Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika ktosiek1

ktosiek1

#7347713 Napisano: 13.04.2026 05:45:45 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Kogut997 napisał(a):

Troszkę modyfikując temat, ale czy jest konkurs w którym trzeba coś kupić, ale pracą konkursową jest zdjęcie?

Milka Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7347646 Napisano: 12.04.2026 16:45:49 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Delecta Biedronka Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7347590 Napisano: 12.04.2026 11:14:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Ja wiem że Smolar bardzo czepia się paragonów ale co ja im poradzę że Biedronki mają beznadziejne wydruki. W konku Kasia chcą bardzo dużo danych z paragonu a to zwiększa możliwość tego że akurat w którymś miejscu coś urwie. Włożyłam sporo pracy w zgłoszenie, myślałam że potrzebny będzie tylko numer który jako tako się wydrukował a tu takie coś. Dzisiaj już nigdzie produktu nie kupię, zgłosiłam taki jaki miałam a teraz się zastanawiam czy uznają. Co prawda nr sklepu występuje jeszcze w innym miejscu paragonu ale nie wiem czy to pomoże. Jakie macie doświadczenia z tą agencją?

Wydaje mi się że akurat Smolar nie robi wielkich problemow, np. jak opis kiepski to sami sprawdzają. Jak kiedyś wpisałam chyba nr NIP sklepu zamiast nr sklepu w formularzu to też nie robili problemu. Odpisali że najważniejsze że zakup w Biedronce Wyświetl w wątku >>
1 dede 0

ktosiek1

#7347228 Napisano: 10.04.2026 10:27:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zuzia16 napisał(a):

Za jaki dzień / dni poszły piłki z Lays?

Mogę się mylić, ale po ilości wpisów wnioskuje, że poszła całość niestety? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7347226 Napisano: 10.04.2026 10:26:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzienna z Milki el clasico za 8.04 i 250 zł do Hebe z Bic emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7346919 Napisano: 08.04.2026 18:25:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z Kit Kat w Biedronce  emotka Wyświetl w wątku >>

ktosiek1

#7346784 Napisano: 08.04.2026 11:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

ita1987 napisał(a):

KonkursowySzop napisał(a):

Agnes napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lubisie jest ograniczenie w ilosci wygranych do smyka? Czytam i nie widze tego,ale moze osleplam 🤣🤣

A ja mam pytanko w jakim sklepie można kupić pojedyncze ciasteczka Lubisie ?

W Stokrotce są po 1,49 emotka

Kaufland 1.39

Lewiatan 1,79

Żabka 2,8 Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7346502 Napisano: 06.04.2026 16:04:22 w SZUKAM....
katrin1 napisał(a):

Szukam jakiegoś mega fajnego miejsca na wakacje, taki full wypas, wyjazd życia, zeby można bylo poplazowac i pozwiedzać i sie zachwycić,co polecacie?

Dominikana. Jest co zwiedzać i plaże super. Inny świat. Ale to raczej naszą jesienią/zimą. Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7346343 Napisano: 04.04.2026 11:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie że można ten sam paragon Neboa zgłosić na loterię Neboa w Rossmanie i jeszcze do tego zwrotu 10 zł za zakup dwóch masek? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7345995 Napisano: 02.04.2026 09:28:24 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

Materdeo napisał(a):

olunka napisał(a):

czy te Artegence faktycznie kolejnego konkursu nie rozwiązało? chodzi o żywiec w żabce gdzie były bluzy, czapki, torby

Konkurs został rozwiązany. Widziałem wpisy na FB że ktoś dostał walizki.

czyli z poprzedniego niby ktos wygrał jednak, ale ciekawe że z forum nikt się nie pochwalił, szczególnie, że w tym ostatnim troche tych bluz i czapek było

Pochwalił się "lider wśród fanów". Obstawiam, że to ktoś z agencji lub znajomy robi ruch pod postami Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7345004 Napisano: 28.03.2026 16:57:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wasata napisał(a):

Lavazza główne nagrody - dostaliście voucher? Na mailu pisali, że będzie wysłany do 27.03, przelew otrzymałam, ale vouchera ni ma. A poczta cały czas maile od nich wrzuca mi do spamu.

Też czekam Wyświetl w wątku >>
1 wasata 0

ktosiek1

#7345003 Napisano: 28.03.2026 16:54:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pit stop z Kit kat strona nie działa czy jest błędny odnośnik na ekonkach? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7344866 Napisano: 27.03.2026 18:12:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

pikawka napisał(a):

Biala17 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

lukaszn12]Mamy wyniki konkursu providenta. Gratulacje, wybitne zgłoszenie. 

Oj tam, nikt nie jest doskonały. Nawet AIemotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7344747 Napisano: 27.03.2026 10:20:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Materdeo napisał(a):

Ale polskie znaki są diakrytyczne i to też uznajemy za znaki specjalne i też nie można ich używać? Bo nie są zgodne z ASCII.

Normalnie używałam Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7344744 Napisano: 27.03.2026 10:14:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Znaki specjalne to symbole niebędące literami ani cyframi, używane w tekstach, programowaniu i hasłach (np. @, #, $, %, &, *, -, _, ! O te glownie im chodxi. Kropka i przecinek przechodza. Ale jak dodamy wykrznik to juz jest problem . Ja tak mialam

U mnie wykrzykniki poszły bez problemu i myślnik też Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7344736 Napisano: 27.03.2026 09:56:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wycior napisał(a):

..naturalnie nie chodzi  o pomoc w ułożeniu tresci odpowiedzi,ale o te specjalne znaki..jakie..?

Też o to pytałam, bo znaki specjalne to nawet kropka. Ale jak pisać bez kropek czy przecinków. W końcu napisałam normalną odpowiedź z kropkami i przecinkami, ale bez żadnych średników, buziek i innych. Przeszło normalnie. Nie wiem o co chodzi z tymi znakami specjalnymi im Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7344024 Napisano: 23.03.2026 15:56:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak rozumiecie zapis w konkursie Wedla w Biedronce o znakach specjalnych? Tzn. kropek i przecinków też nie można? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7343855 Napisano: 22.03.2026 15:16:20 w Smolar
joan napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

W konkursie bym się jeszcze nie zdziwiła, ale w loterii? Przecież tam się nie podawało konta na Instagramie. W konkursie mogą sobie wybierać kogo chcą i nikt im nic nie udowodni, bo wiadomo komisja przyznaje nagrody według własnych kryteriów. A w loterii ingerowanie w system to przestępstwo i nie wiem czy taka agencja jak Smolar, by tym ryzykowała?

100% te ich loterie są legitne emotka

Po prostu: kiedy trzeba kupić chemię do wc, konkurujesz z okazjonalnymi klientami i konkursowiczami. Tyle emotka

Kiedy trzeba kupić influencerską, koreańską, zupełnie zbędną człowiekowi chemię do twarzy, konkurujesz z: okazjonalnymi klientkami, konkursowicz(k)ami, miłośniczkami danej marki, nastoletnimi fankami k-popu, mieszkankami galerii handlowych, kosmetoholiczkami, wizażankami, fankami influ wszelkiej maści, streamerkami co na live'ach pokazują, jak myją twarz (jakoś nikt nie kręci rolek wc) itp. emotka

Dokładnie. Podobnie było chyba w loterii Maczfit. Sporo fajnych nagród, co prawda jedna dziennie. Nikt nie pochwalił się na forum, ciekawe czy ktoś wygrał. Ja brałam udział łudząc się, że coś wpadnie, ale oprócz reklamy Instagramowej do codziennego zamówienia była dodawana ulotka o loterii, więc pewnie prawie każdy zwykły klient zagrał. Jedyny plus, że posmakowały mi te dania i jak będę potrzebować to może zamówię ponownie, czyli cel swój osiągnęli  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

ktosiek1

#7343664 Napisano: 20.03.2026 21:35:14 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

miketyson napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Bon z kamis bedzie na maila czy jakas karta przyjedzie kurierem?

Przecież wszystko masz w regulaminie

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka

'SPOŁECZNIAK' to określenie pozytywne czy negatywne? Jest to forum KONKURSOWE więc pytania, odpowiedzi i dyskusje w tej tematyce są wskazane.
Przy okazji dziękuję wszystkim 'SPOŁECZNIAKOM' za ich odpowiedzi 'w moment'! Jesteście wspaniali emotka

Czasem regulamin nie chce się otworzyć, czasem jestem poza domem i internet nie działa odpowiednio żeby pobrać dane, czasem mi się nie chce, czasem już nie pamiętam... też jestem wdzięczna kiedy ktoś poratuje. Sama ratuję kiedy znam odpowiedź na pytanie, bo to kosztuje mniej niż złośliwość emotka

Co do Smolara, to zauważyłam jak wielu "influ" oznacza ich po konkursie przy rozpakowaniu nagród. Ci sami wcześniej promują konkurs u siebie. Trochę sobie myślę, że liczba obserwujących to aktualny klucz na Smolara 😆

W konkursie bym się jeszcze nie zdziwiła, ale w loterii? Przecież tam się nie podawało konta na Instagramie. W konkursie mogą sobie wybierać kogo chcą i nikt im nic nie udowodni, bo wiadomo komisja przyznaje nagrody według własnych kryteriów. A w loterii ingerowanie w system to przestępstwo i nie wiem czy taka agencja jak Smolar, by tym ryzykowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

ktosiek1

#7343649 Napisano: 20.03.2026 19:58:36 w Smolar
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Kwota startowa do konkursu wcale nie była mała...
A jednak się nie udało... Smuteczek emotka

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku.

Nic nie dostałam... emotka
Ale następnym razem już będziemy mądrzejsze emotka

Ja dostałam i to bez upominania się. Za pierwszym zakupem ekspedientka sama zauważyła, że powinnam dostać zawieszkę, ale jej komunikat nie wyskakiwał na kasie. Poszła więc sama z siebie sprawdzić regulamin i okazało się, że miałam zakupy za wymagana kwotę, ale nie wszystkie z serii glass, a tylko ta uprawniała do zawieszki. Zaproponowała dobranie czegoś lub wymianę na dobry produkt, ale mi się nie chciało nawet - bo bardziej mi zależało na tym losie loteryjnym. Na drugi dzień zrobiłam zakupy tylko z tej linii glass i zawieszkę dostałam bez problemu i też bez upominania się. Zakupy w centrum Warszawy. Ale myślałam, że więcej osób z forum wygra emotka Wyświetl w wątku >>