Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#7383020 Napisano: dzisiaj o 13:28:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

mia napisał(a):

Z odpowiedzi w mailu - weryfikacja negatywna. Uj mnie strzelił, odpisałam, co o tym myślę, a teraz zastanawiam się nad prowadzeniem korespondencji ze sponsorem. emotka
Na razie się wyłączam, bo s.z.l.a.g mnie trafia. Już nawet nie chodzi o te 100 zł, choć piechotą nie lata, ale o to ile będzie negatywnych weryfikacji... emotka  A w tym pewnie i moja druga wygrana.

Nie no jaja sobie robią jakies. emotka
W ogole niby ta weryfikacja jest otwarta i mozna zalatwic to pieczatka sklepu czy negatywna i temat zamkniety? Tak czy siak bylbym za tym zeby temat pchnac gdzies dalej..emotka

Aż się cieszę, ze nie wygrałam bo tez miałam paragon z Kauflandu.  Wydaje mi się, ze to się nadaje do zgłoszenia do izby administracji skarbowej, która wyraziła zgodę na te loterię. Bo w tym wypadku to już loteria w loterii. Rozumiem jakby na paragonie był napis kawa, ale w takim wypadku to już jest przekręt, czyli loteria jest prowadzona w konkretnych sklepach, bo tylko kilka marketów drukuje kody kreskowe na paragonie. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7382893 Napisano: dzisiaj o 08:24:02 w SZUKAM....
Czy ktoś widział gdzieś na sklepach ten plakat?
634Fuzetea promocja Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7382847 Napisano: 10.08.2026 21:37:13 w Zapowiedzi konkursów
Za tydzień rusza loteria Velvet.
Sprzedaż promocyjna trwa od 17 sierpnia do 31 października 2026 roku (zgłoszenia przyjmowane są od 1 września 2026 r.)
  • Krok 1: Kup dowolne produkty marki Velvet za minimum 10 zł i zachowaj dowód zakupu (paragon).
  • Krok 2: Zarejestruj dowód zakupu na oficjalnej stronie promocji. [1]
Nagrody w locie i finałowe
  • Nagroda główna: Samochód Hyundai Tucson (losowany na zakończenie loterii).
  • Nagrody natychmiastowe (co godzinę od 10:00 do 18:00): Czek BLIK o wartości 100 zł.
  • Nagrody codzienne: Zestawy produktów marki Velvet
Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7381897 Napisano: 07.08.2026 10:41:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dzisiaj Los Mejores wozi pralki, jak ktoś czeka. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7381725 Napisano: 06.08.2026 19:33:58 w Zapowiedzi konkursów
mia napisał(a):

Nowa misja z Rossmann, tym razem Domestos na topie.
Totalna żenada już - nagrody to e-karty po 20 zł (słownie: dwadzieścia!), a wjazd do konkursu to minimum 26 zł (bez dwóch groszy).emotka
Jak ktoś chce, to może dodać do bazy (link poniżej), ja tego badziewia nie dodaję. emotka
https://www.rossm...4547158533971968.pdf

wydaj min 20 zł żeby wygrać 20 zł i jeszcze napisz hasło. Serio ktoś upadł na głowę. Wyświetl w wątku >>
4 mia, notta, rooney, ZetZ 0

isiulka

#7381487 Napisano: 06.08.2026 11:47:16 w Zapowiedzi konkursów
Agnes napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Nowa odsłona konkursu Miłosław emotka  (w poprzednim nikt z forum nie wygrał?)
Podpięty stary regulamin,według opisu etapy tygodniowe.
https://milowtropikach.pl/
Edit: stary regulamin podpięty jest przy zgodach, nowy na dole strony
Edit 2: konkurs chwilę już trwa, a dopiero dziś info w SM

A w poprzednim chyba też takie pytanie było ?

a ktokolwiek, kiedykolwiek wygrał cos w tej agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7381467 Napisano: 06.08.2026 11:23:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wciąż nudy i zero wygranych, Balcerzak mnie olał, Tchibo tez , Olen to samo na baaaardzo dużo zglooszen emotka
Chyba mam bana na wygrywanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7381441 Napisano: 06.08.2026 10:17:41 w Zapowiedzi konkursów
8igora9 napisał(a):

Od dzisiaj, etapy dzienne

https://maslankamragowska.pl/konkurs/

Gra + Zadanie: W jaki sposób zachęciłbyś do spróbowania Maślanki Mrągowskiej? Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7381014 Napisano: 05.08.2026 09:58:12 w Zapowiedzi konkursów
https://www.joy-pepsico.eu/pl-pl/brands/pepsi/promotions/pepsi-gold#legal-submenu

od dzisiaj, chociaż te srebrno pozłacane zawieszki z napisem Pepsi mnie trochę przerażają. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7381008 Napisano: 05.08.2026 09:50:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia670 napisał(a):

Jeszcze raz odnośnie Energylandii- w czerwcu dostałam wszystkie 5 biletów z tym że pierwszy 04.06 a pozostałe 22.06.Sprawdzalam wówczas i wszystko było ok.Wybieramy się za kilka dni i wczoraj weszłam jeszcze raz i na e-mailu z 04.06 nie da się go otworzyć - pisze że link wygasł🫣miał ktoś z Was podobna sytuację? Reszta jest ok

Skoro go oglądałaś kilka dni temu, to może będziesz go mieć w pobranych?
Normalnie masz 30 dni na pobranie biletu, wiec tu pewnie też tak jest ale zapomnieli o tym wspomnieć emotka  Napisz do nich, pewnie da się to jakoś odzyskać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7380607 Napisano: 04.08.2026 12:53:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bluza z Supercan Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7380601 Napisano: 04.08.2026 12:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Raczej na sprzedaż. Nikt w takich ilościach nie kupuje tamponów gdy nie ma ich gdzie sprzedać a nagrody są takie sobie. Gorzej jak ta osoba rzeczywiście wygra główną nagrodę bo jej paragony przeważają w dużej ilości i ma dużą szansę zostać wylosowana. No chyba że tam wybierają na główną osobę z największą ilością wysłanych paragonów?

Raczej na pewno, któraś z nich wygra główną, statystyka jest nie ubłagalna. Ale w czym rzecz?
Dziewczyny znalazły loterie, w której nikt nie brał udziału, nie złamały regulaminu. Po prostu wykorzystały okazje. 
Na dobra sprawę, jakby policzyć wszystkie osoby, które dodają konkursy do bazy, to myślę, ze zamkniemy się w 1% całej społeczności. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7380578 Napisano: 04.08.2026 11:46:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale nudy, nic się nie rozwiązuje, żadnych miłych maili. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7380521 Napisano: 04.08.2026 09:15:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w 7days można wygrać 2 razy na te sama osobę?
Regulamin tego nie zabrania, ale czy komuś się udalo? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7380471 Napisano: 03.08.2026 21:51:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

isiulka napisał(a):

/loteria pringels/

W trakcie dodawania, ale  patrząc na listę sklepów wyłączonych w loterii, to zostają chyba same osiedlowe emotka

Bez przesady emotka
Chat podpowiada, że zostały jeszcze m.in.:
Delikatesy CentrumSparTop MarketABC (franczyza)GroszekEuro SklepNasz SklepChata Polska (głównie zachodnia Polska)PSS Społem (różne lokalne spółdzielnie)Odido (franczyza)Arhelan (wschodnia Polska)

Aaaaa widzisz, zapomniałam o nich emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7380462 Napisano: 03.08.2026 21:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
/loteria pringels/

W trakcie dodawania, ale  patrząc na listę sklepów wyłączonych w loterii, to zostają chyba same osiedlowe emotka Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

isiulka

#7380459 Napisano: 03.08.2026 21:12:40 w Żegnamy zmarłych
aendrius1 napisał(a):

Zamykamy zbiórkę!! Przed chwilą rozmawiałem (choć szczerze mówiąc trudno jest to nazwać rozmową.....ciężko było..) z Emilią starszą córką Edyty. Zadzwoniła porozmawialiśmy o zbiórce wieńcu pozostałej kwocie, Edycie......Emilki prośba aby przekazać wielkie podziękowania  za pamięć, i te pieniądze które zostały....Bez szczegółów...  będzie to dla NICH bardzo duża pomoc bo nie ukrywają że jest ciężko...
Ja ze swojej strony BARDZO dziękuję ponad 70 osobom z Forum które dołożyły się do tej zbiórki....
Pieniądze w kwocie 1010 zł przelałem blikiem na konto starszej córki Edyty Emilii (aczkolwiek przy rozmowie były obie Jej córki)....
Nawet nie jestem w stanie pisać jak dziękowała....

Ze swojej strony chciałbym się pożegnać z AVATEA ten ostatni raz na forum swoim prywatnym zdjęciem...

Jeszcze raz wszystkim Bardzo dziękuję!!!!

Aendrius Tobie i Dianie należą się największe podziękowania za cala organizacje i zaangażowanie emotka
Właśnie taka zapamiętam Edytkę emotka  Super fotki, to były super czasy. Chyba rozpoznaje miśka i Rafirafa ?;) Wyświetl w wątku >>

isiulka

#7380339 Napisano: 03.08.2026 15:03:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Madzix67 napisał(a):

Mam swoje przypuszczenia ale nie wiem czy mogę psuć zabawę wielbicielom ukrytych loterii, żeby mnie potem nie zlinczowali emotka

https://www.facebook.com/obpolska/videos/3264345843775763/. Z tego co widziałam to tu była informacja o loterii + reklamowały to jakieś influencerki. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7380335 Napisano: 03.08.2026 14:56:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Jest tak gorąco w środę jedyne 38 stopni będzie ,że już cudem sobie przypomniałam co kupić na promo. A Eduscho mam na paragonie Tchibo chyba się nie czepna mam nadzieję. Drogie to masakra. Ale ob mnie tak strzeliło negatywnie ,że pamiętałam. Sebixy przyjdzie kara za egoizm emotka

Mogły chociaż na priv podesłać info emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#7380331 Napisano: 03.08.2026 14:52:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Pytanie skąd wiedziały o loterii,  skoro informacji nie było nigdzie emotka

Z tego co widziałam to była informacja na Facebooku na profilu OB. Wyświetl w wątku >>
0 0