Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6584423 Napisano: 27.03.2019 16:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

isiulka napisał(a):

Ktoś może mi wyjaśnić,  kiedy rozpoczyna się konkurs monster Munch ?
Nie zgadza mi się regulamin z darami losowan i ilością nagród. 184 nagrody po 8 dziennie a konkurs trwa 2 miesiące...

wg strony rozpoczął się przedwczoraj

Bo pierwsze losowanie jest ze zgłoszeń od chyba 25.03 do 20 któregoś kwietnia, a potem już codziennie. 
Cyzli teraz nie warto się zgłaszać, bo zgłaszasz a potem losują ze wsyztskich zgłoszeń co były przez cały miesiac. 

Dziękuje dobry człowieku za wyjaśnienie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6584421 Napisano: 27.03.2019 16:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

melissa napisał(a):

izkak napisał(a):

scrabble napisał(a):

Ktoś mi powie co to jest za aparat z Frugo? W regulaminie 700 zł, w internetach badziew jednorazowy za 70 zł. 

W regulaminie chyba podali łączną wartość wszystkich tych aparatów...   emotka

Ktoś się może dopytał w agencji, jaki to ma być aparat?
Z regulaminu:
Aparaty fotograficzne Kodak o minimalnej wartość nagrody 771,00 netto wraz z dodatkową kwotą pieniężną przeznaczoną na refundację
podatku od nagrody w wysokości 105,37zł.Łączna minimalna wartość nagrody wynosi 876,37zł.Maksymalna wartość nagrody wynosi 1180zł netto wraz z dodatkową kwotą pieniężną na refundację
podatku od nagrody w wysokości 161,27zł. Łączna maksymalna wartość nagrody wynosi 1341,27zł.

W przeciwieństwie do zapasu Frugo posługują się tu liczbą pojedynczą, pisząc o wartości nagrody, a nie nagród.

Jeśli jednak zamierzaliby się wykpić tanimi jednorazówkami, to chyba
czas na zbiorową reklamację, bo skoro teoretycznie gorsze nagrody, za
miejsca 22-71 to 365 butelek napoju (zgodnie z odpowiedzią z agencji),
którego rynkowa wartość to ok. 2 zł/butelka, czyli łącznie ok. 730zł, to
na logikę za wyższe miejsca - od 2 do 21 nagrody nie mogą być
kilkakrotnie niższej wartości?

A gdzie napisane, ze 365 butelek? I o jakiej pojemności? 

Ktos pisał, ze ma taka odp od organizatora. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6584332 Napisano: 27.03.2019 13:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
 Ktoś może mi wyjaśnić,  kiedy rozpoczyna się konkurs monster Munch ?
Nie zgadza mi się regulamin z darami losowan i ilością nagród. 184 nagrody po 8 dziennie a konkurs trwa 2 miesiące... Wyświetl w wątku >>
1 Vivacia 0

isiulka

#6584039 Napisano: 26.03.2019 14:54:08 w Wkurza mnie...
danae napisał(a):

Żebym to ja jeszcze była taką pedantką! Ostatnio wygrzebałam jakieś archaiczne paragony za ciuchy, w których od dawna nie chodzę, a trzymałam je na wypadek jakiejś potencjalnej reklamacji. Te miałam razem z różnymi opakowaniami zachowanymi do innych konkursów i po prostu tak mi już zawaliły szufladę, że je przejrzałam i hurtem wywaliłam. Resztę trzymam w kopertach emotka .
Wnerw swoją drogą się do tego przyczynił, bo nie powiem - przejadłam się przez tony Milki, a nie trafiłam nawet w termos, więc poleciały do śmietnika. Razem z moją czapką emotka

Moim zdaniem, dobra praktyka jest zrobienie fotki paragonu zanim go wyrzucisz. Czasami to wystarczy w razie wygranej...
Tez nie lubię sterty paragonów i śmieci, i wkurzają mnie agencje które rozwiązują konkurs 2 miesiące, albo konkurs trwa pół roku. Tak mam z oreo, wysłałam milion paragonów i majowa rezerwa to dla mnie żart bo już teraz nic na tych paragonach prawie nie widac. Wyświetl w wątku >>
1 danae 0

isiulka

#6584037 Napisano: 26.03.2019 14:48:31 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A Ty to przepraszam skąd znasz moje imię emotka Bo ja, wybacz za moją ignorancję, Twój nick widzę po raz pierwszy i nijak tym bardziej nie potrafię dopasować go do jakichkolwiek personaliów. No chyba jestem wszem i wobec na tym forum znana i daję się wszystkim we znaki jak przysłowiowy wrzód na wiadomej części ciała i nie można mnie tak po prostu nie zauważyć emotka

no właśnie stąd, że tak wiele osób odnosi się do Ciebie z sympatią i po imieniu emotka  niemniej rozumiem Twój dylemat i podzielam Twe wątpliwości  emotka  a jeśli o jakiejś części ciała mowa, to jest to buźka i przypisany do niej uśmiech emotka  i przepraszam za poufałość emotka

Daj, spokój, ależ ja się wcale nie obraziłam za "poufałość". Po prostu myślałam, że zmieniłaś login i znam Cię pod innym i dlatego mnie kojarzysz. Ja to normalnie mogłabym być "na Ty" z całym  światem. Lata temu koleżanka mojego ojca przeprowadziła się na stałe do Niemiec (chodziła z ojcem do podstawówki, rocznik 1960), ale często nas odwiedza, gdy jest w Polsce. Gdy ją poznałam, zaczęłam do niej zwracać się "per Pani", a ta do mnie,żebym przestała jej tak "paniować", bo wówczas ona też czułaby się zobligowana mówić do mnie "na Pani" emotka Dla mnie to był szok i niedowierzanie, bo ona jest ode mnie 24 lata starsza emotka Mam 34 lata, nie wyglądam na swój wiek, tylko trochę młodziej i nie mam z tym problemu,że ekspedientki w sklepie "walą mi na Ty". Nawet swojej pani kosmetyczce kilkanaście lat ode mnie starszej powiedziałam, że nie mam nic przeciwko,aby ona zwracała się do mnie po imieniu, nawet, gdy ja się do niej zwracam "Pani Edyto". Tu, na forum, nikomu nie piszę na pan/pani, ale przyznam szczerze, że gdy poznałam niektóre osoby z forum "na żywo" i zorientowałam się,że są ode mnie jednak sporo starsze, to zastanawiałam się, jak powinnam mówić- Internet jednak daję sporą swobodę.Niby mówi się, że przez szacunek do osób od siebie starszych, powinno się zwracać do nich na pan/pani. No,ale z drugiej strony można być z kimś w swoim wieku po imieniu, a i tak danego człowieka nie szanować, więc to nie jest dla mnie żaden wyznacznik.

Hehe cudaczku myśle, ze wiele osób podzieli moje zdanie, ze jesteś najbardziej znana i charakterystyczna osoba na tym forum emotka )  biorąc pod uwagę, ze masz swoją fotkę na ekonkach to myśle, ze mogłabyś mieć spokojnie status celebrytki i nawet nie zdajesz dobie sprawy jak wiele osób, które mijasz na ulicy Cię rozpoznają emotka ) Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6583946 Napisano: 26.03.2019 11:16:40 w Czy informują/ informowali?
edith napisał(a):

Czy informowali z Fantasia w Carrefour?  emotka

Chyba nie, wg regulaminu do jutra jest czas.

a crunchips, nivea kaufland, frugo?
predzej mi paragony wyblakna niż doczekają do regulaminowego czasu...:( Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6583801 Napisano: 25.03.2019 21:17:17 w SZUKAM....
Opioge7 napisał(a):

isiulka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Takie pytanko emotka  wie ktoś może? 
Jak kupiłem cos na Allegro a zgubiłem fakturę, to jak napisze do sklepu że chce duplikat (bo muszę jednak oddać bo nie pasuje to cos) to oni mi mają obowiązek wydać duplikat czy to będzie ich widzi mi sie? Bo nie wiem czy przy odmowie się upominać bo to ich obowiązek czy nie? Wie ktoś może? 

Wystawienie duplikatu, to taka drobnostka, ze chyba byliby niepoważni gdyby robili Ci problem emotka  ale nie ma takiego obowiązku.

Aha, No zobaczymy, co mi odpiszą jutro emotka  czyli jeśli coś to sie mam nie upierać emotka  

Zaktualizowałem posta ale uważaj bo często rzeczy zakupione przez internet na firmę nie podlegają zwrotom emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

isiulka

#6583797 Napisano: 25.03.2019 21:11:10 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Takie pytanko emotka  wie ktoś może? 
Jak kupiłem cos na Allegro a zgubiłem fakturę, to jak napisze do sklepu że chce duplikat (bo muszę jednak oddać bo nie pasuje to cos) to oni mi mają obowiązek wydać duplikat czy to będzie ich widzi mi sie? Bo nie wiem czy przy odmowie się upominać bo to ich obowiązek czy nie? Wie ktoś może? 

Wystawienie duplikatu, to taka drobnostka, ze chyba byliby niepoważni gdyby robili Ci problem emotka  ale nie ma takiego obowiązku.

poprawka, zasięgnęła opinii specjalisty i jednak ma obowiązek wystawić duplika, z. Tym ze może być w wersji elektronicznej. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

isiulka

#6583782 Napisano: 25.03.2019 20:13:18 w Paragony na trwające konkursy
Paragon makro sprzedam, koszt zakupionych produktów 65 zł . Propozycje pe Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6583567 Napisano: 25.03.2019 11:37:37 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

czy ktos wie gdzie sa mega promocje na buty adidas czy nike ?

W sizeer jest -20% na adidasy  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6583547 Napisano: 25.03.2019 10:54:07 w SZUKAM....
taktoja napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

taktoja napisał(a):

Proszę o podpowiedź, w konkursach jak mam na fakturę rzeczy to wpisuję w sms numer faktury czy numer z "do paragonu nr:"

a w regulaminie jest info, że może być fv?

Tak emotka

Jeśli to konkurs na hasło, to wpisz ten który jest krótszy emotka  ale normalnie nr faktury bo Nie każda faktura ma nr „do paragonu” Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6583475 Napisano: 25.03.2019 08:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
millim napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ja mam pytanie do tych osób które powygrywały od metra tych termosów z Milki - co wy z nimi robicie??? Czy tym się w ogóle handlować opłaca czy to rozdajecie po rozdzinie? Mi na jakiś 20 zgłoszeń udało się trafić aż raz ale mam dzieci a z zeszłego roku wygrać się nie udało więc może taki termos się przyda ale widzę że tu dużo tych samych osób wciąż te termosy wygrywa i w sumie zaczęło mnie to zastanawiać...

dla siebie wygrałam 5 
reszta to wymiany tu na forum
moje przeznaczam dla dzieci i dla rodziny na prezenty

Mnie też to nurtuje, że te same osoby z tymi wygranymi termosami się wpisują a raczej wpisywały bo odkąd ktoś się zainteresował na forum i napisał o tym to dziwnie cicho się zrobiło. Podajcie ktoś chociaż jeden czas żeby wygrać ten termos bo konkurs się wcześniej zakończy niż trafię w tę bramkę a pasował by chociaż jeden na prezent. 

2 posty i już dajcie mu...  A może Ty cos daj by inni mogli wygrać? Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6583379 Napisano: 24.03.2019 12:50:30 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

izkak napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktokolwiek jest w stanie napisać cos nt Agencji Los Melores ?
Wygrał ktos kiedyś u nich cos więcej niż zestaw produktów? 

Ja mogę napisać same dobre rzeczy o Los Mejores/Streamline ....  emotka   

Nic dodać, nic ująć!   emotka  Też uwielbiam tę agencję   emotka  

Ok, dziękuje wszystkim za odp. emotka
Nie wiem czemu kojarzyli mi się z misiorkami... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6583335 Napisano: 24.03.2019 09:13:02 w SZUKAM....
Czy ktokolwiek jest w stanie napisać cos nt Agencji Los Melores ?
Wygrał ktos kiedyś u nich cos więcej niż zestaw produktów?  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6583185 Napisano: 22.03.2019 22:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na łyżeczkę z ostatniego tygodnia „pomaluj swoją chwilę z Fantasia” (ten konkurs, ktory kończył się 25.02)? emotka

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6582884 Napisano: 22.03.2019 09:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nswe69 napisał(a):

Czas nagli (być może już minął) emotka  a w biurze brak osoby odpowiedzialnej za konkurs... Wyślę chyba wszystkie dotychczas zgłoszone wraz z informacją.

Nadzieja matka głupich, wierzę, że dni będą robocze, że liczy się data stempla pocztowego, 

ech,ale jestem wnerwiony, wygrać ekspres i kur,a żeby ktoś odczytał/odklikał jako przeczytany sms...  emotka

To wyślij wszystkie jakie zgłaszałeś, w czym problem?

tylko zrób sobie zdjęcie paragonów, które wysyłasz. Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

isiulka

#6582845 Napisano: 21.03.2019 22:20:20 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Rozpoczynający się sezon na kleszcze... dziś już wyciągnąłem psu 2 emotka  

U nas w lutym się zaczął - jak dla nas najlepsza obroża -polecam emotka

No wlasnie obroże ma... taką półroczną. Kupiona w grudniu... za 80 zł ... weterynarz tak polecał emotka  

Bayer foresto -  u nas ponad 7 miesięcy  efekt super

Mi weterynarz mówił, ze obroże to marketingowy bubel i działa tylko na małe psy z krótkim futrem. 
Jak ktos daje psu obroże a ten nie ma kleszczy to po prostu bywa z nim w środowisku gdzie tych kleszczy nie ma.

Moj niestety funkcjonuje głównie na zewnątrz i z doświadczenia uważam, ze Najlepsze są krople , przed sezonem co pół roku i do tej pory zero kleszczy.
Nie wiem jak z zastrzykami ale mi wet odradzał w przypadku bernardyna. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6582630 Napisano: 21.03.2019 11:25:20 w Avanti
FBemilia6 napisał(a):

Pracy nr 1 dzisiejszej nocy przybyło ponad 100 głosów  emotka emotka

Bo wiele osób głosuje tuż po północy? 
 Serio nie macie co robić tylko liczyć głosy w konkursie, który nawet Was nie dotyczy? Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6582620 Napisano: 21.03.2019 11:01:59 w Avanti
FBemilia6 napisał(a):

Ł napisał(a):

andii napisał(a):

pikawka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Od kiedy wrzuciłam parę swoich fotek w bodajże II etapie (niestety komisji nie przypadły do gustu, choć przez forum zostały zauważone emotka ), nie interesowałam się tym konkursem. Dziś weszłam w galerię zwycięzców i też pan z zegarkiem najbardziej do mnie przemawia. Nie wiem czemu, ale coś jest w tym zdjęciu i w opisie. emotka

Dokładnie. Mnie on zmrozil. I Pan i opis. Jak z jakiegoś starego filmu. Dla mnie rewelacja.glosuje codziennie  emotka

Ja też oddaje na tego Panicza emotka  i nikt namawiać mnie musi emotka

Ja patrząc na tę postać, mam wrażenie jakobym była w prawdziwym muzeum. Eksponat dla mnie godny głosu i pierwszego miejsca:)

Szczerze to faktycznie muzeum z eksponatami zebem  czasu nadgryzionymi emotka . Żadna z tych prac nie zasługuje na tak ogromną nagrodę, niestety. Głosiki są pilnowane emotka

Też głosuje na chłopka z zegarkiem emotka  chociaż foka tez fajna  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6582507 Napisano: 20.03.2019 23:40:12 w Avanti
Skoro gra się toczy między 2 uczestnikami forum to może się dogadajcie i grajcie do jednej bramki emotka  lepsze 5 dyszek na koncie bez stresu niz zarywac nocki i potem obejść się smakiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0