mnie ważne. 
Myślę, że można by trochę Ich ponaciskać, może zmiany będą dla nas na plus. Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7268495 Napisano: 07.06.2025 23:20:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak, masz rację.
Jest informacja na końcu. 
Zrobiłam zrzut ekranu z kodami, bez tego ostatniego zdania. Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7268491 Napisano: 07.06.2025 23:01:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Kody Rec Warka Żabka, czy wy też mieliście ważne do 3.06. Dali nam 5 dni na ich wykorzystanie. Właśnie osmiwszylam się przy kasie, bo chcialam tym zapłacić....

tak było ktoś tu pisał podczas wygranych

6 dni na wykorzystanie nagrody, trochę żałosne.

Ja też  emotka  dzisiaj nie umiałam nimi zapłacić. 
Żadnej informacji w e-mailu z kodami o terminie ich wykorzystania. 
A co na ten temat w regulaminie? 
Czytał ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

simsonowa

#7264195 Napisano: 23.05.2025 17:48:03 w Avanti
niewyspanamama napisał(a):

InkaR napisał(a):

Milka oreo wszystko już poszlo?

tak emotka  ale nie ten wątek - Milke prowadził Smolar a nie Avanti

A szkoda  emotka  
W Avanti zawsze coś wpada i po ilości wpisów o wygranych widzę, że nie tylko u mnie. 
U Smolara zawsze jestem na grubym minusie. Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7261153 Napisano: 14.05.2025 18:43:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rodzinnie  /  3 zgłoszenia  /  3 bilety Energylandia  /  na 500 nagród.  emotka
Ja się pytam w takim razie: 
- Gdzie są z innych Agencji  moje nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

simsonowa

#7259301 Napisano: 08.05.2025 14:19:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
kasiulaa napisał(a):

Kosz piknikowy - sms i email  przed chwilą wygrana w konkursie "Egzotyczny Quest" Żabka

U mnie też. 
emotka Brawo OS3 za profesjonalną formę informowania o wygranej, sms i e-mail. 
Bez żadnych niekorzystnych dla nas klauzul w regulaminie. 
Widać,  że Agencji zależy na wydaniu wszystkich nagród. Wyświetl w wątku >>