Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#6576878 Napisano: 04.03.2019 07:21:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

trasza napisał(a):

Kurcze, co piszecie na Captain Jack?  Został mi ostatni kod i zero pomysłu na odpowiedź. Podpowie mi ktoś?

Oo dopiero zobaczyłam post i już za późno :) ja napisałam poemat na 500 znaków o muzyce i djowaniu i drugie zgłoszenie to krótka fraszka o Captainie Jacku. A na pudliszki wysłałam zgłoszenie przed sekundą, napisane w 2 minuty  emotka  Jak bym wygrała tym zgłoszeniem to bym padła ze śmiechu emotka  Kiedy ja się nauczę nie odkładania zgłoszeń na ostatnią chwilę? Ktoś ma jakieś rady na to?

Dobra zasada jest taka żeby puszczać zgłoszenia tego samego dnia, co zakup. Wtedy nie ma zaległości w paragonach i tez odpada granie na ostatnia chwile... sama ostatnio słabo sie trzymam tej zasady emotka . Gram na ostatnia chwile bo chyba przechodzę kryzys twórczy.  

Tez wole puścić od razu, mam wrażenie ze niektóre agencje wybierają cześć laureatów tez na bieżąco, jeszcze  w trakcie trwania konkursu  emotka    Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

isiulka

#6576314 Napisano: 01.03.2019 16:37:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cala-w-trawie napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Inne pytanie czy ktoś wygrał cokolwiek w loterii loyd loteria z nutą magii -ja wysłałam kilkanaście kodów i nic i raczej nie widziałam żeby ktoś się chwalił wygraną  a 650 nagród było.Listy laureatów też nie ma.Napisałam do nich czy przewidują dodatkowe losowanie niewydanych nagród i aby udostępnili listę zwycięzców ale mi odpisali"Że nie mogą udostępnić listy zwycięzców bo ich dane są chronione ustawowo" 

Dobre pytanie, bo nie wiem czy już wywalać te opakowania czy jeszcze trzymać. Nie ustosunkowali się do tego czy będą jakieś dodatkowe losowania? przecież na pewno jeszcze opakowania z wygranymi kodami stoją na półkach  w sklepch 

Wygranie w takiej loterii jak loyd/actimel/raffaello graniczy z cudem. Lista laureatów jest pewnie gola i wesoła. Nawet główna przepadła wiec to chyba mówi samo za siebie   emotka
Niewydane nagrody zostają do dyspozycji organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6575733 Napisano: 28.02.2019 11:44:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

isiulka napisał(a):

bandit napisał(a):

xpac napisał(a):

bandit napisał(a):

jokan napisał(a):

wowela napisał(a):

Słuchawki Bose z tic tac... ktoś wie jak wygląda sprawa z gwarancją? 

czytalam tu, ze gwarancja 24 m na pirwszego wlasciciela, jak sprzedasz to nie ma gwarancji (ale nie wiem na ile to prawda...)

Witam'
Też czytałem warunki gwarancji na stronie BOSE - ale jest problem My nie mamy nic emotka  nawet protokołu przekazania , nie ma nawet od jakiej daty liczyć tych 24 miesięcy 
Napisałem do 4 Frame i do BOSE - czekam na jakąś odpowiedź

Organizatorem jest Hand Made a nie 4 Frame emotka

tak HAND MADE - drobna pomyłka emotka  do nich napisałem.
w tej chwili odowiedzieli ze strony BOSE że gwarancję można realizować na podstawie numeru seryjnego. Wysłałem im numer zobaczymy czy odpowiedzą do kiedy jest ta gwarancja - pewnie mają bazę sprzedanych egzemplarzy. 

Gwarancja z bose wyglada dokładnie tak samo jak z apple, rejestrujesz i masz informacje id kiedy do kiedy jest gwarancja. Jak nikt tego nie zrobił z organizatorów to masz 24 mc od daty rejestracji.
jsk sprzedasz produkt to masz psinco nie gwarancje, chyba ze nie zarejestrujesz ale wtedy nie wiesz do kiedy jest gwarancja.

no dobra a jak ja nie zarejestruje tylko kupujący ode mnie ? bedzie pierwszy i sprawa załatwiona

Dokładnie tak się robi emotka  tylko pamiętaj by ukryć numer seryjny na zdjęciach gdy wystawiasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6575724 Napisano: 28.02.2019 11:35:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cordilia napisał(a):

joan napisał(a):

Macie rację, są gorsze nagrody emotka

Co nie zmienia faktu, że pieniądze powinien otrzymać laureat na konto swoje własne, by móc rozporządzać nimi według własnego uznania, jak to jest możliwe w przypadku każdej innej nagrody. Ale można też w loterii PP wygrać, mieszkanie kupić, mieszkanie ze stratą sprzedać i pieniądze na konto wreszcie otrzymać. Według mnie to tylko niepotrzebne zamieszanie i straty finansowe + szkoda, że rejestruje się paragon, a nie kod z opakowania. Ale nie można mieć wszystkiego emotka

Macie racje, są gorsze... wygrałam żenująca nagrodę (swoją drogą, ciekawy wątek) w loterii InPost. Całe 500 zł, radość trwała chwilę, do momentu przeczytania zdania drobnym maczkiem. Trzeba wydać min. 1500 żeby skorzystać z "rabatu". To ja pytam, co to za nagroda, która ma warunki?

Uspokoje Was, ze nikt z Was nie będzie miał problemu z nagroda z prince polo, bo nikt z Was nie wygra emotka
loteria ogólnopolska, można kupić gdzie się chce a nagroda za 300 tys. 

Wygrac ktos wygra ale na pewno nie będzie się tu chwalił emotka  Dziękuje za uwagę. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6575719 Napisano: 28.02.2019 11:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

xpac napisał(a):

bandit napisał(a):

jokan napisał(a):

wowela napisał(a):

czytalam tu, ze gwarancja 24 m na pirwszego wlasciciela, jak sprzedasz to nie ma gwarancji (ale nie wiem na ile to prawda...)

Witam'
Też czytałem warunki gwarancji na stronie BOSE - ale jest problem My nie mamy nic emotka  nawet protokołu przekazania , nie ma nawet od jakiej daty liczyć tych 24 miesięcy 
Napisałem do 4 Frame i do BOSE - czekam na jakąś odpowiedź

Organizatorem jest Hand Made a nie 4 Frame emotka

tak HAND MADE - drobna pomyłka emotka  do nich napisałem.
w tej chwili odowiedzieli ze strony BOSE że gwarancję można realizować na podstawie numeru seryjnego. Wysłałem im numer zobaczymy czy odpowiedzą do kiedy jest ta gwarancja - pewnie mają bazę sprzedanych egzemplarzy. 

Gwarancja z bose wyglada dokładnie tak samo jak z apple, rejestrujesz i masz informacje id kiedy do kiedy jest gwarancja. Jak nikt tego nie zrobił z organizatorów to masz 24 mc od daty rejestracji.
jsk sprzedasz produkt to masz psinco nie gwarancje, chyba ze nie zarejestrujesz ale wtedy nie wiesz do kiedy jest gwarancja. Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6575628 Napisano: 28.02.2019 08:56:04 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

isiulka napisał(a):

Czy ktos może rozumie regulamin fantasia i może mi podpowiedzieć co tam właściwie trzeba zrobić?
czytam te zasady i za chiny ludowe nie wiem co autor miał na myśli...

Są dwa konkursy jogurtów Fantasia. Który masz na myśli?

Dekoruj i cos tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6575616 Napisano: 28.02.2019 08:13:01 w SZUKAM....
Czy ktos może rozumie regulamin fantasia i może mi podpowiedzieć co tam właściwie trzeba zrobić?
czytam te zasady i za chiny ludowe nie wiem co autor miał na myśli... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6575613 Napisano: 28.02.2019 07:53:41 w Wkurza mnie...
Może zmienimy zasady wątku wkurza mnie aby każdy zamieszczony wpis był w firmie rymowanki. Z jednej strony może poprawi to humor, z drugiej bedzie miało wartość konkursowi-edukacyjna emotka
bo wkurza mnie czytanie ideologicznych mądrości o tym jak kogis wkurzają głodujące dzieci, ludzie umierający na raka, ze ktos molestował dziecko, skatował psa itd..

każdego to „wkurza” co nie zmienia faktu, ze jesteś na forum konkursowym i mimo, ze możesz tu pisać co chcesz a ja nie muszę czytać, to powinny być jakieś ograniczenia.  Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6575599 Napisano: 28.02.2019 00:26:43 w WC - rozmowy o wszystkim
anet napisał(a):

Nie wiem gdzie wrzucić, jeśli nie mam dostępu do zapowiedzi.
Loteria Prince Polo startuje 4 marca; główna 300 tys.

Właśnie dlatego ograniczenie w zapowiedziach jest bez sensu... dodaj jeszcze 2 a nastepnym razem w nagrodę edziesz mogła je tam zamieścić  :D  Wyświetl w wątku >>
1 anet 0

isiulka

#6575597 Napisano: 28.02.2019 00:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

wowela napisał(a):

A jest do nich jakikolwiek  dokument?

Mają gwarancje 24 mc ale  tylko na pierwszego właściciela. Jak sprzedasz to „teoretycznie” tracą gwarancje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6575450 Napisano: 27.02.2019 14:47:10 w Wkurza mnie...
 Czy moglibyście przestać się kłócić chociaż na 5 min?

...Skocze tylko po chipsy, będzie mi się lepiej czytać emotka Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6575338 Napisano: 27.02.2019 07:48:38 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Tjaaa.... emotka emotka  
Bardzo mnie wkurza ciągłe niepowodzenie w loteriach bramkowych. Kto to w ogóle wymyślił?!  emotka

Bruce uwielbiam Cię emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

isiulka

#6575288 Napisano: 26.02.2019 20:25:14 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Disney Kiora leclerc wymienię na inne dowolne paragony  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6574397 Napisano: 24.02.2019 09:13:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amastowa napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Ha, ha! Ludzie nie narzekajcie, takie problemy, ja mam większy.. emotka   Właśnie zdrapałam sreberko w Hochland, a pod spodem.. PUSTKA! Nie ma kodu. A to dopiero! Dobrze, że kanapki jeszcze nie zaczęłam jeść, bo bym się tym serem zadławiła. Ze śmiechu.

u mnie dzisiaj ta sama sytuacja - kodu brak  emotka

A zdrapałyscie sreberko?:D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6574109 Napisano: 22.02.2019 16:32:44 w Paragony na trwające konkursy
Paragon fantasua c4 kupie  Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6573871 Napisano: 22.02.2019 09:03:32 w Informują
Smsy t-mobile z info o doładowaniach  Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6573521 Napisano: 20.02.2019 22:10:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Życie i codzienność mnie wkurza. Wróciłam po dwutygodniowej chorobie do pracy i od razu z każdej strony "w łeb". A nie jestem z tych, co potrafią olać i się nie przejmować. No to się przejmuję i odezwały mi się kwasy żołądkowe. Jasny pierun by to.
Posucha konkursowa też mnie, bardziej niż wkurza, ale wyrażać się nie można na forum.
I władze mojej mieściny mnie do szału doprowadzają swoimi pomysłami. A miało być tak pięknie (w kampanii).

Ja dziś wróciłam do pracy po 7 dniach roboczych zwolnienia lekarskiego i poczułam się tak jakoś dziwnie, miałam ochotę stamtąd wyjść i wrócić z powrotem do łóżka emotka Mam tak za każdym razem, gdy wracam z urlopu/l4, mam poczucie,że mogłabym w zasadzie pracować całkiem gdzie indziej,ale w sumie sama nie mam pomysłu, gdzie by tu uderzyć.Pewnie 35 lat życia to już nie czas na zmiany emotka

Masz racje, teraz juz tylko ciepłe kapcie i fotel bujany   emotka
Ale dobry tekst dla szefa, który chce Cię zwolnić z pracy: eee sorry za późno, mam 35 lat+ i to już nie czas na zmiany Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6573477 Napisano: 20.02.2019 19:55:10 w Zdjęcia naszych wygranych

Dla równowagi nóż bardzo fajny
 Wyświetl w wątku >>

isiulka

#6573423 Napisano: 20.02.2019 17:35:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Barilla noże kurier Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#6573422 Napisano: 20.02.2019 17:35:17 w Informują
Barilla patelnie maile Wyświetl w wątku >>