Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cytrusek

Cytrusek

#7333047 Napisano: 31.01.2026 20:09:57 w Żabka
Hold-em napisał(a):

U mnie podobnie. Dziś nie wszedł żaden bon, ani z tych poprzednich do 31.01 ani te nowe od Smolara z Pocket.

Dzisiaj z Pocket płaciłam w Żabie Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332843 Napisano: 30.01.2026 11:54:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
SevenKing napisał(a):

Czy sms z konkursu Dino Tyskie jeszcze idą? Czy były wszystkie odpowiedzi tej samej porze?

U mnie 10:23 Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332796 Napisano: 30.01.2026 10:37:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
"Kolej przejść na TY w Dino"  - bony 400 zł  emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7332306 Napisano: 27.01.2026 19:18:14 w Gratulacje! Dla wygranych!
luko922 
wielkie gratulacje
Twoje motto: w oczekiwaniu na główną... ziściło się emotka

gratki również dla atlantydek
 i oczywiście  mellowfuit Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

Cytrusek

#7332222 Napisano: 27.01.2026 14:35:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Też mi odpisali, że prawidłowy jest u góry, nawet wysłali przykład z zaznaczonym numerem

Chyba zmienili taktykę, bo ja jeszcze dostałam wiadomość bez zdjęcia tego paragonu, z opisem jak wyżej podawałam (z którego wynikało, że ma być nr po lewej na linii daty). Złamali się jak nic pod naporem ilości e-maili w związku z tym numerem i bezpiecznie stwierdzili, że ten górny prawy numer jest git, no i dobrze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332212 Napisano: 27.01.2026 14:23:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

Miałem paragon z datą na dole. Dostałem odpowiedź że prawidłowy numer jest po prawej na górze, a nie ten na dole na lini daty

No i dobrze, taka informacja powinna zakończyć naszą dyskusję na ten temat. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332192 Napisano: 27.01.2026 14:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

rufus napisał(a):

ciut są niepoważni ....

Delikatnie mówiąc, to jak to się ma do odpowiedzi, którą mnie udzielili? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332129 Napisano: 27.01.2026 11:22:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

rufus napisał(a):

edith napisał(a):

Miałam pytać właśnie o nr.paragonu w Tchibo ale już wiem, że dolny obok daty ,to jeszcze pytanie jest limit znaków? Dziękuję za odpowiedź 🙂

Dolny to ten na przeciwko daty po lewej gdzie obok jest # ?😂
Juz sie pogubilem

Dokładnie ten co miał być po prawej u góry, a jest po lewej na dole emotka

Ale zgodnie z regulaminem chcą górny nr wydruku, a że data jest gdzie indziej na paragonie niż twierdzą.....ale chodzi im chyba o ten górny jednak, przynajmniej tak mówi regulamin (powołuje się na nr wydruku)

Odpisali mi, nie wiem jak to zinterpretować, zacytowałam im regulamin:  "Dziękujemy za kontakt.
W takim przypadku w dalszym ciągu jest to numer znajdujący się na linii z datą zakupu pomimo tego, że sekcja ta znajduje się w innym miejscu niż na górze paragonu.  "  emotka

emotka tzn ze dolny? chyba czas na drugą kawę

W wolnym tłumaczeniu: napisaliśmy górny po prawej, ale będziemy wymagali dolnego po lewej emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7332125 Napisano: 27.01.2026 11:20:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

rufus napisał(a):

edith napisał(a):

Miałam pytać właśnie o nr.paragonu w Tchibo ale już wiem, że dolny obok daty ,to jeszcze pytanie jest limit znaków? Dziękuję za odpowiedź 🙂

Juz sie pogubilem

Ale zgodnie z regulaminem chcą górny nr wydruku, a że data jest gdzie indziej na paragonie niż twierdzą.....ale chodzi im chyba o ten górny jednak, przynajmniej tak mówi regulamin (powołuje się na nr wydruku)

Dokładnie dla mnie ten zapis ze chca numer wydruku tez wskazywal ze to ten na gorze, nie ma to jak nie sprawdzic jak wygladaja paragony w danej sieci przed napisaniem regulaminu.

Kłania się niekompetencja osoby odpowiedzialnej za konkurs i to dość kosztowny konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332120 Napisano: 27.01.2026 11:17:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

rufus napisał(a):

edith napisał(a):

Juz sie pogubilem

Odpisali mi, nie wiem jak to zinterpretować, zacytowałam im regulamin:  "Dziękujemy za kontakt.
W takim przypadku w dalszym ciągu jest to numer znajdujący się na linii z datą zakupu pomimo tego, że sekcja ta znajduje się w innym miejscu niż na górze paragonu.  "  emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7332116 Napisano: 27.01.2026 11:09:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

edith napisał(a):

Juz sie pogubilem

Dokładnie ten co miał być po prawej u góry, a jest po lewej na dole emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek

#7332085 Napisano: 27.01.2026 10:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Tak. Najlepiej jak wiecej osob napisze, zeby mieli swiadomosc ze to nie pojedyncze przypadki i blad jest po ich stronie. Chyba ze uznaja oba numery..

Napisałam, oni z tych e-maili od nas do 31.01 się nie odkopią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332072 Napisano: 27.01.2026 09:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Biala17 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

pytanie do tych co wysłali górny nr. wysyłał ktoś tę samą odpowiedz z dolnym numerem? przejdzie takie coś?

Ja nie wysyłam, najwyżej będę pisała reklamację

Tylko pytanie czy takie zgłoszenie będzie w ogóle brane pod uwagę? 🤔 powinni wziąć to na klatę i oba numery uznać za poprawne...

Ale oni na podstawie zgłoszenia SMS nie będą wiedzieli jaki numer wpisałam, czy ten u góry po prawej czy ten po lewej na dole. Masz rację - powinni wziąć na klatę Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332055 Napisano: 27.01.2026 08:40:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

pytanie do tych co wysłali górny nr. wysyłał ktoś tę samą odpowiedz z dolnym numerem? przejdzie takie coś?

Ja nie wysyłam, najwyżej będę pisała reklamację Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332047 Napisano: 27.01.2026 08:02:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Jak rozumiecie zapis regulaminu:
§ 2 pkt3b) W przypadku gdy paragon fiskalny stanowi Dowód zakupu należy podać
numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje
się na górze, z prawej strony paragonu, na linii daty zakupu

w paragonach z Dino przynajmniej z dwóch w których byłem data jest z prawej strony ale na dole paragonu a nie na górze.

Który nr wpisujecie?

Ja daje prawy górny zawsze

chyba w tym konkursie będzie duża rezerwa bo agencja mi odpisała że mam podawać dolny numer, ten z lini daty a ja już wysłałem zgłoszenia z numerem górnym

Ja też ten podałam, ale jak coś będziemy pisać reklamacje. Zapis w regulaminie jest mylący Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332043 Napisano: 27.01.2026 07:50:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
witegz napisał(a):

Co wozi UPS od ERGO MARKETING?

Chyba kieliszki z Ferrero Wyświetl w wątku >>
1 witegz 0

Cytrusek

#7332039 Napisano: 27.01.2026 06:59:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Który nr podajecie w konkursie Tchibo Gold Dino? Górny czy transakcji?

Co Ty, tutaj nikt Ci nie odpowie emotka , jeszcze byś ich nagrodę wygrała  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7332006 Napisano: 26.01.2026 20:50:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek napisał(a):

Czy odpisała komuś agencja z Dino Tchibo, który konkretnie to ma być numer podany? Ja pisałam i cisza.

Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7331929 Napisano: 26.01.2026 15:31:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy odpisała komuś agencja z Dino Tchibo, który konkretnie to ma być numer podany? Ja pisałam i cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek

#7331916 Napisano: 26.01.2026 14:44:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
doczłapał i do mnie bon Beskidzkie Kaufland 100 zł  emotka Wyświetl w wątku >>