Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Cytrusek77

Cytrusek77

#7311754 Napisano: 06.11.2025 17:35:41 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Kindziuk Balcerzak, bez kodu (mam), niestety w sklepie z kasy wyszedł nieczytelny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

Cytrusek77

#7311545 Napisano: 06.11.2025 09:36:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Nie wiem jak można nagradzać wypowiedzi AI, są takie bez duszy, jak rozprawka. A rymy robi takie głupie, że wymyśla  nowe słowa bo "nie umi".

Agencje przyzwyczaiły się chyba do "nieco innego" sposobu wyrażania się konkursach i jak ktoś napisze od serca, to się wydaje im dziwne. Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#7311543 Napisano: 06.11.2025 09:34:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

Dajcie znać co myślicie o konkursie COLI w Biedronce. Tak sobie odświeżam co jakiś czas tą stronę i patrzę ile zgłoszeń przybywa! Ogromną ilość…

wiem, że to jest loteria i nie mam do nikogo pretensji, ale zastanawiam się jakiego trzeba mieć farta w momencie kiedy 3 zgłoszenia jak nie więcej lądują co minutę w urnie a nagroda natychmiastowa przypada mniej więcej co godzinę… 

chyba tym razem odpuszczę emotka

Puściłam wczoraj 3 szt, dla zasady i też nie wiem, chyba szkoda kasy. Pewnie jeszcze kilka puszczę, ale to wszystko Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#7311526 Napisano: 06.11.2025 09:08:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

pikawka napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Taka ciekawostka z facebooka.

Redakcjo! Aktualizacja 5.11.2025r! Przy wyborze laureatów, przefiltrujcie prace NIE/autorskie poniższych indywidualności! Są to twory nagminnie posługujące się chatem GPT, Ponadto często „nabywają” zdjęcia z internetu, podszywają się oraz sukcesywnie robią plagiaty! Żenada! Proszę o poważne podejście do tematu i przed wyborem laureatów, o przefiltrowanie poniższych delikwentów przez detektor chatu GPT! Zapraszam na priv, podeślę odpowiednie linki! Z wielu akcji konkursowych zostali wykluczeni, a nagrody zostały im odebrane z powodu łamania standardów regulaminu! Oto lista delikwentów, którzy korzystając przez AI łamią regulaminy konkursów!1. Wojciech Siemczyk herszt popleczników chatu GPT! I jego pomagierzy:2. Julia Siemczyk3. Wojciech Gaweł4. Konrad Siepak5. Julia Dycha6. Ewa Niewiadomska7. Karol Roszponka8. Maciej Siewczyk9. Lena Markowska10. Wojtek Siemyk11. Joanna Górska12. Maria Tyczka13. Mateusz Remek14. Henryk Wąsowicz15. Stanisława Mazurkiewicz16. Leokadia Tylczyńska17.Gosia Zbyszek18. Bartosz Rydlak19. Ksawery Mydlarczyk20.Bartosz Chlebowski21. Barbara Hunder… i reszta chatowników, którzy sukcesywnie gonią „peleton”: Kasia Hasiuk zwana „Hasią” D. Harapin, K.Barański, W.Łyszkowski. M.Kubik, Klan Paździorów (Mariusz, Przemek Lubię Biegać, Barbara, Ania Panna), K.Kornas, Michaś Pluta, M. Ściubeł, W.Mydlarz, P.Gronek, Kalinowski vel Jachimowicz, Volkov,etc. Jak widać lista wciąż rośnie, albowiem osób, którzy piszą z pomocą AI jest coraz więcej!Proszę o dyskwalifikację tych osobników, którzy nie potrafią sklecić autorsko 2,3 własnych zdań i generują prace przez chat GPT! Oko Sprawiedliwości czuwa siemczyki!

Czegoś  takiego robić nie wolno, jest ochrona danych osobowych….. a poza tym sama wpisywałam swoje teksty w detektor i wszędzie mi wychodzi al nawet przy moich 100% tekstach. Więc jakby tak agencje sprawdzały to by 90% odpadło. 
Rozumiem frustrację, mi też się to nie podoba i widzę, te teksty wszystkie na jedno kopyto z al ale nie powinno się tych nazwisk tu  udostępniać. Takie moje zdanie

Z ciekawości sama wpisałam moje wypociny, bo mnie zaintrygowaliście tym sprawdzaniem i masakra. Jestem robotem, ponad 90% AI. Ale zależy na jakim programie się sprawdza, na darmowym wyszło mi 0% AI, a na takim co proponują płatną humanizację tekstu wyszło właśnie 90% AI

Dlatego zastanawiam się czy jest sens pisać dobre teksty, jak później masa twórczości, której nie chce się organizatorom czytać.. co ta AI zrobiła.. kiedyś się wygrywało, bo człowiek jak się przyłożył to był efekt, a teraz? Czy to powolny koniec konkursowania jakie znamy? emotka

Dobrze piszesz, nie wiem czy jest sens się starać, jak i tak wszystkich wsadzą do jednego worka AI Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#7311515 Napisano: 06.11.2025 08:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Taka ciekawostka z facebooka.

Redakcjo! Aktualizacja 5.11.2025r! Przy wyborze laureatów, przefiltrujcie prace NIE/autorskie poniższych indywidualności! Są to twory nagminnie posługujące się chatem GPT, Ponadto często „nabywają” zdjęcia z internetu, podszywają się oraz sukcesywnie robią plagiaty! Żenada! Proszę o poważne podejście do tematu i przed wyborem laureatów, o przefiltrowanie poniższych delikwentów przez detektor chatu GPT! Zapraszam na priv, podeślę odpowiednie linki! Z wielu akcji konkursowych zostali wykluczeni, a nagrody zostały im odebrane z powodu łamania standardów regulaminu! Oto lista delikwentów, którzy korzystając przez AI łamią regulaminy konkursów!1. Wojciech Siemczyk herszt popleczników chatu GPT! I jego pomagierzy:2. Julia Siemczyk3. Wojciech Gaweł4. Konrad Siepak5. Julia Dycha6. Ewa Niewiadomska7. Karol Roszponka8. Maciej Siewczyk9. Lena Markowska10. Wojtek Siemyk11. Joanna Górska12. Maria Tyczka13. Mateusz Remek14. Henryk Wąsowicz15. Stanisława Mazurkiewicz16. Leokadia Tylczyńska17.Gosia Zbyszek18. Bartosz Rydlak19. Ksawery Mydlarczyk20.Bartosz Chlebowski21. Barbara Hunder… i reszta chatowników, którzy sukcesywnie gonią „peleton”: Kasia Hasiuk zwana „Hasią” D. Harapin, K.Barański, W.Łyszkowski. M.Kubik, Klan Paździorów (Mariusz, Przemek Lubię Biegać, Barbara, Ania Panna), K.Kornas, Michaś Pluta, M. Ściubeł, W.Mydlarz, P.Gronek, Kalinowski vel Jachimowicz, Volkov,etc. Jak widać lista wciąż rośnie, albowiem osób, którzy piszą z pomocą AI jest coraz więcej!Proszę o dyskwalifikację tych osobników, którzy nie potrafią sklecić autorsko 2,3 własnych zdań i generują prace przez chat GPT! Oko Sprawiedliwości czuwa siemczyki!

Czegoś  takiego robić nie wolno, jest ochrona danych osobowych….. a poza tym sama wpisywałam swoje teksty w detektor i wszędzie mi wychodzi al nawet przy moich 100% tekstach. Więc jakby tak agencje sprawdzały to by 90% odpadło. 
Rozumiem frustrację, mi też się to nie podoba i widzę, te teksty wszystkie na jedno kopyto z al ale nie powinno się tych nazwisk tu  udostępniać. Takie moje zdanie

Z ciekawości sama wpisałam moje wypociny, bo mnie zaintrygowaliście tym sprawdzaniem i masakra. Jestem robotem, ponad 90% AI. Ale zależy na jakim programie się sprawdza, na darmowym wyszło mi 0% AI, a na takim co proponują płatną humanizację tekstu wyszło właśnie 90% AI Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

Cytrusek77

#7311510 Napisano: 06.11.2025 08:18:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
1 zł z piany, trzeba się cieszyć i z małych rzeczy  emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#7311440 Napisano: 05.11.2025 19:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orlen cola się naprawiło, już nie wysyłają tej wiadomości o negatywnej weryfikacji. Niestety i tak pudło, bramki jednak nie dla mnie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#7311312 Napisano: 05.11.2025 13:47:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolar olał mnie ciepłym, piwnym strumieniem emotka Wyświetl w wątku >>
1 grzanka 0

Cytrusek77

#7311189 Napisano: 05.11.2025 10:03:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy  ITM - Zatrzymaj letnie wrażenia wszystkie sms-y poszły o tej 9:45? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#7311088 Napisano: 04.11.2025 21:39:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Coca cola Orlen tam jest jakiś błąd ? Wysłałam zgłoszenie a tu mi przyszło  ,że negatywna weryfikacja i nagroda przepada 😅🤔

Wydaje mi się że oni tak wysyłają jak sie nic nie wygra,też mam takie maile

O dzięki , ze napisałaś 🙂

Dobrze, że piszecie,  miałam jutro dzwonić do nich o co kaman Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

Cytrusek77

#7310347 Napisano: 01.11.2025 19:17:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

monikar napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Puszczał ktoś dzisiaj Kinder Bueno? Loteria zniknęła ze strony, regulamin też się nie otwiera

Przed chwilą zgłaszałem kod

Teraz też poszło, nie wiem czemu wcześniej nie chciało zatrybić

Teraz nie działa

Z ciekawości sobie sprawdziłem- u mnie strona ładuje się tak jakby "połowicznie". Niby się otworzyła, ale wejść w żadną promocję się nie da, bo jakiś błąd. W ogóle strasznie muli...

dalej nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#7310306 Napisano: 01.11.2025 13:49:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Puszczał ktoś dzisiaj Kinder Bueno? Loteria zniknęła ze strony, regulamin też się nie otwiera

Przed chwilą zgłaszałem kod

Teraz też poszło, nie wiem czemu wcześniej nie chciało zatrybić Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#7310298 Napisano: 01.11.2025 12:52:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Puszczał ktoś dzisiaj Kinder Bueno? Loteria zniknęła ze strony, regulamin też się nie otwiera Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#7310169 Napisano: 31.10.2025 19:22:28 w moje dzisiejsze wygrane :)

Cytrusek77

#7309942 Napisano: 31.10.2025 08:33:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie "Jägermeister - Zapoluj na nagrody" przychodzi na meila jakieś potwierdzenie udziału? Wyświetl w wątku >>
0 0

Cytrusek77

#7309930 Napisano: 31.10.2025 07:27:32 w moje dzisiejsze wygrane :)

Cytrusek77

#7309871 Napisano: 30.10.2025 20:48:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
czek blik 100 zł "Apetyt na zdrowie" ITM  emotka Wyświetl w wątku >>

Cytrusek77

#7309502 Napisano: 29.10.2025 13:09:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie również bon 100zł do Intermarche z konkursu Ekspres do przyjemności  emotka Wyświetl w wątku >>